میلیاردر سعودی ثروت خود را به بنیاد خیریه می‌بخشد

شاهزاده ولید در فهرست میلیاردهای مجله فوربس، در رده ۳۴ قرار داردشاهزاده ولید بن طلال بن عبدالعزیز آل سعود، میلیاردر سعودی گفته است که تمام ثروت ۳۲ میلیارد دلاری خود را به یک بنیاد خیریه خواهد بخشید.
شاهزاده ولید بن طلال ۶۰ ساله، نوه عبدالعزیز آل سعود، بنیانگذار عربستان سعودی و برادرزاده ملک سلمان، پادشاه فعلی این کشور است.
این شاهزاده سعودی یکی از ثروتمندترین مردان جهان به حساب می‌آید.
شاهزاده ولید گفته است که تحت تاثیر بنیاد خیریه گیتس قرار گرفته که در سال ۱۹۹۷ توسط بیل و ملیندا گیتس تاسیس شد.
این میلیاردر سعودی گفته است که از پول او برای "پیشبرد تفاهم فرهنگی"، "توانمندسازی زنان" و "امدادرسانی در مواقع اضطراری" استفاده خواهد شد.
بیل گیتس، از این تصمیم شاهزاده ولید استقبال کرده است.
شاهزاده ولید در فهرست میلیاردهای مجله فوربس، در رده ۳۴ قرار دارد.
قرار است ثروت او در اختیار بنیاد بشردوستانه الولید قرار گیرد. شاهزاده ولید تا کنون ۳.۵ میلیارد دلار خود را به این بنیاد اهدا کرده است.
شاهزاده ولید بن طلال در بسیاری از شرکت های معروف دنیا از جمله توییتر، اپل و نیوز کورپوریشن که صاحب روزنامه سان، روزنامه تایمز، هفته نامه ساندی تایمز و بخشی از سهام شبکه تلویزیونی ماهواره ای "بی سکای بی" در بریتانیاست، سهام دارد.
+59
رأی دهید
-42

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    machan - لس انجلس، ایالات متحده امریکا

    اونوقت امثال خامنه ای و رفسنجانی‌ یک مشت دزد و آدمکش چشمشون دنبال پول فقراست
    4
    26
    ‌پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    ensanam arezoost - خارگ، ایران
    درود بر شرافت و سخاوتمندی تو جناب ولید،با این وجدان بیدار و آگاهی که داری در بخشندگی و کمک به همنوع و مبارزه با فقر در هر زمینه ای، می توانی الگو و نمونه خوبی برای کسانی باشی که از مهنت دیگران بی غم و بی تفاوت هستند و قابل توجه نژادپرستانی که به عربها توهین می کنند،شاید متوجه شوند که انسانیت به مرز و نژاد نیست،در هر قوم و نژاد و آئینی همه جوره داریم،ببینید تعداد قتلها و درگیریهای خیابانی ما در ایران و اعدامهایی که حکومت جانی انجام می دهد را و همین اوضاع را در عربستان و امارات و دیگر کشورهای عربی که کدام بیشتر و شدیدتر است،به قول زنده یاد شاملو:اینجا(ایران)چه ارزان است جان آدمی زاد ...
    4
    17
    ‌پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    ernakola - تهران، ایران

    دوستان عزیز. لطفا ساده اندیش نباشید... موسسات خیریه عربستان شعباتی در پاکستان،افغانستان و برخی دیگر از کشورهای آفریقایی و آسیای میانه دارند...این موسسات تحت پوشش امور خیریه، کودکان محرومترین مناطق را در اختیار گرفته و در کلاسهای آموزشی از آن کودکان جنایتکار می آفرینند .
    4
    40
    ‌پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    فاطی قاطی - موگادیشو، سومالی
    فکر نکنم شایعه ای زیادتر باشه.عرب جماعت .... زیاد میزنن ولی عمل نمیکنند .اینها حاضرند 2 میلیون دلار واسه یه شتر بدن ولی حاضر نیستن به عربهای گرسنه وبی خانمان که هم خونشون هستن یه سنتم بدن باور نمیکنین برید ببنید تو فلسطین ولبنان ویمن وسوریه ولیبی و سومالی ودیگر کشو های عربی یه بنیاد خیریه عرب می بیند به جز UN.
    0
    1
    جمعه ۱۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.