هشدار تند وزیر کشور به استانداران و فرمانداران: دست اندازان به بیتالمال را بیچاره میکنم
+35
رأی دهید
-2
وزیر کشور با هشدار تند به معاونین عمرانی استانداران کشور گفت: «اگر بفهمم کسی دست به بیتالمال زده است، فرد را رها نمیکنم و آن را بیچاره کرده و از زندگی ساقط میکنم.»
به گزارش خبرگزاریها، عبدالرضا رحمانی فضلی در جمع معاونین عمرانی استانداری کشور با انتقاد تند از برخی دست درازیها به اموال بیتالمال در برخی از استانهای کشور و همچنین با اشاره تلویحی به خبر منتشر شده روز گذشته از پروژه تعاونی مسکن در کرج گفت: «اگر بدانم و بفهمم که معاونی به بیتالمال دست درازی کرده آن را رها نمیکنم و بیچارهاش میکنم و از زندگی ساقطش میکنم و تا قران آخر را از او میگیرم. چرا باید به اسم صندوق خیریه و قرضالحسنه از شهرداریها و فرمانداریها پول بگیرند؟
وی افزود: چرا گزارشی از کمیسیون ماده ۱۰۰ تاکنون به دست من نرسیده است؟ آقایان میروند و مینشینند ماهی ۲-۳ میلیون تومان حقوق میگیرند به علاوه هدیه، آن وقت نتیجه آن کلی تصرفات و دست درازی به زمینها است. به تازگی گزارشی از یک استان آمده که وزارت کشور تعاونی مصرف ایجاد کرده در حالی که این اقدامات بعید نیست و اگر اقدامی قرار باشد انجام شود فقط با امضای شخص معاون وزیر کشور ممکن است.
رحمانی فضلی به موضوع عزل شهرداران اشاره کرد و گفت: هم باید به شهرداران احترام گذاشت و هم به اعضای شورای شهر. اما چرا یک شهرداری که ۶ ماه قبل با رای اعضای شورا شهردار شده، یک مرتبه با همان اعضاء استیضاح می شود؟ بعدا میفهمیم که شهردار نتوانسته خرده فرمایشات آقایان را انجام دهد که در اینخصوص باید استاندار و فرماندار هم پاسخگو باشند.
انتقاد بعدی وزیر کشور به استانداریها بود و گفت: شنیدهام که پول و بودجه به دهیاری داده می شود و بعد میگویند ۵۰ درصد را برگردان به استانداری که این یک تخلف آشکار است و ما در اینخصوص به روستاها بازرس اعزام کردیم.
وزیر کشور در پایان گفت: اگر بفهمم و گزارش دهند تخلفی در حوزه عمرانی و استانداری رخ داده به سرعت معاون عمرانی استاندار عزل و اگر استاندار هم اطلاع داشته باشد وی هم عزل می شود.
۵۵

احتراز - دورف، آلمان
آورین آورین آورین
0
11
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۲
۵۴

rood120 - منچستر، انگلستان
خداوند لعنت کند دروغگویان را ، همه شما ها چپاولگر هستید .
0
9
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰
۶۵

عموعقلی - پاریس، فرانسه
آخه یکی نیست به این بگه پوفیوز تو خودت از همه بدتری این حرفو میزنی کسی بهت کار نداشته باشه تو خودت نمیدونی دزد بزرگ بالای سرت ایستاده چرا حرفی نمیزنی
0
7
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۲
۵۳

omidnaomid - بروکسل، بلژیک
خاک تو سر کسی که هنوزباور کنه حرفهای دروغ یکی ازمسئولین جمهوری دزدی کثیف اسلامی رو.همه می دونند که از بالا تا پایین دزدنند!!امیدوارم
0
5
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
۵۳

کریم خان زند - مونترال، کانادا
بابا این همه توپ در نکن, همتون دزد و از ی قماشید.
0
3
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