خلاصه سند محرمانه سیا درباره کودتای بیست و هشتم مرداد

در پایان سال ۱۹۵۲ این موضوع روشن شده بود که دولت مصدق در ایران قادر نیست مسئله نفت را به ترتیبی که به دلخواه کشورهای ذینفع غربی باشد، فیصله دهد؛ دولت ایران به مرحله خطرناک غیرقانونی بودن و مواجهه با مشکل کسری بودجه نزدیک می شد؛ با طولانی کردن دوره نخست وزیری محمد مصدق، قانون اساسی کشور نادیده گرفته می شد، تمایل مصدق به حفظ قدرت شخصی انگیزه اصلی بود و کشور بر اساس سیاست های غیرمسئولانه مصدق که مبتنی بر احساسات بود، اداره می شد.

این سیاست ها موقعیت شاه و ارتش را در حد خطرناکی تضعیف کرده بود؛ دولت با حزب توده (کمونیست) ایران همکاری نزدیکی داشت. با توجه به این عوامل، حدس زده می شد که ایران با خطر واقعی رفتن به پشت پرده آهنین روبروست؛ اگر چنین اتفاقی می افتاد به معنی یک پیروزی واقعی برای شوروی در جریان جنگ سرد و یک شکست مهم برای غرب در خاورمیانه بود.

برای بهبود وضعیت موجود، هیچ راه حلی جز طرح عملیات پنهانی که شرح داده می شود، یافت نمی شد.

هدف اصلی عملیات آژاکس، ساقط کردن دولت مصدق، احیای وجهه و قدرت شاه و جایگزین کردن دولت مصدق با دولتی بود که بتواند ایران را با سیاست های سازنده اداره کند. هدف طرح آژاکس به ویژه بازگرداندن قدرت به دولتی بود که بتواند مناقشه نفت را فیصله دهد و ایران را از نظر اقتصادی و مالی قوی کند و با قدرت تمام اعضای حزب کمونیست را که به طور خطرناکی قوی شده بود، محاکمه کند.

هنگامی که به طور قطعی نتیجه گیری شد که باقی ماندن دولت مصدق با منافع آمریکا همخوانی ندارد، در مارس ۱۹۵۳، وزیر خارجه آمریکا سیا را از این نتیجه گیری باخبر کرد و سیا تهیه پیش نویس طرحی را شروع کرد که بر اساس آن عملیاتی پنهانی برای رسیدن به اهدافی که در بالا به آن اشاره شد، در نظر گرفته شده بود. در۱۶ آوریل ۱۹۵۳، طرح موسوم به "عوامل ذیدخل در سرنگونی مصدق" تکمیل شد.

نتیجه گیری طرح این بود که سرنگونی مصدق از طریق عملیات پنهانی امکان پذیر است. در ماه آوریل تصمیم گرفته شد که سیا باید این عملیات را مشترکا با سرویس اطلاعات سری بریتانیا ( اس آی اس) انجام دهد. در پایان ماه آوریل قرار شد که مقامات اس آی اس و سیا در قبرس طرحی را تهیه کرده و برای تصویب نهایی به مراکز سیا و اس آی اس و وزارت خارجه های دو کشور تحویل دهند.

در سوم ژوئن ۱۹۵۳، لوی وسلی هندرسون، سفیر آمریکا در ایران وارد آمریکا شد و در ارتباط با اهدافی که در بالا به آن اشاره شد، و نیز قصد سیا برای نقشه ریزی سری جهت نیل به این اهداف، با او به تفصیل مشورت شد.

این نقشه در ژوئن ۱۹۵۳ تکمیل شد. در این تاریخ کرمیت روزولت، رئیس بخش خاور نزدیک و آفریقای سازمان سیا که حامل نظر وزارت خارجه آمریکا و هندرسون نیز بود با راجر گولران، رئیس دفتر ایران در سیا و دو مامور برنامه ریزی سیا در بیروت دیدار و در باره طرح مورد بحث با آنان صحبت کرد. این نقشه پس از تغییرات جزئی در ۱۴ ژوئن ۱۹۵۳ در لندن به سرویس اطلاعات سری بریتانیا تحویل داده شد.


دستور شاه برای کودتا



در ۱۹ ژوئن ۱۹۵۳، طرح نهایی عملیات که کرمیت روزولت از طرف سیا و مقامات سرویس اطلاعات سری بریتانیا در لندن، با آن توافق کرده بودند، برای تایید در اختیار وزارت خارجه آمریکا، آلن دالس، رئیس سیا و نیز آقای هندرسون قرار گرفت.

همزمان سرویس اطلاعات سری بریتانیا نیز طرح نهایی را برای تایید به وزارت خارجه بریتانیا فرستاد. وزارت خارجه آمریکا قبل از تصویب نهایی طرح، می خواست از دو موضوع مطمئن شود:

۱- اول این که تا هنگامی که توافق در باره نفت حاصل نشده، دولت آمریکا خواهد توانست برای اداره کشور کمک کافی در اختیار دولت بعدی ایران قرار دهد.

۲-دولت بریتانیا قصد خود برای حصول توافق هر چه زودتر با دولت بعدی ایران براساس حسن نیت و انصاف را کتبا به وزارت خارجه آمریکا اطلاع دهد.
نظر وزارت خارجه آمریکا در باره هر دو موضوع تامین شد.

در اواسط ماه ژوئیه ۱۹۵۳، وزارت خارجه بریتانیا و وزارت خارجه آمریکا، اجازه اجرای عملیات آژاکس را صادر کردند و رئیس سیا توانست موافقت رئیس جمهوری آمریکا را نیز به دست آورد. سرویس اطلاعات سری بریتانیا با توافق رئیس سیا و هندرسون سفیر آمریکا، پیشنهاد کرد آقای روزولت فرماندهی عملیات مراحل نهایی را در تهران به عهده بگیرد. وزارت خارجه آمریکا همچنین توصیه کرد که آقای هندرسون که برای مشورت به واشنگتن رفته بود، بازگشت خود به ایران را تا هنگام پایان عملیات به تعویق بیاندازد.

ترتیبات انجام نقشه مشترکا توسط سیا و سرویس اطلاعات سری بریتانیا داده شد و قرار شد یک رابط عملیاتی سیا در قبرس مستقر شود و تصمیم ارتباطات پشتیبانی در واشنگتن گرفته شود. از طریق تسهیلات سازمان سیا، ترتیب سریع ارتباطات سه جانبه بین ایران، قبرس و واشنگتن داده شد. تاریخ انجام عملیات نیمه ماه اوت تعیین شد.

در تلاش برای تضعیف دولت مصدق به هر وسیله ممکن، قرار شد عوامل تبلیغاتی سیا و سرویس اطلاعات سری بریتانیا در ایران، از طریق نشریات و آگهی های دستی و با استفاده از روحانیون تهران، تبلیغات علیه دولت را افرایش دهند. همچنین قرار شد در آمریکا مقامات بلند پایه با اظهار نظرهای رسمی خود هرگونه امیدی را که مصدق برای دریافت کمک های اقتصادی آمریکا در آینده نزدیک داشت، از بین ببرند و به مردم ایران نشان دهند که این تصور که آمریکا از رژیم مصدق حمایت می کند، صحت ندارد.

فضل الله زاهدی، از اعضای سابق کابینه مصدق به عنوان مناسب ترین جانشین مصدق در نظر گرفته شده بود چون او تنها شخصیت سرشناسی بود که دائما به طور علنی با مصدق مخالفت می کرد و ادعا داشت که طرفداران زیادی دارد. سیا با زاهدی تماس گرفت و در جریان نقشه و برنامه منصوب کردن او به سمت نخست وزیر جدید، قرار داده شد. قرار شد وی یک دبیرخانه نظامی تشکیل دهد تا سیا با کمک این دبیرخانه جزئیات نهایی عملیات ماموران خود را برنامه ریزی کند.

از آغاز کار، همکاری شاه یک بخش اصلی این طرح بود. این همکاری برای اطمینان از عملیاتی که لازم بود پادگان های نظامی تهران انجام دهند، و نیز قانونی بودن انتصاب نخست وزیر جدید، ضروری بود.

از آنجا که شاه خود را شخصی که قادر به تصمیم گرفتن نیست نشان داده بود، تصمیم گرفته شد برای تحت فشار قرار دادن او برای همکاری، از تدابیر زیر استفاده شود:

۱- شاهزاده اشرف پهلوی خواهر دوقلوی شاه که پرتحرک و باقدرت بود از اروپا به ایران بیاید و شاه را ترغیب به برکنارکردن مصدق کند. قرار شد وی بعدا بگوید با مقامات آمریکایی و بریتانیایی که خواسته بودند این کار را انجام دهد، در تماس بوده است.

۲-ترتیب سفر نورمن شوارزکوف، ژنرال آمریکایی که مورد علاقه و احترام شاه بود، به ایران داده شود. قرار بود شوارزکوف، طرح مورد بحث را به اطلاع شاه برساند و برای عزل مصدق و منصوب کردن زاهدی به سمت نخست وزیر و نیز درخواست از ارتش برای وفادار باقی ماندن به مقام سلطنت، فرمان کتبی امضا شده او را بگیرد.

۳-مامور اصلی محلی بریتانیا در ایران نیز که شاه از حسن نیتش مطمئن بود، پیام شوارزکوف را تایید کند و به شاه اطمینان دهد که این یک اقدام مشترک بریتانیا و آمریکاست.

۴-در صورت شکست این تدابیر، آقای شوارزکوف که نماینده رئیس جمهوری آمریکاست، شاه را ترغیب خواهد کرد که فرمان های ذکر شده را امضا کند. این فرمان ها پس از دریافت توسط سیا در روزی که تعیین شده در اختیار آقای زاهدی قرار خواهد گرفت. قرار شد که در روز شروع عملیات، شاه به خارج از تهران برود تا آقای زاهدی با فرمان های سلطنتی و پشتیبانی نظامی بتواند بدون این خطر که برنامه نتیجه معکوس داشته و به هرگونه تلاشی برای سوء قصد به جان شاه منجر شود، دولت را در اختیار بگیرد.

سیا از طریق عوامل خود در میان نظامیان تهران، می خواست مطمئن شود که در حمایت از نخست وزیر جدیدی که شاه منصوب کرده، ارتش در تهران تا حد ممکن همکاری خواهد کرد.

اظهارات علنی ذیل در آمریکا تاثیر فوق العاده ای در ایران و وضعیت مصدق گذاشت و تا حد قابل توجهی به سقوط وی کمک کرد:

۱ - در تاریخ ۹ ژوئیه ۱۹۵۳، نامه ای که ژنرال آیزنهاور رئیس جمهوری آمریکا در تاریخ ۲۹ ژوئن به مصدق نوشته بود انتشار یافت که در آن ژنرال آیزنهاور برای مصدق روشن کرده بود که کمک قریب الوقوع به ایران منتفی شده است.

۲ - وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی خود در تاریخ ۲۸ ژوئیه گفت که " فعالیت های فزاینده حزب غیرقانونی کمونیست در ایران و تحمل آن توسط دولت ایران، موجب نگرانی دولت ما شده. این تحولات دادن کمک به ایران را مشکل تر کرده است."

