خارجی‌ها چند روزه ویزای ایران را می‌گیرند؟

سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و آژانس‌های ایرانی در حالی از افزایش تقاضا برای سفر به ایران پس از توافق هسته‌ای خبر می‌دهند که اصلی‌ترین پرسش این گردشگران درباره چگونگی دریافت ویزای ایران است. بسیاری از آن‌ها حتی نمی‌دانند می‌توانند ویزای ایران را 48 ساعته بگیرند.

با آن‌که دولت ایران اخیرا با صدور مصوبه‌ای درباره ویزای فرودگاهی 30 روزه، راه ورود گردشگران خارجی را به کشور آسان‌تر کرده، اما گردشگرانی هستند که همچنان از طریق کنسولگری‌های ایران برای دریافت ویزا اقدام می‌کنند‌، اما از مدت زمانی که باید انتظار بکشند هیچ اطلاعی ندارند.
 
مجتبی کریمی، رییس اداره گذرنامه و روادید وزارت خارجه در این‌باره به خبرنگار گردشگری ایسنا گفت: مدت زمان لازم برای صدور ویزای ایران بین 48 تا 96 ساعت است، صدور مجوز ویزا معمولا تا 72 ساعت و صدور قطعی آن تا 24 ساعت زمان می‌برد. این مدت برای همه اتباع خارجی به جز آمریکایی‌ها یکسان است.
 
او در عین حال یادآور شد: این فرایندی است که در صورت ارائه درخواست به دفاتر گذرنامه و روادید وزارت خارجه ایران طی می‌شود، وگرنه در فرودگاه‌های بین‌ا‌لمللی کشور، ویزا همان لحظه صادر می‌شود.
 
کریمی درباره‌ی نحوه‌ی صدور ویزای اتباع آمریکایی نیز توضیح داد: فرآیند صدور ویزا در وزارت خارجه برای این اتباع به نسبت سایرین هیچ تفاوتی ندارد، اما چون مدارک و درخواست آن‌ها نخست به دفتر هماهنگی مستقر در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ارائه می‌شود، بنابراین زمان بیشتری صرف می‌شود تا این ویزا صادر شود. البته بررسی درخواست سفر به ایران در دفتر هماهنگی معمولا دو تا سه روز بیشتر زمان صرف نمی‌کند.
 
وی در عین حال اضافه کرد: مدتی است اتباع انگلیسی و کانادایی نیز برای دریافت ویزای ایران مثل آمریکایی‌ها نخست باید درخواست‌شان را به دفتر هماهنگی مستقر در سازمان میراث فرهنگی و گردگشری تحویل دهند که این کار از طریق آژانس‌های مسافرتی صورت می‌گیرد،‌ ولی با این حال پی‌گیری درخواست و صدور ویزای آن‌ها به مراتب از آمریکایی‌ها آسان‌تر است.
 
کریمی سپس درباره‌ی آمار گردشگرانی که از ابتدای سال تاکنون از طریق ویزای فرودگاهی و یا گردشگری به ایران سفر کرده‌اند‌،گفت: این آمار در وزارت امورخارجه موجود است، اما معمولا آمار پلیس مهاجرت دقیق‌تر است، چون خیلی‌ها ممکن است ویزا بگیرند، اما به ایران وارد نشوند،‌ درحالی‌که پلیس مهاجرت تمام ورود و خروج‌ها را ثبت می‌کند.
 
او اضافه کرد: مکن است ویزای از طریق ما صادر شود ولی ورود آن شخص به کشور را پلیس مهاجرت می‌تواند مشخص کند به اعتقاد ما پلیس مهاجرت در حال حاضر دقیق‌ترین آمار گردشگران را در اختیار دارد.
+21
رأی دهید
-11

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۰
    سرتیپ خوشتیپ - کویت، کویت

