کارشکنی در تحویل کارت بازرسی به ناظران ستاد روحانی

انتخابات یازدهمین دور ریاست‌جمهوری در حالی در نمایندگی‌های ایران در کشورهای آسیای شرقی آغاز شده که هنوز ناظران ستاد حسن روحانی موفق به دریافت کارت بازرسی نشده‌اند. گفته می‌شود فرمانداری تهران مسئول این "کارشکنی" است.


در حالی امروز جمعه (۲۴ خرداد/ ۱۴ ژوئن) انتخابات یازدهمین دور ریاست‌جمهوری در ایران برگزار می‌شود که وب‌سایت جرس٬ از رسانه‌های نزدیک به معترضان به نتایج انتخابات پیشین٬ خبر داد که"فرمانداری تهران در صدور و تحویل کار ت‌های ستاد روحانی کار شکنی می‌کند."

جرس به گزارش خبرنگار خود می‌نویسد که فرمانداری تهران کارت‌های ناظران سعید جلیلی را روز پنج‌شنبه٬ در ساعت ۱ بعدازظهر٬ تحویل داده است٬ اما تا سحرگاه روز جمعه برای صدور و تحویل کارت‌های ناظران ستاد روحانی "کارشکنی" کرده است. بر همین اساس تا زمان تنظیم گزارش جرس از مجموع ۴۰۰ کارت تنها ۱۵ کارت صادر شده است.

به گزارش جرس اعضای ستاد روحانی با حضور در فرمانداری تهران منتظر صدور و دریافت کارت‌های خود شدند. در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۸۸ عدم تحویل کارت‌های ستاد میرحسین موسوی و مهدی کروبی نهایتا منجر به عدم حضور تعداد زیادی از ناظران آن‌ها بر سر صندوق‌ها بود. معترضان به نتایج انتخابات ۱۳۸۸ رژیم جمهوری اسلامی را متهم می‌کنند که نتایج شمارش آرا را به نفع محمود احمدی‌نژاد "مهندسی" کرده است.

از سوی دیگر ستاد حسن روحانی شب گذشته با صدور اطلاعیه‌ای از کسانی‌که قصد دارند به وی رای دهند درخواست کرد تا "به منظور حفظ و پاسداری از آرا" پس از شرکت در انتخابات اطلاعات رای خود نظیر نام شهرستان٬ شماره صندوق٬ ساعت حضور در پای صندوق و آدرس محل صندوق را در صفحه‌ای در وب‌سایت این کاندیدا که به این منظور طراحی شده وارد کنند.

حسن روحانی پیش از این در جمع هواداران خود نسبت به وقوع تقلب در انتخابات هشدار داده بود. وی شنبه (اول ژوئن/ ۱۱ خرداد) مخاطبان خود را به شرکت در انتخابات فراخوانده و بدون شرح جزئیات افزود: «من یک کلمه مبهم می‌گویم امسال یعنی سال ۹۲ مثل سال ۸۸ نخواهد شد. شما را از صندوق رای دور نکنند و همه پای صندوقها حاضر شویم انشاالله پیروزی را صاحب خواهیم بود».

به گزارش خبرگزاری دولتی ایران٬ ایرنا٬ رای‌گیری در کشورهای ژاپن٬ چین٬ کره شمالی و جنوبی آغاز شده است. یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران بجز داخل کشور در ۹۶ کشور جهان و ۱۲۸ حوزه نمایندگی برگزار می‌شود.

درگیری در کرمانشاه و دستگیری‌ها در شیراز٬ احضارها در تهران

به گزارش سایت جرس شب گذشته (۲۳ خرداد٬ ۱۳ ژوئن) " گروهایی از نیروهای لباس شخصی و یگان ویژه کرمانشاه با استفاده از گاز فلفل، باتوم و شوکرهای برقی به تجمع مردم در محله نوبهار هجوم برده و آنان را مورد ضرب و شتم قرار داده است." بر اساس این گزارش درگیری‌ها در پی آن رخ داده است که گروهی در حمایت از حسن روحانی در حال سر دادن شعاربوده‌اند که به یکباره شروع به سر دادن شعارهایی چون "اگه تقلب بشه، ایران قیامت میشه"، "روحانی خاتمی دیگر است" و "زندانی سیاسی آزاد باید گردد" کرده‌اند.
منتقدان نظام جمهوری اسلامی ایران نگران مهندسی آرای مردم هستند منتقدان نظام جمهوری اسلامی ایران نگران "مهندسی آرای" مردم هستند



گفته می‌شود که "با سر دادن این شعارها از سوی مردم و متشنج شدن اوضاع، نیروهای امنیتی به سوی مردم یورش برده و آنان را با شوکر و باتوم‌های برقی و گاز فلفل مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند. گروهی از نیروهای یگان ویژه نیز با موتور به سوی مردم هجوم برده و سعی در متفرق نمودن مردم را داشته‌اند." این گزارش می‌افزاید که وضعیت شهر همچنان متشنج است.

بر اساس گزارش‌ها در پی درگیری‌های شب گذشته که تنها چند ساعت پیش از شروع ساعات انتخابات انجام گرفته "چند شهروند نیز از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و چند خودرو نیز توقیف شده اند."

