انتخابات ۹۲ و چند دستگی سپاه پاسداران ( فایل صوتی )

رادیو فردا : آیت‌الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، به نظامیان توصیه کرده بود در سیاست دخالت نکنند. مسئولان کنونی سپاه پاسداران نیز می‌گویند سپاه پاسداران از نامزد خاصی در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو حمایت نمی‌کند.


در همین باره رادیو فردا  در گفت‌وگو با محسن سازگارا تحلیلگر مسائل ایران در واشینگتن و مراد ویسی مدرس پیشین سازمان و تشکیلات نیروهای مسلح در دانشکده خبر تهران و همکار رادیو فردا، از موضع سپاه در قبال انتخابات ریاست جمهوری ایران پرسیده است. 

+38
رأی دهید
-7

Kamran631 - لیون - فرانسه
حرف‌های محسن سازگارا ۲ زار ارزش نداره !! این بابا همش داره میگه که یک قسمت بزرگی‌ از سپاه پاسداران با سر کوب مردم مخالفند، ولی‌ عجیب ایخه ما هیچوقت این قسمت بزرگ سپاه رو ندیدیم !! اگه واقعا وجود دارند، باید میومدند و از مردم حمایت میکردند.
‌چهارشنبه 15 خرداد 1392 - 14:07
dara20 - تهران - ايران
خامنه‌ای الدنگ و چلاقدست در کنار مزدوران طویله ولایت عکس یادگاری گرفت.
‌چهارشنبه 15 خرداد 1392 - 15:53
bardia.kaviani - زوریخ - سوییس
این پاسدارهای دزد و مفت خور روزی به سزای اعمال خودشان خواهند رسید.
‌چهارشنبه 15 خرداد 1392 - 16:49
mohammad.avaz - تهران - ایران
انشاالله که مثل سگا به ژوئن هم بیفتید
‌چهارشنبه 15 خرداد 1392 - 17:21
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.