۳ - سخنرانی رئیس جمهوری آمریکا در اجتماع فرمانداران در شهر سی آتل، که درجریان آن گفته بود "آمریکا تنها نظاره گر این که کشورهای آسیایی پشت پرده آهنین می روند نخواهد بود" قطعا بی تاثیر نبود.

سیا در همکاری با وزارت خارجه آمریکا چندین مقاله در روزنامه ها و مجله های مهم آمریکایی به چاپ رساند که هنگامی که این مقالات در ایران تجدید چاپ شد، تاثیر روانی دلخواه آمریکا را به همراه داشت و به جنگ روانی علیه مصدق کمک کرد.

پس از فشار قابل توجه شاهزاده اشرف و ژنرال شوارزکوف و چندین ملاقات با آقای روزولت، شاه نهایتا فرمان های درخواستی را درتاریخ ۱۵ اوت ۱۹۵۳ امضا کرد.

تاریخ عملیات ۱۶ اوت تعیین شده بود. ولی به خاطر درز اطلاعاتی در ارتش ایران، فرمانده محافظان شاه که با دو کامیون حامل سربازان طرفدار شاه، برای بازداشت مصدق رفته بود با نیروهای مسلح وفادار به مصدق که دست بالا را داشتند، مواجه و غافلگیر شد. در نتیجه نقشه نظامی آن روز شکست خورد.

به دنبال خبر شکست طرح، شاه به بغداد پرواز کرد. دست کم بخشی از این تصمیم مدبرانه، از قبل در نقشه پیش بینی شده بود. زاهدی تحت حفاظت سیا مخفی شد. وی و افسرهای ارشد او توانستند از تعقیب نیروهای امنیتی مصدق که در صدد یافتن عوامل اصلی مخالفین بودند، در امان بمانند.

در اوایل بعد از ظهر ۱۷ اوت ۱۹۵۳، هندرسون سفیر آمریکا به تهران بازگشت. از طریق یک کنفرانس مطبوعاتی که سیا ترتیب داده بود و نیز تسهیلات انتشاراتی مخفی سیا، سرلشکر زاهدی به مردم ایران اعلام کرد که نخست وزیر قانونی ایران است و مصدق به یک کودتای غیرقانونی علیه او دست زده است.

عمال سیا تعدادی زیادی از تصاویر فرمان ها مبنی بر عزل مصدق و انتصاب زاهدی به عنوان نخست وزیر را انتشار دادند. این کار تاثیر فوق العاده ای بر روی مردم تهران داشت که خبر خروج اجباری شاه به دلیل اقدامات مصدق، شوکه و خشمگینشان کرده بود.

برتون بری، سفیر آمریکا در بغداد با شاه تماس گرفته و گفته بود اطمینان دارد با وجود تغییر وضعیت در ایران، شاه به ایران بازخواهد گشت. تماس هایی هم پس از رفتن شاه به رم از بغداد، با او گرفته شد. آقای روزولت و دفتر سیا در ایران، مرتبا گزارش می دادند که پیروزی ظاهری مصدق گمراه کننده است و نشانه های منسجمی وجود دارد مبنی بر این که ارتش هنوز به شاه وفادار است و تغییر دلخواه وضعیت امکان پذیر است.

دفتر سیا در ایران، همچنین از وزارت خارجه آمریکا و نیز وزارت خارجه بریتانیا خواست شاه را ترغیب کنند که سخنرانی علنی کرده و در آن از ارتش و مردم بخواهد مصدق را طرد کرده و زاهدی را به عنوان نخست وزیر بپذیرند.

در تاریخ ۱۹ اوت ۱۹۵۳، تظاهرات طرفداری از شاه که از بازار شروع شده بود گسترش یافت. به نظر می رسید که این تظاهرات تا حدودی به صورت خودجوش شروع شده بود و نشان دهنده وجهه اساسی شاه و نگرانی عامه از حرکت آشکار کمونیست ها و نیز چند نفر از اعضای جبهه ملی، در جهت جمهوریخواهی بود.

تسهیلات بخش سیاسی دفتر سیا در تهران نیز به شروع تظاهرات طرفداران شاه کمک کرده بود. ارتش، خیلی زود به جنبش طرفداری از شاه پیوست و تا ظهر روز ۱۹ اوت، روشن بود که کنترل تهران و چند مرکز استانی به دست گروه های خیابانی طرفدار شاه و نیز واحدهای ارتشی افتاده است.

وضعیت طوری بود که طرح نظامی که قبلا به آن اشاره شد عملی به نظر می رسید. با راهنمایی دفتر سیا در تهران، سرلشکر زاهدی از مخفیگاه خود بیرون آمد تا دولت را رهبری کند.

او ابتدا در یک سخنرانی رادیویی اعلام کرد که او رئیس دولت است. سپس دفتر ستاد مشترک ارتش تسخیر می شود. خانه مصدق را غارت می کنند و سیاستمداران و افسران طرفدار مصدق بازداشت می شوند. تا پایان روز، کشور در کنترل زاهدی، نخست وزیر جدید قرار گرفته و اعضای دولت مصدق مخفی یا زندانی شده بودند.

اندکی بعد شاه به ایران بازگشت و با استقبال گسترده مردم روبرو شد. این واقعیت که ملت و ارتش علیه یک مصدق انتقامجو و حزب کمونیست که به پیروزی موقت دست یافته و به وضوح نقشه جمهوری شدن ایران را در سر می پروراند، شورش کرده بودند، شاه را عمیقا تحت تاثیر قرار داده بود.

برای اولین بار شاه احساس می کرد که ملت اختیارات را به او واگذار کرده است. پس از بازگشت، شاه مصمم شد که کنترل کامل ارتش را به دست بگیرد.

برای این که تا قبل از فراهم آمدن کمک های مالی قابل توجه، زاهدی برای پرداخت حقوق های آخر ماه کارمندان، کمک مالی فوری دریافت کند، آمریکا در ظرف دو روز پس ازشروع خدمت زاهدی، به طور مخفیانه پنج میلیون دلار در اختیار او گذاشت.

