ملکه پیشگویی مصر: "در ایران جوش و خروش عظیم فکری آغاز خواهد شد"
به گزارش پارسینه به نقل از صدای روسیه، هیچ یک از هواشناسان جهان برف در دسامبر گرم قاهره ( برای اولین باز طی 100 سال گذشته) را پیش بینی نکرده بود. جوی عیاد ، ستاره شناس و عدد شناس مشهور و ملکه ی پیش گویی قاهره ، آنرا پیش بینی کرده و پیش از همه از طریق " صدای روسیه" وقوع آنرا به مردم هشدار داد. او حتی پیش تر از این سقوط محمد مورسی از ریاست جمهوری کشور را نیز پیش بینی کرده بود ، ضمنا این پیش گویی زمانی انجام شد که دولت مورسی برای همه راسخ و پابرجا به نظر می رسید.
خانم عیاد پیش بینی های جدید خود را در ماه های آینده برای مصر ، اکراین و برخی از کشورهای دیگر با صدای روسیه در میان می گذارد :
دوره ی پیش رو آرام نخواهد بود. بلایا تا آخر آوریل ادامه خواهند داشت. ماه آوریل بسیار دشوار خواهد بود و بدین ترتیب در نیمه دوم ماه خسوف و کسوف اتفاق می افتد. بخشی از این گستره ی بلایا تا ماه می ادامه می یابد. در این دوره می توان منتظر حوادث دلخراشی بود. به طور مثال ، ایران که جوش و خروش عظیم فکری در آن آغاز خواهد شد.
همانطور که قبلا هم گفتم ، ترکیه نیز ناآرام خواهد بود ، در آنجا می توان منتظر تغییرات بزرگ در تفکرات مردم بود. اما خیلی زود تمام می شود وقتی بین مردم رهبران قاطعی پیدا می شوند که در حال حاضر خود را پنهان کرده اند و در آخرین لحظات ثبات را در اوضاع به وجود می آورند.
در کل جهان آشوب ها و هرج و مرج هاو درگیری های مذهبی بروز می کند ، اما همه اینها در دوره ی نسبتا محدودی خواهد بود.
یک کمانی از جنوب شرقی تا شمال غربی داریم از ایران به ترکیه . بعد از این کمان، اکراین است. در خصوص زمان بروز تغییرات همه چیز در جهت معکوس است یعنی از شمال غربی به جنوب شرقی. اکنون این بی ثباتی در اکراین بوده و بعد با این کمان به پایین حرکت می کند و در اکراین آرامش برقرار خواهد شد.
مردم اکراین از جمله برخی از نمایندگان مجلس برایم می نویسند. من می توانم یک چیز به آنها بگویم : به امید خدا شرایط تدریجا آرام می شود و پس از دوره مشخص شده ی بی ثباتی تا ژوئن ، تعادل مجددا برقرار خواهد شد.
- در مصر به زودی انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود. شما قبلا پیش بینی کردید که" صاحب مصر" نخست وزیر سابق احمد شفیق خواهد بود. فعلا هیچ چیزی برای مقایسه با این پیش بینی بروز نکرده است. آیا اکنون پیش بینی شما چیز دیگریست؟
من گفتم و می گویم که احمد شفیق" صاحب مصر" خواهد شد. من عمیقا به ژنرال السیسی ( وزیر دفاع مصر که تصور می شود تنها نماینده ی واقعی در انتخابات پیش رو است) احترام می گذارم. وقتی من این موضوع را عنوان کردم ، مشکلاتی برایم به وجود آمد و حتی از جانب بعضی از افراد تهدید شدم. اما من مثل گذشته تاکید می کنم که شفیق را صاحب مصر می بینم. و این بدان معنا نیست که من یک نفر راجع به آن می گویم. بعدا همه آنرا خواهند دید، وقتی این اتفاق بیافتد شن های مصر به طلا مبدل خواهند شد.