نجات عامل شلیک مرگ به نوعروس از مجازات اعدام

قاضی سابق دادگستری که در شلیک مرگ به نوعروس گناهکار شناخته شده بود از مجازات قصاص نفس نجات یافت.

پس از 9 سال وقتی عامل این جنایت پیچیده در یک قدمی چوبه‌دار قرار گرفت خانواده نوعروس وی را بخشیدند.
عصر 23 شهریورماه سال 84 مأموران کلانتری خوی در جریان شلیک مرگبار به نوعروس 17 ساله‌ای قرار گرفتند و زمانی که پای در این صحنه دلخراش گذاشتند از شوهر این زن که «مریم» نام داشت شنیدند که او خودکشی کرده است.
با وجود این ادعاها بازپرس ویژه قتل در محل حاضر شد و در گام نخست وقتی با تناقض‌گویی‌های همسر قربانی جنایت که قاضی دادگستری بود روبه‌رو شد دستور بازداشت وی را صادر کرد.
مأموران در تحقیقات پی‌بردند این مرد به‌خاطر بدبینی به همسرش همیشه در زمان خارج شدن از خانه‌اش درها را قفل کرده و زن جوان را در خانه زندانی می‌کرد و دو همسر سابق این مرد نیز ادعا کردند وی بارها آنها را تهدید به قتل کرده است. پلیس با تجسس در قتلگاه زن جوان متوجه شد همسرش با نصب دوربین‌های مداربسته در خانه‌ همه رفتارهای همسرش را تحت نظر داشته اما پی بردند تصاویر صحنه مرگ زن جوان به طور کامل از حافظه دوربین‌ها پاک شده است.
مظنون اصلی پرونده ادعا می‌کرد همسرش خودکشی کرده ولی این در حالی بود که متخصصان پزشکی قانونی و کارشناسان اسلحه‌شناسی فرضیه خودکشی را رد کردند که پرونده به‌خاطر این‌که مظنون جنایت قاضی بود، با قرار عدم صلاحیت در اختیار پنج قاضی شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران قرار گرفت.
این مرد دو بار در دادگاه کیفری استان محاکمه شد که یک بار به قصاص محکوم شد اما قضات دیوان عالی کشور حکم را نقض کردند و بار دیگر پرونده تحت بررسی مجدد قرار گرفت و این‌بار همسر قربانی جنایت تبرئه شد که این‌بار نیز قضات دیوان، حکم را نقض کردند و پرونده به شعبه 74 دادگاه کیفری ارجاع شد.
جلسه رسیدگی به این پرونده پیچیده با حضور سه تن از کارشناسان اسلحه‌شناسی و به ریاست قاضی مقدم زهرا برگزار شد اما شوهر نوعروس باز اصرار بر بی‌گناهی می‌کرد.
در این مرحله قضات وارد شور شدند تا با سوگند خوردن و اجرای مراسم قسامه حکم نهایی صادر شود، وقتی 40 تن از اعضای خانواده قربانی جنایت در این مراسم شرکت کرده و سوگند یاد کردند که این مرد «مریم» را کشته است، پنج قاضی عالیرتبه جنایی در دادگاه وارد شور شده و قاضی سابق دادگستری را به قصاص محکوم کردند و این بار حکم مرگ در سال 92 از سوی قضات شعبه 31 دیوان عالی کشور تأیید شد. فر خاکفر قاضی اجرای احکام دادسرای ناحیه 27 تهران به شوک گفت: در حالی که حکم قصاص برای استیذان در اختیار رئیس قوه قضائیه قرار گرفته بود هفته گذشته خانواده «مریم» قاتل دخترشان را بخشیدند.

+15
رأی دهید
-66

shady_sho - تهران - ایران
قاضی قاتل واقعانوبره
دوشنبه 19 خرداد 1393 - 13:54
طوقی-سوئد - استکهلم - سوئد
حتما خانوادش پول خوبی گرفتن یا از ترس رضایت دادن .الان یه بدبخت سهون این کاروکرده کرده بود رضایت نمیدادن.پس نتیجه میگیریم یا پول گرفتن یا بزدل هستن
دوشنبه 19 خرداد 1393 - 14:22
iran e azad - هورتن - نروژ
طرف قاضی هم بوده ! ببینید که این سیستم قضایی قانون و حکم را به دست چه اشخاصی‌ داده! کدام بیچاره‌هایی‌ از این مرتیکه حکم گرفتند.
دوشنبه 19 خرداد 1393 - 14:42
جنگنده - تهران - ایران
بدترین اتفاق در جامعه،‌ بخشش یک قاتل که به عمد شخصی را کشته میباشد چون باعثه جری تر شدن قاتلین میشود و جنایت را در جوامع خشن بسیار بیشتر میکند.
دوشنبه 19 خرداد 1393 - 15:53
azadi2011 - تورنتو - کانادا
باید بره زندان باقی عمر۰
دوشنبه 19 خرداد 1393 - 16:22
گیلاسسس - شفیلد - انگلستان
مردیکه روانی‌،اشغال.دیوانه زنجیری.
دوشنبه 19 خرداد 1393 - 16:33
paksan - آمریکا - آمریکا
یعنی خاک بر سر خانواده این زن نگون بخت. این مرد روانی دوباره برمیگرده به جامعه و باید منتظر یک قربانی دیگه بود ؟! واقعاً حیرت انگیزه که این خانواده ها چرا به این نیروهای مثلاً مذهبی رحم میکنند. کشتن یک زن اسیر چه مفهومی داره؟ شما فقط قضاوت کنید این قاضی چه بلایی سر مردم نگون بخت می آورده؟ وقتی میگن سیستم قضایی کشور فاسده بخاطر این نیروهای ارزشی و ولایت مدارشه که خونخوارند به هیچ دین و وجدانی پایبند نیستند
دوشنبه 19 خرداد 1393 - 17:49
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.