دیدار رسمی رئیس جمهوری چین از بریتانیا آغاز شد

روز سه شنبه، ٢٨ مهر (٢٠ اکتبر)، دیدار رسمی شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهوری خلق چین، همسرش و هیاتی از مقامات عالیرتبه آن کشور از بریتانیا آغاز شد.
الیزابت دوم، ملکه بریتانیا، همسرش، شماری از اعضای خانواده سلطنتی، نخست وزیر و تعدادی از مقامات این کشور از هیات چینی در لندن استقبال رسمی به عمل آوردند. سفر آقای شی به بریتانیا چهار روز به طول خواهد انجامید و او و همسرش، علاوه بر شرکت در مراسم مختلف از جمله ضیافت رسمی ملکه، با شماری از مقامات بریتانیایی دیدار و گفتگو خواهد کرد.
 
پس از برگزاری مراسم استقبال رسمی، رئیس جمهوری چین و ملکه بریتانیا با کالسکه سلطنتی سرپوشیده برای صرف نهار عازم کاخ باکینگهام، اقامتگاه ملکه خواهند شد و قرار است بعد از ظهر در میهمانی چای ولیعهد و همسرش شرکت کنند.
 
گروه هایی از مدافعان حقوق بشر و مخالفان دولت چین در مسیر حرکت کالسکه های حامل مقامات چینی ازدحام کرده و علیه آقای شی شعار می دادند. همزمان، گروه هایی از طرفداران دولت چین نیز در همین محل ها حضور داشتند که برخی از آنان لباس های مشابه بر تن و پرچم های جمهوری خلق چین را در دست داشتند.
 
قرار است رئیس جمهوری چین در جلسه مشترک مجالس عوام و اعیان پارلمان بریتانیا سخنرانی کند و ملاقات با دیوید کامرون، نخست وزیر، و جرمی کوربین، رهبر حزب اصلی مخالف دولت هم در برنامه او گنجانده شده است.
 
در واکنش به خواست منتقدان سیاست های حکومت چین، سخنگوی آقای کامرون وعده داده است که او در دیدار با شی جین‌پینگ "همه مسایل" مطرح خواهد کرد و انتظار می رود آقای کوربین نیز از فرصت دیدار خصوصی با رئیس جمهوری چین برای ابراز نگرانی در مورد نقض حقوق بشر و آزادی های فردی و اجتماعی در چین استفاده کند
 
دولت بریتانیا تلاش می‌کند تا در جریان این سفر، بتوانند قراردادهای تجاری به ارزش ٥٠ میلیارد دلا با چین امضا کنند. بریتانیا خواستار صدور کالا و خدمات به چین و همچنین سرمایه گذاری چین در بخش های مختلف اقتصادی این کشور است.
 
این اولین سفر رسمی یک رهبر چین به بریتانیا از سال ۲۰۰۵ به این سو است. مقام‌های دو کشور می‌گویند این سفر آغاز "عصر طلایی" روابط میان دو کشور خواهد بود.
ملکه بریتانیا و رئیس جمهوری چین
همسر رئیس جمهوری چین و همسر ملکه بریتانیا
پرنس چارلز , ولیعهد انگلستان و رئیس جمهور چین
طرفداران رئیس جمهوری چین
معترضان به نقض حقوق بشر در چین
+12
رأی دهید
-23

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Dara20 - تهران، ایران
    با تولید و صادرات کالاهای بنجل و در حد زباله اینچنین ازش استقبال شد جای بسی تعجب است!!! امان از این شیطان کریه و پیر انگلستان تا سودی در کار نباشد از این کارها نمیکنند. بی‌ شرف ها
    0
    5
    ‌سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۲
    IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان
    ایشان در مقابل مجلس انگلیس هم شکر خوری کرده و ادعا نموده که مهد دمکراتی در حقیقت در چین است و دیگر اینکه قبل از سفر به بریتانیا توسط سفیر خودشون به دولت بریتانیا پیغام دادند که ایشان فقط به منظور بستن قرارداد‌های تجاری به آنجا میروند و مایل نیستند که انگلیسی‌ها ایشان را با سوال‌های نامربوط در مورد پایمال شدن حقوق بشر در چین و تبت آزار دهند. خاک بر سر هر چی‌ کمونیست احمق.
    2
    7
    ‌سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.