خودکشی به خاطر نرفتن به عروسی

زن جوان وقتی لجبازی شوهرش را برای نرفتن به عروسی یکی از اقوامش دید خود را داخل کمد دیواری حلق‌آویز کرد.
به گزارش جام جم، ساعت 23 و 30 دقیقه پنجشنبه اعضای خانواده ای هراسان با پلیس تماس گرفتند و از کشف جسد مادر خانواده در کمد دیواری خبر دادند. با اعلام موضوع به تیم جنایی، آنها همراه بازپرس ویژه قتل تهران به محل کشف جسد در خیابان پیامبران رفتند.
تحقیقات اولیه نشان می داد زن 36 ساله به نام مریم خود را با شال مشکی رنگی داخل کمد دیواری حلق آویز کرده است. پزشک قانونی با معاینه جسد، علت مرگ را فشار بر عناصر حیاتی گردن اعلام کرد. با دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی توسط بازپرس احمد بستان زاده، تحقیقات از اعضای خانواده آغاز شد.
 
در ادامه پسر 10 ساله خانواده به بازپرس گفت: عروسی یکی از اقوام مادرم در شهرستان بود و قرار بود به عروسی برویم ؛ اما صبح پدرم با رفتن به عروسی مخالفت کرد و سر این موضوع با مادرم دعوایش شد. مادرم ناراحت شد و از عصر به حالت قهر در اتاقش بود.
 
همسر این زن نیز با تائید حرف های پسرش ادعا کرد به خاطر شرایط کاری با رفتن به عروسی مخالفت کردم که سر این موضوع با همسرم دعوایم شد. فکر نمی کردم او به خاطر نرفتن به عروسی خود را حلق آویز کند.
 
با اظهارات اعضای خانواده، دستور تحقیقات بیشتر در مورد علت مرگ زن جوان توسط بازپرس جنایی صادر شد.
+33
رأی دهید
-9

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۳
    فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس
    من بودم اول شوهرمم را دار میزدم و بعدش خودم را.
    31
    26
    دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    tizbin2 - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا
    والا این یارو حتما میخواسته از قبل خودکشی‌ کنه.
    6
    20
    دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    nima13591111 - تهران، ایران

    [::فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس::] یعنی سر عروسی نرفتن اول خودت رو دار میزدی بعد شوهرت رو؟. خیلی با حالی.
    1
    31
    دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    sarang6 - ژنو، سوییس
    اشتباه نکن بجاش اگر بودم اول خودم رو می کشتم بعد شوهرم رو خخخخخخخ
    3
    10
    دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    فرهنگ که نداریم,شعورمان هم داره ته میکشه
    1
    17
    دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۴
    rose874 - ژنو، سوییس
    [::nima13591111 - تهران، ایران::]. شما خیلی بهلتری که فکر میکنی‌ طرف فقط به خاطره یه عروسی‌ نرفتن خودشو دار زده!!!. معلوم نیست، چه بر سر این زن گذشته که به آخر خط رسیده.
    2
    5
    ‌سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.