آیت الله یزدی: آقای جنتی! با رانت پدرت به وزارت ارشاد رسیده اید/ این رانت را از بین نبرید

آیت الله محمد یزدی؛ رئیس دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری و رئیس کمیسیون 107 و 109قانون اساسی در جلسه این کمیسیون با توصیه به رئیس جمهور محترم از وی خواست در موضع گیری ها و سخنانی که ایراد می کند مواظب باشد تا خدای ناکرده برای کسب رضایت بخشی از مردم ، از منویات مقام معظم رهبری و آرمانهای امام راحل، زاویه پیدا نکرده و اعتمادی که مردم به ایشان کرده اند با موضع گیریهای خاص و بیان برخی مسائل، خدشه دار نگردد.
 
به گزارش خبرنگار سیاسی «انتخاب» ؛ وی خطاب به رئیس جمهور افزود: شما باید بدانید اعتمادی که مردم به شما کرده اند با تنفیذ مقام معظم رهبری، مشروعیت پیدا می کند. مطمئن باشید با اتخاذ چنین رویه ای بخش عمده ای از جامعه را از دست خواهید داد و خدای ناکرده آهسته آهسته محبوبیتتان آسیب می بیند.
 
او همچنین با هشدار به برخی وزرای دولت یازدهم به ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: در حوزه کاری خودتان منافع اسلام ، منافع انقلاب و منافع کشور را بر همه چیز مقدم بدارید. وقتی می گوییم منافع اسلام؛ یعنی مسلمات دینی و احکام شرعی که مراقبت از آنان وظیفه هر مسلمانی است و اگر نسبت به آنها کوتاهی ، سستی یا مخالفتی بشود مردم ما ساکت نخواهند نشست و در درجه اول مقامات روحانی و عالی و بخصوص مراجع معظم تقلید سکوت نخواهند کرد.
 
وی اضافه کرد: بنده بالاخص به وزیر ارشاد تذکر می دهم که آقای وزیر ارشاد! به معاونت موسیقی تان تذکر بدهید که موسیقی در اسلام حرام است. شما نمی توانید موارد شبهه را تشخیص بدهید. تمسک به موارد شبهه موجب می شود آهسته آهسته مرزها را زیر پا بگذارید و به عنوان مشتبه در حرام بیافتید.
 
آیت الله یزدی تصریح کرد: تک خوانی زن بدون تردید حرام است. همه مراجع هم مخالف هستند، حتی همخوانی هایی که در بینش تک خوانی زن باشد هم حرام است. ترویج موسیقی اصولاً حرام است.
آقای وزیر! مراقب باشید، رانت پدرتان را از بین نبرید، با رانت پدرتان به وزارت ارشاد رسیده اید
پیش از این وزارت ارشاد در بیانیه ای ادعای تک خوانی زنان را تکذیب کرده بود. وزیر ارشاد نیز واکنش برخی مراجع تقلید را به دلیل «ارائه اطلاعات غلط» به آنان عنوان کرده بود.
 
یزدی ادامه داد: متأسفانه می بینیم وزیر ارشاد هر روز یک سری جشنها برگزار می کند و هزینه هایی را بر بیت المال تحمیل می کند. آقای وزیر ارشاد! بدانید با این کارها محبوبیت خودتان را در پیش متدینین و مراجع معظم از دست خواهید داد. آقای وزیر! مراقب باشید، رانت پدرتان را از بین نبرید. اگر از رانت پدرتان به وزارت رسیده اید مراقب باشید به وظیفه خودتان عمل کنید و اگر به وظیفه تان عمل نکردید منتظر حمایت نباشید بلکه منتظر مخالفت باشید و بدانید با راهی که پیش گرفته اید فردا _ پس فردا اگر مراجع علیه شما چیزی بگویند در آینده هم نمی توانید زندگی درستی داشته باشید.
 
وی اضافه کرد: من مدتهاست سکوت کرده ام. من مدتها در این نظام حرفی نزده ام، اما امروز می خواهم از فرصت استفاده کنم و به شما بگویم آن مرد و زنی که حتی بچه به بغل می آید و در راهپیمایی شرکت می کند به خاطر من و شما نیست که می آید به خاطر اسلام ، نظام، انقلاب، امام، رهبری و دین است که می آید. شما خودتان را گم نکنید اگر چند روزی در موضع قدرت قرار گرفته اید مواظب باشید حریم اسلام را حفظ بکنید و بدانید اگر حکومت، پشتوانه مردمی اش را از دست بدهد اساس آن آسیب می بیند و شما در پیشگاه الهی مسئول خواهید بود.
+11
رأی دهید
-96

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۹
    سرخلوتیان - لندن، انگلستان

    اگه کاری نگردین که جنتی شاکی بشه و این پسرش هم مثل اون یکی با دستای خودش خفه کنه و تقدیم اقا کنه
    1
    44
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    Babak Shah - نیس، فرانسه

    برو بمیر جون مادرت خستمون کردید
    1
    45
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    دوستدار - استهکلم، سوئد

    اگر روزی دستم به این یزدی شیطان صفت میرسید هر انچه نباید انجام دهم بر علیه اش انجام می دادم . این مردیکه چولاق کهن سال از زمانیکه رژیم اخوندی بر عرشه قدرت کشور ایران قرار گرفته دستش در جنایتها و سرکوب ازادی خواهان ملت ایران است و حاضر نیست کنار برود . جالبیش این است میخواهند هر چه برعلیه ازادی انجام دهند اشاره به مردم میکنند و مردم را خطاب قرار میدهند که مردم نمی خواهند این چنان و انچنان شود.
    1
    36
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۷
    hassan5 - تهران، ایران

    (یزدی ده ها بار نام مردم را برد )این مردمی که مسئولین نظام میگویند چه کسانی هستند؟؟؟ایا مردم مورد نظر انها از ده در صد تجاوز میکند؟؟؟هر که از زعم خود شد یار من : کس نجست اسرار من : بیچاره مردمی که مورد سوئ استفاده مسئولین شیاد قرار میگیرند
    1
    40
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    DenaOslo - اسلو ، نروژ

    این ملا های بی سواد چنان از طرف مردم چک میکشند یکی نداند فکر میکند که تمام مردم ایران پشت دریوری های اینها هستند :)
    1
    28
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Dara20 - تهران، ایران
    حکومت که سرکردگانش به رانت خواری توله سگ‌های‌شان اعتراف کنند به درد لای جرز دیوار میخورد. نظام سرطانی آخوندیسم باید بطور کامل از بین برود.
    0
    11
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    اون پسره تو فیلم کیارستمی - آرلینگتون، ایالات متحده امریکا
    لعنت بر کسی که در این مکان منویات مقام معظم رهبری و آرمانهای امام راحل بریزد!
    0
    5
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    iranking - مونیخ، آلمان
    من فقط کنجکاوم ببینم زیر اون جمجمه اصولا مغزی هم هست یا همه اش ان ه ....
    0
    4
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    فضول میرزا - استکهلم، سوئد
    پدر سگ، چرا وقتی دزدی ها و اختلاس ها رو میشود لالمونی میگیری؟
    0
    6
    دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.