«عقد موقت» پیامکی برای کلاهبرداری از مردان
رئیس پلیس فتای استان خراسان شمالی از شگرد جدید کلاهبرداران به طریق ارسال پیامک تحت عنوان «عقد موقت» خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سرگرد سهیل خاکشور گفت: برابر اخبار رسیده و بررسیهای صورت گرفته توسط کارشناسان دایره اطلاعات جرائم پلیس فتا، شگرد جدیدی تحت عنوان کلاهبرداری مالی از افراد در قالب درخواست صیغه موقت شناسایی شد.
رئیس پلیس فتا استان خراسان شمالی تصریح کرد: در این نوع کلاهبرداری، کلاهبرداران با ارسال پیامک متنی به صورت حجمی به شماره تلفنهای همراه بعضی از افراد و با تقاضای عقد موقت عدهای از مردان را فریفته و از آنان به این طریق کلاهبرداری میکنند.
رئیس پلیس فتا خراسان شمالی در ادامه بیان داشت: شگرد این قبیل افراد کلاهبردار به این نحو است که در گام اول ابتدا اقدام با ارسال پیامکهایی متنی با مضمون «من حاضرم صیغه شما بشوم. فقط با .... مبلغ، در صورت تمایل عدد 6 را به همین شماره تلفن همراه پیامک کنید» برای مردان میکنند.
سرگرد خاکشور همچنین خاطرنشان کرد: مردان طرفدار پر و پا قرص ازدواج موقت پس از دریافت این پیامک ناخودآگاه شگفت زده و ترغیب میشوند و اقدام به ارسال جوابیه پیامک کرده و سپس شروع به تماس با ارسال کننده این پیام میکنند که هر چه با شماره ارسال شده تماس میگیرند موفق نشده و بی نتیجه میماند.
این مقام انتظامی اضافه کرد: چند روز پس از ارسال پیامک و اعلام موافقت بعضی از مردان، زنی با آنها تماس گرفته و عنوان میکند در صورتی که نصف مبلغ به حسابش واریز شود، حاضر است صیغه او شود و در ادامه جهت عادی سازی موضوع و تضمین قضیه چنین ابراز میکند که باقیمانده حساب را هم بعد از اولین ملاقات دریافت خواهد کرد.
رئیس پلیس فتا خراسان شمالی افزود: مردان ساده لوح هم پس از این که این زن با آنها سر گفتگوی تلفنی را باز میکند و پس از مکالمه اولیه آنگاه با موافقت و رضایت کامل مبلغ درخواستی را بدون فوت وقت به حساب فرد مورد نظر واریز کرده و منتظر وعده ملاقات میمانند اما بعد از انتقال حساب دیگر خبری نه از آن زن است و نه ملاقاتی و نه صیغهای در کار است و به اصلاح امروزی سرکیسه میشوند.
سرگرد خاکشور همچنین گفت: مردان فریب خورده مستأصل و درمانده در این راه به علت حفظ آبرو و رعایت سایر مسائل دیگر نمیدانند این کلاهبرداری را چگونه در مراجع قضائی مطرح کنند و به این ترتیب از پیگیری پول بر باد رفته خود انصراف میدهند.
به گفته رئیس پلیس فتای خراسان شمالی، کلاهبرداران از این طریق طعمههای خود را به راحتی فریفته و از آنان کلاهبرداری و ثروتهای آنچنانی در ظرف چند روز کسب میکنند. گاهاً پشت این قضیه مردانی هستند که با ضبط صدای یک زن این نقشه را طراحی و پیاده سازی و عملی میکنند.