+130
رأی دهید
-75

ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
باز بنویسید...شنونده و خواننده ی بی‌ سواد فراوان است!!! شاه ترسو را بادنجان زیر بشقابش نهادید تا خود را شاهنشاه!!! بنا مد---شاهنشاه!!!! به مفهوم شاه شاهان که زمان کورش و داریوش بود زیرا که شاهان زیادی زیر نظر شاه ایران بودند کدام کشور پادشاهی زیر دست پهلوی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و هنگامیکه گفت باج به چشم آبی‌ها نمیدهم.....سناریوی عننننننننن قلاب را با لا بی‌های اسرائیل در آمریکا نوشتید---سناریو از شما کارگردان رهبران سیاسی چپ مجاهد ملی‌ منقلی-و سرانجام جایزه ی اسکار ۳۴ سال جنایت و دزدی اعدام اسلامی !!!!! بتازید در دیگر کشور‌ها جواب نمیدهد!!!!
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 12:36
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
چه شده به ناگهان به فکر افشای عملیات جیمز باندی خود افتادید؟؟؟ تازه به یادتان آمد که مصدق چه بود و که بود؟؟؟ کی‌ رل کثیفتان در ۱۳۵۷ با بابا جان انگلیس فاش میشود؟؟؟ چگونه توانستید ژنرال----‌هاوزر--- را به دون خبر شاه!!!!! و ساواک بی‌ عرضهٔ به ایران بفرستید؟؟؟ شما که چند مستشارتان در ایران به وسیله ی مجاهدین ننگینتر از ملا ترور شدند چه شد که در واشیگتن برای آنها دفتر دستک درست کردید؟؟؟؟ آهان یک چماق بر سر ملایان-که اگر ز‌ر زیادی بزنید اینها می‌‌آیند!!!!!نقشه ی بعدی چیست؟؟؟ دفتر برای پان ترکها پان کردها پان بلوچ‌ها برای تجزیه؟؟؟ شاید نتیجه دهد ادامه دهید بی‌ رگ در ایران فراوان است!!!
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 12:46
Pezhman - وين - اتريش
آمریکا کار منطقی نموده که این سند را منتشرنمود. وما باید باحفظ مواضع سیاسی خود سعی کنیم این واقعیت را چاره اندیشی کنیم.این زخم تاریخی باید مطرح وتیمار شود وپوشاندنش فایده ای ندارد.مخصوصآ الان که این اسناد رو شده بهتر است انگلیس نشان دهد که بازنده ای خوب وجنتلمن است. سود بیشتری از قبول خطا ومعذرت خواهی گیرش خواهد آمد.توپ در زمین انگلیس است..
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 13:07
pesare_sheytoonn - انکارا - ترکیه
مرگ بر شاه درود بر مصدق
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 14:17
vahid_ - گلاسگو - انگلستان
کودتای ٢٨ مرداد با موافقت شاه و سی ای ای و ام ای ٦ انجام شد . شاه قرارداد ٧٠ به ٣٠ با شرکتهای نفتی آمریکای و انگلیس امضا کرد در قبال سرنگونی دولت مصدق و کشتار و از بین بردن احزاب مخالف . ننگ بر شاه و شاه شاهان و هر چیز شاه و شاهزاده کثافت و کفتار صفت پادشاهی .
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 15:41
nasle sokhte - تهران - ایران
. فرهنگ لغات علامه دهخدا – کودتا - جلد ١١ صفحه ١٦٤٨٠ اینگونه معنی می شود : کودتا – یک واژه فرانسوی است و برانداختن حکومت با استفاده از قوای نظامی کشور و تسلط بر اوضاع و روی کار آوردن حکومتی نو ، رجوع شود به لاروس . و حکومت را هم در جلد ٦ صفحه ٨٠٤٩ اینگونه معنی کرده است : حکومت - قضا ، قضاوت کردن ، داوری کردن ، حکم راندن ، دیوان کردن ، فرمانروایی کردن – سلطنت کردن – پادشاهی کردن ، فرماندهی ، حکمرانی ، سلطنت ، سلطان ، . کجای این تعاریف با وقایع حقیقی ٢٨ مرداد مطابقت دارد؟ اجازه بدهید در کنار این تعاریف نظری هم به اصول قانون اساسی بیاندازیم یعنی : . اصل چهل و ششم متمم قانون اساسی – عزل و نصب وزرا بموجب فرمان همایونی پادشاه است
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 16:50
nasle sokhte - تهران - ایران
این نکته آخر؛ به اتفاق های ٢٥ مرداد ١٣٣٢ کاملا نزدیک است، زیرا مصدق السلطنه با نادیده گرفتن حکم قانونی عزل خود و با در اختیار داشتن حکومت نظامی که با هوچی گری و بستن غیر قانونی مجلس شورای ملی بمانند قوم و خویش خود محمدعلی شاه که طی کودتای خزنده قبلا به انجام رسانده بود و مانند بچه های لوس در مورد اختیارات خلاف قانون از مجلس خواست ادای رضا شاه کبیر را در بیاورد تا شاید بتواند بر روی عقده های حقارت خود مرحمی بگذارد، طبق روال خودش قانون اساسی را زیر پا گذاشت و این اقدام او حکم برانداختن حکومت را داشت. از طرفی آیا ابلهانه نیست که بگوئیم پادشاه بر علیه حکومت خودش کودتا کرده و خواسته حکومت نو روی کار بیاورد؟ ، کجای معنی حکومت نشانی از دولت آورده شده که عزل دولت به معنی روی کار آوردن حکومتی نو باشد ؟. مگر مصدق السطلنه در داد گاه خود نگفت که من به دست خط شک داشتم و گر نه فرمان عزل خود را می پذیرفتم.
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 16:50
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت اول از پنج قسمت : هم میهن ارزنده و گرامی ARTEMIS-SW - .پاریس – فرانسه ضمن اینکه بنظرم در قسمت اول اظهار نظرتان کمی تند تاخته و در حق شاهنشاه فقید ایرانزمین بی انصافی کرده اید اما دیدگاه شما برایم بسیار قابل احترام است. اگر فی الواقع همان روشنفکر نمایان دهه چهل و پنجاه هجری در ایران فقط یکصدم تعلقات میهنی شما و همانند شما نازنینان را میداشتند و برای تحمیق ملت و به بیراهه کشانیدن مردم ایرانزمین آنهمه تلاشهای خیانتکارانه نمیکردند بی تردید ملت در همان سالهای آغازین فاجعه1357 پاسخ قاطع و دندانشکنی به میهن فروشان داخلی و بی وطنان وارداتی از آمریکا و اروپا و نجف و کربلا میداد و سرنوشت ملت شرافتمند و سرفراز ایرانزمین امروز تحمل اینهمه حقارت و آوارگی در فلب میهن خود نمی بود.
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 17:10
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت دوم از پنج قسمت : راجع به قسمت دوم فرمایشان شما نیز صد در صد موافقم و یقین کنید امروز هم غرب به سرکردگی آمریکا و همکاری اروپا و با ظاهرا افشاء کردن این به اصطلاح مدارک و اسناد و طرح و انتشار اینگونه مزخرفات که درحقیقت ماهیت خیانتکار خودشان را نیز بیشتر از قبل برای ملت ایران و جهانیان برملا میکند حتماً نظرات خاص برای ادامه غارت منابع طبیعی و انسانی ایرانزمین دارند که لابد شصت سال بعد مقداری از آنها رو خواهند شد. اما دم خروس آنجائی به وضوح پیداست وقتی که ببینیم همین غرب که در دهه سی هجری ظاهرا برای بازگشت شاهنشاه به ایران و تغییر دولت مصدق که در حقیقت نخست وزیر و منصوب خود شاهنشاه ایرانزمین بود دست به آنچنان هزینه ها واقداماتی میزند
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 17:11
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت سوم از پنج قسمت : اما همین غرب و همین آمریکا در دهه پنجاه هجری در حق بهترین و صمیمی ترین متفق خود در منطقه یعنی ایرانزمین تحت هدایت داهیانه و میهن پرستانه شاهشناه فقید بزرگترین خیانت را هم مرتکب میشود و دست در دست همان کمونیستهای توده ای سابق و چند ملای بی وطن و بی شرافت ایرانی نما که سالها در آب نمک خوابانیده بودند فاجعه1357 را برای ملت و مملکت ایرانزمین رقم میزنند و هنوز هم تلاشهایشان ادامه دارد ولی در ظاهر مدعی حمایت از ملت ایران و خواسته های آزادیخواهانه مردم ایران هستند اما در حقیقت دست در دست همین جمهوری اسلامی جنایتکار ضدایران تمام زیرساختهای اساسی شاهنشاهان پهلوی را نابود نموده و منابع طبیعی و انسانی ما را به یغما و غارت میبرند.
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 17:11
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت چهارم از پنج قسمت : اما من که در میان ملت سرفراز ایرانزمین زندگی میکنم و با مشکلات روزمره اجتماعی و سیاسی و اقتصادی فاجعه بار ناشی از نظام جمهوری اسلامی غارتگر ایران همه روزه رو در روی هستم میدانم و یقین دارم امروز ملت ایران و بویژه جوانان غیور و دلاور ایرانزمین به عمق خائنانه بودن نظرات غرب و بخصوص آمریکا بخوبی واقف شده اند و با همه سلول های وجود خویش فریبی را که پدرانشان با نقشه ها و تلاشهای همین آمریکا و مزدوران ایرانی غرب خوردند و به امید آب به سراب بی انتها رسیدند را حس میکنند
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 17:12
بهرام2012 - تهران - ایران
قسمت پنجم از پنج قسمت : تردید نداشته باشید ملت و بویژه جوانان امروزین ایرانزمین با مشاهده هوشیارانه اینهمه دو روئی ها و خیانتهای آمریکا و غرب در حق ملت و مملکت ایرانزمین ، دیگر در آینده فرصتی برای آمریکا و غرب فراهم نخواهند کرد تا به هر حیله و تزویر و ادعای دوستی و صمیمیت ملت را بفریبند و مشتی ملا یا مکلای چاقوکشان سابق محلات بدنام را بر میهنمان حاکم کنند. تردید نداشته باشید این روزهای تلخ بزودی به سر خواهند آمد و ما ملت ایرانزمین دوباره ققنوس وار از خاکستر ویرانه های آمریکا و غرب و جمهوری اسلامی ساخته در میهنمان سر بلند خواهیم کرد و با استقرار دوباره شاهنشاهی ایران که یگانه محور یکپارچگی ملت و مملکت ما هست میهنمان را دوباره به سوی افتخارات هرچه بیشتر و آنچه سزاوارش هستیم رهنمون خواهیم نمود.
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 17:12
mihanesabz - تورنتو - کانادا
