تهران خواستار مشارکت شرکت های روسی در پروژه های نفتی شد

علیرضا کرمانی

ایران فرصت های بیشتری به روسیه می دهد تا شرکت های روسی بتوانند در توسعه میادین نفت و گاز ایران مشارکت کنند.

 
به گزارش خبرگزاری روسیه – اینترفکس- السکاندر نواک، وزیر انرژی روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفته است که جمهوری اسلامی ایران به برخی شرکت های روسی پیشنهاد داده است تا در چندین میدان نفتی و گازی وارد همکاری شوند.
 
بر پایه همین گزارش در دومین روز از نشست همکاری های مشترک  ایران و روسیه ، گفت و گوها در باره تغییر برخی قوانین در ایران ادامه یافت.
 
تغییراتی که به شرکت های روسی اجازه می دهد تا سهمی از پروژه ها داشته باشند.
 ایران و روسیه توافق کرده اند تا کار گروه مشترکی تشکیل دهند و راه حلی برای مشکل دریافت و پرداخت ها پیدا کنند.
 
ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا بانک مرکزی ایران را تحریم کرده اند. ارتباط بانکی ایران با سیستم بین المللی بین بانکی یا سویفت قطع شده و نفت ایران نیز از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا تحریم شده است.
 
وزیر انرژی روسیه در نشست خبری روز سه شنبه اش در این باره گفت یکی از مشکلات اصلی  بر سر راه سرمایه گذاری های مشترک ، مشکل بانکی است.
 
به گفته الکساندر نواک، کار گروه مشترک به دنبال راه حلی خواهد بود تا دو کشور به جای ارزهای خارجی با ارزهای خودشان یعنی ریال و روبل معامله کنند.
 
وزیر انرژی روسیه اضافه کرد شرکت های روسی علاقمند به چنین راه حلی هستند.
 الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه از راه حل دیگری نیز سخن گفت.
 
این که شرکت های روسی آمادگی  دارند با فرستادن تجهیزات و قطعات ساخت روسیه در پروژه های نفت و گاز ایران مشارکت کنند.
 
اگر چه در گفته های وزیر انرژی روسیه جزییات بیشتری از دستور مذاکرات دیده می شد، اما علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران در مصاحبه های متعددش تنها از توسعه روابط سخن گفت.
 
دهمین نشست همکاری های مشترک ایران و روسیه روز دوشنبه در مسکو آغاز به کار کرد.
 علی اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران و الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه، سرپرستی هیات های دو کشور را بر عهده دارند.

+20
رأی دهید
-44

shytoon - وادوز - لیچتن اشتین
برو ای گدای مسکین در خانه ی شرکت های روسی زن ...............
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 15:34
Kamran631 - لیون - فرانسه
این که خبر جدیدی نبود، روسیه خیلی‌ وقته که پنجه‌های کثیفش رو روی کشور ما انداخته ! جالب توجه برادران ساندیس خور، اگه جرئت دارید برید سفارت روسیه رو اشغال کنید، اونوقت می‌بینید چطور سید علی‌ گدا به رقاصی وادار میشه !!
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 15:56
kobalt - کرج - ایران
روسیه برای صنایع نفت خودش از تکنو لژی غربی استفاده میکنه بهر حال خری که از روسها آبستن شه 90 ساله میزاد.نمونش نیروگاه هسته ای فعلا 12ساله.
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 18:12
azadeh11 - آمستردام - هلند
هلند آمستردام. این روس‌ها میخواستن که به خلیج فارس برسان و به آرزو‌هایشان رسیدن. امیدوارم که هر چه زودتر یک نفر مثل امیر کبیر بیاید و هر چی‌ روسی و انگلیسی را بندازه بیرون. امین
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 18:35
compatriot - تورنتو - کانادا
آخوند انگلیسی، روسی و روسپی از آب در آمد. پس چه شد نه‌ شرق نه‌ غربی؟ حالا فتوا و حکم اسلامی از ... مبارک خارج کنید، کی‌ اهمیت میده!؟ ملت در خواب زمستانی فرو رفتند.
‌چهارشنبه 25 بهمن 1391 - 19:42
karkas - اصفهان - ایران
کیانوری بخواب که هزبت بیدارست ...............................................................
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 00:24
dark night - تهران - ایران
تًف به روی وطن فروشتون شما از قاجارها هم پست تر هستید، ترکمن چای و گلستان پیش شما سر فرازند.
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 00:49
karkas - اصفهان - ایران
فعلا که کشور دست حزب تودست ...........................................................................
‌پنجشنبه 26 بهمن 1391 - 00:21
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.