برخی از سایت‌ها همچنین از بازداشت سه تن از فعالان دانشجویی به نام‌های محمدرضا واحدی، آزیتا راستی فیروززاده و مهدی فرمانی که در روز سه شنبه ۲۱ خرداد ماه در شیراز اتفاق افتاده خبر دادند. بنا بر گزارش‌های رسیده طی دو روز گذشته نیز بیش از ۱۰ تن از فعالان ستاد حسن روحانی، کاندیدای یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری اسلامی، به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار شده‌اند. حامد سیاسی‌راد، مهدیه گلرو و حسین معصومی سه تن از احضار شدگان هستند.

حمایت ۲۰۰ هنرمند از روحانی

حدود ۲۰۰ هنرمند برجسته ایران در عرصه‌های سینما، موسیقی، تئاتر، ادبیات، هنرهای تجسمی، کاریکاتور و.. در نامه‌ای کوتاه که آن را در اختیار وب سایت "کلمه" قرار داده‌اند، از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرده‌اند. این هنرمندان در نامه‌ی خود "احساس مسئولیت تاریخی نسبت به شرایط حساس کنونی" را از دلایل اعلام حمایت از روحانی اعلام کرده‌اند. در این بیانیه همچنین نسبت به کناره‌گیری محمدرضا عارف از مبارزات انتخاباتی که به نوعی ائتلاف به نفع روحانی محسوب می‌شود ادای احترام شده است. از امضاکنندگان این نامه می‌توان به شهرام ناظری٬ حسام الدین سراج٬ عبدالحسین مختاباد٬ منیژه حکمت٬ پگاه آهنگرانی٬ بهناز جعفری٬ پیمان قاسم‌خانی و لیلی رشیدی اشاره کرد.

حسن روحانی از آغاز دهه ۱۳۷۰ خورشیدی ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی را برعهده دارد. او از منتقدان سرسخت سیاست‌های محمود احمدی‌نژاد است و در کنار محمدرضا عارف نامزد نزدیک به اصلاح‌طلبان محسوب می‌شود.

+47
رأی دهید
-18

MartinT - هایدلبرگ - آلمان
ای کاش مسئولین سایت از سوابق حسن روحانی مینوشتن،که چه جنایتکاری هست ،(کمک به ادامه جنگ ایران و عراق،سرکوب دانشجویان سال۷۸ که خود بنده هم در آنجا حضور داشتم و مضروب شدم)
جمعه 24 خرداد 1392 - 08:42
بشنو از نی‌ - لوگانو - سویس
کدام رأی‌گیری؟ کدام دموکراسی، کدام عدالت، یک مشت جنایتکار و خائن نه فقط به ایران و ایرانی‌ بلکه به جامعه بشریت ایجاد یه نمایش و تئاتر فانتزی تراژدی کردند و ملتی بیخبر را به بازی مسخره انتخابات کشیدند. سوالاتی که مطرح میشوند: آیا مردم ایران به حدی رسیده که معنی‌ جمهوریت را بدانند؟ آیا رژیم حاکم توانی برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه را دارد؟ آیا آزادی و عدالت اجتماعی و فردی و حق انتخاب ملت ایران رعایت میشود؟....مسلما نه، و نه، بازهم نه. پس قرار دادن ۸ عروسک مسخره به اسم کاندیدا و چسباندن عکس و پوستر مضحک به در و دیوار و مصاحبه‌های فرمایشی و فکاهی نشانه‌‌ها مسخره بودن این انتخابات هستند. حالا کدام از این دلقک‌ها جای دلقک احمدی نژاد خواهد گرفت فرقی‌ در زندگی‌ مردم نخواهد داشت. این رژیم است که باید به زباله دان تاریخ افکنده بشود.....چه کسی‌ زنگوله را به گردن گربه خواهد بست؟؟؟
جمعه 24 خرداد 1392 - 08:48
ari jojeh - تهران - ایران
شعبده بازی سد علی‌ گدا شروع شد، یک، دو، سه.. ملت غیور و شریف ایران، بشتابید که غفلت موجب پشیمانیست. برو واسه ۳۸ سال، به آجر قسم اگر الاغ جای این ملت بود بعد از سی‌ و چهار سال نکبت و خفت بی‌ برو برگرد خودش را زیر ماشین میکرد. اما این ملت برای این زندگی‌ نکبت بار تن به هر ذلتی میدهند. لعنت کورش و داریوش بر شما قوم کثیف.
جمعه 24 خرداد 1392 - 09:36
ali51reza - وستروس - سوئد
بهشت این شیخ خونخوار که کلیدش را بنمایش میگذارد ،همان شکنجه گاههای زندان های رجائی شهر و اوین و قصر و کردستان ، دستگرد اصفهان ، تبریز و رضاییه و اهواز و.. و ...و ...است که شیخ جنایتکار روحانی رییس کلش بود و بدستورش هزاران نفر در آنجا شکنجه شده و بقتل رسیدند -رای به شکنجه گر دادن یعنی شریک قتل ندا ها بودن . چه آسان مردم را رنگ می کنند؛. دیروز سبز، امرووووز بنفش ...
جمعه 24 خرداد 1392 - 09:47
arash alman - برمن - المان
کسی‌ که به آخوند رای بده، یعنی به شکل لباس خامنه‌ای احترام گذشته،، یادتون نر که اینها تأیید شده خامنه‌ای هستند همه کاندیدها
شنبه 25 خرداد 1392 - 00:38
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.