عامل ارسال پیامک استامینوفن مرگ آور دستگیر شد

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت از دستگیری عامل ارسال پیامک استامینوفن مرگ آور در یکی از استان‌های کشور خبر داد.

دکتر عباس زارع نژاد در گفتگو با مهر اظهارداشت: یکی از عوامل ارسال پیامک کذب داروی مرگ آور مشابه استامینوفن، در یکی از استان‌های کشور دستگیر شده است که جزئیات این شناسایی و دستگیری، بزودی توسط مراجع ذی ربط اطلاع رسانی خواهد شد.

این در حالی است که از چند روز گذشته پیامک‌های مشکوکی برای هموطنان ارسال می‌شد مبنی بر اینکه دارویی مشابه استامینوفن وجود دارد که مرگ آور است.

در همین حال وزارت بهداشت اعلام کرد که هیچ دارویی مشابه استامینوفن که مصرف آن خطرناک باشد در کشور وجود ندارد و شایعاتی که اخیراً با ارسال گسترده پیامک‌هایی به هم‌وطنان مبنی بر به کما رفتن و مرگ‌آور بودن این دارو متشر شده است از اساس تکذیب می‌شود.

دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو نیز در گفتگو با مهر اظهارداشت: در این پیامک‌ها نام‌های مختلفی به عنوان داروهای مشابه استامینوفن همچون «دگلوفین» عنوان شده است که اصلا چنین دارویی در کشور وجود ندارد.

وی با تاکید بر دروغ بودن چنین اخباری، تصریح کرد: داروی استامینوفن با نام‌های تجاری مختلفی در داروخانه‌های کشور وجود دارد، که هیچ کدام از آنها مشکلی ندارند و همگی مورد تایید وزارت بهداشت هستند.

شایعه قرص‌های کشنده سرماخوردگی تکذیب شد

در پی انتشار پیامک‌هایی در خوزستان مبنی بر وجود قرص سرماخوردگی حاوی باکلوفن که منجر به مرگ و به کما رفتن چند نفر شده است، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز وقوع چنین اتفاقی را تکذیب و بر شایعه بودن این پیامک‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین برزگر، مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن تکذیب به کما رفتن تعدادی از هموطنان خوزستانی، خاطرنشان کرد: طبق استعلامی که از تمامی بیمارستان‌های استان و سازمان غذا و داروی کشور صورت گرفته تا این لحظه هیچ موردی مبنی بر صحت وجود چنین قرصی و یا حتی مرگ و به کما رفتن افراد مشاهده نشده است.

وی با تاکید بر این‌که هیچ فرآورده سرماخوردگی حاوی باکلوفن وجود ندارد، تصریح کرد: مصرف داروی باکلوفن که به عنوان شل کننده عضله کاربرد دارد چنین عارضه‌ای ایجاد نمی‌کند.

برزگر با بیان این‌که دستگاه‌های امنیتی و انتظامی مربوطه با افرادی که باعث تشویش اذهان عمومی می‌شوند، برخورد خواهند کرد، افزود: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تکذیب این شایعه از مردم شریف می‌خواهد هرگونه اطلاعات در زمینه محصولات دارویی و غذایی را از طریق رسانه‌های جمعی و یا ارگان‌های ذیصلاح، دریافت و به شایعات این چنینی توجه نکنند.

+26
رأی دهید
-3

iranPowerful - ایران - ایران قدرتمند
این فرد به علت ترساندن مردم با ارسال پیامک به 10 سال محکوم کنید...
‌پنجشنبه 11 مهر 1392 - 16:09
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.