حسین پاکدل: برای وزارت ارشاد متاسفم که زیرمجموعه تلویزیون شده است
حسین پاکدل، در سال های دهه ۶۰ و اوایل دهه هفتاد از مجریان اصلی شبکه یک سیما بود
حسین پاکدل، از مجریان و مدیران سابق صدا و سیما میگوید که به او گفته شده اجازه ندارد امسال مجری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر باشد.
آقای پاکدل که چند دوره مجری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر بوده به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: "از ۱۰ روز پیش برای اجرای اختتامیه جشنواره فیلم با من صحبت شد و من تمام برنامههایم را تغییر دادم تا بتوانم در خدمت دوستان باشم؛ اما یکباره گفتند تلویزیون با شما مشکل دارد و به همین دلیل، موضوع منتفی شد."
آقای پاکدل با انتقاد از نحوه برخورد صدا و سیما و عملکرد وزارت ارشاد گفت: "برای وزارت ارشاد متأسفم که زیرمجموعه تلویزیون شده است و در این شرایط، تلویزیون برای جشنواره فیلم فجر تعیین تکلیف میکند."
جشنواره فیلم فجر که مهمترین رویداد سینمایی سال در ایران است از سال ۱۳۶۱ زیر نظر وزارت ارشاد برگزار میشود و به همین دلیل در سالهای گذشته بسیاری از سینماگران و کارشناسان آن را "دولتی" میخوانند.
آقای پاکدل ضمن تائید "ممنوع الکار" بودن خود در تلویزیون ایران به صحبتهای چندی پیش عزتالله ضرغامی اشاره کرد و گفت: "تصورم این است که آقای ضرغامی بهعنوان رئیس سازمان صداوسیما یا معاونان او، از زیرمجموعه خود بیخبرند که میگویند 'ممنوعالکار نداریم' یا اینکه گزارشهای درستی به آنها داده نمیشود، چون هنرمندان زیادی در تلویزیون ممنوعالکار هستند."
چ بازگشت ابراهیم حاتمی کیا به سینمای جنگ است
او افزود: "من در 'فهرست سیاه' تلویزیون هستم و سالهاست کارتم را گرفتهاند و به هیچ عنوان در هیچ برنامهای حق حضور ندارم. هربار دوستان از من کمک خواستهاند، تلویزیون اجازه همکاری نداده است. به همین دلیل، در بسیاری از مواقع ناچار شدهام با نام دیگری با دوستانم همکاری کنم و به آنها مشاوره بدهم."
حسین پاکدل، در سالهای دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ از مجریان اصلی شبکه یک سیما و مدتی نیز از مدیران ارشد سازمان صدا و سیما بود.
با روی کار آمدن محمد خاتمی در سال ۱۳۷۶ آقای پاکدل مدیریت تئاتر شهر را بر عهده گرفت. او دو دوره نیز مدیر جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان بود.
گفته میشود که احتمالا قرار است محمدرضا شهیدی فر، مجری برنامه پارک ملت و از مجریان سرشناس تلویزیون مجری مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر باشد.
سی و دومین جشنواره فیلم فجر که از ۱۲ بهمن آغاز شده تا ۲۲ بهمن ادامه خواهد داشت و در روز آخر آن جوایز بهترینهای سینمای ایران اهدا خواهد شد.
فیلم "رستاخیز" که ماجرای روز عاشورا و کشته شدن امام سوم شیعیان را به تصویر کشیده، در یازده بخش نامزد دریافت جایزه است واز این رو در صدر جدول نامزدهای سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر قرار گرفته است.
پس از آن فیلم "چ" درباره مصطفی چمران، یکی از فرماندهان نظامی ایران که در جنگ با عراق کشته شد، با هشت نامزدی در رده دوم فهرست نامزدهای "سودای سیمرغ" (مسابقه سینمای ایران) قرار دارد.