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه // عاقل سلطنت طلب‌ها تو هستی‌(البته غیر از اون نیمهٔ مردانه ات سیروس که من نمیدونم چرا گاهی با اون آی‌ دی مشتی چرندیات پست میکنی‌؟)، آرتمیس به مراتب منطقی‌ تر از اون سیروس روان پریش هست. با همین آی‌ دی بیا و نظر بده لازم نیست یه روز سیروس بشی‌ و یه روز عماد! یه زمانی‌ تو هم شاه‌للهی بودی ولی‌ توی همهٔ این سالها در حال پیشرفت بوده و مثل بقیه چاکران ذات اقدس ملوکانه در پیچ و ‌خم بند تنبان همایونی دچار رخوت و جمود نشدی و این خیلی‌ خوبه! خیلی‌ چیزها رو فهمیدی مثلا اینکه اگر اون حکومت سقوط کرد دلیل داشت و یا اینکه شاه پدر خوانده ملا جماعت بود و دستشون رو باز گذشت تا هر غلطی که میخوان بکنن. اما خیلی‌ چیز‌های دیگه هم هست که به مرور می‌فهمی و یکیش اینه که غرب در انقلاب ایران نقش مستقیم نداشت بلکه وقتی‌ فهمید شاه در حال سقوطه، سعی‌ کرد با استفاده از همهٔ امکاناتش موج سواری‌ کنه و در تعیین معادله قدرت در ایران تاثیر گذار باشه و حتی الامکان گروهی بر سر کار بیان که کمترین تضّاد ممکنه رو با منافع غرب داشته باشن.
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 17:25
سلطنت طلب - ابوظبی - امارات متحده عربی
بهرام2012 - تهران - ایران بسیار کفته هایتان قابل قبول و تامل بر انکیز هست اما تنها مشکل فعلی که روند ازادی خواهی و بازکشت وطن به یک اتحاد فراکیر و ایجاد صفوف متحد ملت با هر نوع دین و اعتقاد و قومیتی را به جالش میکشد بازی ملایان دین فروش با اعتقادات مذهبی مردم میباشد که متاسفانه بیش از 70%جامعه همجنان از این اخوندان کرک صفت تبعیت و انان را باور میکنند فقط امیدوارم مردم این روبایان مکار و این نظام اخوندیزم را هرجه زودتر بشناسند و از حمایت انان دست بکشند
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 19:48
ali5500 - فرانکفورت - المان
۱:درست الان بوى اتحاد ما ایرانیان (شوراى ملى)به دماغشون خورده که به تک و و پو افتادن به کمک دوستان اخوندشون بشتابن،همونطور که آن زمان جعل کردن الان هم می‌تونن جعل بکنند و دروغ تحویل مردم بدهند. ۲: اگر هم درصد کمى واقعیت باشه شاه صد در صد مخالف این کار بود و راغب و میلى به این کار نداشت که اونها با طرح ریزی نقشه (همونطور که خوندید)سعی‌ بر راضی‌ کردن شاه الا رغم میل باطنیش داشتند
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 20:57
کبالت3 - کرج - ایران
ساعت یک بامداد روز بیست و پنجم امردادماه 1332، سرهنگ نصیری فرمانده گارد شاهنشاهی با چند کامیون سرباز، به در خانه‌ی نخست‌وزیر مراجعه می‌کند. او به سرهنگ عزت‌الله ممتاز فرمانده‌ی محافظان خانه‌ی نخست‌وزیر می‌گوید که حامل فرمان عزل نخست‌وزیر است. با توجه به شایعه‌های بسیار و نیز حضور فرمانده‌ گارد شاهنشاهی با نیروی نظامی، این عمل کودتای نظامی را تداعی می‌کرد، سرهنگ نصیری از سوی سرهنگ ممتاز دست‌گیر شد و نیروهای مسلح همراه وی نیز خلع‌سلاح می‌گردند. خیلی زود آشکار می‌شود که حرکت سرهنگ نصیری، دنباله‌ی کودتایی بود که از چند ساعت پیش، به مورد اجرا گذارده شده بود-1
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 21:25
کبالت3 - کرج - ایران
2-پروانه‌ی سرهنگ نصیری برای کودتا، ابلاغ به اصطلاح فرمان عزل دکتر محمد مصدق نخست‌وزیر قانونی کشور بود. اصل چهل و ششم متمم قانون اساسی مشروطیت ایران، می‌گوید:. عزل و نصب وزرا به موجب فرمان همایون پادشاه است. اختیارات شاه در صدور فرمان عزل و نصب وزیران، با اختیارات رییس دفتر رسمی ازدواج و طلاق، قابل مقایسه است. درست است که تحقق هر ازدواج یا طلاق، به فرمان رییس دفتر رسمی ازدواج و طلاق است؛ اما پایه و شرط اصل صدور هر فرمان ازدواج یا طلاق، رضایت دوطرف به این امر و درخواست صدور فرمان برای قانونی شدن آن است. بدین‌سان، بدون رضایت دوطرف، رییس دفتر رسمی ازدواج و طلاق، نمی‌تواند با جاری کردن صیغه‌ی عقد و یا طلاق، فرمان ازدواج و یا طلاق، صادر نماید....
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 21:27
کبالت3 - کرج - ایران
..3-این بدان معناست که رییس دفتر رسمی ازدواج و طلاق، نمی‌تواند دو تن را که تمایل به ازدواج با هم ندارند و به گونه‌ی رسمی از وی برای صدور فرمان، درخواست نکرده‌اند، به عقد هم درآورد و یا فرمان طلاق زوجی را که قصد جدایی از هم ندارند (یا محکمه‌ای حکم بر جدایی صادر نکرده است)، صادر کند. چنین است، اختیارات شاه، در صدور فرمان عزل و نصب وزرا، بر پایه‌ی اصل چهل و ششم متمم قانون اساسی مشروطیت ایران. در متمم قانون اساسی در اصل 47 که متاخر بر اصل شصت و هفتم می‌باشد، آمده‌است:‌. در صورتی که مجلس شورای ملی یا مجلس سنا، به اکثریت تامه، عدم رضایت خود را از هیات وزرا یا وزیری اظهار نماید، آن هیات یا آن وزیر، از مقام وزارت منعزل می‌شود. بدین‌سان، اشکارا دیده می‌شود که عزل هیات وزیران یا هر یک از وزیران، از اختیارات مجلس می‌باشد....
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 21:29
کبالت3 - کرج - ایران
...4-شاه در مشروطیت ایران، مقامی است غیر مسئول. از این رو نمی‌تواند در امور کشور که توام با مسئولیت است، دخالت نماید. اصل چهل و چهارم متمم قانون اساسی مشروطیت، به روشنی به این امر اشاره دارد:. شخص پادشاه، از مسئولیت بری است و وزرای دولت در هر گونه امور، مسئول مجلسین هستند. از این‌رو، شاه تنها در صورت اظهار تمایل مجلس (مجلسین)، به شخص مشخصی به عنوان نخست‌وزیر و درخواست رییس‌مجلس (مجلسین) برای صدور فرمان به نام وی، می‌تواند فرمان نخست‌وزیری را صادر کند (اصل رضایت دو طرف در این‌جا شخص موردنظر و اکثریت مجلس یا مجلسین). فرمان عزل نخست‌وزیر نیز از همین رویه پیروی می‌کند. بدین‌معنا، پس از آن مجلس (یا مجلسین) رای عدم اعتماد به نخست‌وزیر دادند، رییس مجلس (یا مجلسین) از شاه درخواست صدور فرمان عزل می‌کند و او نیز، فرمان عزل را صادر می‌کند. به گفته‌ی دکتر مصدق در جریان محاکمه:..
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 21:34
کبالت3 - کرج - ایران
5-چون شاه مسئول نیست، مختار هم نیست. چنان‌که به کسی اختیار داده شد، قهرا باید مسئول هم باشد. چون... نمی‌توان گفت کسی مسئول نباشد ولی مختار باشد که هر کاری می‌خواهد بکند... اصل چهل و پنجم متمم قانون اساسی، تصریح بیش‌تری بر نقش تشریفاتی پادشاه مشروطه دارد: کلیه‌ی قوانین و دست‌خط‌های پادشاه در امور مملکتی، وقتی اجرا می‌شود که به امضای وزیر مسئول رسیده باشد و مسئول صحت مدلول آن فرمان یا دست‌خط، همان وزیر است. هم‌چنین اصل چهل و نهم متمم قانون اساسی مشروطیت که متاخر بر اصل چهل و ششم است، می‌گوید: صدور فرامین و احکام برای اجرا، از حقوق پادشاه است، بدون این‌که هرگز اجرای آن قوانین را تعویق یا توقیف نماید..
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 21:35
کبالت3 - کرج - ایران
...6-اما درباره‌ی صدور فرمان عزل دکتر محمد مصدق نخست‌وزیر در بیست و دوم امردادماه 1332. صدور این فرمان در حکم قیام بر علیه مشروطیت ایران و دولت قانونی بود. پاره‌ای این‌گونه استدلال می‌کنند که در نبود مجلس (انحلال، فترت و...) پادشاه، حق عزل و نصب وزرا را دارد. در این‌باره، باید گفته شود که این استدلال نادرست، متکی بر هیچ‌یک از اصول قانون و متمم قانون اساسی مشروطیت ایران نیست. در مشروطیت ایران، پس از اعلام رای عدم اعتماد مجلس (یا مجلسین) به دولت و درخواست رییس مجلس (یا مجلسین) برای عزل نخست‌وزیر، شاه موظف بود که فرمان عزل را صادر کند. پس از پیروزی مردم در جریان خیزش و قیام 30 تیر 1331، مجلس شورای ملی و مجلس سنا، با اکثریت نزدیک به همه، نسبت به نخست‌وزیری آقای دکتر محمد مصدق، اظهار تمایل کردند. به دنبال آن، بنابه درخواست رییسان دو مجلس، فرمان نخست‌وزیری به نام ایشان صادر شد. دکتر مصدق، روز چهارم امردادماه 1331، دولت خود را به شاه و روز پنجم به مجلس شورای ملی و فردای آن به مجلس سنا معرفی کرد و از دو مجلس رای اعتماد گرفت....
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 21:37
کبالت3 - کرج - ایران
....با توجه به آن‌چه گفته شد، عمل محمدرضا شاه در صدور فرمان عزل دکتر محمد مصدق نخست‌وزیر و گسیل فرمان در ساعت یک بامداد روز بیست و پنجم امردادماه وسیله‌ی فرمانده‌ی گارد شاهنشاهی، همراه با نیروی نظامی، در حکم قیام علیه مشروطیت و اقدام به کودتا علیه دولت قانونی بوده است. از یاد نبریم که فرمان انحلال مجلس هفدهم را محمدرضا شاه روز بیست و هشتم آبان‌ماه 1332، صادر کرد. یعنی از نظر وی، مجلس هفدهم تا روز بیست و هفتم آبان‌ماه 1332، برقرار بود!(دکتر هوشنگ طالع)
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 21:46
کبالت3 - کرج - ایران
قبلا به عرض رسید گیرم تمام این اسناد جعلی سیا هم ملی منقلی یا عامل حزب توده و همه چیزای بد بد این مصدق جز جگر زده هم آخر استبداد مجلس منحل کن و حزب منحل ساز سانسورچی و عامل بیگانه اون 25 و 28 مرداد هم قیام مردم بر علیه استبداد مصدق عامل استعمار نتیجه این قیام طبیعتا باید یه حکومت دموکرات با نشریات آزاد بدون سانسور با تعدد احزاب و بدون وابستگی سیاسی نظامی و اقتصادی به اجنبی باشه اگه به این منجر شده که من یکی از همه شاقلی ها معذرت میخوام اگه نشده خوب کودتا هم که نباشه سیا هم که هیچ کاره بوده باشه پس بازم یه قیام شکست خورده است اونم بدست شاه اما یه مسئله ساده تر قیامی که باآخوند کاشانی وعلمای قم شعبون و رمضون اشرف چهار چش و پری بلنده و بختیار با پول سیا و سازمانهای جاسوسی ونفتی انگلیس انجام بشه تهش به دموکراسی و آزادی نمیرسه فیزیک و جبر و شیمی اینو میگه یعنی افعی بلبل نمیزاد دیگه باقی قصه حسین کرد شبستریه بهمین سادگی کبلائی.
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 22:09
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
