نامه مادر نابغه فیزیک به خامنه ای: جای امید کوکبی در دانشگاه است یا گوشه زندان؟

مادر امید کوکبی، دانشجوی نخبه دکترای فیزیک که از سال ۱۳۸۹ در زندان اوین به سر می برد در نامه ای از رهبری خواستار آزادی فرزندش به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید شده است. امید کوکبی طی پنج سال حبس حتی یک روز مرخصی هم نداشته با بیماری‌های مختلفی طی این مدت مواجه بوده است.
 
صفر بی بی حق نظری، مادر امید کوکبی در نامه خود به آیت الله خامنه ای نوشته است:‌ «درخواست می کنم که دستور دهید پسرم امید جان را که فرزند همین خاک و بوم هست و به خاطر کسب مقام المپیادی و کسب رتبه ۱ منطقه ۳ به عنوان نخبه فیزیک توسط شما در دیدارتان با نخبگان در سال ۱۳۸۲ مورد تقدیر و تشکر قرار گرفته اند، آزاد کرده و به جایی که متعلق به آن است یعنی به آغوش درس و دانشگاه به مناسبت بازگشایی مدارس و دانشگاه برگردانید.»
 
مادر امید کوکبی در ادامه با اشاره به اینکه حتی قانون ۱۳۴ مجازات جدید اسلامی در مورد فرزندش اعمال نشده، نوشته است: «او حتی اگر مجرم هم بود پنج سال از ده سال محکومیت خود را گذرانده است و طبق قانون با تحمل یک سوم حبس باید آزادی مشروط دریافت می کرد یا مشمول یکی از عفوها در مناسبت ها و اعیاد مبارک می شد اما این حق قانونی را هم از او دریغ می کنند.»
 
امید کوکبی، نخبه ایرانی ۳۰ ساله، فارغ التحصیل دانشگاه شریف ودانشجوی مقطع فوق دکتری فیزیک اتمی در دانشگاه تگزاس آمریکا در تاریخ ۳۰ ژانویه ۲۰۱۱ در فرودگاه امام خمینی هنگام ترک کشور بازداشت شد. وی پس از بازداشت مدت ها در انفرادی بود و خانواده و وکیلش امکان تماس با او را نداشتند. او پس از ۱۵ ماه بازداشت موقت در دادگاهی به ریاست قاضی صلواتی در روز یکشنبه ۱۴ مه ۲۰۱۲ به اتهام ارتباط با دول متخاصم (آمریکا) به ده سال حبس محکوم شد.
 
مادر امید کوکبی در پایان نامه اش نوشته است: متاسفانه فرزندم بعد از گذراندن ۵ سال، دچار مشکلات و بیماریهای متعدد شده اند که خانواده را بسیار نگران کرده است. او با درد فراوان و بدون هیچ درمانی تابحال در طول این دوره ۴ بار سنگ کلیه دفع کرده، مشکلات شدید معده داشته و تاکنون ۴ عدد از دندانهایش را از دست داده وخصوصاً اینکه به خاطر فشارهای زیاد زندان دچار تپش قلب و مشکلات قلبی شده است و علیرغم تجویز و تاکید پزشک زندان مبنی بر ضرورت درمان درخارج زندان، همچنان از درمان محروم مانده است، از شما خواستارم با آزادی پسرم، بخشی از این درد بزرگ را التیام بخشید.
+206
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۷
    کیوان م - تهران، ایران

    آخه مادر شما داری به کی‌ نامه مینویسی ؟؟؟ به یک بنگی چلاق دزد خونخوار دیکتاتور که تمام این فتنه‌ها زیر سر این جونور هست،هر کسی‌ که مخالفش باشه دستور دستگیریشو میده ،فقط به خاطر تخت سلطنت و دزدیهایی که میکنه ،از کجا ۹۵میلیارد $ آورده ؟؟ از کیسه پس اندازه... ؟؟؟؟
    20
    127
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    hamtarane - سیدنی، استرالیا

    هرچه فکر می کنم بیشتر به این نتیجه می رسم که این رژیم کمر به نابودی مطلق ایران بسته
    21
    102
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    be_pa.khaste - هارلم، هلند
    مادر جان ب نهات تأسف اما مقصر به زندان افتادن پسرت کسی‌ نیست جز خود شماها که ۳۷ سال پیش افتادین دنبال کسی‌ که گفت هیچ احساسی‌ ندارم از اینکه باأ ۱۵ سال برمیگردم ایران.
    44
    48
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    آسمان ایران - اسلو، نروژ

    یه جوری میگن که انگار همین یه دونه نابغه تودنیا وانگهی توی ایران هر یاغی که زندان میره مهم ومبارز میشه
    187
    8
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    رقص پرواز - پراگ، چک

    [::آسمان ایران - اسلو، نروژ::]. توی دنیا همین یه دونه نابغه نیست، ولی جزو یکی از نابغه های دنیاست. یاغی بودن شما هم، تو کامنتتون کاملا هویداهست. زمانی که جای انسانهای فرهیخته با بیسوادان و غارتگران جابجا میشه، مواجب بگیرانی چون شما هم با اظهارنظراتی بی ارزش خودزنی میکنید...برای این مادر عزیز هم فقط میتونم بگم: زِ نامردان علاج درد خود جستن، بدان ماند، که خار از پا برون آرد کسی، با نیش عقرب ها (صائب تبریزی).
    20
    74
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    parvin55 - مادرید، اسپانیا

    [::آسمان ایران - اسلو، نروژ::]. آسمان عربستان؟؟؟ اجدادت عربت خودشان را در ۱۴۰۰ سال پیش بین ایرانیان جا زدند..در سفارت خوش می‌گذره؟؟از ۲ طرف تغذیه..پول خون ملت از بابا جآن ملایت----- و کرون نروژ..ننگ‌ بر تو
    20
    57
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    kiyanzx1 - استکهلم، سوئد

    [::آسمان ایران - اسلو، نروژ::]. کلا حالت تو خوبه ؟؟!!!!!! مادر جگر گوشه اش که افتخار ایران ایرانى هستش زندان هست تو بعد این وسط چى میگى !!
    21
    45
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۰
    ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان
    آخوند دشمن آدم باسواد تحصیل کرده است و اجازه نمیده اینها راحت و آزاد در جامعه باشند آخوند وحشت داره و میترسه از متفکرین و نوابغ با بودن آنها آخوند نمیتواند حکومت کند دزدی و دروغ و قتل و غارت و تجاوز و ....کند
    21
    36
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    پرنده پروازی - حیدراباد، هندوستان

    [::آسمان ایران - اسلو، نروژ::]. بچه هایی که دانشگاه شریف میرن دو دسته هستند یا خرخون های ایران و یا نابغه های ایران، از بین خود اون بچه ها هم بعضیاشون دیگه به مغز مشهور میشن مثل سینا مسیج ابادی که در تگزاس تصادف گرد و فوت شد و مخ مهندسی صنعتی شریف بود یا همین امید کوکبی، تو چه میدونی نخبه یعنی چه؟ امید هم نخبه بود و هم درس خون و با پشتکار.
    20
    44
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۷
    hassan5 - تهران، ایران

    اسمان ایران-اسلو...اصلا خودت میفهمی که چی میگی..من متعجبم که دشمنان مردم با این همه حماقت چگونه 37 سال از ملت ایران سواری میگیرند..البته نباید نا دیده گرفت که هواداران نظام یا مزدور هستند یا کودن!؟!؟
    20
    48
    ‌پنجشنبه ۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.