پارسینه : سید هادی علوی طلبه جوان بندرگزی در ابتکاری جالب در پشت بام منزل خود کارگاه پروش شترمرغ راه اندازی کرده است …
به گزارش پارسینه به نقل از سایت محلی کناره، سید هادی علوی طلبه جوان در شهرستان بندرگز که در زمینه دینی و اقتصادی فعالیت دارد معتقد است از هر فضایی می توان برای اشتغال زایی استفاده کرد.
با توجه به اینکه مدت زیادی نمی گذرد که به این کار رو آورده با خرید یک دستگاه جوجه کشی وچندین تخم شترمرغ ، کارگاه کوچکی در پشت بام منزلش ایجاد کرد که در حال حاضر بیش ۲۰ جوجه شتر مرغ دارد.
سید هادی علوی در مصاحبه با خبرنگار کناره از علت رو آوردنش به این عرصه گفت : با توجه به بحث اقتصاد مقاومتی ، پرورش شترمرغ را پس از تحقیق و بررسی به علت اینکه بازده ای بالایی نسبت به گاو وگوسفند و دیگر پرندگان و حیوانات و همچنین سازگاری سریع نسبت به محیط دارد انتخاب کردم.
این طلبه جوان افزود: بنده این پروژه را بدون حمایت از هیچ ارگانی و با هزینه ای حدود ۳۰ میلیون تومان شروع کرده ام ،این هزینه را برای خرید دستگاه جوجه کشی ، تخم شترمرغ ، وسایل و زمینی برای گسترش کارخود صرف کرده ام و به امید خدا تا عید به بهره برداری می رسیم.
آقای علوی اظهار داشت : قیمت یک روزه این پرنده حدود ۱۸۰ هزار تومان ، یک ماهه آن حدود ۲۵۰-۳۰۰ هزار تومان و هزینه تغذیه این حیوان برای پرواری حدود ۴۰۰ هزار تومان می باشد که پس از یک سال آماده فروش می شود و قیمت آن بستگی به وزن آن یک میلیون ۶۰۰ هزار تومان به بالا می رسد اگر هم خودتان بکشید و مشتقات آن از جمله گوشت ، روغن ، پوست ، چشم و … به فروش برسانید سود بیشتری بدست می آورید.
وی از خصوصیات این حیوان گفت : شترمرغ حیوانی سازگار با محیط است ، گوشت شترمرغ تنها گوشت بدون کلسترول است همچنین دارای میزان پایین چربی، ترکیب مناسب آمینو اسیدها و درصد بالای آمینواسیدهای اشباع و غیراشباع است و مصرف آن برای افرادی که مبتلا به ناراحتیهای قلبی، فشارخون بالا و در حال رژیم غذایی هستند پیشنهاد میشود.
سید هادی علوی با اشاره به عدم حمایت برخی مسئولین از فعالیت های اقتصادی جوانان گفت : برای گسترش کارم زمینی هم تهیه کرده ام ولی برای مجوزشترمرغ و برق کشی به عدم حمایت مسئولین برخوردم، بنده مجوز فعالیت دارم ولی مسوولین جهاد کشاورزی به بهانه توجیح اقتصادی نداشتن پرورش شترمرغ در استان گلستان مجوز پرورش شترمرغ در این شهرستان را نمی دهند در حالی که در شهرستان گمیشان ۶٫۵ هکتار مجوز پرورش شترمرغ داده اند ولی هنوز فعالیت چشم گیری در انجا انجام نشده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر من و سه نفر از اعضای خانواده ام برای به ثمر نشستن این طرح مشغول هستیم و با گسترش کار مطمعناً افراد بیشتری به طور مستقیم و غیر مستقیم در این کار دخیل خواهند شد، دولت باید از افراد و مخصوصاً جوانانی که واقعا قصد ایجاد شغل و رشد اقتصادی کشور را دارند حمایت ویژه داشته باشد چه با کاهش هزینه و چه با ایجاد انگیزه ، در حالی که برای برق کشی به زمین مورد نظر اداره برق حدود ۱۰ میلیون خواسته است که مانع ای بزرگ برایم می باشد که سرمایه زیادی ندارم.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان