ستایش «آلادین» از بخاری علاء‌الدین ایرانی

در خبری کوتاه در روزنامه اطلاعات شماره ۱۰۶۹۷ در سیزدهم دی‌ماه سال ۱۳۴۰ آمده است که مدیرعامل کارخانجات انگلیس «آلادین» به نام آقای «رابرت ایمبر» در سفر اخیر خود به ایران اظهار کرده است که:

پس از آزمایشات متعدد از شرکت نامبرده افتخار دارد اعلام نماییم که بخاری علاءالدین شعله آبی ساخت کارخانه ایران از لحاظ مرغوبیت جنس و کار برابر با بخاری شعله آبی «آلادین» ساخت انگلستان است.
 
آقای «ایمبر» از عموم مردم دعوت نمودند که به نمایشگاه علاءالدین در خیابان نادری تهران رفته و این ۲ بخاری آلادین و علاءالدین را مقایسه نمایند، آقای ایمبر همچنین کاردانی و تخصص کارگران ایرانی را که در این کارخانه کار می‌کنند ستوده‌اند.
+82
رأی دهید
-3

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    روانشناس مشاور - تهران، ایران

    یادش بخیر..... در زمان خود یکی ازبهترین وکارامدترین تولیدات ایران محسوب می شد ونسل من خاطرات زیادی از این بخاری درذهنشان دارند!.......هنوزکه هنوزاست دربسیاریاز شهرها وروستاهای ایران می توانید نمونه های ان را پیدا کنید..........یادش بخیر!
    1
    64
    جمعه ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    Roxenda - لندن، انگلستان

    یک زمانی‌ کادیلاک و شورلت رو مونتاژ میکردیم افتخار میکردیم بهشون .، پیکان رو که در زمان خودش مثال زدنی‌ بود به کشور‌های همسایه صادر میکردیم . ساله ۱۳۵۷ محمد رضا پهلوی شخصاً امبسادر شرکت انگلیسی‌ aston martin و bentley رو که سازنده‌ خود روهای لوکس دست ساز بودند به تهران دعوت کرده بود برای رایزنی و آغاز خط تولید محصولات استون مارتین از اول مهر ماه ساله ۱۳۶۰ چون شاهنشاه اعتقاد داشت که مردمِ ایران لایق بهترین‌ها هستند که متاسفانه با انقلاب اسلامی این برنامه هم کنسل شد .حالا بعد از ۴۰ سال مردمِ ایران باید پراید سوار شن ! لعنت به تو خمینی .
    1
    63
    جمعه ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    عموعقلی - پاریس، فرانسه
    آقای امیبر البته نخواسته بود دل صاحب شرکت علادین را بشکنه خداییش ما یکی از این علادین های انگلیسی داشتیم معرکه بود دقیقا نصف علادین ایرانی نفت مصرف میکرد
    11
    22
    جمعه ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۱
    senator x - تهران، ایران
    Roxenda - لندن، انگلستان:لیاقت ایرانی همین پراید هست,درغیراینصورت برای خرید توصف چرت نمیزنند.زمانیکه این اشغال خریدارسینه چاک دارد,تولیدش ادامه دارد.خلایق هرچه لایق را برای ما ایرانی ها گفتند
    1
    15
    جمعه ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.