    لابد این خارجیها همشون از تیمارستان خارج شدند که اومدن ایران ببیند :
    74
    36
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۹۴
    mountainman - استکهلم، سوئد
    من چند باری که ایران رفتم ویزا رو همون روز گرفتم دم ظهر تحویل میدم بعد از ظهر تحویل میگیرم کمتر از پنج ساعت طول میکشه. البته دوستانی هم هستن که به علت دور بودن از استکهلم پست میکنن و دو هفته ای طول میکشه.
    15
    15
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    tizbin2 - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا
    آمریکایی‌ها می‌رن ایران به عنوان گروگان میگیرنشون.
    26
    18
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    فضول میرزا - استکهلم، سوئد
    [::mountainman - استکهلم، سوئد::]. شما چرا نمیری در فرودگاه بگیری؟
    1
    15
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۹۴
    mountainman - استکهلم، سوئد
    [::فضول میرزا - استکهلم، سوئد::]. میترسم ویزا ندن. نه اینکه افغانیم و پاس سوئدی دارم میترسم مشکلی پیش بیاد اونم تو فرودگاه بعدم مشکلات بعدیش باعث میشه منصرف بشم. تو همین فرودگاه امام چه اون فردی که بلیط صادر میکنه چه اونی که مهر ورودی و خروجی میزنه همشون میپرسن پاسپورت قلابیه؟ از کجا اوردی؟ و از این سوالا یه بارم منو نگه داشتن نیم ساعت فقط الاف شدم تا پاسپورتمو گواهینامه سوئدی منو کارت شناسایی منو کارت ویزای منو بررسی کردن که قلابی نباشه
    1
    14
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۹۴
    mountainman - استکهلم، سوئد
    [::سرتیپ خوشتیپ - کویت، کویت::]. ایران یکی از کشورهای باستانی جهان هست حتما میدونی که جدیدا تمدن زیگورات و شهر سوخته روش بحث هست که ایا قدیمی ترین تمدن بشری هستن یا خیر. امیدوارم با کشورتون بیشتر اشنا بشید
    5
    21
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    آزاده21 - لندن، انگلستان
    [::mountainman - استکهلم، سوئد::]. مگه شما ایرانی نیستید که با پاس ایرانی بری؟؟
    2
    5
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    botparast - میلان، ایتالیا
    به من ، فرودگاه خمینی برای ۱۵ روز ویزا دادن البته روی پاس ایتالیایی!ولی من میخواستم با پاس کانادایی وارد بشم که گفتن پاس کانادایی و امریکایی باید ویزا بگیرن..
    3
    4
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Persiangulfforever - ویکفیلد، انگلستان

    جون مادرتون قبل از ورود خارجیها وضع توالت هاى ایرانو درست کنید تا حال همشون بهم نخورد ه و تا این یه زره آبرویى هم که داریم نرفته. خواهش میکنم اى مسولین خدمات بهداشتى آبروى ما مسلمونهاى شیعه اثنا عشرى رو نبرید. النظافتو من ال ایمانتون کجا رفت. کمک کمک کمک.
    3
    26
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    سرتیپ خوشتیپ - کویت، کویت
    [::mountainman - استکهلم، سوئد::]. اگه واقعا میگی پس چرا پاتو زدی به خارج واز ایران فرار کردی واولین کاری که کردی رفتن به دستشویی وتوالت فرودگاه وپاره کردن پاسپورت خود تا نتونن به ایران بهشتت برگردونن چند سال تو آسایشگاه غیر بهداشتی موندی وبا موش وحشرات زندگی گذروندی تا پناهجوییتو گرفتی
    24
    8
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    بورلنگه - بورلنگه، افغانستان
    سرتیپ خوشتیپ عزیز توی سوئد خبری از کمپهای موشی و اینا نیست تمیزتین کمپی که میتونی توی اروپا پیدا کنی کمپهای سوئد و نروژ هستند
    0
    9
    جمعه ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    Jalal50 - ایران، ایران
    ننگ بر پناهندگان وطنفروشی که با دغل و دروغگویی به خارج میروند و وقتی خرشون از پل گذشت با دادن ندامتنامه در سفارت ایران تقاضای گذرنامه ایرانی میکنند و براحتی و بدون ترس به ایران سفر میکنند. خاک بر آن وجدانتان.
    6
    2
    شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    سرتیپ خوشتیپ - کویت، کویت
    [::Jalal50 - ایران، ایران::]. اى ابله وطن فروش کسیکه به وطنش خیانت بکنه دست بدست دشمن وطنش بزاره عین همون مسعود ومریم رجوى که از صدام باج میگرفتن وبا صدام بر علیه ملت ایران همکاری میکردند وتعداد بیشماری از ایرانیها رو به کشتن دادند به اینها وامثال اینها میگند وطن فروش تو اول برو معنی وطن فروشی رو بفهم بعد بیا زر بزن تو اگه یه ویزا بدستت می امد یه لحظه هم تو ایران جهنمت نمی موندی بیچاره
    1
    2
    شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۹۴
    mountainman - استکهلم، سوئد
    [::بورلنگه - بورلنگه، افغانستان::]. برولنگه هموطن عزیز من دوستم کمپ نروژ بود رفتم اونجا کمپهاشون خیلی خوب نیستن فرقی نمیکنه کمپ بزرگسالان باشه یا زیر سن همشون گلایه داشتن . [::آزاده21 - لندن، انگلستان::]. [::سرتیپ خوشتیپ - کویت، کویت::]. من افغانیم تو ایران به دنیا اودم و بزرگ شدم بعدم اینجا قاچاقی اومدم .
    0
    0
    شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.