عربستان سعودی از فرود هواپیمای ایران در جده 'ممانعت' کرد

مدیر کل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با انتقاد از "ممانعت" فرودگاه جده از فرود یک هواپیمای زائران ایرانی گفته است: "این امر کارشکنی و بهانه‌آوری سعودی‌هاست و هیچ‌گونه مشکل نقص فنی، ویزا نداشتیم. به زعم ما سخت‌گیری‌های جدید عربستان قطعا بی ارتباط با شرایط سیاسی حاکم بر منطقه نیست."
 
به گزارش خبرگزاری ایسنا، شاهرخ نوش آبادی، مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی گفت: "در اصل از مدت‌ها پیش این ماجرا شروع شد و هواپیمایی عربستان طی اطلاعیه‌ای به شرکت‌های هواپیمایی مختلف دنیا اعلام کرد که از این پس از ورود هواپیماهایی با عمر بالای ۲۵ سال جلوگیری خواهد کرد."
 
مدیر کل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) با اعلام اینکه این نخستین بار نیست که عربستان از فرود هواپیماهای ایران جلوگیری می‌کند، گفت: "طی دو هفته گذشته هواپیمایی کشور عربستان در یک نوبت از ورود ایرباس هما به شهر دمام خودداری کرد و بعد در توضیح این مطلب این گونه عنوان کرد که 'با توجه به اینکه این هواپیما در لیست تحریم های اروپا قرار داشته اجازه ورود به آن را نخواهیم داد'. این درحالی بود که همین هواپیما به بسیاری از کشورهایی که شرایط ایمنی آن‌ها ده‌ها مرتبه از کشور سعودی سخت‌تر است پروازها کرده بود."
 
به گفته مدیر کل روابط عمومی هما در حال حاضر مذاکراتی صورت گرفته تا این موضوع از سوی مسوولان وزارت امور خارجه مورد پیگیری قرار بگیرد.
 
در همین حال ناصر خردنژاد، معاون سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به اینکه هنوز دلیل مشخصی برای بازگشت این هواپیما در دست نیست، گفت: "فکر نمی‌کنم این اتفاق ارتباطی با جریان فرودگاه جده داشته باشد؛ ولی باید مسئله را دقیقا بررسی کنیم تا علت آن مشخص شود"
 
هواپیمای پرواز ۷۴۷ ایران ایر دیروز، چهارشنبه ۱۹ فروردین، از اصفهان به مقصد جده پرواز کرد اما اجازه فرود در فرودگاه جده عربستان سعودی را نیافت.
 
مقامات ایران ایر اعلام کردند که این هواپیما ۲۹۰ مسافر داشته که ۲۶۰ نفر از مسافران با ایرباس به جده منتقل شدند و ۳۰ مسافر باقی مانده نیز امروز پنج شنبه اعزام می‌شوند.
+173
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۳
    فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس

    بوئینگ ۷۴۷ مال ۴۲ سال پیش هست و در این ۳۶ سال گذشته هم زیاد مورد و نگهداری اساسی‌ قرار نگرفته. اگر مقامات هوا پیمایی ایران به فکر جان و سلامتی‌ مسافران ایرانی‌ نیستند حداقل دست عربستانی‌ها درد نکنه که جلوی فاجعه گرفتند. وگرنه مثل اون هواپیمای که می‌رفت طبس فاجعه به بار میاورد.
    15
    43
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    نیک اندیش - ورشو، لهستان

    خاک بر سرتون که دست پیش خوردین.بجای اینکه ایرانیا حج رو موقتی هم شده قطع کنن اونا کارشکنی می کنن. خواری به این مگن.روحانی چی کار می کنی پس؟
    3
    101
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    behruz22 - لوزان، سوییس

    خاک بر سر جمهوری اسـ.... از آن طرف ترکیه برامون شاخ شده از این طرفم این عربا. لعنت بر عرب جماعت و این آخوندای .. زاده.
    4
    102
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی

