توضیحات موتلفه : از «تایید خالی کردن خزانه توسط احمدی نژاد» تا «فشار به خزانه خالی روحانی»

انتخاب : بدنبال انتشار گزارش مستند «انتخاب» در پاسخ به ادعاهای دبیرکل موتلفه، این حزب با ارسال جوابیه ای به گزارش «انتخاب» پاسخ داد که متن آن همراه با توضیحات انتخاب در ادامه می آید:

مدیر مسوول محترم سایت انتخاب

سلام علیکم

احتراماً وفق ماده 24 قانون مطبوعات مطلب زیر را در پاسخ به نقد مواضع دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در خصوص «خزانه کشور» که در تاریخ 28 مهر 92 ساعت 54/16 دقیقه در خروجی سایت ملاحظه شد، درج نمایید.

1- نقد مشفقانه دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در خصوص خالی نبودن خزانه کشور لازم بود توسط سخنگوی دولت یا شخص رئیس جمهور یا مدیر کل خزانه پاسخ داده شود. سکوت این سه منبع که مخاطب اصلی آقای حبیبی هستند دلیل بر صحت ادعای ماست.

2- خزانه کشور محل دریافت‌های دولت است. درآمد عمومی یکی از دریافت های دولت می‌باشد که بخشی از پرداخت‌های دولت از همین منبع صورت می‌گیرد. پرداختهای به موقع دولت در 6 ماهه اخیر چه در دولت قبل و چه در دولت فعلی نشان می‌دهد که خزانه هیچگاه خالی نبوده است.

3- بخشی از درآمد عمومی کشور ناشی از فروش انحصارات به صورت ارز و سپس طلا وصول می‌شود و در حسابهای خاص خزانه نگه‌داری می‌شود. وجود انبوهی از طلا و ارز در خزانه کشور شاهد این ادعاست که بارها توسط مسئولین بانک مرکزی یا مقامات وزارت دارایی اعلام شده است. این قسمت قضیه جزو «اسرار مگو» نیست.

4- گزارشات دریافت‌ها و پرداخت‌های خزانه هر سه ماه یک بار و یا 6 ماه یک بار به مسئولین داده می‌شود و این گزارشات محرمانه بوده است، لکن هر کس از طریق پرداخت‌های به هنگام دولت می‌تواند بفهمد خزانه خالی یا پر است.

5- موجودی حساب صندوق توسعه ملی از درآمد عمومی کشور که مربوط به درآمد نفت است، حاصل می‌شود. پس صندوق بخشی از خزانه کشور است که به موجب قانون بخشی از درآمد کشور برای هزینه‌های خاص نگه‌داری می‌شود که موجودی آن هم مثبت است و خالی نیست.

ضمناً وقتی کلمه خالی را بکار می گیریم یعنی یک ریال هم پول نیست. آیا خزانه واقعاً یک چنین وضعیتی دارد؟

پاسخ منفی به این سوال به قدری بدیهی است که احتیاج به توضیح ندارد.

6- حمایت حکیمانه، نقدمشفقانه و رصد هوشمندانه راهبرد ما در برخورد با همه دولتهاست. همین رویکرد را با دولت جدید دنبال می‌کنیم. دولت علاوه بر پیش‌بینی های بودجه، درآمدهایی دارد که باید آن را احیاء کند. بند «ب» ماده 26 قانون پولی و بانکی به دولت اجازه می‌دهد ما به‌التفاوت ناشی از تسعیر و تغییر برابریهای قانونی اگر مثبت بود، صرف بدهی‌های دولت به بانک مرکزی شود و مازاد آن به درآمد عمومی واریز گردد. اگر هم منفی بود با انتشار اوراق مشارکت زیان را جبران کند. دولت با اعمال قانون پولی و بانکی می‌تواند بخشی از بدهی‌های خود را بپردازد. اگر چنین اراده‌ای ندارد، نمی‌تواند خزانه کشور را متهم به «خالی» بودن کند. آن هم روزی که هیئت نمایندگی ایران عازم ژنو برای مذاکرات هسته‌ای است. یک دیپلمات می‌فهمد اعلام خبر نادرست خالی بودن خزانه در مذاکرات به نفع کدام طرف گفتگو است.

