سازمان محیط زیست ایران: مردم در دریای خزر شنا نکنند!
+28
رأی دهید
-11
عبدالرضا کرباسی معاون دریایی سازمان حفاظت محیط زیست هشدار داده که "مردم به خاطر آلوده بودن دریای خزر نباید در این آبها شنا کنند". آلودگی نفتی، فاضلابهای صنعتی و خانگی منابع آلودگی اعلام شده است.
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
گور به گور بشید الهی که همه چیز را از این مردم گرفتید , خدا از روی زمین برتون داره نسلتون بسوزه شاید ایران یه نفسی بکشه.
سه شنبه 1 مرداد 1392 - 06:34
yashainiran - ایران - ایران
من به این موضوع 1 سال پیش پی بردم و هر زمان که کنار دریا میرم وارد آب نمیشم چون هرکس که وارد آب می شود تا چند روز بدنش قرمز می شه و سوزش دارد. این وضعیت را در 10 سال پیش از جسد فوک و ماهی های مرده کنار دریا فهمیدم.
سه شنبه 1 مرداد 1392 - 07:52
Behdin - آمستردام - هلند
بزرگترین دریاچه کره خاکی، امیدوارم کشورهای اطرافت قدری به خود آیند. آرزویی دست نیافتنی ؟ .
سه شنبه 1 مرداد 1392 - 11:43
راهجو - فریدونکنار - ایران
یادمه ده پونزده سال پیش هروز بودم دریا آب تنی ،کلی ساحله بکر و با دید از فاصله دستکم صدمتری داشتیم وبهمین راضی بودیم و پیدا کردن یه قسمت که آبش زلال و پاک باشه واسه شنا خیلی آسون بود!اما الآن که یه سالی میشه دریا واسه شنا نرفتم (فاصله محل کار و خونم با دریا 300 متر) با این خبر خیلی دلم گرفت،دریا برامن حکم یه دوست و داره که سالها باهاش بودم(البته روزای طوفانی به دله دریا نمیزدیم)هرچند یه چنرباری خواست ما رو ببلعه که در رفتیم !!!
سه شنبه 1 مرداد 1392 - 10:38
رزم جو - لوس انجلس - امریکا
همش کاره این شرکت های خارجی هست که تو کار استخراخ نفت تو دریای خزر دست دارند بیشتر این شرکت ها توسط اذربایجان به این منطقه راه پیدا کرده اند.
سه شنبه 1 مرداد 1392 - 12:52
امیراردلان - تهران - ایران
درود من خودم و فرزند چهارسالم یک هفته در دریا شمال شنا کردم و اتفاقی هم برامون نیافتد (ایزد راشکر) هشدار رانباید شوخی گرفت ولی بنظر کمی هم سختگیرانه می باشد بدرود
سه شنبه 1 مرداد 1392 - 17:38
farahnoush - ساری - ایران
رزم جو - لوس انجلس - امریکا- دقیقا .. لعنت به این کشور و روسیه .. که به خاطر پول .. کاسپین به این روز در آوردند !!! . حتی عربها با خلیج فارس این کار نکردند !!! .. اگر یک شرکت اروپایی یا آمریکایی این کار با خلیج فارس می کرد .. اعراب تا به حال اینها را از کشور خود بیرون انداخته بودند !.
چهارشنبه 2 مرداد 1392 - 20:20
