جزئیات اسیدپاشی به مدیر بیمارستان

روزنامه :جزئیات اسیدپاشی به مدیر بیمارستان وزیر بهداشت دیروز توصیه‌های لازم را به تیم معالج دکتر انوری درخصوص روند درمان وی ارائه کرد.


موتورسواران اسیدپاش که مدیر بیمارستان ضیائیان تهران را مورد حمله قرار داده‌اند تحت تعقیب ویژه پلیس آگاهی قرار گرفتند.در این جنایت تلخ، از آنجایی که دکتر «سیامند انوری» با آگاهی‌های پزشکی‌اش بلافاصله صورت و چشم‌هایش را با آب شست صدمات سطحی‌ای به وجود آمد.
ساعت 8:02 دقیقه شب شنبه هشتم آذرماه، وقتی دکتر انوری سوار بر آمبولانس با ترک بیمارستان ضیائیان واقع در منطقه فلاح به در خانه‌اش در ده ونک رسید نمی‌دانست دو سایه گام به گام وی را تعقیب می‌کنند و نقشه شومی طراحی کرده‌اند.
این پزشک وقتی در محله‌شان به دنبال پیدا کردن جای پارک بود از آینه متوجه دو موتورسوار مرموز که هر دو کلاه ایمنی بر سر داشتند شد تا اینکه نبش کوچه 11 آمبولانس را پارک کـــــــــــرد و از آن پیاده شد. همزمان با پیاده‌شدن از خودرو ناگهان دو موتورسوار با سرعت زیادی خود را به وی رساندند ابتدا ضربه‌ای به سرش زدند سپس اسید را به صورت و چشم‌هایش پاشیدند.
همزمان با فریادهای سوختم سوختم دکتر انوری، دو موتورسوار اسیدپاش با سرعت زیادی از صحنه جنایت سوزناک گریختند.قربانی اسیدپاشی که آگاهی کاملی نسبت به صدمات اسیدپاشی داشت بلافاصله با آب به شست‌وشوی صورت و چشم‌هایش پرداخت و همزمان پلیس و اورژانس در جریان قرار گرفتند.
وقتی امدادگران اورژانس خود را به صحنه اسیدپاشی رساندند باز شست‌وشو را ادامه دادند و با توجه به اینکه اقدامات اولیه دکتر انوری باعث شده بود صدمات سطحی باشد امدادگران به درخواست این پزشک و برای درمان ضایعات به وجود آمده در چشم‌هایش شبانه وی را به بیمارستان فارابی تهران انتقال دادند.
معاینات پزشکی نشان داد آسیب‌دیدگی چشم چپ دکتر انوری از چشم راست وی بیشتر است و نیاز به جراحی‌های ویژه دارد و این قربانی اسیدپاشی همان شبانه در بیمارستان فارابی بستری شد و تحت درمان قرار گرفت.همزمان با اقدامات پزشکی وقتی ماجرای اسیدپاشی به پلیس مخابره شد بلافاصله با دستور بازپرس «حسین‌پور» از شعبه 5 دادسرای امور جنایی تهران تیم ویژه‌ای از اداره 16 پلیس آگاهی تهران تحت سرپرستی سرهنگ «حاجی‌زاده» معاون جرایم جنایی تشکیل شد و به حالت آماده‌باش درآمد.
کارآگاهان در نخستین اقدام به بررسی میدانی محل اسیدپاشی پرداختند و به تحقیق از شاهدان حادثه و  بررسی دوربین‌های مداربسته موجود در این محله دست زدند تا به سرنخ‌هایی از موتورسواران اسیدپاش برسند.از سوی دیگر، دکتر انوری که به شرایط مناسبی رسیده بود تحت تحقیق گرفته شد و اطلاعاتی از چگونگی اسیدپاشی را در اختیار تیم پلیس قرار داد.وی گفت: اسیدپاش‌ها کلاه ایمنی بر سر داشتند، آنها را در آینه دیدم و شک کردم اما یقین نداشتم که قصدشان حمله به من است. وقتی پیاده شدم ابتدا ضربه‌ای به سرم زدند و بعد اسید پاشیدند.کارآگاهان در بررسی‌های خود پی بردند اسید استفاده شده از سوی مهاجمان موتورسوار بسیار رقیق شده بود که صدمات کمی وارد کرده و اقدام دکتر انوری در شست‌وشوی محل سوختگی اسیدی تأثیر بسیاری در کاهش این صدمات داشته است.
کارآگاهان اداره 16 پس از این سری از تحقیقات با فرضیه‌های مختلفی روبه‌رو شده‌اند که شاخه‌های تجسسی متفاوتی را پیش‌رویشان قرارداده است که انتقامجویی و زهر چشم گرفتن از رئیس بیمارستان ضیائیان تهران از مهم‌ترین انگیزه‌های موتورسواران اسیدپاش به شمار می‌رود.


خصومت شخصی


یک مقام آگاه قضایی درخصوص این اسیدپاشی  گفت: بررسی‌ها نشان داده اسیدپاشی ناشی از خصومت شخصی است و عجیب اینکه در گذشته جانشین دکتر انوری در بیمارستان نیز هدف اسیدپاشی نافرجام قرار گرفته بود.
وی افزود: آزمایش‌ها نشان داده اسید استفاده شده برخلاف تصورات اولیه جوهرنمک نبوده و اسید ســـــولفوریک رقیق شده است و دو موتورسوار مدت‌ها می‌شد دکتر انوری را تعقیب می‌کردند که در ده‌ونک به خاطر خلوتی کوچه‌ها و خیابان‌های فرعی قربانی اسیدپاشی متوجه رفتار مرموز آنها شده است.
این مقام قضایی در ادامه گفت: احتمال اینکه اسیدپاش‌ها از جلوی بیمارستان به تعقیب دکتر انوری که خود پشت فرمان آمبولانس بود، پرداخته‌اند زیاد است و در حال بازبینی دوربین‌های مداربسته بیمارستان و مسیرهای تردد این دکتر هستیم تا به سرنخی از اسیدپاش‌ها دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: این تنها شاخه تحقیقی نیست بلکه ردیابی کسانی که با دکتر انوری خصومت دارند، تحت اقدام است تا بزودی اسیدپاش‌ها دستگیر شده و پرده از انگیزه‌شان برداشته شود.


عملیات شست‌و‌شو در محل حادثه


«عباسی» مدیر روابط عمومی اورژانس به شوک گفت: ساعت هشت شب با مخابره شدن حادثه اسیدپاشی بلافاصله یکی از زبده‌ترین تیم‌های عملیاتی اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: مصدوم 45 ساله در پی حادثه اسیدپاشی از ناحیه چشم چپ و قسمت چپ صورت دچار آسیب‌دیدگی شده بود که با انجام اقدامات اولیه درمانی و شست‌وشوی محل آسیب‌دیده مصدوم از خطر سوختگی عمیق نجات یافت.
وی در ادامه گفت: تکنیسین‌های اورژانس برای درمان سریع چشم و جلوگیری از آسیب بینایی وی را به بیمارستان فارابی منتقل کردند.


شاهدان حادثه چه گفتند؟


صبح دیروز وقتی خبرنگاران به محل اسیدپاشی رفتند تیمی از مأموران اداره 16 پلیس آگاهی تهران را دیدند که آنها در حال تحقیقات محلی بودند.
یکی از شاهدان حادثه اسیدپاشی  گفت: ساعت از هشت شب گذشته بود که با صدای فریاد کمک‌خواهی دکتر انوری بسرعت به مقابل ساختمان رفتیم. صورت دکتر از ناحیه چپ سوخته بود، خانواده‌اش بسرعت صورت و چشم‌هایش را با آب شست‌وشو دادند.
وی در ادامه گفت: ما هم بسرعت با اورژانس و پلیس 110 تماس گرفتیم که آنها سریع به محل رسیدند.
یکی دیگر از همسایگان نیز گفت: دکتر انوری در حال پارک آمبولانس نبش کوچه یازدهم بود که دو موتورسوار به وی نزدیک شدند و وی را از آمبولانس بیرون کشیده و او را کتک زدند.
آنها پس از کتک زدن دکتر، ظرف اسید را به صورت او پاشیده و فرار کردند. دکتر بلافاصله با تلاش بسیار خود را به کوچه نهم رسانده و از خانواده‌اش درخواست کمک کرد.
وی در ادامه گفت: پس از انتقال دکتر انوری به بیمارستان با همسرش تماس گرفتم که وی عنوان کرد پزشکان تصمیم گرفته‌اند صبح یکشنبه چشم شوهرش را تحت عمل جراحی قرار دهند.


اقدامات وزارت بهداشت


دکتر «عباس زارع‌نژاد» رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به تشکیل کمیته‌ای ویژه از سوی پلیس برای شناسایی و دستگیری عاملان اسید پاشی گفت: پلیس با جدیت در حال رسیدگی به این موضوع است.
وی افزود: همچنین در پی این حادثه دکتر ایرج حریرچی، قائم مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نیز به عنوان نماینده و فرستاده دکتر «سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی» به بیمارستان فارابی اعزام شدند تا از نزدیک در جریان مراحل درمان باشند.


هیچ نگرانی‌ای نیست


رئیس بیمارستان فارابی درخصوص وضعیت جسمانی دکتر انوری مدیر بیمارستان ضیائیان گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده وضعیت چشم راست با عمل جراحی بخوبی کنترل شده و چشم چپ هم با دارو و اقدامات ساده وضعیت خوبی دارد به طوری که بینایی دکـتر انوری قابل بازگشت است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
دکتر «محمود جباروند» افزود: دکتر انوری تا چند روز دیگر از بیمارستان مرخص می‌شوند.
همچنین دکتر «محمد عفت‌پناه» رئیس بیمارستان ضیائیان با اشاره به عمل جراحی دکتر انوری مدیر بیمارستان که شب شنبه قربانی اسیدپاشی شد، گفت:‌ عمل جراحی دکتر انوری با موفقیت کامل صورت پذیرفت و حال عمومی وی خوب است.
دکتر عفت‌پناه گفت: در پی حادثه رخ داده برای مدیر بیمارستان ضیائیان، تیم پزشکی مجهزی از سوی وزارت بهداشت مهیا شد و روند درمانی وی با نظارت مستقیم دکتر حریرچی، قائم مقام وزیر و معاون کل وزارت بهداشت و دکتر جباروند رئیس بیمارستان فارابی صورت گرفت. رئیس بیمارستان ضیائیان با بیان اینکه عمل جراحی دکتر انوری با موفقیت کامل صورت پذیرفت، گفت‌: حال عمومی وی خوب و بقیه اقدامات درمانی برای وی در حال انجام است.

+23
رأی دهید
-2

koros_nl - امستردام - هلند
مرتیکه با آمبولانس می رفته خانه, .....!!! یعنی نمی فهمیده این آمبولانس جون چند نفر میتونه در زمانه غیبت نجات بده ؟ حقت بوده , ببین چقدر نفرینت کردن
دوشنبه 10 آذر 1393 - 10:48
nousheen - نانت - فرانسه
جناب آقای کوروس ، آمستردام ، اینجوری مدل مسلمون رادیکال حرف نزن ، من کاری ندارم که همینجور که شما میگی‌ آمبولانس برای حمل بیماره ، اینکه این دکتر دلیلی‌ داشته یا نه رو هم کار ندارم ، ولی‌ این جمله حقش بود مدل داعشی هاست ، سعی‌ کنیم اینجور بی‌پروا حکم به تنبیه ، اونم با این خشونت ندیم ....
دوشنبه 10 آذر 1393 - 11:36
caroline - تهران - ایران
با آمبولانس رفته خونه؟؟؟
دوشنبه 10 آذر 1393 - 11:24
aria oksir - لندن - انگیس
< حکم اعدام > . دولت میبایت ضرب العجل حکم اعدام برای عامل یا عاملین از هر صنف و گروه صادر ، بمجرد دستگیری فرد یا افراد عامل به این امر شنیع و تایید مورد بدون فوت وقت حکم اعدام در مورد ایشان صادر شود .
دوشنبه 10 آذر 1393 - 12:35
Gharibeh-Ashena - هانوفر - المان
بابا شاید آمبولانس سر راه اونو هم به خانه رسانده ؟ این دلیل نشد که اسید روش بپاشند. انقدر رادیکال فکر نکنید.
دوشنبه 10 آذر 1393 - 13:47
Persis - لندن - انکلیس
فقط قضاوت میکنیم ،حال دکتر هم مقصر شد ، ،،، معمولا مدیران بیمارستان و دکتر ها و جراح بیمارستان هر هفته ٢ شب باید اماده باشند که هر موقع شب در صورت نیاز خودشون کمتر از ٢٠ دقیقه به بیمارستان برسونند ، و أین امر با رانندکی ،مسافت و ترافیک در تهران ممکن نیست ، در بعضی مواقع حتی از نزدیکترین اورزانس برای دکتر امبولانس میفرستند تا خودش رو به بیمارستان برسونه ، در اخر از امبولانس های از رده خارج بیمارستان در تدارکات و حمل نیرو استفاده میشود
دوشنبه 10 آذر 1393 - 13:41
marineboy - لس انجلس - امریکا
خوب لابد اسید پاش بیرحم هم همین فکر را کرده چون این دکتر با امبولانس میرفته خونه حقش اسید بوده. با این طرز فکر همین رژیم برایمان کافی است.
دوشنبه 10 آذر 1393 - 16:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.