تسلیت به محمد خاتمی، یک بام و دو هوا

بسیاری از محافظه‌کاران نزدیک به رهبر ایران، از محمد خاتمی به عنوان یکی از "سران فتنه" نام می‌برند
درگذشت سکینه ضیایی، مادر محمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین ایران بار دیگر ابهام درباره ممنوعیت نام بردن از او در فضای سیاسی ایران را برجسته کرد.
 
در حالیکه که قوه قضاییه به صراحت نام بردن از او در رسانه‌ها را ممنوع اعلام کرده است، بسیاری از مقام‌های ارشد ایرانی در پیام‌های تسلیت خود به آقای خاتمی، مستقیما او را خطاب قرار داده اند که در رسانه‌های ایرانی بازتاب داده شد.
 
این در حالی است که آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران باز هم در پیام تسلیت خود به مناسبت درگذشت عضو دیگری از خانواده خاتمی، از به کار بردن نام رئیس جمهور پیشین ایران خودداری کرده است.
 
آقای خامنه‌ای چند هفته پیش درگذشت فاطمه خاتمی، خواهر محمد خاتمی را بدون نام بردن از رئیس جمهور پیشین ایران به سکینه ضیایی، مادر او و همسر آیت الله روح الله خاتمی تسلیت گفت و حال که خود خانم ضیایی درگذشته، رهبر ایران به "ارادتمندان آیت‌الله (روح الله) خاتمی و عموم مردم اردکان و بویژه خانواده‌های عزادار" تسلیت گفته است.
 
این در حالی است که بسیاری از چهره‌های ارشد جمهوری اسلامی از جمله روسای قوای مجریه و مقننه با پیام مستقیم برای محمد خاتمی درگذشت مادرش را تسلیت گفته اند.
 
حسن روحانی، رئیس جمهور ایران که هنگام درگذشت خواهر آقای خاتمی در گذشت او را مستقیما تسلیت گفته بود، این بار هم باز شخص آقای خاتمی را در پیام خود خطاب قرار داد.
 
علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران هم در اقدامی جالب شخصا محمد خاتمی را در پیام تسلیت خود خطاب قرار داده است؛ هر چند بیشتر رسانه‌هایی که پیام آقای لاریجانی را منتشر کرده اند، نامی از محمد خاتمی در تیتر و مقدمه خبر خود نبرده‌اند و عموما از تسلیت علی لاریجانی به مناسبت "درگذشت همسر آیت‌الله خاتمی" و با کمی اغماض "مادر رئیس جمهور اسبق" یا "رئیس دولت اصلاحات" نام بردند.
به جز این دو نفر، بسیاری از اعضای دولت هم مستقیما به محمد خاتمی تسلیت گفتند که تعدادی از آنها اعضای کابینه‌های او بودند.
یک بام و دو هوا
پیام تسلیت پورمحمدی به خاتمی از روی وبسایت میزان حذف شد
شاید یکی از این اعضا که پیام تسلیتش به محمد خاتمی کمی تعجب برانگیز بود، مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری بود که متن پیام او ابتدا بر روی سایت خبرگزاری میزان، پایگاه اطلاع رسانی قوه قضاییه انتشار یافت، ولی کمی بعد حدف شد.
 
در حالی که غلامحسین محسنی اژه‌ای معاون اول و سخنگوی قوه قضاییه به صراحت گفته که استفاده از نام و تصویر محمد خاتمی در رسانه‌ها منع قانونی دارد، وزیر دادگستری ایران که به نوعی نماینده قوه قضاییه در دولت است و از سوی رئیس این قوه به رئیس جمهور پیشنهاد می‌شود، از محمد خاتمی نام می‌برد و پیام او هر چند برای مدتی کوتاه در خبرگزاری قوه قضاییه منتشر می‌شود.
 
روز گذشته اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور با تائید بر این موضوع که ممنوعیت رسانه‌ای "رئیس دولت اصلاحات" وجود دارد گفت که این ممنوعیت به زودی حل می‌شود.
 
آن چیز که مشخص است نام بردن از محمد خاتمی چه از سوی قوه قضاییه همچنان "تخلف" شناخته شود و چه "به زودی" ممنوعیت آن برداشته شود، فعلا محل مناقشه خواهد ماند.
 
آن هم به این دلیل که رهبر جمهوری اسلامی همچنان از به کار بردن نام محمد خاتمی پرهیز می‌کند و اصرار دارد که او را همچنان نادیده بگیرد.
 
با وجود تلاش محمد خاتمی برای نشان دادن احترام خود به رهبر ایران با فرستادن پیام تسلیت به آیت الله خامنه‌ای به مناسبت درگذشت خواهر او و تلاش برای عیادت از او هنگام بیماری، ظاهرا رهبر ایران فعلا قصد ندارد یکی مهمترین سیاستمداران تاریخ جمهوری اسلامی که هشت سال رئیس قوه مجریه بوده است را به رسمیت بشناسد.
+26
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۶
    دایره مینا - کراکف، لهستان
    ای بابا ! از این ممنوعیت ها - ممنوع الکار ممنوع الصدا ممنوع التصویر ممنوع الاسم ! - و حذف ها تا دلتان بخواهد دیده ایم ! مگر امام مقوایی !! به این زودی از یادتان رفته است ? تمام افراد دور و بر امام را حذف فیزیکی ! کردند و اما آیا مگر امام در آن لحظه ورود تنها بود ? خیر ! اما دیگر نمی بایستی باشند و به همین سادگی حذف شدند !
    0
    5
    دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.