    میرن مجلس تصویب میکنن که عمره ممنوع شده از اونور هم هواپیما میفرستن ،قطعاً سعودی از حیثیت خودش دفاع میکنه،مگه شما نمیگین به دو نوجوان تجاوز شده خوب لطف کنید دیگه به کشور ما نیایید ،قبل از تصویب در مجلس سعودیها اقدام کردن تا دروغ روافض اشکار بشه،نیازی نیست مکه به قدوم نامبارک مجوس و یهود اغشته بشه ،شما برید ضریح ابولولو در کاشان رو طواف کنید براتون بهتره
    82
    26
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    bimak - لندن، انگلستان

    خدا رو شکر ، برند انتالیا عشق و حال کنند و ازخدا ممنون باشند
    2
    68
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    Faryade_Khamoosh - آخن، آلمان

    اولین کاری که باید بعد از لغو تحریمها انجام داد، (البته اگه واقعا توافق صورت گیرد)، این است که باید فورا ناوگان هوایی‌ ایران را نو کرد. یعنی‌ از الان باید اینها پروفرما قرارداد خرید حد اقل ۳۰ هواپیما رو امضا کنند. به جای ریختن میلیارد‌ها دلار تو حلق این و اون، بهتره به کشور و ملت ایران برسید. اعتراض به عربستان هم هیچ فایده‌ای نداره. وقتی‌ میگن هواپیما قدیمی‌تر از ۲۵ سال اجازه فرود ندارد، یعنی ندارد. حالا شما خودتونو جر بدین. یبار خودتونو جر میدین برای این عرب‌ها چه از نوع فلسطینی چه یمنی چه سوری، و یکبار هم خودتونو جر بدین از دست این عرب ها. من الان چندین ساله که با ایران ایر پرواز نمیکنم و برای داخل ایران هم از قطار استفاده می‌کنم. حتی با ماشین هم این شهر به اون شهر نمیرم.
    2
    37
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    MehranIrani - وین، اتریش

    عزیز من دارن بدتر از سگ باهاتون برخورد میکنن باز هم اصرار دارید برید عربستان؟ تا حالا شعار یه امامتون رو میگفتید که گفته " هیهات من الذله" دیگه ذلت از این بالاتر چیه که به بچه هاتون تجاوز میکنن خون خودتونو حلال و بعضا ریختنشو واجب میدونن حالا هم علیرغم هزینه های میلیاردی که در سال میکنید راهتون نمیدن ، یه کم تفکر و تعقل بد نیست مگر نه اینکه میگوئید خدا همه جا هست؟ حتما باید برید عربستان تا دعاتون قبول بشه؟
    2
    60
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی

    خوب مسلمه که از این به بعد بیشتر سخت گیری میشه . وقتی ما به گفته دوتا بچه بدون تحقیق و برسی ابروی یک کشوری را میبریم ! باید چه انتظاری از برخورد آنها داشته باشیم ؟
    77
    8
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    مانفرد - ایران، ایران

    خیلی هم خوب ///ایشالله باز هم تکرار بشه//2حالت داره یا ناوگان هوایی راست و ریست میشه یا مردم میفهمند که نباید پول یامفت تو حلقوم این خوکها بریزند که هردوتاش به سوده
    3
    42
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۲
    92ارشام - لندن، انگلستان

    مقامات ایرانی اینقدربی عرضگی ازخودنشان دادندتاعربستان دست پیش راگرفت.اینها اگرکاردارعربستان رااخراج میکردندوپرواز حج را قدغن میکردنداینجورایرانیان خواروپست نمیشدند.اضافه برعربستان کاروان داران و روحانیون کاروان و پولهای ثبت نام مکه دراین ماجرا سودومنفعت دارندوانگارکه هیچ اتفاقی نیفتاده!حاشا به غیرت مقامات ایران
    3
    38
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    behran - کردستان، ایران

