آلمان در پاسخ به بریتانیا: آزادی نیروی کار در اتحادیه اروپا قابل مذاکره نیست

اشپیگل می‌گوید این نخستین بار بود که خانم مرکل درباره امکان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا صحبت می‌کرد

سخنگوی آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان گفته است که آلمان برای حضور بریتانیایی قدرتمند در اتحادیه اروپا تلاش می‌کند، اما تأکید کرد که موضوع آزادی جابجایی نیروی کار در این اتحادیه قابل مذاکره نیست. بریتانیا خواهان مذاکره در مورد این موضوع شده است.

مجله آلمانی اشپیگل نوشته است که خانم مرکل به بطور خصوصی به دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا گفته است که ترجیح می‌دهد بریتانیا از اتحادیه اروپا خارج شود تا اینکه آزادی رفت و آمد کارگران اروپایی در این اتحادیه محدود شود.

بنا بر گزارش اشپیگل خانم مرکل گفته است که از اینکه بریتانیا به سوی "نقطه‌ای بدون بازگشت" نزدیک می‌شود واهمه دارد.

دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا پیشتر گفته بود که خواهان اعمال محدودیت‌های برای رفت و آمد کارگران اتحادیه اروپا در محدوده این اتحادیه شده بود.

در نخستین واکنش رسمی دولت بریتانیا به اظهارات نقل شده از خانم مرکل، جورج اوزبورن، وزیر دارایی بریتانیا گفت که نقل این سخنان صرفا گمانه‌زنی‌هایی در خصوص واکنش احتمالی آلمان در تغییر سیاست‎های بریتانیاست.

آقای اوزبرون در گفت و گو با بی‌بی‌سی تاکید کرد که اعضای دولت بریتانیا در راستای منافع ملی نگرانی‌های خود را در خصوص مهاجرت ابراز می‌کنند.

دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا قصد دارد پیش از آنکه ادامه عضویت کشورش در اتحادیه اروپا به همه پرسی گذاشته شود، بر سر شرایط ادامه این عضویت مذاکره کند.

آقای کامرون گفته است که آزادی رفت و آمد در اتحادیه اروپا "مهمترین موضوع" در مذاکرات او در خصوص استراتژی اروپا خواهد بود.

او گفته است چنانچه او و محافظه کاران در قدرت باقی بمانند، رفراندمی در مورد ادامه عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۷ برگزار خواهد کرد.

به گزارش اشپیگل خانم مرکل گفته است در صورتیکه آقای کامرون بر سر تغییرات مقررات رفت و آمد در اتحادیه اروپا پافشاری کند، او از حمایت خود برای ادامه عضویت بریتانیا در این اتحادیه دست خواهد کشید.

این مجله می‌گوید این نخستین بار بود که خانم مرکل درباره امکان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا صحبت می‌کرد.

دیوید کامرون پیشتر خواهان آن شده بود که کشورهای اروپایی برای ورود کارگرانی که شغلی ندارد، محدودیت‌هایی قائل شوند.

خانم مرکل از مخالفان سرسخت اعمال محدودیت برای سفر کارگران دارای تابعیت کشورهای اتحادیه اروپا در محدوده این اتحادیه است.

پیشتر نیز خوزه مانوئل باروسو، رئیس پیشین کمیسیون اتحادیه اروپا گفته بود که اگر بریتانیا از اتحادیه اروپا خارج شود، نفوذ خود را از دست خواهد داد.

آقای باروسو در گفتگویی با بی بی سی گفت که رفت و آمد آزاد مردم در اتحادیه اروپا، قاعده ای "ضروری" و غیر قابل تغییر است.

در واکنش به این اظهارات، دفتر نخست وزیری بریتانیا گفت که آقای باروسو باید بداند که وضعیت موجود برای بریتانیا قابل قبول نیست.

+42
رأی دهید
-3

payamak - منچستر - انگلستان
اینجا دیگه زبان دوم پاکستانی‌ نیست،لهستانی شده
دوشنبه 12 آبان 1393 - 15:58
saeed scotland - لندن - بریتانیا
انگلیس درست میگه پولیش و رومانیایی و بلغاری اومدن اینجا cash hand کار میکنند اونهم از نوع ۲۰ دقیقه ۴۰ پوند نیم ساعت ۶۰ پوند بعد از تمام امکانات دولتی هم استفاده میکنند
دوشنبه 12 آبان 1393 - 15:59
navit - آنتورپن - بلژیک
انتخاب عکس زیرکانه و شاهکار بود. چه خوب میشد که مقاله‌ای هم در مورد منافع / زیان خروج احتمالی‌ بریتانیا از اتحادیه روی سایت قرار بدید. با تشکر
دوشنبه 12 آبان 1393 - 16:02
mountainman - استکهلم - سوئد
سریع ااز اتحادیه برید بیرون. همچین تاقچه بالا میان انگار یه جزیره تو غرب افریقا هستن واه واه.
دوشنبه 12 آبان 1393 - 17:10
Faryade_Khamoosh - آخن - آلمان
هر چه زودتر بهتر. تا الان که بریتانیا فقط دست درازشو تو اتحادیه دیدیم. هر چی‌ سوپسید بود و هر چی‌ به نفع بریتانیا است خوبه، هر چی‌ به ضررشه بده. شما نمیتونی‌ دوجین کنی‌ هر چی‌ خوبه برداری هر چی‌ خوشت نمیاد راجبش بحث کنی‌. یورو گفتین نه، پیمان شنگن هم گفتین نه، میلیارد میلیارد هر سال دارن کشاورز‌های بریتانیا از اتحادیه اروپا سوپسید میگیرن. بالاترین میزان سوپسید.
دوشنبه 12 آبان 1393 - 18:30
sayeh tars - لندن - بریتانیا
هرچی بدبختی این انگلیس داره از دست این آلمانها میکشه روز به رکز داره وضعیت انگلیس بدتر وبدتر میشه
دوشنبه 12 آبان 1393 - 21:27
danial nabi - استكهلم - سوئد
هر چه زودتر بهتر، خود انگلیسیها پر شدن از کارگران که به دیگر کشورهای اروپا میروند، اونوقت کاسه گدایی برای چیشونه.
دوشنبه 12 آبان 1393 - 23:23
pink panther - ابیجان - ساحل عاج
گذشته از همه چیز انگلیس.واقعا با این کار کامرون صدّ در صد موافقم به خدا توی آلمان رمان و بلغار تو انگلیس لهستانی فرانسه تو ایتالیا صرب و کروات و بوسنی بیداد می‌کنه تو فرانسه که حرف نخنیم بهتره حالا ما ترکا رو فاکتور میگیریم .ببینید این آلمان دقیقا ر......ه تو اروپا
‌سه شنبه 13 آبان 1393 - 01:16
raha1984 - هامبورگ - المان
جالب ابنچاست که این عموزاده های بلغار و رومانی و لهستانیشون مردانشون کاری به غیر از دزدی و خلاف و زنانشون هم به غیر فحشا و گدایی بلد نیستند !!
‌سه شنبه 13 آبان 1393 - 08:11
marineboy - لس انجلس - امریکا
نوش جانشان تا اسم خاورمیانه و آسیا میاید یکهو غیرت اروپایی بودن این سفید ها گل میکند، بگذارید با عموزاده های بلغاری و رومانی و لهستانی و صربشان حال کنند. اگر این امکانات را در اختیار ایرانیها و مصریها و هندیها و آسیایی های دیگر میگذاشتند کلی پیشرفت حاصل میشد. اما از بس که نژادپرستند باید با همین اوباش و دزدان و کارگران سر کنند.
‌سه شنبه 13 آبان 1393 - 08:48
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.