بانک‌های ایرانی پشتیبان حزب‌الله و نیروی قدس بار دیگر تحریم می‌شوند

آدام زوبین می‌گوید لغو تحریم‌های ایران تنها مواردی را در بر می‌گیرد که در چارچوب برجام مورد تاکید قرار گرفته است. یک مقام ارشد وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه ۲۶ شهریور اعلام کرد که هر یک از بانک‌های ایرانی که بر اساس توافق وین از فهرست تحریم‌ها خارج شده، در صورت پشتیبانی از گروه حزب‌الله لبنان و نیروی قدس سپاه، بار دیگر هدف تحریم قرار می‌گیرد.
 
آدام زوبین این اظهارات را در نشست کمیته بانکی سنا بیان کرد. نشستی که به منظور بررسی صلاحیت او برای تصدی پست معاون وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در امور مربوط به تروریسم و اطلاعات مالی برگزار شد.
 
به گزارش خبرگزاری رویترز، وی اظهار داشت: «ما رفتار آن‌ها را رصد می‌کنیم ولی انتخاب با خود آنهاست».
 
سایت وزارت خزانه‌داری آمریکا هم گزارش داده که آقای زوبین در سخنانش، با اشاره به تلاش‌های این وزارتخانه در قطع ارتباطات بانک‌های ایرانی با شبکه‌های مالی جهان و تشدید تحریم‌ها، گفته که کنگره در سال ۲۰۱۰ با محوریت کمیته بانکی سنا، تلاش‌های مضاعفی انجام داد و اقدامات مورد حمایت دو حزب را علیه ایران به تصویب رساند.
 
به گفته وی، این اقدامات باعث کاهش ۶۰ درصدی فروش نفت ایران، مسدود کردن ذخایر ارزی آن در سراسر جهان و ایجاد این اطمینان شد که رهبران جمهوری اسلامی متوجه شده‌اند وضعیت اقتصادی ایران به روال سابق باز نخواهد گشت مگر اینکه به روشنی و با راستی‌آزمایی، تمام مسیرهای دستیابی تهران به بمب هسته‌ای مسدود شود.
 
این مقام ارشد وزارت خزانه‌داری آمریکا تلاش‌های کنگره را موجب انتخاب حسن روحانی و سرعت گرفتن روند دیپلماتیک دانسته که به امضای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) منجر شد.
 
برنامه جامع اقدام مشترک روز ۲۳ تیرماه میان ایران و شش قدرت جهانی شامل آمریکا، روسیه، چین، فرانسه و بریتانیا همراه با آلمان در وین به دست آمد و بر اساس آن، ایران پذیرفت که در ازای رفع یا تعلیق تحریم‌های بین‌المللی، بخش عمده‌ای از برنامه هسته‌ایش را تعطیل کند.
 
جمهوری خواهان در یک هفته گذشته سه بار تلاش کردند تا این توافق در کنگره آمریکا رد شود ولی سناتورهای دمکرات مانع از رNی‌گیری در این زمینه شدند و پیروزی بزرگی را برای سیاست خارجی دولت باراک اوباما رقم زدند.
در صورتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش ماه دسامبر مدیرکل آن، اجرای تعهدات ایران را تأیید کند، راه برای لغو تحریم‌ها هموار خواهد شد.
 
با این حال، آدام زوبین می‌گوید لغو تحریم‌های ایران تنها مواردی را در بر می‌گیرد که در چارچوب برجام مورد تأکید قرار گرفته است.
وی در نشست کمیته بانکی سنا اظهار داشت: همچنان که آماده می‌شویم تا در چارچوب توافق وین و در صورت پایبندی ایران به اجرای تعهداتش، تحریم‌ها را به حال تعلیق در آوریم همزمان تحریم‌هایی که در چارچوب این توافق قرار نمی‌گیرند را تشدید خواهیم کرد.
وی تحریم‌هایی را که باقی خواهند ماند، از جمله مجازات‌های وضع شده علیه ناقضان حقوق بشر، فرماندهان ارشد سپاه پاسداران و نیروی قدس، گروه حزب‌الله لبنان و سایر متحدان و عوامل جمهوری اسلامی در سوریه، عراق، یمن، غزه و دیگر نقاط اعلام کرد.
آقای زوبین تصریح کرد که برای اجرای این مهم مشارکت فعالی با متحدان‌مان در اروپا، کشورهای حاشیه خلیج فارس و اسرائیل خواهیم داشت.
+59
رأی دهید
-11

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۷
    ahmadadib - تهران، ایران
    چه خوب شد این اقا اصل هدف را همین اول روشن کرد . پس هدف از برجام ایجاد شکاف میون منافع کشور بزرگ ایرانه و طراحی قبلی پشتشه . خیلی عالی خیلی خوب . کار دولت شیخ روحانی در اومد . دو سال حرافی و ادعا در مورد کار بلدی ژنرال های فسیل دولت یازدهم دود شد رفت هوا . شخصا امیدوارم این شکاف میون سیاست مدار های هوادار برجام با سیاست مداران ضد برجام برجسته تر بشه و مردم با شناخت کامل رای بدن . که تقابل با غرب را میخوان یا تعامل . یک بار برای همیشه موضع مردم بر سر عزتشون اشکار بشه .
    3
    2
    ‌پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    baba bekheyal - لندن، انگلستان
    انقدر راه هست برای پچو ندن که ایران خبرش هست، حالا حالاها باید بچرخی آمریکا
    7
    4
    ‌پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    modernwiretools - تهران، ایران
    امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه اینها فقط تحریم کردن رو بلدن دیگه ایران ،ایران قدیم نیست هرچیزی رو که فکرشو کنی میسازیم امریکا تا بخواد فکر کنه چه سنگی جلو پای ایران بندازه از قبل ایران چاله اونو کنده اروپاییها هم دوست ندارن با امریکا همکاری کنند اونها هم از امریکا باج میگیرن بابت موافقتشون روی هم رفته ایران خاک ماست و اجازه نمیدیم امریکا غلط اضافی کنه
    2
    1
    جمعه ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.