ادعای العربیه: کسی به نام "رکن آبادی" به حج نیامده است!
+36
رأی دهید
-23

به گزارش عصرایران، العربیه در این باره نوشت: بررسی اسامی حجاج ایرانی که وارد عربستان شده اند نشان می دهد که نام فردی به نام رکن آبادی در مبادی ورودی عربستان و در فهرست حجاج امسال ثبت نشده است!
این در حالی است که رکن آبادی امسال همانند همه حجاج دیگر، برای زیارت خانه خدا راهی عربستان شد و همانند دیگر حجاج وارد این کشور شد. وی در روز حادثه منا نیز در آنجا حضور داشت؛ آن روز، محمدرحیم آقایی پور، دیپلمات دیگر ایرانی هم که در این حادثه کشته شد، در کنار وی بوده است.
رکن آبادی به عنوان معروف ترین سفیر ایران در جهان عرب به واسطه صدها حضور رسانه ای در رسانه های عربی، چهره ای کاملاً شناخته شده بود
العربیه در ادامه با اشاره به تأکید مقامات ایرانی بر این که رکن آبادی در میان حجاج بوده و مفقود شده است نوشت: اگر هم این طور باشد رکن آبادی با نام دیگری وارد عربستان شده است!
این ادعا در حالی است که رکن آبادی به عنوان سفیر سابق ایران در لبنان، به واسطه سال ها حضور در مجامع سیاسی و خبری جهان عرب، چهره ای شناخته شده بود و به واسطه معروفیت و چهره شناخته شده اش، امکان این که با نام دیگری وارد عربستان شود، اساساً منتفی است.
این خبرسازی عجیب العربیه، یادآور ماجرای امام موسی صدر است که معمر قذافی وی را ربود و مدعی شد که وی در لیبی نیست.

۴۸

دایره مینا - کراکف، لهستان
البته اینکه ایشان با ویزای جعلی و یا با نام دیگری وارد شده باشند هم زیاد است !اینگونه موارد -مانند پاس دوم و یا ویزای معتبرو یا نام دیگر وچنج عکس !- را می توانید از حاج محمد غرضی[حیدری] بپرسید !
9
54
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
۵۹

hamtarane - سیدنی، استرالیا
احتمالا چند روز دیگه ادعا میشه که توسط سی آی ا دزدیده شده و یکی دو سال دیگه هم از دستشون در میره برمی گرده به آغوش وطن و مثل یک قهرمان ازش استقبال می کنند و بعد بی سر و صدا سر از زندان اوین در میاره به جرم جاسوسی
4
49
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱
۴۱

نسترن19 - وین، اتریش
سلام.............هرگزازکشته شدن کسی خوشحال نشدم وآرزوی مرگ برای کسی نکردم ولی هربار می شنوم که مزدوران دستگاه ولایت که ازمغول و تاتار بیشتربه کشورم صدمه زدن و ملت را آواره و ذلیل کردن خشنود می شوم
4
45
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳
۷۱

tabarzinn - اوپسالا، سوئد
چک کردنش که امروزه سخت نیست، هم در فرودگاه تهران هم در فرودگاه ریاض و همچنین در خیابان و هتل دوربینهای امنیتی وجود دارد . نگاه کنین شاید قیافه نحسش دیده بشه، شاید با اسمِ عوضی رفته شر به پا کنه خفتشو گرفتن.
0
39
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۲
۷۱

senator x - تهران، ایران
نسترن19 - وین، اتریش:ماهم...باتفاق20میلیون ازهموطنان. همچنین
1
19
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۹
۵۳

ordak - بن، آلمان
من فکر کنم اونو مثل یک بز گر به اسراییل فروختند
1
8
دوشنبه ۶ مهر ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۸