اظهارنظر سیاستمدار بریتانیایی درباره شیردادن زنان جنجالی شد
سیاستمدار بریتانیایی پس از اظهارنظر درباره شیردادن زنان در ملا عام با انتقادهایی روبرو شده است.
نایجل فارژ، رهبر حزب استقلال بریتانیا تاکید کرده است با این موضوع که زنها هرجا و هر زمانی که خواستند به بچههایشان شیر بدهند، هیچ مشکلی ندارد.
او پیش از این گفته بود اینکه زنها در فضاهای عمومی به بچههایشان شیر بدهند بعضیها را معذب میکند. اظهار نظر این سیاستمدار راستگرای بریتانیایی واکنشهای زیادی برانگیخته بود.
او شیر دادن زنها را در فضاهای عمومی کاری همراه با "تبرج" دانسته و گفته بود تصمیمگیری درباره شیر دادن زنان در مکانهای عمومی وظیفه مسئولین آن مکانهاست. پیشنهاد آقای فارژ به صاحبان این مکانها این بود که از زنان بخواهند موقع شیر دادن "اگر ممکن است در یک گوشه بنشینند".
اخیرا برخورد مسئولان یک هتل در لندن با زنی که به نوزادش شیر میداد، جنجالی شد.
در جریان یک مراسم در هتل کلاریج در لندن از این زن خواسته شده بود موقع شیر دادن به نوزادش، پستانش را با دستمال بپوشاند.
در واکنش به این موضوع آقای فارژ به رادیو البیسی گفته بود شیر دادن زنها در ملا عام، بعضیها را معذب میکند.
از لوئیس بارنز خواسته بودند پستانش را موقع شیر دادن بپوشاند.
لوئیس بارنز، زنی که ناچار شده بود در آن مراسم پستانش را بپوشاند گفته است هرگز به این هتل برنمیگردد. جایی که از او خواستهاند فرزندش را موقع شیرخوردن با پارچهای شبیه "کفن" بپوشاند.
“ناخوشایند"
رهبر حزب استقلال بریتانیا که خودش چهار فرزند دارد، گفته بود تصمیمگیری درباره این موضوع بر عهده مسئولان این مکانهاست. اما باید توجه کرد که شیردادن زنها به بچههایشان در ملا عام "بعضیها را خجالتزده میکند".
او گفته است: "آدمهای قدیمی زیادی را میشناسم که چنین اتفاقی بسیار ناراحتشان میکند. شیر دادن به بچه بدون خودنمایی چندان هم کار سختی نیست."
آقای فارژ بعدتر در تلاش برای روشن کردن موضع خود گفت آنچه به نقل از او منتشر شده نتیجه "برداشت عجیب رسانه ها" از اظهارنظرش بوده است.
او در بیانیهای گفته است هرگز مکان و شیوه خاصی برای شیر دادن زنها پیشنهاد نکرده است.
این سیاستمدار بریتانیایی گفته "در برنامه رادیویی گفتم و حالا هم تکرار میکنم، شخصا هیچ مشکلی ندارم که زنها هر جا خواستند به بچههایشان شیر بدهند. اما در مورد این موضوع خاص یعنی اتفاقی که در هتل کلاریج افتاده معتقدم به خود این موسسه بستگی دارد که در این مورد مقرراتی بگذارد و بر اساس آن عمل کند."
بر اساس قانون برابری سال ۲۰۱۰ که پارلمان بریتانیا آن را تصویب کرده ممانعت صاحبان مشاغل از شیردادن زنان، نوعی تبعیض دانسته شده و ممنوع است.
در واکنش به این موضوع سخنگوی دفتر نخستوزیر بریتانیا گفته است نظر دیوید کامرون همان نظر سرویس سلامت همگانی بریتانیا است که میگوید شیردهی امری کاملاً طبیعی است و اصلا پذیرفته نیست زنی به خاطر این موضوع احساس ناخوشایندی پیدا کند.