ازدواج همجنسگرایان در کالیفرنیا بار دیگر آزاد شد
دیوان عالی آمریکا، بالاترین مرجع رسیدگی به شکایات در این کشور با ازدواج همجنسگرایان در این ایالت موافقت کرد. کمی پس از اعلام رای دادگاه تقاضاهای متعدد ازدواج همجنسگرایان به نهادهای ایالتی تحویل داده شد.
دیوان عالی ایالات متحده آمریکا Supreme Court of the United States)) غیرقانونی خواندن ازدواج همجنسگرایان در این ایالت را نادرست دانست و با ازدواج آنها موافقت کرد.
بالاترین مرجع رسیدگی به شکایات در ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه (۲۶ ژوئن / ۵ تیر) در سانفرانسیسکو ازدواج همجنسگرایان را تایید کرد و مقامات ایالت کالیفرنیای آمریکا وظیفه دارند با تقاضای ازدواج از طرف آنها موافقت کنند.
دو روز پس از تصویب حکم دیوان عالی ایالات متحده آمریکا، ایالت کالیفرنیای آمریکا نیز موافقت خود را با ازدواج همجنسگرایان اعلام کرد و مشخص شد که آنها نیز میتوانند از قانون ارث و همچنین تسهیلات مالیاتی موجود برای خانوادهها برخوردار شوند.
آزادی ازدواج همجنسگرایان در کالیفرنیا در سال ۲۰۰۸
همجنسگرایان کالیفرنیا از ماه مه تا نوامبر سال ۲۰۰۸ حق ازدواج قانونی را به دست آوردند. حدود ۱۴ هزار زوج از این فرصت استفاده کرده و ازدواج کردند.
اما مخالفان چنین ازدواجهایی موفق شدند با برگزاری یک همهپرسی، قانون اساسی این ایالت را تغییر دهند و با اکثریتی ناچیز این گونه ازدواجها را در کالیفرنیا ممنوع کنند.
همجنسگرایان از تغییرات بوجود آمده در قانون اساسی ایالتی به دادگاه شکایت کردند. یک دادگاه تجدید نظر فدرال در سانفرانسیسکو در ماه فوریه ۲۰۱۲ به نفع آنها حکم صادر کرد.
مخالفان ازدواج همجنسگرایان اما باز به تکاپو افتادند و به رای دادگاه تجدیدنظر به عالیترین نهاد قضایی آمریکا، یعنی دیوان عالی این کشور شکایت کردند. این نهاد نیز روز چهارشنبه (۲۶ ژوئن / ۵ تیر) با نظر آنها مخالفت کرد و به آزاد بودن ازدواج همجنسگرایان در این ایالت رای داد.
شادی همجنسگرایان
کمی پس از اعلام رای دیوان عالی آمریکا تقاضاهای متعدد همجنسگرایان برای ازدواج به نهادهای ایالت کالیفرنیا تحویل داده شد. به این ترتیب زنان و مردان همجنسگرا پس از سالها مبارزه اکنون دیگر مانعی قانونی برای ازدواج در کالیفرنیا نخواهند داشت.
۱۳ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا تاکنون موافقت خود را با ازدواج همجنسگرایان اعلام کردهاند. اما هنوز در بیش از ۳۰ ایالت این کشور مخالفت قانونی با چنین ازدواجهایی ادامه دارد.
سازمان مخالفان ازدواج همجنسگرایان در ایالت کالیفرنیا رای دیوان عالی آمریکا را یک رسوایی بزرگ خوانده است.
دیوان عالی آمریکا عالیترین نهاد قضایی این کشور است و ۹ قاضی در آن عضو هستند. این دیوان درحقیقت مرحله پایانی رسیدگیهای حقوقی و فصل مشترک دو سازمان قضایی ایالتی و فدرال محسوب میشود. به همین دلیل احکام آن از اهمیت ویژهای برخوردارند