اقدام بشردوستانه هتل سوئیسی

یک هتل در سوئیس برای هشدار به مشتریان خود در دور نریختن غذایشان روش جدیدی به کار گرفته است. او از تصاویر کودکان آفریقایی برای عدم اتلاف غذاها استفاده کرده است.
مجله مهر: هتلی در سوئیس با استفاده از نمایش تصاویر تکان‌دهنده کودکان آفریقایی سعی کرده از اتلاف مواد غذایی توسط مشتریانش خودداری کند. «بریگیته هلر»، مدیر هتل چهار ستاره «Monopol» در بخش لوسرن در مرکز سوئیس، می‌گوید که در هتل او  مواد غذایی زیادی به هدر می‌رود و او نمی‌تواند نسبت به این اتفاق بی‌اعتنا باشد. نتیجه این احساس مسئولیت خانم هلر تبدیل به تابلویی شد با عکس کودکان قحطی‌زده آفریقایی به علاوه یک جمله که به زبان انگلیسی در پایین آن نوشته بود: «صبح بخیر مهمانان عزیز. به دلایل اخلاقی و معنوی ما در سوئیس غذاها را دور نمی‌ریزیم. لطفا غذایی را در بشقابتان بریزید که مطمئنید آن را میل می‌کنید. به خاطر درک و شعورتان سپاسگزاریم.»
در ادامه این مطلب آمده است: «کودکان در آفریقا به خاطر سوءتغذیه می‌میرند و مردم در سوئیس غذاها را اسراف می‌کنند و دور می‌ریزند. این اتفاق در این کشور به لحاظ اخلاقی و معنوی قابل قبول نیست.» زیر عکس یکی از کودکان بینوا هم این مطلب حک شده است: «کمک، کمک... سپاسگزاریم برای ساختن جهانی بهتر. مدیریت هتل» و پایین تصویری که کودک و کرکس هر دو در قاب تصویر گرسنه هستند هم اینگونه نوشته است: «کرکس منتظر است که کودک هر چه زودتر بمیرد!»
مدیریت متعهدانه این خانم نتایجی هم دربرداشته است. بر اثر مدیریت خانم هلر مشتریان چینی، باقی‌مانده غذای خود را بسته‌بندی می‌کنند و همراه خود می‌برند. هلر خود درباره این طرحش می‌گوید: «دیدن اینکه چه مقدار غذا روزانه اتلاف می‌شود، واقعا مرا آزار می‌دهد. ما باید مردم را آگاه کنیم و باید تصاویر کودکانی که در اثر گرسنگی در حال مرگ هستند را به آن‌ها نشان بدهیم.»
خانم هلر در ادامه درباره واکنش‌های احتمالی مشتریانش می‌گوید: «من به هیچ وجه نگران این نیستم که با این کار توریست‌هایی که به هتلم می‌‎آیند، اذیت یا دلزده شوند. من دارم برای متفاوت بودن تلاش می‌کنم و هرچند نمی‌توانم جهان را تغییر بدهم؛ اما این یک شروع است.» هلر نه تنها از این اقدامش راضی است که آن را وظیفه خود می‌داند: «من تشخیص دادم که با برنامه‌ریزی می‌توانم خیلی چیزها را تغییر بدهم. من این را وظیفه انسانی خودم می‌دانستم که کاری برای بشریت انجام دهم و این دقیقا همان کاری است که باید انجام می‌دادم.»
+145
رأی دهید
-43

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    shaboruz - پاریس، فرانسه

    انسانیت وشعور به دین و مذهب ارتباطی نداره !
    8
    94
    یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Adamat - خارکف، اوکراین

    نان را باید بوسید....احترام به مواد غذایی همانا ارزش به زندگیست. / از سوی دیگر، مساله فقر و مرگ و میر کودکان در افریقا جای پرسش است. انسانی‌ که شکمش خالی‌ باشد نمی‌تواند سراغ ارضای مسائل جنسی‌ ا‌ش رود، یعنی‌ نیرویی برای اینکار ندارد. حال در این بخش از افریقا با عکس هایی‌ که نشان میدهند، یعنی‌ چگونه هم فقر هست و هم دائما تولیدمثل صورت می‌گیرد؟. البته لابد این کودکان قحطی زده، مازاد بر مصرف خانواده شان هستند که غذایی بهشان نمیرسد (نمیدانم). پس باز میرسیم به اهمیت استفاده از کاندوم که اگر فرهنگش را یونیسف جا بیندازد، دیگر قحطی زده ای نخواد بود. در ضمن کامنتی که چندی پیش نوشته بودم (ماجرای شخص عیالوار اما بی‌ پول که سیرک میخواست برود) را، در نهایت عصبانیت نوشتم شوخی‌ در کار نبود، چون واقعا خیلی‌ غیرمنطقی‌ هست آنکه پول در جیب ندارد، نا‌ن خور اضافی هم بیاورد، و سپس فقرش را تحمیل کند. فرهنگسازی مهم است.
    1
    57
    یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    *بی همتا* - برلین، آلمان

    درود بر شرف وکار انسانی اش
    9
    55
    یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
    خیلی جالب بود! یعنی آدم از این نادان تر هم پیدا میشه؟ بعنوان مثال خواستن مردم را از خطرات مصرف سیگار آگاه کنند و عکس های چندش آور زدن روش، کدوم سیگاری ترک کرد؟ تجارت سیگار را از بین نبردند فقط یک کار بیهوده کردند که به این تجارت لطمه نخورد. اصلا همین چندی پیش بود که آفریقایی ها به باکت چلنج اعتراض کردند و بی آبی خودشان را فریاد زدند، نتیجه اش چه بود؟ هر روز سطل ها بزرگتر میشد و کار به استخر و ماشین های مکانیکی و لودر رسید. اینجا هم این مثلا روشنفکر چرا درصدی هرچند جزئی را برای کمک اختصاص نداد؟ حتی میتونست طرحی بگذاره که مشتری در کنار پرداخت پول تیپ را بعنوان دونیشن پرداخت کنه. یا هزاران هزار طرح خلاقانه که واقعا کمک به آفریقایی ها است. حالا این غذا بسته بندی میشه و میره تو خونه مشتری. مطمئن باش 90 درصد غذای فِرِش را ترجیح می دهند و همین غذا عوض سطل آشغال هتل به سطل آشغال منزل میره. واقعا این حرکت چه کمکی کرده؟!؟!؟ حتی اگر به چشم ایجاد فرهنگ مصرف هم نگاه کنیم رستوران هتل داره همچنان بریز و بپاش میکنه اما از مشتری میخواهد که رعایت کنه!
    38
    24
    یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    ekman - شیراز، ایران

    اگر از طریق این هتل و یا مهمانان این هتل به کودکان گرسنه کمکی شده باشد که جای بسی تقدیر داره و اگر اضافه غذا ها واسه وعده غذایی دیگر پس انداز شود و شکم گرسنه ای در آفریقا سیر نشود،پس باید گفت که مدیریت هتل بفکر صرفه جویی است.
    2
    52
    یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    ensanam arezoost - خارگ، ایران
    دقیقا کاری که در رستورانهای سلف سرویس انجام میدادم و با دوستم هم سر این مسئله در رستوران اپل و دانیال دبی بحث میکردم که به اندازه ای که نوش جان می کنی بردار...هیچ وقت خوراک اضاف نمیارم که اصراف نکنم...خوش خوراک باشید و با انصاف تا اصراف نکنید
    0
    15
    دوشنبه ۱ تیر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.