    اگر اندازه یه سر سوزن شرف داشتین بعد از اون رسوایی که رسانه ای کردین و عربستان هیچ اهمیتی نداد، یه هواپیما پُر دوباره نیمفرستادین؛ اگر این مسائل برای شما عادی هست و براتون در زمرهء *تفاوت فرهنگی* و *شبه تجاوز* این چرندیات قرار میگیره با آبروی میلیونها ایرانی داخل و خارج کشور بازی نکنید!
    3
    56
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    koros_nl - امستردام، هلند

    [::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. شما بهتر ...برای جهاد نکاح آماده کنی !!! , شما عرب ها به ایرانی مجوس میگید !!! برای اینکه تمدن ایران هزاران برابر شماهاست , مجوس یعنی جادوگر , شما نمیفهمیدید علم چی فکر میکردید جادوگری میکنیم ,ت.....
    6
    47
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    golagha - منچستر، انگلستان

    [::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. تاریخ وفرهنگ ایران خیلی بیشتر از 1400 سال است و اگر میبینی چهار تا پیر زن پیر مرد میرند حج به خاطر اعتقادات غلط انهاست اگه خانه خدای باشه تو قلب ادم است .اون بتکده هم مبارک خودت باشه که فرهنگت1400 سال بیشتر نیست
    5
    48
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    MartinT - هایدلبرگ، آلمان

    سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی - تو این سلطنتی که می‌طلبی برا عربستان یا ایران؟عربستان که داره ،پس برو توی همون صحراهای خشک و بی‌ آب و علف و موجودات وحشی عرب.همین ما مجوس‌ها به امسال تو حرف زدن و راه رفتن یاد دادیم.همین امثال تو بودن که اسلام رو به سرزمین من آوردن و باعث عقب افتادگی ایران شدن.به امید پاک شدن و نابودی شیعه و سونی از کشور اهورایی من ایران
    7
    47
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    محسن احمد علی - دبی، امارات متحده عربی

    خانه ات دیگر خدایا خانه نیست . امن و آسایش در این بتخانه نیست . خانه ی امنی که ابراهیم ساخت . زمزمش را ساقی و پیمانه نیست . خادمان پاسدار این حرم . غیر مشتی زنگی دیوانه نیست . ما دگر با خانه ات بیگانه ایم . چونکه در باز است و صاحبخانه نیست . آن حرامی را که احمد بانگ زد . جز حریم عده ای بیگانه نیست . شرم دارم باز گویم ماجرا . ماجرایش قصه و افسانه نیست . وصف حیوانیتی پست وسخیف . کو بیانش سخت و بی شرمانه نیست؟ . خانه را تحریم باید کرد و گفت . جای ایرانی در آن بتخانه نیست . ایزدی این قصه را کوتاه کن . خانه ی نا امن دیگر خانه نیست .
    7
    45
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    azadeh11 - آمستردام، هلند

    محسن احمد علی - دبی، امارات متحده عربی. بسیار زیبا نوشتی...متشکر
    3
    23
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    M.E.H.D.I - کلن، آلمان

