موج حضور دولتمردان ایران در فیسبوک و توییتر

بی بی سی : فعالیت‌های فیس‌بوکی و توییتری دولتمردان ایران این روزها خبرساز شده است. پیام وزیر خارجه ایران که «مردی که هولوکاست را انکار می‌کرد، دیگر رفته است» انعکاس گسترده‌ای در رسانه‌های جهان پیدا کرد. به جز محمدجواد ظریف، مقام‌های دیگری نظیر رهبر، رئیس‌‌جمهوری و بسیاری از وزرا هم صفحه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی دارند. این در حالی است که این سایت‌ها در ایران فیلتر هستند و معاون حقوق حسن روحانی گفته قانونی یا غیرقانونی بودن عضویت اعضای کابینه در آن‌ها را بررسی می‌کند.

بهرنگ تاج‌دین نگاهی کرده به موج ورود سیاستمداران ایرانی به شبکه‌های اجتماعی

+5
رأی دهید
-9

Tombehtar - نیورک - آمریکا
متاسفانه این سوشیال سایتا مثل فیس بوک ، تویتر و بقیه سایتهای اجتماعی و حتا سایتهای بزرگ عثل یاهو ، گوگول در مورد اجازه دادن به این جنایت کاران ، دچار اشتباه بزرگی شده و ادامه میدهند به تکرار این اشتباه بزرگ، این جانیان میلیونها انسان بیگناه را تنها به دلیل همراه نبودن با عقاید پوچ و عقب افتاده خودشان ترور یا به قتل رسانده و هنوزم به این عمل ضد انسانی ادامه میدهند، اما هنوز جهان در فکر کنار آمدن با این جانیان دنیای متمدن هست
یکشنبه 17 شهريور 1392 - 05:29
آزاد10 - آلمان - المان
به نظر من یکی از مشکلات عمده بین ایران و غرب اینه که تبادل اطلاعات از طریق رسانه های عمومی انجام میشه که اونها هم از یک طرف تحت تاثیر اسرائیل، مخالفین رژیم و پولهای عربی هستند و از طرف دیگر تندروهای داخل کشور خوراک کافی برای تبلیغات ضد ایرانی ایجاد میکنند در حالیکه همه دولتهای ایران حتی احمدی نژاد کم و بیش با این تندروها مشکل داشته اند. استفاده از اینترنت راه دور زدن رسانه ها برای دولت روحانیه که احتمالا به زودی توسط همان تندروهای رژیم ممنوع خواهد شد.
یکشنبه 17 شهريور 1392 - 10:37
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.