هزاران نسخه از فیلم 'مصاحبه' با بالون به کره شمالی 'فرستاده شد'
+115
رأی دهید
-5
گزارش ها حاکی از آن است که هزاران نسخه از فیلم کمدی جنجالی "مصاحبه" (درباره نقشه قتل کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی) با بالون وارد خاک این کشور شده است.به گفته لی مین بوک، فعال و پناهنده سیاسی، هزاران نسخه دی وی دی از این فیلم با بالون از مرزهای این کشور گذشته اند.
لی مین بوک ادعا کرده است که دی وی دی ها را همراه چند بسته دلار آمریکا و اعلامیه هایی در انتقاد از رژیم کیم جونگ اون با بالون به آن سوی مرز کره شمالی فرستاده است.
مدت کوتاهی پس از ساخت فیلم "مصاحبه" در شرکت سونی در آمریکا، کامپیوترهای این شرکت مورد حمله سایبری قرار گرفت و هزاران ایمیل از کارمندان این شرکت هک شد. سپس سینماهای نمایش دهنده این فیلم مورد تهدید تروریستی قرار گرفت.
اف بی آی گفته است که کره شمالی پشت این هک و تهدیدها بوده است ولی کره شمالی این اتهام ها را رد می کند.
شرکت سونی پس از تهدیدهای تروریستی، اکران و پخش فیلم "مصاحبه" را متوقف کرد ولی چون با اتهام محدودکردن آزادی بیان روبه رو شد، در تصمیم خود تجدید نظر کرد و این فیلم را در سینماهایی محدود در آمریکا به نمایش در آورد و در اینترنت هم به فروش رساند که با فروش چشمگیری روبه رو شد.
آقای لی به خبرگزاری اسوشیتدپرس گفته است: "من چند هزار نسخه از فیلم و حدود یک میلیون اعلامیه را در روز یکشنبه حوالی مرز غربی کره شمالی با بالون به آن سوی مرز فرستادم."هر فردی از کره شمالی که دسترسی به دستگاه پخش دیویدی داشته باشد و این فیلم را تماشا کند، ممکن است با حبس طولانی در زندان روبه رو شود.
آقای لی می گوید که از نظر او این فیلم خنده دار نیست ولی دلیل مخالفت کره شمالی با آن این است که در این فیلم، رهبر کره "به شکل یک آدم و نه خدا" به تصویر کشیده شده است.
در سال های گذشته، فعالان کره جنوبی به امید تشویق مردم کره شمالی برای اینکه زیر بار تبلیغات رژیم این کشور نروند و در برابر رهبر کره شمالی بایستند، با بالون، اشیای گوناگونی را فرستاده اند که، به نظر آنها، "زندگی واقعی را بیرون این کشور نشان می دهد".
کره شمالی از دولت کره جنوبی همواره خواسته است که این بالون ها را متوقف کند. مرزبانان کره شمالی در گذشته بارها سعی کرده اند به این بالونها شلیک کنند.
ولی کره جنوبی می گوید که این کار بی فایده است و به صورت بالقوه مردمی را که نزدیک مرزها زندگی می کنند، در معرض خطر قرار می دهد، و در عین حال می گوید که شهروندانش در انتشار نظرات خود آزادند.

۱۰۸

پرشین اسپایدر را به خاطر بسپار - مشهد، ایران
حالا کره ی شمالی هم باید فیلم بسازه و هولوکاست رو انکار کنه و هزاران نسخه با بالون به اروپا بفرسته ، پدر چشم آبی رو باید به روش خودش در آورد .
91
22
چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۰
۵۸

Alborzi - کرج، ایران
فیلم فوق العاده سطح پایینی بود حیف وقتی که برای دانلود و تماشا گذاشتم شاید فقط بشه به تیتراژ آخرش امتیاز داد ...
20
22
چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸
۵۸

Alborzi - کرج، ایران
در ضمن تمام شایعات مبنی بر حک شدن سایت سونی و یا تهدید موشک باران سینماها برای این بود که بتوانند سی دی های این فیلم چیپ رو بفروش برسانند
18
23
چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵
۴۵

tarkofski - استکهلم، سوئد
[::پرشین اسپایدر را به خاطر بسپار - مشهد، ایران::]. قبول که اروپاییها هم زرنگ بازیهای خودشون رو دارن اما هر چی باشن سگ شون به امسال کره شمالی میعرضه .شما هم استاد نظرات ضد و نقیض هستی . با خودت چند چندی ؟ یه سر به خودت بزن !!
3
24
چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴
۷۴

نازک بین - شفیلد، انگلستان
جامعه کمونیستی یعنی ( اردوگاه کرها و کور ها و لال ها. .)
1
21
چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۸
۳۲

هستیا - شیراز، ایران
در سال های گذشته، فعالان کره جنوبی به امید تشویق مردم کره شمالی برای اینکه زیر بار تبلیغات رژیم این کشور نروند و در برابر رهبر کره شمالی بایستند، با بالون، اشیای گوناگونی را فرستاده اند که، به نظر آنها، "زندگی واقعی را بیرون این کشور نشان می دهد". حالا بیان همسایه های دزد ما رو ببینین که چجوری دارن مملکت بی درو پیکر ما رو میچاپن و به مسافرا تجاوز میکنن و خیلی چیزای دیگه
0
6
پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۸