    من نمیدونم اگه خداوند اعراب رو نمی‌‌آفرید چه اتفاقی‌ می‌افتاد؟به جاشون یه مقدار حیواناتی مثل گاو و گوسفند می‌‌آفرید بهتر بود،
    3
    35
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
    [::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. تو بهتره سوسمار و ملخ به نیش بکشی،،...،یک تار موی زائد و گندیده ایرانی‌ شیعه‌ها به تمام امت عمر سوسمار خور بوزینه باز می‌‌ارزه ؛) عمر اگه عرضه داشت که با برده‌های سیاه ....! خیلی‌ بیشتر از کوپنت حرف میزنی‌. ... اون عمر ..... ... دستور حمله به ایران و ویران کردن و نابود کردن ایران را صادر کرد. الان ۱۴۰۰ سال هست که نتونستید فرهنگ و زبان‌ ایرانی‌ را با همه قومیت‌های شجاع آن از آزری ترک لًر گیلک تا سیستان و خوزستان را عوض کنید،اون صدام گنده لاتتون نتونست غلط و .. خوری کنه دیگه امثال تو و داعش و عرعرستان که جای خود دارید.شما رو چه به جنگ و کل کل با ایرانی‌! ....سوسمار خورهای عربستان عرعرستانی جرات نگاه چپ به خاک پاک ایرانزمین را هم ندارید. :)
    2
    19
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۷
    omidvar4 - استکهلم، سوئد
    [::behran - کردستان، ایران::]. ۴۶MehranIrani - تهران، ایران. اینها رو به کی دارید میگید؟! این ها دکمند. میدانید دکم یعنی چه: کسانی که درک تجزیه و تحلیل مسائل و واقعیتها رو ندارند رو دکم میگن و اینها همانند. پس خود را خسته نکنید زیرا اگر یکی یکی را در عربستان به صف کنند و با گوب تو سرشان بکوبند باز خواهند رفت. زمانی که خداوند عقل رو تقسیم می کرد اینان حضور نداشتند.
    1
    14
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    kuhestan - میلان، ایتالیا