شما مزدور هستید!!! چرا؟؟؟ چون در خانه ی ما ۲ رایانه هست و من به همسرم اجازه ندادم در سایت باشد چون از این متنفر بودم که با یک-- آی‌پی --تصور شود ۲ آی‌ دی دارم!!! آنقدر پست و بی‌ جربزه باشم که برای بیان نظر یاتم ۲ آای دی داشته باشم....از تو و دوستت که هر ۲ با ای دی‌های دیگری ۲--یا ۳ سال پیش از کشورهای جنوب خلیج فارس می‌نوشتید با کپی‌ اسناد تاریخی‌ و دفاع از موسوی کردوبی-و به همین دلیل با من دشمن شدید که آن ۲ ملیجک اسلامی را قبول نداشتم-کافر همه را به کیش خود پندارد.!!!!!!!..من آرتمیس هستم دخت ایران زمین!!!!!!!-----کور چشم هر که افکار مرا بر نمیتابد!!!!!! همین
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 23:30
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
mihanesabz - تورنتو - کانادا رژیمی‌ ?????کامنت من مربوط به تو و---فردا خیلی‌ دیر است --بود---این را بدان!!!!!!! رهبران فکری من-----کسروی-شفا-----ال دالفک----انصاری---میرزا آقا خان کرمانی---فریدون و فروغ فرخزاد---طاهره ی قر ه العین-----علیرضا پهلوی که از شدت نا امیدی از بگور رفتن اسلام به مرگ پناه برد---خدمات رضا شاه-و قسمت‌های سپید پسرش در کنار اشتباهاتش------ و شهریار شفیق که قصدش بازگشت شاه نبود بلکه نجات ایران از چنگال ملا و دینش بود و در پاریس مثل زنده یاد بختیار ترور شد-----شیر فهم شد؟؟؟؟؟؟ پاچه نگیر--- که هستم و مینویسم!!!!.
‌پنجشنبه 31 مرداد 1392 - 23:55
cyrus* - تهران - ایران
یکی‌ ۱۰۰ تا دلیل آورد که داخل حوض آب نیست ولی‌ یکی‌ با یک دلیل بغل کردن و انداختن در حوض ثابت کرد آب است.چند سال پیش میشل نخست وزیر وقت پیش شاه بلژیک میرود و از شاه می‌خواهد از انتخاب شاه زاده رضا پهلوی به عنوان پدر. برای نوه‌ خود در کلیسا خودداری کند و از پسر شاه مراکش دعوت کند .ولی‌ شاه به زیر بار نمی‌رود.برای بار سوم میشل به پیش شاه میرود و به اوو متذکر میشود که ما با ایران رابطه داریم و کلی‌ ضرر می‌کنیم.در این موقع شاه میگوید من هیچ گاه از این انتخاب صرف نظر نمیکنم اگه شما ناراحتی‌ به مجلس انتخاب نخست وزیر دیگری را می‌کنم.در اون سال شاهزاده رضا پهلوی انتخاب شد و کلی‌ بلژیک ضرر کرد..این چرندیات همش مغلطه است
جمعه 1 شهريور 1392 - 00:37
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
بهرام2012 - تهران - ایران آقای محترم با اینکه باوجود نقائص بسیار در زمان شاه مهمترینش پرورش اسلام!!! ولی‌ چون اگر نقص‌ها ۱۰۰ بود اکنون ۱۰۰۰۰ برابر شده و مسببین آن جوانان هواخواه خود را به قربانگاه رژیم سپردند و خود با والده ی آقا مصطفی!!!! به خارج نزول اجلال فر مودند ولی‌ این را روشن کنم..من وظیفه ی خود را در کسوت یک ایرانی‌ ------فقط افشای این دین ننگین میدانم---در برابر چرندیات تعدادی به قبل از آن قلاب اشاره می‌کنم به اجبار!!!! ولی‌ در مسیر نوشته‌هایم فقط و فقط این مهم است که حتی یک گمراه اسلامی را آگاه کنم همین!!!!!
جمعه 1 شهريور 1392 - 00:15
irani iran - آمریکا - آمریکا
سی‌ آی‌‌ ای تقدیم می‌کند!!!!! با شرکت سیروس کلّه در نقش شعبون بی‌ مخ و آبجی‌ ماست بند در نقش پری بلنده!!!! برنامه امشب و هر شب سینما آریامهر کبیرررررر ههههههه
جمعه 1 شهريور 1392 - 02:23
pezhman - وين - اتريش
آرتمیس گرامی‌.. شما نیازی نیست برای کسی‌ توضیح بدهید.اکثر اعضای سایت شمارا می‌شناسند.در ضمن داشتن چند ایدی هنر است.من چند تا دارم.پیغنبر فرمود از هر چیز چهارتا داشته باشید.لول
جمعه 1 شهريور 1392 - 02:32
cyrus* - تهران - ایران
ما از این ۲ زاری پرسیدیم انهای که مجسمه شاه رو پائین کشیدند کیا بودند؟این ۲ زاری حمله کرد به مجسمه شاه.اینها فرشته بودند یا اینکه از کره مریخ اومده بودند؟از کجا پول گرفته بودند؟نکنه برای رضای خدا بوده؟
جمعه 1 شهريور 1392 - 02:45
agha_ehsan - تهران - ایران
البته تظاهرات بازاری ها به نفع شاه اصلا هم خودجوش نبود. بلکه جناب اشرف به هرکسی که شعار درود بر شاه میداد دلار میداد.
جمعه 1 شهريور 1392 - 11:53
cyrus* - تهران - ایران
irani iran - آمریکا - آمریکا سکینه شله!!!!!!!!!!!!!!!!!! پزه !!!!!!!!!!!!!!! در فیلم آب جوشان با بازی پری بلنده.ایران هم اسم زنه فکر کنم
جمعه 1 شهريور 1392 - 13:31
titan - ایران - ایران
mihanesabz - تورنتو - کانادا. با سلام. جدا یوزر ارتمیس با دو اکانت میاد!؟!؟!؟!!!؟!؟؟ چه جالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!. اما دوست عزیز ارتمیس این چه نوشتار و چه منطقیه؟!؟!؟. ((شما مزدور هستید!! چرا؟؟ چون در خانه ما دو رایانه است!!!!!!!!)). یعنی اثبات مزدور بودن بقیه اینه که تو خونه شما دو رایانه است!!!!!!. اگر 3 رایانه بود چی؟؟؟ اگه خونه یکی دیگه دو رایانه بود اونوقت یعنی شما مزدور هستید!!!. بعد شما به همسرتون اجازه ندادید توی این سایت بیاد!!!!؟؟ اجازه نظر دادن رو بهش نمی دید؟؟!؟!!!؟!؟!!؟ شما شدیدا به ازادی بیان معتقدید خانم یا ..
جمعه 1 شهريور 1392 - 12:07
farda dir ast1 - آلمان - آلمان
pezhman از (وین؟ تهران؟فلوریدا؟پاریس؟)تو فکر خودت باش.همه دیگه فهمیدند آقا زینب سایت(آقا آرتمیس) ریش و سبیل داره و تظاهر میکنه که یک مرد هست. دو تا اسمت (شاهین از تهران و همین پژمان)که کاملا تابلو بودند.همیشه با یکی‌ از این اسم‌ها، اسم دیگرت رو یا حمایت میکردی و یا تائید. قبلا دستت برای همه رو شده بود که دو تا اسم کاربری داری.ولی‌ چهارتا رو نه! فکر نمی‌کردم که اینقدر زبون و بدبخت باشی‌ که برای دفاع از خودت از سه تا نام دیگه استفاده کنی‌.خوب شد خودت اعتراف کردی تا همه بفهمند طرفداران بچه باز‌ها و متجاوزین به عنف چه جوری از خودشون دفاع می‌کنند.قابل توجه مسئولان سایت.
جمعه 1 شهريور 1392 - 15:26
farda dir ast1 - آلمان - آلمان
pezhman - از تهران - تظاهر میکنه که یک مرد نیست. منظور آقا آرتمیس هست
جمعه 1 شهريور 1392 - 15:30
بهرام2012 - تهران - ایران
هم میهن نازنین سرکار خانم ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه. همانگونه که نوشتم به نظریات شما بسیار احترام دارم و شما را با اندیشه ای که دارید حقیقتاً دخت ایرانزمین میدانم. بله ما ایرانیان ضربه را از همین اسلام تازی ها خوردیم و هنوز هم ضربات کوبنده آن اسلام ادامه دارد. اما سردمداران جمهوری اسلامی ضدایران و تمامی هواخواهان و مزدوران آن باید بدانند که سی چهل سال در تاریخ یعنی یک زمان بسیار کوتاه و گذرا. تاریخ ایرانزمین نشان میدهد که ایرانیان بارها و بارها به دلایل مختلف گرفتار تاخت و تازهای بیرحمانه مشتی تخریب گر و بی وطن ویا مهاجمین خطرناک شده اند اما همان تاریخ پرافتخار هم اثبات میکند همین ملت ایرانزمین بالاخره پوزه هر خیانتکاری را به خاک مالیده و نهایتا میهن و ملت را از چنگال استعمار و اشغال و غارت و جنایت رها کرده است. در حقیقت راز ماندگاری هزاران ساله ایرانزمین همین حس میهن پرستی است. بنابراین با وجود هم میهنان گرانقدر و اندیشمندی مثل شما روز آزادی ایرانزمین نیز دور نیست.
جمعه 1 شهريور 1392 - 16:17
farda dir ast1 - آلمان - آلمان
حالا که مشخص شده یک مرد هست و متهم شده به طرفداری از بچه بازها .داره تلاش میکنه که بگه همسر داره.حالا این آقا زینب سایت(آقا آرتمیس) با داشتن ریش و سبیل چه طور می‌شه که همسرش یک مرد باشه؟ شاید برای همین طرفدار دادن حق حضانت بچه‌های بدبخت به دو مرد همجسگرا است.نوشته:(من آرتمیس هستم دخت ایران زمین) زرشک،ایران زمین دختر ریش و سبیل دار به چه کارش میاد؟
جمعه 1 شهريور 1392 - 16:22
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
titan - ایران - ایران اگر نمی‌‌ فهمی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این گناه من نیست!!! نوشتم ۲ کامپیوتر هست ولی‌ چون ::IP:: یکی‌ هست اگر شخص دیگری جز من کامنت بنویسد می‌توان این نوع برداشت شود که یک نفر با ۲ ای دی می‌نویسد ادعای همکار ننگینت از فیضیه!!!! farda dir ast1 - آلمان - آلمان !!! ۷۰۰۰ تومن دیر شد بابا جان ملا بفرست!!!!.
جمعه 1 شهريور 1392 - 22:41
کبالت3 - کرج - ایران
شاقلی -- اصولا مجسمه حاکما رو میسازن که مردم بعدا کله پا شون کنن خوب شاقل بعنوان مشاور به شازده بگو اگه به احتمال تبدیل برگ چغندر به قناری تو سن مظفرالدین شاه به شاهی رسید مجسمه و فرررتور از خودش در نکنه که عاقبت نداره کبلائی.
جمعه 1 شهريور 1392 - 22:34
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
farda dir ast1 - آلمان - آلمان آنقدر افکارت تهوع آور است که پاسخ ندارد!!!!!! هر ز‌ر زری داری بکن آن ساعتی ۷۰۰۰ تومان پول خون ملت است که کوفت میکنی‌! همین
جمعه 1 شهريور 1392 - 22:29
Ghooloo - آبادان - ایران
ali5500 - فرانکفورت - المان_ <<درست الان بوى اتحاد ما ایرانیان (شوراى ملى) به دماغشون خورده که به تک و و پو افتادن>> جملات آشنایی به نظر می آیند! فکر کنم یک سال پیش هم از همین جملات و از این قصه ها زیاد گفتید! البته آنموقع این اسناد هنوز رو نشده بودند! قرار است هر چند ماهی یکبار برای دلخوشی خودتان همین جملات را تکرار کنید؟ بالاخره ما نفهمیدیم این شورای ملی که قرار بود انتخابات راه بندازه و اِل کنه و بِل کنه، چه کرد؟ انتخابات تمام شد؟ شاهزاده شدند شاه؟ رئیس جمهور؟ نخست وزیر؟ رهبر؟ لوتی سر نقاره؟ شماها بیماری ثوهم از نوع حاد دارید! بزک نمیر بهار میاد کمبیزه با خیار میاد! یا حق
شنبه 2 شهريور 1392 - 02:36
Ghooloo - آبادان - ایران
cyrus* - تهران - ایران_ دارم میرم دفتر امام...بگو مجسمه تو چه جوری بسازم؟ مجسمه تو بفرسم واسه اعلیحصرت یا تو اتاق خواب بالا سرت میذاری شاقلی؟
شنبه 2 شهريور 1392 - 02:13
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
