روحانی نجفی را رییس سازمان میراث فرهنگی کرد
نجفی نتوانست رای اعتماد مجلس محافظهکار را بگیرد
حسن روحانی، رئیسجمهور ایران، در حکمی محمدعلی نجفی را به عنوان معاون خود و ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منصوب کرد.
آقای نجفی پیشتر به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی شده بود که نتوانست رای اعتماد را از مجلس بگیرد.
یکی از عمدهترین محورهای انتقاد به محمدعلی نجفی نزدیکی او به معترضان به نتیجه انتخابات ٨٨ بود.
آقای نجفی در دفاع از سابقه خود در مجلس، اعتراضات ٨٨ را "فتنه" نامید و گفت پس از سخنرانی آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران، در نمازجمعه پس از انتخابات ٨٨، در هیچ تظاهراتی شرکت نکرده است.
با این وجود مجلس محافظهکار ایران به محمدعلی نجفی رای اعتماد نداد.
محمدعلی نجفی پیش از این وزیر علوم، وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان برنامه و بودجه بوده است. او همچنین سابقه عضویت در شورای شهر تهران را نیز دارد.
احمد توکلی، نماینده مجلس ایران، در دفاع از انتخاب آقای نجفی به خبرگزاری تسنیم گفته است: "مگر قرار است اگر فردی برای پستی رای اعتماد نمیگیرد، از حوزه مدیریت کشور کاملا حذف شود؟ وقتی که فردی برای محل معینی مورد تایید مجلس قرار نمیگیرد، به معنای این نیست که از همه کارها کنار برود."