    [::janahi - دبی، امارات متحده عربی::]. [::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. محمد ‌هر جا ظهور میکرد موفق نمیشد.اما تو عربستان موفق شد چون از همون اول مردمی ابله مفت خور بی‌ رحم حریص و دیوانه جنسی داشت
    3
    32
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    انستازیا - ایران، ایران
    [::محسن احمد علی - دبی، امارات متحده عربی::]. عالی بود ممنون
    2
    6
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    kolah-ghermezi - ونکوور، کانادا
    [::janahi - دبی، امارات متحده عربی::],, ..، عرب پرست، پزشک داخل فرودگاه بعد از ازمایش این ننگ سعودى رو تأیید کرده! جداً که.... که کسى این ادعا رو کنه فرودگاه پزشک داره! کجا همچین اتفاقى تو فرودگاه افتاده!!؟؟ یکىشو نام ببر! تو و اون شیطان طلب از ابوظبی هى براى این سعودی هاى از خوک کثیف ماله بکشین!
    0
    19
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
    [::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. خلیج مرا گر بخوانی عرب ..اگر حد خود را ندانی عرب ..اگر قصد توهین به ایران کنی ..خیال اهانت به شیران کنی ..به خون شهیدان ایران قسم ..به هرذره از خاک ایران قسم ..به چشم تر مادران دلیر ..پدرهای با غیرت همچو شیر ..به کوه دماوند و الوند مان ..به زاینده رود و به اروند مان ..به تاریخ و فرهنگ پر افتخار ..به ایران همواره در اقتدار ..به اینها که گفتم قسم می خورم ..به کورش به رستم قسم می خورم ..قسم می خورم من به اسفندیار ..به زرتشت و مانی و بر مازیار ..به این پسرهای با عزت و افتخار ..به پاکی هر دختر از این دیار ..اگر قصد توهین به ایران کنی ..خیال اهانت به شیران کنی ..زمین و زمان را به هم می زنیم ..نظام جهان را به هم می زنیم ..تمام وجود تو را می دریم ..نشان تو را از جهان می بریم ..پشیمان از این کرده ات می کنیم ..به ایرانیان برده ات می کنیم ..به پیشینه ی خود نگاهی بکن ..نگاهی به تاریخ ،گاهی بکن ..به صحرا ملخ خوردنت را ببین ..چو حیوان علف خوردنت را ببین ..به جز کشتن و غارت و مستی ات ..نداری به تاریخ و در هستی ات .
    1
    19
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    IRAN E AZAD - هورتن، نروژ
    حیف یک تومان که به جیب این عقب مانده‌ها بره ! خاک باأ سر ملت ما که اینقدر واسه ۴ تا تکه سنگ خار شده اند.
    1
    13
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    sahand11 - کلن، آلمان
    توهین کردند حالا نوبت شماست، بفرما أین کوی و أین میدان[::عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران::].
    1
    6
    ‌پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی
    [::عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران::]. بابا اقای محترم خدا شاهده اگر تو این صفحه یک ایرانی وجود داشته باشه اون من هستم ،این همه هم گیو و گودرز و اسفندیار و رستم فلان فلان نکن ،امروز در چنته چی داری ؟جز روسپیگری دخترانمان در دبی و فقر و فلاکت و دربدری مردمان داخل و حکومتی مستبد !!!کمی بیاندیش ،اون گیو و گودرز و اسفندیار رو عمر ابن الخطاب با تیپا انداختتشون تو زباله دان تاریخ ،من از عرب حمایت نمیکنم بلکه از عقیده و دینم حمایت میکنم برای ما مسلمانها مرز مشخصی وجود نداره و همه عالم هستی از ان خداست اگر هم بعضی مواقع جوری استنباط میشه که دارم از اعراب دفاع میکنم به این علته که امروز تنها پرچم دار توحید رو این برادران در دست دارن و این حمایت من صرفاً به خاطر اشتراک عقیدتیست و نه ملیت .
    16
    3
    جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    تازمانیکه اندیشه ایرانی این باشد که فقط خدا آنجاست,باید خاک کاهو برسربپاشیم
    0
    6
    جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    kolah-ghermezi - ونکوور، کانادا. به گفته مسئولین ما شبه تجاوز بوده یعنی همان تفتیش بدنی اما درست برخورد نشده و ما هم درست برخورد نکردیم . تجاوز همون بود که تو کهریزک رخ داد
    7
    1
    جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    kuhestan - میلان، ایتالیا شما واقعآ که پرفسوری که اینقدر به حرفتون اطمینان داری که اگر محمد ( ص ) جای دیگر ظهور نمی کرد موفق نمیشد
    6
    1
    جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    janahi - دبی، امارات متحده عربی
    به گزارش حبرگزاری مهر...رییس مرکز پزشکی حج وزیارت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران خبر درج شده در یک سایت خبری مبنی بر تجاوز به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه عربستان را تکذیب کرد.
    6
    0
    جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
    [::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. آقای از ایرانی‌ ایرانی‌تر مگه این کامنت شما ایرانی‌ نیست که عربستان عرعرستان را کشور خود نامید‌ی !درست در همین لینک و صفحه با کلی‌ منفی‌ و شکلک اینم کامنت شما کاسه از آش داغ تر::> میرن مجلس تصویب میکنن که عمره ممنوع شده از اونور هم هواپیما میفرستن ،قطعاً سعودی از حیثیت خودش دفاع میکنه،مگه شما نمیگین به دو نوجوان تجاوز شده خوب لطف کنید دیگه به کشور ما نیایید>:: حالا که خودت هم اطراف کردی پس لطفا ببند و حرف از ایران نزن،میگن دروغ گوی کم حافظه است اما کامنت‌های متناقض شما اونم در یک لینک واقع نوبره والله :o
    0
    4
    یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
    [::janahi - دبی، امارات متحده عربی::]. اون قرص زردها رو باید شب‌ها بخوری سبز‌ها را صبح و آبی‌ هارا ظهر،داروهاتو درست و به موقع مصرف کن تا دوره درمانت شاید زودتر تموم و کمی‌ بهتر بشی‌،در ضمن قات هم کمتر مصرف کن که بدجور و نافرم قات زدی :(
    0
    4
    یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    kuhestan - میلان، ایتالیا
    [::janahi - دبی، امارات متحده عربی:احتیاج نیست پروفسور باشی که بخوای ذات عربها را بشناسی.مخصوصا که این دین اسلام جاهل هم جلوی بیداری انها رو گرفته.لطفا زیاد زور نزن مردم ایران کاملا روشن شدن.اسلام و محمد و بهشت و .....همه مال خودت.ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان
    0
    5
    یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.