7- آنها که با مواضع حزب موتلفه اسلامی آشنایی دارند می‌دانند که جدی‌ترین انتقادها را حزب به کارکردهای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دولت قبل داشت و همین رویکرد را هم به دولت جدید دارد. نقد مشفقانه ما را نباید برخورد قبیلگی و سلیقگی ترجمه کنید.

8- توصیه می‌کنیم از این پس برای پاسخ به نقدهای اقتصادی حزب از عباراتی که متضمن اهانت و نشر اکاذیب است، پرهیز کنید تا با تکیه بر آن بتوان یک تعامل مثبت را دنبال کنیم، همچنین قبل از هر پاسخی با مسئولین مربوط که مخاطب نقد هستند مشورت نمایید، تا پاسخ مشکل دولت را دوچندان نکند. فراموش نکنید نقد، پرسش یک حق است و پاسخگویی مؤدبانه و اقناع کننده یک وظیفه!

با تشکر
روابط عمومی حزب موتلفه اسلامی

توضیحات «انتخاب»

1- حزب خوشنام و معتبر موتلفه در حالی مدعی شده است که خزانه دولت خالی نیست که مطابق با گزارشهای رسمی دولت بیش از 300 هزار میلیارد تومان بدهی دارد و حتی اگر 1000 میلیارد دلار موجودی هم داشته باشد باز هم نه تنها خزانه اش خالی نیست بلکه منفی نیز هست.

2- جای این سوال از حزب موتلفه است که وقتی شما در آغاز این دولت که وارث این حجم بدهی است مدعی پر بودن خزانه می شوید چرا در دولت قبل که هزار میلیارد دلار منابع مالی را مصرف کرد این چینین ادعایی نداشتید و احمدی نژاد را در سال 1388 حمایت کرده و در انتخاباتهای مجلس با وی لیست مشترک دادید.

3- اشاره حزب موتلفه به انتشار اوراق مشارکت نیز پیشنهاد عجیبی است چرا که اوارق مشارکت تنها به بدهی های دولت بعلاوه سود آن می افزاید.

4- در گزارش «انتخاب» به خوبی توضیح داده شده است که ذخائر طلای بانک مرکزی متعلق به دولت و در اختیار دولت نیست بلکه دولت بابت تحویل آن به بانک مرکزی یکبار ریال دریافت کرده بنابراین این طلاها در خزانه دولت نگهداری می شود.

5- همانطور که حزب موتلفه اطلاع دارد کشور بدلیل مواضع دولت قبل در سیاست خارجی در وضعیتی قرار گرفته است که درآمد ارزی کشور از 130 میلیارد دلار در سال نود به حدود 40 میلیارد دلار در امسال کاهش پیدا کرده است، که همین مقدار نیز قابل انتقال به داخل نیست وبسیاری از هزینه های ضروری کشور نیز مانند واردات گندم، کالاهای اساسی و هزینه های دفاعی اولویت دارد و عملا وضعیت کشور بمراتب دشوار تر از بیان ریاست محترم جمهور است و انتظار از حزب موتلفه آن است که بجای اینگونه تشکیکات بی اساس بدلیل مصالح نظام و منافع ملی بخشی از حمایت بی دریغی که از دولت احمدی نژاد بخصوص در دور اول کردند از دولت تدبیر وامید بعمل آورد.

در پایان بیانیه حزب موتلفه در پایان دولت نخست احمدی نژاد جهت قضاوت افکارعمومی منتشر می گردد:

«حزب موتلفه اسلامی در بیانیه انتخاباتی سال 1388 خود ضمن اعلام حمایت از نامزدی محمود احمدی نژاد در انتخابات آتی ریاست جمهوری تاکید کرد که احمدی نژاد رکورد قابل قبولی از کارآمدی و لیاقت اصولگرایان را در اداره کشور باقی گذاشته است.

متن این بیانیه به این شرح است :

کمتر از دو ماه به برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مانده است، اهمیت این دوره به دلیل شرایط خاص جهانی و موقعیت ایران در منطقه وتداوم دشمنی آمریکا و اروپا به دلیل پیشرفت های علمی و سیاسی ایران بر کسی پوشیده نیست.

حزب موتلفه اسلامی ضمن دعوت از مردم عزیز و بزرگوار برای شرکت گسترده در انتخابات آینده نکاتی را در زیر یادآور می شود.

1- دهه چهارم انقلاب، به فضل الهی دهه رشد و بالندگی انقلاب اسلامی و دهه رشد شتابان کشور به سوی قله های پیشرفت و عدالت است. گفتمان اصولگرایی در اواسط دهه سوم انقلاب به عنوان یک گفتمان مسلط در میان طبقات مختلف مردم تبدیل به جنبش و نهضت فراگیر درآمد و اصولگرایان با کسب اعتماد عمومی توانستند تصویری از کارآمدی نظام را در حوزه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به نمایش بگذارند.

این رویکرد باعث شد ملت ایران مورد حقه و حسد قدرت های زورگوی جهان قرار گیرد و با تشدید تحریم ها و محدودیت ها روبرو شوند اما ملت ایران قهرمانانه ایستاد و تهدیدات دشمن را به فرصت تبدیل کرد و سکویی برای پیشرفت های حیرت انگیز در قلمرو فناوری های نوین پدید آورد.

2- موقعیت ایران در منطقه وجهان و جایگاه رفیع ملت ایران در تحولات عمیق ساختاری در ساخت قدرت امروز در دنیا یک واقعیت انکاناپذیر است و ایستادگی ملت در نهایت منجر به تسلیم قدرت های جهانی شد و لحن تهدیدات تغییر کرده و می خواهند از دریچه گفتگو و مذاکره وارد شوند. امروز منطق جمهوری اسلام یایران یک منطق مطرح در محافل و مجامع جهانی است و این منطق آمریکا و رژیم صهیونیستی را از جامعه جهانی منزوی کرده است و غلبه منطق ملت ایران در این مجامع یک امر انکارناپذیر است.

منطق رئیس جمهور به نمایندگی از ملت در دانشگاه کلمبیا و نشست دوربان 2 در ژنو نشان داد آنان که بیش از سه دهه در اندیشه انزوای منطق انقلاب در جهان تلاش کردند امروز چقدر در جامعه جهانی منزوی و مطرود و منفورند.

3- نظام مردم سالاری دینی در ایران بیش از سه دهه کارآمدی خود را در اداره کشور نشان داده و در این مدت در برابر همه ناملایمات داخلی وخارجی و دخالت های بیگانگان و تهدیدات دشمنان ایستاده است.

رمز ایستادگی مشارکت وسیع مردم در سرنوشت خود و پاسداری از حیات انقلاب و اسلام از طریق حضور موثر و گسترده در انتخابات های گوناگون بوده است. امروز نظام سوسیال دموکراسی و لیبرال دموکراسی غرب با چالش های بزرگی روبروست اما اسلام و انقلاب اسلامی نفوذ خود را هر روز در منطقه و جهان بیشتر نشان می دهد.

به همین دلیل انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری به دلیل چالش های سنگین دولت و ملت با استکبار و استبداد جهانی اهمیت فوق العاده و ویژه ای دارد.

انتخابات آینده یک انتخابات رقابتی، سالم و آزاد است و باید بیشترین حد مشارکت را شاهد باشیم. رئیس جمهور آینده باید با رای بالا انتخاب شود تا بتواند با اقتدار در مجامع جهانی ظاهر شود و حقوق ملت ایران را استیفا نماید. او باید رای بالا داشته باشد تا در برابر زورگویان جهان بایستد و فریاد ملت ایران را رساتر در جهان طنین انداز نماید.

4- حزب موتلفه اسلامی از مدتها پیش بررسی کارنامه دولت نهم را در دستور کار خویش قرار داده بود. با بررسی های دقیق در تاریخ 7/10/87 به این نتیجه رسید که عملکرد دولت در مجموع مثبت و قابل دفاع است و فصلی از کارآمدی اصولگرایان را در قوه مجریه به تصویر می نماید.

اما به دلیل اینکه حزب موتلفه اسلامی احدی از گروه ها و احزاب چهارده گانه در جبهه پیروان خط امام و رهبری است و برای خود حفظ تحفظ قائل نیست بررسی ها و کنکاش خود را همراه با دیگر اعضا ادامه داد تا اینکه در روز جمعه 4/2/88 در نشستی با حضور اعضا و مسئولان استانها به اتفاق آرا رای به حمایت از دکتر محمود احمدی نژاد در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری داد.

موتلفه اسلامی دیدگاه های خود را برای اداره مطلوب تر کشور به منتخب ملت در انتخابات دهم تقدیم خواهد کرد زیرا جدا معقتد است که دهه پیشرفت و عدالت نیازمند به تغییرات جدی در برخی مدیریت ها و برنامه ها و سیاستگزاری ها است که انشاء الله رئیس جمهور شجاع و پرکار که نامزد حزب موتلفه اسلامی است آن تغییرات را با مشورت همه صاحبنظران دلسوز انجام خواهد داد.

5- حزب موتلفه اسلامی با حفظ احترام به دیگر نامزدهای مطرح انتظار دارد یک رقابت سالم، اخلاقی و جوانمردانه تدارک شود و نهایتا هر آن کس که مورد اعتماد قرار گرفت به دیده احترام نگریسته شود و همه در مدیریت دستگاه اجرایی در اخل و مدیریت دولت در مجامع جهانی او را یاری دهیم.

6- رئیس جمهور آینده باید مطالبات مردم و رهبری را پاسخگو باشد؛ رهبری و مردم انتظار دارند رئیس جمهور مومن به انقلاب و ارزش های الهی باشد، رهبری و مردم انتظار دارند رئیس جمهور با کفایت، شجاعت و با نشاط باشد. مردم و رهبری دوست دارند رئیس جمهور خادم ملت باشد و از درد ملت در اقصی نقاط کشور مطلع و برای درمان آن تئوری داشته باشد. مردم و رهبری می خواهند رئیس جمهور دلسوز محرومین و مستضعفان باشد و با مدیریت قدرتمند و گره گشای خود موانع را یکی پس از دیگری از میان بردارد.

مردم و رهبری انتظار دارند که رئیس جمهور لحظه ای را از پرداختن به پیشرفت مملکت و حفظ استقلال کشور فروگذار نکند ما در بررسی های خود و نیز مستند به مواضع آشکار مقام معظم رهبری در دیدارهای متعدد به این نتیجه رسیدیم.

دکتر محمود احمدی نژاد در کارنامه چهارساله خود توفیق خوبی در پاسخ به مطالبات مردم و رهبری داشته و رکورد قابل قبولی از کارآمدی و لیاقت اصولگرایان را در اداره کشور باقی گذاشته است. »

+15
رأی دهید
-35

اردشیر مقامی - وادوز - لیشتن اشتاین
آخ که چه آتیشی گرفتند این اسهال طلبان که مردم با غیرت ایران رئیس جمهور خودشون رو خودشون انتخاب کردند ، حالا حی زور می زنند همه چیز رو منفی نشان بدهند .
‌چهارشنبه 1 آبان 1392 - 02:54
kolah-ghermezi - ونکوور - کانادا
کجایید‌ای کاسه لیسان ولایت،،بیایید دزدیهارو ببینید،،پست فطرتی که خودش رو با موش مردگی مردمی جلوه میداد،،،،۸ سال نابخردی،، مملکت رو دادند دست یه احمق کودن که غاز چروندن هم بلد نبود،،ندونم کاریهای این جاهل چقدر خانوادها رو فقیر کرد،،مرگ بر همتون،،ملت رو بی‌ چاره، آواره،و بد نام کردین در دنیا.خیر نبینین،،عزیزتون جلو چشمتون ضجه بزنه تا بفهمین که چندین هزار پدر مادر پرپر شدن عزیزانشون رو شاهد بودن و توان حمایت مالی دارویی نداشتند.
‌چهارشنبه 1 آبان 1392 - 01:57
paksan - آمریکا - آمریکا
حزب بازار ،حزبی که یازده ماه سال با گرونفروشی و پارتی بازی و رانت خواری و احتکار و سوءاستفاده های گمرکی مال حروم کسب می کنند و می خورند و یک ماه محرم مراسم می گیرن و بریزو بپاش می کنند تا سر خدا کلاه بگذارند . حزب حروم خوارهای مقدس ماب . این ژست ها و گردو خاکها بیشتر برای فشار آوردن به دولتی هاست که سرکیسه رو شل کنند و رانت های اینها رو برقرارتر کنند .بهترین کار دولت روحانی اینه که در مقابل این گروه کوچک ولی ثروتمند مقدس ماب سکوت کنه و نشون بده که این گروه خودساخته بی ارزش تر از آن هستند که لازم باشه جوابی بهشون داده بشه و مردم خودشون می فهمند که بدهی ها و فسادهای مالی دولت قبل با حمایت همین حزبهای فاسد چی بوده
‌چهارشنبه 1 آبان 1392 - 05:11
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.