. pezhman - وین - اتریش دوست گرامی‌ اوج فکری .... را در این ۲ بیمار رژیمی‌ می‌بینید؟؟ همان کسانی‌ که شما را دوست خود می‌دانند ببینید به همین...فردا دیر است در قسمت‌های دیگر چه احترامی میگذارند!!! اختلاف کوچک سیاسی من و شما مهم نیست خیلی‌ از کسانی‌ را که من دوست دارم مورد مهر شما هم هستند صادق هدایت و بودا-جزو آنها -شاید روزی ایران آزاد شد و من و شما در دربند بیرون تهران همصحبت شدیم و به خاطر شما حاضر شدم یک گیلاس شراب بنوشم!! به کوری چشم اراذل اوباش رژیم در بالا!.
جمعه 1 شهريور 1392 - 22:59
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
بهرام2012 - تهران - ایران گرامی‌ این اراذل از نهادینه شدن اسلام در ایران من و شما خود و اجدادشان از مکه و مدینه سود مادی برده‌اند همچون غزوات صدر اسلام-که ۲ هدف در پی‌ داشت کشتن دزدیدن و چنانچه زن یا دختر اسیری بود تجاوز جنسی‌!!! شما فقط به کامنتهای این دیوانگان بنگرید چنان دچار شیزوفرنی اسلامی هستند که در مورد من که ضد دین ننگینشان هستم میتوانند خونم را به جای آب بنوشند!!!زمانی‌ میشوم پژمان زمانی‌ سیروس و !!!!و اگر کسانی‌ چون اینها نبودند اکنون ایرانی‌ وجود داشت ایرانی‌ ----نه سعودی عربیان No 2
شنبه 2 شهريور 1392 - 02:02
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کبالت3 - کرج - ایران/ تو از آن ساندیس خورهائی هستی که با سیاست مخالفت با رژیم اسلامی وارد شده ولی در واقغ هدفت گمراه کردن نسل جوان ایران است که به دنبال آزادی و سرنگونی نظام اسلامی هستند و روز به روزهم به علاقمندی آنها با توجه به آگاهی بیشتر به خدمات خاندان پهلوی به این خانواده افزوده میشود مهم این نیست که خاندان پهلوی را تو توصیف بکنی مهم این است که نتیجه خدمات آنها در بین نسل جوان ایران کاملا آشکار شده و تاریخ نشان داده که خاندان پهلوی بذر دمکراسی را در ایران کاشت و ایران بهترین دوران خودش را مدیون این خاندان است و مزخرف ترین مثالی هم که زدی و جه تشابه ثبت ازدواج و طلاق با عزل کردن یک نخست وزیر یاغی و خائن و انگلیسی وطن فروش توسط شاه است وقتی در قانون اساسی یک کشور آمده که نصب و عزل وزیر بعهده شاهنشاه است تو نمیتوانی تو کسی نیستی که بخواهی رد کنی و یاقانون را به مسخره بگیری. در ضمن اگر ادعا میکنی ساندیس خور نیستی پس باید بگم آرزوی حکومت مریم جونت را به گور خواهی برد.
شنبه 2 شهريور 1392 - 03:44
trust - بوشهر - ایران
درود بر مصدق قهرمان
شنبه 2 شهريور 1392 - 18:30
Ghooloo - آبادان - ایران
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه_ شما هم خانم یا آقای محترم (بارها گفتم که در محیط مجازی برایم نر و مادش فرق نمیکنه)، عذر میخواهم که میگویم ولی حرف حق را باید زد! این چرندیات چیست که مرتباً تکرار میکنی و به تجزیه طلبی دامن میزنی؟ <<نقشه ی بعدی چیست؟؟؟ دفتر برای پان ترکها پان کردها پان بلوچ‌ها برای تجزیه؟؟؟ شاید نتیجه دهد ادامه دهید بی‌ رگ در ایران فراوان است!!!>> نقشه را چه کسی میکشد آنها؟ شماها؟ آنها کیستند؟ شما بی رگ نیستید چرا در رفتی از راه دور میگی لنگش کن؟ بابا گلی به گوشه جمالت خسته نشی از این همه رگ! همه هم بی رگ شما که رگ داری و فکر کنم رگهای متورمی هم داشته باشی چرا اینقدر تجزیه تجزیه میکنی؟ عجب! نزنید این حرفها را قباحت دارد! چرخ آسیاب دشمنان را اینقدر نگردانید و هیزم خشک آتش تجزیه طلبی نشوید و تنور این اراجیف را گرم نکنید! ایران هیچوقت تجزیه نمیشود چون به خاطر ایران بانو مادر من چهارتا هنوز با رگ و ریشه درونش است وگرنه با ذکر همین فتوات و به یاری همین ارجیف تجزیه گردیده بوذ!
شنبه 2 شهريور 1392 - 19:41
کبالت3 - کرج - ایران
رویان -گفتنی ها گفته شده اسناد رو شده با اینکه همه بجز شاغلوم و شاباجی هائی که از رو نمیرن و صد تا سور به سنگپای قزوین زدن میدونستن و احتیاجی به اسناد سیاه سیا نبود .از بابت مردم ایران هم خیالت راحت کسی دوست نداره بالا آورده رو دوباره تو حلقش کنن ..که خاندان پهلوی بذر دموکراسی کاشت این جوکت ولی بامزه بود لابد با تعطیل کردن همون دو سه تا حزب شاخ شکسته و اعلام رستاخیز. !. اما چه بذری و چه ثمری انگار گندم بکاری و مرگ موش برداری .بعدش شماعالی در حدی نیستی که ساندیس و این چرت و پرتا رو برات ثابت کنم . اون قانون اساسی مشروطه رو از تو بغچه سلطنتی در بیار و خوب بخون چون دیگه برا هر شاقلی نمیتونم جدا توضیح بدم در مورد مجاهد جماعت هم تعارف نکن مشترکات فرقه رجویه با فرقه شعبانیه بیشتر از پپسی و کوکاست آخه هر دو رهبر و شاه خدائی تشریف دارن هر دو هم بالاخونه اجاره دادن یکی به رهبر یکی هم به شاه و شازده هردو هم آواره و دربدر هردو هم کبریت بیخطر شاه الله خوب میگه خلایق هر چه لایق آخه مصدق چه بدرد چوخ بختیار جماعت میخوره همون هویدا که خاصیت برگ چغندر رو هم نداشت از سرشونم زیاد بود. کبلائی.
شنبه 2 شهريور 1392 - 21:42
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
Ghooloo - آبادان - ایران آقا من در رفتم از جهنمی که شما با امام امام ساختید!!!! وگرنه دیوانه نبودم زادگاهم را ترک کنم!!!!!!! شما و امثال شما که ملت را به چاه انداختید چرا به خارج آمدید؟؟؟؟ هان؟؟بروید ملت به چاه انداخته را نجات دهید؟؟ منکه امام امام نکردم شما کردید که امثال من آواره شدند --هنگامیکه مقیم سوئد بودم شاهد چند خودکشی‌ از سوی جوانان ایرانی‌ بودم که در خطر بازگشت به جهنم ایران که امثال تو ساختند بودند!!! در حقیقت قاتل آنها و دهها هزار اعدامی شما هستید---همین را میخواستی؟؟؟؟ آخرین باری باشد که مرا مورد خطاب قرار میدهی‌ با زرنگی کاری کردید که از وظیفه ی اصلی‌ خود نقد اسلام غافل شوم و جواب امثال تو را بدهم -!!!!
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 01:01
ARTEMIS-SW - .پاريس - فرانسه
Ghooloo - آبادان - ایران در ضمن نکند-----فردا دیر است-------خودت هستی‌--که موذیانه به من نوشتی‌---آقا یا خانم!!!!!!!!!!!! خودتی‌
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 01:04
pezhman - وين - اتريش
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه.. دوست عزیز خوب میدانید تنها رفیق من همین farda dir ast1 - آلمان. است. لول
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 06:38
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کبالت3 - کرج - ایران / در مملکتی که ارزشها عوض بشود , عوضی ها با ارزش میشوند , مصدق هم یکی از این عوضی ها بود , خودت راهم بکشی تاریخ را نمیتوانی وارونه نشان بدهی , تمام این حرفهات از عقده حقارت و خود کوچک بینی سرچشمه میگره , متاسفانه در ایران میزان روشنفکری و سیاستمداری با درجه مخالفت با خاندان پهلوی سنجیده میشود. یکی به رهبر , یکی به شاه , توهم به مریم جونت , تو دیگر چقدر بدبختی که واسه این پیرزن عجوزه دست و پا میزنی حداقل ما از کسی حمایت میکنیم که سرش به تنش می ارزید , خلایق هر چه لایق ایرانیهای امثال تو باید تو سرشون بخوره و در خفت و خواری تو سری حزب و گروه را بخورند , شماها لیاقت اعتبار و احترامی را که شاه براتون در جهان بوجود آورد رانداشتید آنقدر بی چشم و رو و نمک نشناس و پرو بودید که فکر کردید حالا که از کلاه نمدی و مکتبخانه و گالش بیرون آمدید باید تاج شاهی ر اهم باهاتون تقسیم بکنند , تو خودت هم بکشی جرقه عشق دوباره به خاندان پهلوی در میان جوانان ایران زده شده , خودتم که بکشی مریم هرزه رنگ حکومت را در ایران نمی بیند فقط سنگ رو یخ میشی.
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 08:31
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کبالت3 - کرج - ایران/ در انتها وقتی هم که کم میاری واسه دیگران اسم میذاری این نشون میده که چقدر بی سوادی و با همین نامگذاری که میکنی خودت را تابلو کردی و با چندتا آی - دی وارد میشوی , شماها انگشت شمار هستید فقط هر کدامتان چند تا آی دی متفاوت دارید . نه حزب الهی , نه مصدقی , نه مجاهد , نه توده ای , نه ملی مذهبی , نه کمونیست , در ایران جائی ندارند تلاش مذبوحانه است اینها خیانت کاران بودنند که به واسطه انقلاب اسلامی پرده از وقاحت و بی حیائی و ننگ و ریاشون برداشته شد. حالا جزو هر کدام از این گروها هستی برو ماستت را بخور.
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 08:36
Ghooloo - آبادان - ایران
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه_ حالا که در رفتی پس مثل خمینی از پاریس واسه ملت روضه نخوان و واسه مملکت نقشه تجزیه نکش و نسخه نپیچ بی چاک و دهن! پس ببندیش! شما فکر کن من همان ---فردا دیر است--- هستم چون حافظه ضعیفی داری و یادت نمیاد که همین چند وقت پیش خود من بودم که از شما دفاع کردم!! ولی گویا مشکل اساسی داری و نه از شعور و ادب بهره بردی نه اصالت! از این به بعد به زبان خودت باهات صحبت میکنم شاید بهتر حالیت شد چون زبان احترام شایسته آدم بددهن و فحاشی مثل تو نیست! حق با دوستان است تو یک رابطه مستقیم با این سیروس بی مخ داری! چون کار شما دو نفر فقط تفرقه پراکنی و دستمال دست گرفتن واسه استبداد قدیم و دیگران را مثل جمهوری اسلامی دسته دسته کردن و توده ای و مجاهد و مفسد فی الارض خواندن است! وظیفه؟ وظیفه ات همینه دیگه؟ هان یادم رفت در آخر هدف تجزیه ایران است! در این صفحه که مربوط به کودتا بیست و هشتم مرداد است آمدی مزخرفات بی ربط در مورد تجزیه مینویسی؟ اصلاً کسی در مورد تجزیه چیزی گفته؟ پایت را از خط قرمز فراتر گذاشتی! با هم بیشتر آشنا خواهیم شد! خانم/آقای سیروس /آرتمیس
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 16:28
Ghooloo - آبادان - ایران
