«من در اواخر ترم قبل به تدریس فیزیک در خیابانها پرداختم. حدود یک ماه نزدیک دانشگاه بودم و بعد از آن تابستان از دفتر حقوق بشر قوه قضائیه با من تماس گرفتند و گفتند از طرف مقامات بینالمللی نامهای درباره من به دکتر محمدجواد لاریجانی، سخنگوی قوه قضائیه، نوشتهاند. ایشان پیگیری کردند و صراحتا به من قول دادند با کمک قوه قضائیه، حکم دانشگاه لغو خواهد شد و از من تقاضا کردند، دیگر در خیابان نایستم. مطابق قراردادی که با من منعقد کردند، فعلا تا آخر اسفندماه در پژوهشگاهی کار میکنم. این قرارداد، البته بدون عنوان و غیرقابل تمدید است».
به گزارش پارسینه، این جملات قاسم اکسیری فرد استاد اخراجی دانشگاه خواجه نصیر در گفتگو با روزنامه شرق است.
هرچند روزنامه شرق جزییات بیشتری از نامه مورد اشاره به محمدجواد لاریجانی منتشر نکرده است، گمانه زنی بر این است با توجه به مسئولیت وی به عنوان رییس ستاد حقوق بشر قوه قضاییه نامه مورد اشاره از سوی مقامات بین المللی حقوق بشر به ایران ارسال شده باشد.
قرارداد تدریس قاسم اکسیری فرد استاد سابق فیزیک دانشگاه خواجه نصیر به دلیل داشتن صدای زنانه تمدید نشد و زمینه اخراج وی از این دانشگاه شد. پس از آن با پیگیری های وی از طریق مقامات دولتی و مجلس توصیه هایی به علی خاکی صدیق مبنی بر استفاده مجدد از این نخبه فیزیک مطرح شد. کار تا جایی پیش رفت که بیش از 250 استاد دانشگاه ایرانی و غیر ایرانی در نامه ای به دکتر روحانی از روند اخراج غیر شفاف اساتید دانشگاه انتقاد کرده و خواهان استیفای حقوق اکسیری فرد شدند.
علی خاکی صدیق رییس دانشگاه خواجه نصیر اما سرسختانه در مقابل توصیه های مسئولین ایستادگی می کند. وی در پاسخ به شرق ضمن رد مسئله اخراج اکسیری فرد به دلیل صدای زنانه گفت: "دانشگاه ترجیح میدهد به دلیل حفظ شأن علمی دانشگاه و اساتید در این مسائل سکوت کند."
سئوال پیش رو از دکتر خاکی صدیق این است که "معیار حفظ شان علمی دانشگاه و اساتید در این دانشگاه چیست؟" آیا ایشان در اتخاذ تصمیمات خود حفظ شان کشور و دستگاه های اجرایی را نیز در نظر می گیرند؟ آیا اخراج و یا عدم تمدید قرارداد اساتید به صورت شفاف به افراد بیان می شود؟ آیا تمام تصمیمات اتخاذ شده توسط ایشان منطبق با قانون است؟
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان