'صدور قرار مجرمیت' برای فاطمه هاشمی
حدود یک ماه پیش نیز خانم هاشمی به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شده بود
محمود علیزاده طباطبایی، وکیل فاطمه هاشمی از صدور قرار مجرمیت برای موکلش به اتهام نشر اکاذیب خبر داد. به گفته آقای علیزاده طباطبایی، اتهام خانم هاشمی به اعتراضش به "دله دزد" خوانده شدن برادرش هنگام بررسی صلاحیت کابینه حسن روحانی در مجلس ایران مربوط است.
آقای علیزاده طباطبایی روز دوشنبه ۸ مهر، سی ام سپتامبر به خبرگزاریها گفت که رسیدگی به اتهام نشر اکاذبب نیاز به شاکی خصوصی دارد، اما دادستان بدون وجود شاکی خصوصی قرار مجرمیت فاطمه هاشمی را صادر کرده است.
به گفته آقای علیزاده طباطبایی، در حال حاضر قرار مجرمیت برای خانم هاشمی صادر و پرونده او برای صدور کیفر خواست ارسال شده است.
خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، ششم شهریورماه گزارش داده بود که خانم هاشمی با شکایت مدعیالعموم و به اتهام "انتساب مطالب خلاف واقع به روسای قوای قضاییه و مقننه" در شعبه ۱۲ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه حاضر شد.
بر اساس این خبر احضار فاطمه هاشمی به "دادسرای فرهنگ و رسانه" به دلیل واکنش او به سخنان مطرح شده از سوی یکی از نمایندگان مجلس ایران درباره برادرش، مهدی هاشمی در جریان بررسی صلاحیت کابینه حسن روحانی بود.
خانم هاشمی در واکنش به "دله دزد" خوانده شدن مهدی هاشمی توسط علی محمد بزرگواری در مجلس از عملکرد علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران انتقاد کرده بود و خطاب به آقای لاریجانی گفته بود که "کاش مهدی برادر شما بود."
خانم هاشمی گفته بود: "مجلس و قوه قضاییه موظف به رعایت حقوق مردم هستند. نه اینکه وقتی به برادر آقای علی لاریجانی تهمت می زنند، ایشان آن زلزله سیاسی را در کشور ایجاد کنند و برای بقیه واکنش عادی بگیرند."
اشاره خانم هاشمی به زمانی است که محمود احمدی نژاد در جلسه علنی مجلس اقدام به پخش فیلمی کرد که در آن اتهاماتی علیه فاضل لاریجانی، برادر رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه ایران مطرح شد.
علی محمد بزرگواری در سخنانی علیه بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت کنونی در جلسه علنی مجلس گفته بود که اگر " آقای زنگنه بیاید باز هم آن آقا زاده دله دزد، مهدی هاشمی بیاید میدان دار شود؟"
ساعاتی پس از این اظهارات بخش کوتاهی از جوابیه مهدی هاشمی در جلسه مجلس خوانده شد.
علی لاریجانی رئیس مجلس درباره دلیل خوانده نشدن تمام جوابیه گفت که مطلب آقای هاشمی مفصلتر بود، اما چون "ما باید قانونا دو برابر زمان را اختصاص میدادیم بخشی از مطلب را قرائت کردیم."