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه_ در ضمن با احترام نوشتم؟؟؟ معلومه مخت تاب برداشته چون من با همه با احترام برخورد میکنم و با شما هم به همچنین! ولی گویا مریضی روحی داری و اشخاص را با هم قاط میزنی! همان بهتر که گورت را گم کردی چون ایران احتیاج به اشخاص پریشان احوال مثل تو و سیروس شاقلی ندارد! تا بعد
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 16:37
Ghooloo - آبادان - ایران
دوستان، هموطنان یک کلام: مراقب این دغلبازان زیر پرچم مرگ بر جمهوری اسلامی و مرگ بر اسلام که کاری جز تفرقه انداختن و دسیسه های کثیف تجزیه طلبی ندارند و با ایجاد محیطی غیر دوستانه و منفی شما را به جان هم می اندازند و از آب گل آلود ماهی میگیرند باشید! هوشیار و آگاه باش ایرانی وطن دوست
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 16:47
کبالت3 - کرج - ایران
رویان -من چی برات نوشتم تو چی جوابیدی خدا و سایه ش خیرت بدن مردم اندر حسرت فهم درست باشه شما گلت رو لگد کن و مشغول باش تونبون مریم و زیر پیرهن مسعود هم پیشکش خودت.کبلائیه.
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 17:54
Ghooloo - آبادان - ایران
ARTEMIS-SW - .پاریس - فرانسه_ آخه آدم فحاش و بددهن که شبانه روز جز انگ زدن به این و آن و تفرقه پراکنی شغلی نداری من که اینچا بارها اعلام کردم در زمان انقلاب کودکی بیش نبودم و از یک خانواده مطلقاً غیر مذهبی هستم حالا ما انقلاب کردیم؟ اتفاقاً فکر کنم انقلاب را شما کردید و شخص خود تو هم از توده ایها و یا مجاهدین بوده که همیشه سوزنت هم رو این نقطه گیر کرده! همینکه برای خراب کردن دیگران مثل دوست عزیز و علیلت به دیگران انگ میچسبانی نشان از روحیات انقلابیت دارد که قلابش هم هنوز به گردن به یادگاری داری. بس ببندیش
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 17:48
Ghooloo - آبادان - ایران
کبالت3_ در عرض هفت هشت ده روز به مناسبت شصتمین سالگرد کودتا کلی مدارک در مورد این کودتا و دست داشتن سیا و همکاری اعلیحضرت گذاشتند، کتابها نوشته شده. فکر میکنی این شاقل میرزاهای شاه دوست این مطالب را اصلاً میخوانند؟ اینکه سیا طراح این کودتا برای براندازی دولت دموکرات وقت بود که تقریباً همه میدانستند ولی حتی خود سیا این مدارک را در اختیار عموم قرار داد چون دیگر حاشا کردن این مورد امکانپذیر نبود، مهم نیست مهم این است که برای این جماعت عاشق مرغ یک پا دارد و از خود نمیپرسند که بعد از گذشت بیست و پنج سال از گذشت آن و پادشاهی و حکومت محمدرضاشاه پهلوی چطور شد که یکدفعه خمینی و اسلامیون افراطی روی کار آمدند؟ نه این را نپرس برادر من که اینجاست که این جماعت انگشت را به غرب، انگلیس و آمریکا نشانه میروند چون اعلیحضرت چیزی در مورد چشم آبی ها گفته بود ولی در مورد دکتر محمد مصدق که از حقوق ملت در دادگاه های بین المللی در برابر استعمار بریتانیا دفاع کرد هرگز! عاشق جماعت است و کاریش نمیشه کرد کبلائی
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 18:32
کبالت3 - کرج - ایران
قولو - هزاران درود بر صبر ایوب گونه ات --واقعا از این مخ لسین شاهی و فرقه چیهای رجویه و شیخیه مفلوک تر خود ناقابلشونن به حدی حرفای تکراری موعظه و لعن نفرین و مرگ به این و درود بر فلان و سایر عبارات سخیف رو لقلقه دهان و زبان کردن که کافیه اسم کاربری طرف رو بخونی بقیه لغات رگباری از جلوی چشمت بدون خوندن کامنت رد بشه و بره پی کارش انگار خطبه های صد من یه قاز نماز جمعه تهرانه که احتیاج به شنیدن نداره اسم حمار الخطیب هم مهم نیست به سلامتی اکثرا هم خارج تشریف دارن اونم از نوع آزادش همه هم بخاطر نبود دموکراسی تو ایران یا پناهندن یا مهاجر قانونی اما تنها نسیمی که به کلاهشون نخورده همون نسیم آزادیه عین گربه مرتضی علی هر جور پرتشون کنی هوا باز چهار چنگولی فرود میان روی چماق استبداد دلبر جانان حال و سابق نوعشم فرق نمیکنه مریم مسعودی یا شاهی یا کمونیستی بی هیچ فهمی از زمانه بی هیچ حرف تازه ای بی هیچ عبرتی از روزگار (آنکه ناموخت از گذشت روزگار هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار) دلبر جانان من برده دل و جان من/ برده دل و جان من دلبر جانان من/دلبر جانان من برده دل و جان من /برده دل و....برو تا ابد کبلائی.
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 18:57
Ghooloo - آبادان - ایران
فکر کنم اشخاصی که هر روز با یک نام کاربری فعالیت میکنند و کارشان تفرقه انداختن است و از دعوای دیگران لذت میبرند به هدف خود رسیدند! باید اعتراف کنم که متاسفانه خود من هم وارد این بازی کثیف شدم! برای همه صبر و شکیبائی آرزو میکنم و امیدوارم که بنده حقیر را بابت حرفهای زده شده ببخشید و اگر از طرف من به کسی توهین شد مرا از این بابت عقو بفرمایید. دوستدار شما قولو
یکشنبه 3 شهريور 1392 - 22:35
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کبالت3 - کرج - ایران / فکر نکن خیلی شاهکار کردی هیچی ننوشتی غیر از تکرار حرفهای بی سرو ته مصدق الهی ها , مصدق لنگه خمینی بود اگر در یک دوره کنار هم بودنند میشد بست شون به یک گاری , فقط مردم آندوره آگاه تر و دانا تر بودنند و با کمک ارتش سرکوبش کردنند ؛ حداقل آن موقع مردم ایران مثل مردم مصر که اخوان المسلمین را خوب شناختند وسرکوبش کردنند با کمک ارتش مصدق را را سر جاش نشانند ولی متاسفانه دهه پنجاهی ها ( ملت اتقلابی ایران )بیشتر آماده گی فریب خوردن را داشتتذ برای اینکه حس سیاسی بودن و انقلابی بودن شعورشون را فلج کرده بود.
دوشنبه 4 شهريور 1392 - 03:38
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
سیاه این اسناد من در آوردی را در اختیار ملت ساده ایران میذاره که همچنان در جهل خودشون باقی بمانند و همچنان بتوانند این ملت را هر جوری که دلشون میخواهد برقصانند و روی انگشت کوچیکه خود بچرخانند , تنها چیزی که دنیای غرب ازش وحشت دارد از بین رفتن جوی است که اکنون در ایران حاکمه ( از خود بیگانگی, نفاق , خیانت و وطن فروشی , خشکه مذهبی , تجز یه طلبی .....) و محبوب شدن خاندان پهلوی و افتخار به تاریخ کهن شاهنشاهی ایران , و ملی گرائی است که کاملا در جهت مخالف موارد داخل پرانتز و میل انگلیس است ؛ این ملت تا کی میخواهد بازیچه دست سیاه و انگلیس و روسیه باشد معلوم نیست. تمام این حرفها را در یک کفه ترازو بگذارید و خدمات خاندان پهلوی را هم در یک کفه بگذارید, نتیچه آن به نفع خاندان پهلوی است ولی اگر با دل کور به ماجرا نگاه کنید و با این اراجیف که انگلیس در پاچه ایرانیها کرده ادامه بدهید حالا حالا نتیجه آن به نفع سیا و انگلیس و تحمیق ملت ایران است .
دوشنبه 4 شهريور 1392 - 03:53
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کبالت3 - کرج - ایران/Ghooloo - آبادان - ایران. 1- با نون قرض دادن به هم دیگر هم صحت افکار شما ثابت نمیشود خود گوئی خود خندی عجب مرد هنر مندی این هم از مصدق به ارث بردید. حالا اصلا مصدق خوب , میخواهید از گور درش بیارید ایران را بسپرید به دستش , اگر مصدق دیگر سراغ دارید معرفی کنید اگر اصلا کسی را سراغ دارید که به درد ایران میخوره و حرکتهای مثبتش را در راه آزادی ایران و دمکراسی اعلام و ثابت کرده و ما ازش خبر نداریم البته غیر از روحانی معرفی کنید , گزینه شما کیه ؟ چی میگه ؟ مقالات و نوشته ها , مبارزات ........... بلاخره یک کم معرفی اش کنید شاید شاه الهی ها نظرشون عوض شد اصلا خودتون هم میدانید چی میخواهید , شما از آنهائی هستید که در راه انقلاب اسلامی قدم برداشتید , حالا هم به غرورتون بر میخوره که اعتراف کنید اشتباه کردید هی میخواهید توجیه کنید و بگید انقلاب درست بود ما باید برعلیه شاه قیام میکردیم و از این حرفها ......
دوشنبه 4 شهريور 1392 - 04:05
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کبالت3 - کرج - ایران/ Ghooloo - آبادان - ایران2- مصدق را کردید پیراهن عثمان بر علیه سلطنت پهلوی خود در واقع ماندید توی رو دربایستی وگرنه خودتون هم میدانید اگر مصدق بر فرض محال خود فروخته انگلیس نبود و یک کار خیر برای ایران کرد خاندان پهلوی 100 برابر او به ایران خدمت کردنند یکبار هم قبلا گفتم علاقه به خاندان پهلوی یعنی وطن پرستی نه سلطنت طلبی چون اگر سلطنت طلبی مورد نظر بود , مثل مصدق از قاجارهای بی لیاقت و فرنگ زده که ایران راتا خرخره زیر قرض و ویرانه کرده بودنند حمایت میکردیم نه از خاندان ایران ساز پهلوی. یه دیکتاتور وطن پرست ارزشش صدها برابر یک دمکرات خائن وطن فروش انگلیسی است.
دوشنبه 4 شهريور 1392 - 04:07
کبالت3 - کرج - ایران
رویان- اوراد نیک آورده ای لیک سوراخ دعا گم کرده ای جمهوری اسلامی حاصل رابطه نامشروع یه سلطنت بیعرضه و یه روحانیت وقیح و تمایت خواه بود حالا ملا جماعت سر طرف کلاه گذاشته همه ممه رو خودش برده و خورده مصدق مقصره ؟نه اصلا مصدق انگلیسی آمریکائی روسی و آنگولائی و مکزیکی خائن و طنفروش بلاخره این شاه نابغه نباید تو انتخاب شریک زندگی دقت میکرد آخه آخوند و شعبون و رمضون و پری شدن شریک ؟ حالا اینا جهنم چرا شاقل و شاباجی جماعت که شاهپرستن به این طفل حرومی (جمهوری اسلامی)که حاصل همون ارتباط نامشرع شاهشونه با آخوند بی توجه و اندکی نامهربانن به هر حال یادگار اون خدا بیامرزه کبلائی.
دوشنبه 4 شهريور 1392 - 05:16
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کبالت3 - کرج - ایران/ یه حرفی بزن که خریدار داشته باشه بازه اشتباهتون را توجیه کنید باز هم تقصیر را گردن دیگران بندازید یا اسرائیل یا آمریکا یا شاه , مثل این توجیه که انقلاب ما را دزدیدند, رو بهتون بدهند فردا میگوئید که شاه جزوه حزب توده , یا مجاهد یا .....بود خدا نکنه که شماها بخواهید یکی را متهم بکنید یعنی از هیچ حرف بیهوده و تهمتی گریزان نیستید , نکنه شاه عکس خمینی را توی ماه دید, گذشت آن زمان که مردم ایران این اراجیف را باور میکردنند گذشت الان همه دیگه آگاه شدند, فریب امثال شما را نمیخورند. بس دیگه تهمت و افترا , واقعا خودت هم به آنچه که میگی اعتقاد داری؟
‌سه شنبه 5 شهريور 1392 - 05:02
کبالت3 - کرج - ایران
آخه اون ملتی که امام تو ماه دیدن از مریخ نزول اجلال نفرموده بودن اون بنده خدا ها حاصل بیشتر از 50 سال کار فرهنگی پهلوی و شرکا بودن مردم به آئین حاکمان خودشونن وقتی همه احزاب تخته قاپو شدن خوب مردم هم راهی مسجد میشن چون قبلا تو کله شون کرده بودن شاه سایه خدا ست و شعار میدادن خدا شاه میهن دیگه دیدن امام تو ماه و آوردن نماینده خدا تو مملکت براشون آسونه به هر حال آخوند زبون مردم نا آگاه بار اومده (حساب اون یه تعداد مثلا روشنفکر که فکر میکردن با ملا سواری صاحب دموکراسی میشن جداست)رو بهتر میدونه تا شاه. شکل مار رو هم خوب بلده بکشه دیگه تمدن بزرگ سیری چند آب و برق و اتوبوس سواری مفتکی رو عشقه اینارو اگه شاهت میدونست یا چند تا شاقلی ضمن انجام مراتب نوکری تو گوشش میخوندن امروز بحث ما احتمالا در مورد چیزای بهتری بود به هر حال هر شکستی حاصل اشتباهه از طرف هرکسی که شکست خورده شاه یا مصدق یا دیگری اولین قدم در راه جبران هم قبول اشتباه هرکه هم بامش بیش برفش بیشتر شاه 37 سال مصدق 27 ماه بقیه تلاش بی حاصله صدها کتاب نوشته و سالها این بحث ها جاری آخوند هم سر جاش باقی .کبلائی.
‌سه شنبه 5 شهريور 1392 - 18:54
cyrus* - تهران - ایران
یعنی وقتی تفکرات و رفتار مصدق السلطنه رو با یکی مثل خمینی مقایسه می کنیم ثابت میشه اگه کودتای مصدق در براندازی شاه و خیانت به قانون در انحلال مجلس با موفقیت انجام می گرفت قدمت جمهوری اسلامی نه سی و پنج سال که الان نزدیک به شصت هفتاد سال بود و گوشه کنار خیابونا همچنان پر از شتر و اسب و قاطر بود و شاهزاده های قجری با لباس آخوندی مشغول چاپیدن مردم بودند
‌چهارشنبه 6 شهريور 1392 - 03:04
cyrus* - تهران - ایران
Royan - کالیفرنیا - آمریکا دوست گرامی‌ این مثل علی‌ دایی است. داور، زمین ،دروازه الی‌ خودش.شاه به زنان حق رای داد .چرا بازرگان اولین کسی‌ بود که اعلامیه داد و این کار را محکوم کرد؟چرا روشن فکران پشت این کار را نگرفتن و از شاه حمایت نکردند؟قضیه سوگند به کتاب هم همین طور.شاه اگر جلو آخوند را می‌گرفت مثل بازرگان زود به صف آخوند میرفتید.این خودش را نمی‌تواند راضی‌ کند بابا این دیوانه است.شاه بلژیک هر هفته به کلیسا میرود.نمیتوانی‌ تعزیه بخوانی زور به طبال نیار.چرند نگو.به فردوسی‌ این میگوید اشتباه کرده.به فردوسی‌ بزرگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
‌سه شنبه 5 شهريور 1392 - 23:59
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
تمام اینها که گفتی یه شاهی ارزش نداره برای اینکه سندیت نداره کبلعلی؛ زمین و آسمان را هم به هم بدوزی فاصله بین قاجار تا جمهوری اسلامی در تاریخ ایران سالهای طلائی هستند که ایرانی بعد از دوران هخامنشی دیگه به خودش ندیده بود. چیزی که تو نه هیچکس دیگه ای نمی تواند انکار بکند. حالا بگذریم از موضوع خسته کننده شده بلاخره نگفتی شخص لایق وسیاستمداری که توی آستین داری کیه , گزینه ات را هنوز معرفی نکردی کبلعلی.
‌چهارشنبه 6 شهريور 1392 - 04:24
کبالت3 - کرج - ایران
رویان --.شرمنده اما یه شاهی ارزش نداشت یه شازده دیگه می ارزید که بی انصاف...نه تو آستینم کسی رو ندارم اما دیگه آستین کوتاه میپوشم تا کسی رو دوباره نچپونن تو آستینم شما هم اگه کسی تو آستین داری مراقب باش افعی از آب در نیاد که بد روز گاریه...اما دوران هخامنشی رو من ندیدم شما هم ماشا الله چه حافظه ای داری و چه خاطراتی یادته.کبلائی.. .شاقل میرزا- تو دیگه جوک نگو مگه مردا حق رای داشتن که زنها داشته باشن البته بععععله میتونستن از بین حزب رستاخیز و حزب رستاخیز و حزب رستاخیز به هر کدوم خواستن رای بدن.دموکراسی شاه جون رو حال کن بلجیک ملجیک سیری چند کلیسا میلیسا کدومه فقط مسجد شاه و هیئت سینه زنان دربار و ملا فلسفی و حاج ممرضا رو عشقه دوستعلی کبلائی
‌چهارشنبه 6 شهريور 1392 - 15:56
کبالت3 - کرج - ایران
این سالهای طلائی من رو بیاد دوران طلائی امام بگفته موسوی انداخت کلا دوران هر مستبدی برای خودش و عشاقش دوران طلائی حساب میشه از مموت هم که بپرسی میگه طلائی ترین دوران جهان و آخرت هشت سال دولت اون بوده ننه چاوز هم شاهده لابد. اما ته این دوران طلائی به چه خلایی منتهی شده مهم نیست برا سلسله شاقلیان مهم اون دوره کوتاهیه که اکثریت ندیدن اونایم که دیدن دیگه آردشون رو بیختن الک شونم آویختن الانم دور و بر پنجاه شصت رو باید داشته باشن برای جوونها هم چند تا عکس هنر پیشه و کنار دریا و فیلم آبگوشتی کل میراث اون دوران طلائیه حالا اگه اون میراث یه چند تا حزب و چند تا آدم سیاسی درست درمون نه دستمال بدست و یه مجلس غیر فرمایشی و غیر بله قربان گو هم میداشت چی میشد ؟ نه نمیشد چون اگه میشد که اینطور نمیشد که اینطور بشد و آنطور نشد که اینطور بشههه کبلائی
‌چهارشنبه 6 شهريور 1392 - 19:12
کبالت3 - کرج - ایران
اما یه عده دیگه آخر منطق و استدلالن طبق فرموده اگه پهلوی بر ما نازل نمیشد ما الان شناسنامه و سجلد احوال نداشتیم و برای ثبت نام دانشگاه یا اداره باید قرآنی رو که بابامون اسم و تاریخ تولدمون رو پشت جلدش نوشته میزدیم زیر بغل و ارائه میکردیم یاکلاه نمدی بسر وعبا به تن سوار قاطر تا ایستگاه مترو یا با درشکه تا فرودگاه میرفتیم بچه هامون هم تو مکتب چوب فلک میشدن و دکتری وتخصص شون رو میگرفتن منم لابد زیر نور چراغ موشی داشتم کامنت میذاشتم کبلائی
‌چهارشنبه 6 شهريور 1392 - 21:14
cyrus* - تهران - ایران
ببین ما وقتمونو صرف چه کردیم که فکر میکنه با مصدق قجری به دموکراسی میرسیدیم کسی‌ که دیگه من بر اساس مصلحت قانون را زیر پا میگذارم هیتلر هم بر اساس همین اصل دموکراسی آلمان رو به لجن کشید و از دل یک دموکراسی بیرون زد.در اروپا ۲۰۰ سال طول کشید تا به دمکراسی برسند.پایه و اساس دموکراسی را یاد بگیر بد بیا جفنگ نشخوار کن.کدوم کشور از عنقلاب و منحل کردن مجلس به دمکراسی رسیده.تا آخوند جهل شما رو داره غمی نداره
‌پنجشنبه 7 شهريور 1392 - 01:40
cyrus* - تهران - ایران
Royan - کالیفرنیا - آمریکا این آقا فکر می کند که تمام حفایق را می شود با پروپاگاندا و اگیتاسیون برعکس کرد ، جعل و تحریف تاریخ . داستان های دروغین . سفسطه و مغلطه بی داد می کند و مسخره تر اینکه امر بر خودشان نیز مشتبه می شود که نکند من راست می گویم چه کسی چیزی نمی گوید غافل از آنند که مردم می دانند ولی کسی داخل ادم حسابشان نمی کند که وقت بگذارد ....
‌پنجشنبه 7 شهريور 1392 - 01:58
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
کبالت3 - کرج - ایران/ آره کبلعی متاسفانه کسی ر اکه خودش را بخواب زده نمیشه بیدار کرد, مشکل شما کینه شخصی با خاندان پهلوی است تو مسجد اینطوری توی کله اتون کردن که شاه همه مال و منال تون خورد و رفت دیگه این را هم نمیخواهی از ذهنت پاک کنی , تو را به خیر و مارا به سلامت, حالا که هیچ گزینه ای هم نداری واسه پی و واسه کی داری مبارزه میکنی و عقیده ایده ات چی هست ؟ نکنه طرفدار هر ج و مرجی تا حالا کسی مثل تو را ندیدم ماشالله نوبری !!! حداقل با بی هدفیت و کامنت های صد تا یه غازت چوب لای چرخ ملت نذار هر چند این ملت دیگه آگاه شدند, ولی بخش آخرت کامنتت کاملا درست است , اگر پهلوی بهت نازل نمیشد الان ایران یا بابت قرض های قاجار مستعمره انگلیس و فرانسه بود یا با خان و خان بازی هایامثال شیخ خزعل و یک عده خائن از نوع دیگه تجزیه شده بود و با کردستان عراق و افغانستان کنونی هیچ فرقی نداشتی , مگه این همه کشور های عقب مانده آفریقای و آسیائی نیستد ایران هم مثل آنها شانس آوردی خاندان پهلوی به تورت خورد ...
‌پنجشنبه 7 شهريور 1392 - 04:20
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
cyrus* - تهران - ایران/ ترو خدا ببین کی ها برای این کشور تصمیم میگیرند کبعلی خودش هم نمیدونه چی میخواد ولی اینجا سخنوری میکند و نظر و عقیده میده با و جود کبعلی ها ایران احتیاج به دشمن نداره کبعلی ها کشور را بی صاحب و دربدر میخواهند شاید منافع شون در همین بی صاحبی و دربدری ایران است , بعد میگویند که شاه باعث شده انقلاب بشه نمیگوید که امثال ما که بنیه وطن را میگیریم به نفع انگلیس و روسیه و غرب باعث نابودی وطن هستیم , از این پس باید به حزب توده , منافقین و آخوندا و کمونیست ها کبعلی ها ر اهم اضافه کرد. من نمیدونم چرا ایران بیچاره این همه دشمن داره.
‌پنجشنبه 7 شهريور 1392 - 04:25
کبالت3 - کرج - ایران
رویان- خیر پیش شاباجی حالا که شانس آوردی و بلیطت برده برو دنبال جایزت (چماق برتر )بدو تا بهش برسی بقول خودت خلایق هرچه لایق....خوب شاقلی جون همه ببو همه پپه همه خائن تو وخیل گدایان سلطان وطنپرست و بیشمار دزد هم حاضر بز هم حاضر چرا با این شازده یه خودی نشون نمیدید تا ملت هم بفهمن بابا شاقل و شازده هم هستن و کارشون فقط مصاحبه و سایبر بازی نیست اما زهی خیال باطل کسی که شجاعت استفاده از یه آیدی رو بیشتر از سی روز نداره که مبادا به احتمال یک در بیلیون شناسائی بشه و برو بیا و مواجبش تو ایران بخطر بیفته امیدی بهش نیست آره پروفوسول شما لم بده و چپقتو دود کن و در راه مرحوم حاج ممرضا کامنت درکن جمهوری اسلامی هم نگران نباش خودش خشک میشه میوفته . راحت باش مبارز نستوه چریک پیر سلطنت کبلا لا لا لائی.
‌پنجشنبه 7 شهريور 1392 - 11:25
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.