آمادگی پلیس فتا برای ایجاد پلیس سایبری در سایر کشورها

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی در دیدار با تعدادی از نمایندگان پلیس سازمان اینترپل از اعلام آمادگی پلیس سایبر ایران با سازمان جهانی اینترپل در راه اندازی پلیس سایبر در دیگر کشورها خبر داد.


به گزارش ایسنا،‌ سردار هادیانفر، رییس پلیس فتا ناجا در دیدار که با حضور میشل لوبوتن، معاون اجرایی سرویس‌های پلیس سازمان اینترپل، دیل شیهان، معاون آموزش و ظرفیت سازی و عبدالعزیز عبیداله، معاون بخش خاورمیانه و شمال آفریقا به عنوان نمایندگان سازمان اینترپل برگزارشد، اظهار داشت: قدرت پلیس سایبری ایران در کشف جرایم 67 درصد می‌باشد، در حالی که این رقم در موفق‌ترین کشورهای دنیا بین 21 تا 25 درصد است.


وی با اشاره به اینکه 80 درصد کارکنان پلیس فتا ناجا، مهندسان متخصص در زمینه فضای سایبر می باشند، ادامه داد: تاکنون 10 استان در کشور مجهز به آزمایشگاه شناسایی ادله دیجیتالی جرم شده‌اند و تا پایان سال جاری نیز این آزمایشگاه در مابقی استان‌ها راه‌اندازی می‌شود.


رییس پلیس فتای ناجا همچنین به تشکیل دانشکده تخصصی فتا در دانشگاه علوم انتظامی اشاره کرد و از اعلام آمادگی پلیس سایبر ایران با سازمان جهانی اینترپل در راه اندازی پلیس سایبر در دیگر کشورها خبر داد.

 

پلیس سایبری ایران در رتبه نخست پلیس‌های موفق جهان قرار دارد

در ادامه این دیدار، میشل لوبوتن، معاون اجرایی سرویس‌های پلیس سازمان اینترپل با بیان اینکه هدف از این سفر مذاکره، گفت‌وگو و ارتقای همکاری‌ها میان پلیس اینترپل و ایران است، گفت: استفاده از بستر پلیس بین‌المللی برای افزایش همکاری‌های منطقه‌ای، یکی دیگر از اهداف این سفر است.


وی تصریح کرد: پلیس سایبری ایران با وجود نوپا بودن در رتبه نخست پلیس‌های موفق جهان قرار دارد‏، این در حالی است که قدرت کشف پلیس سایبر ایران دو برابر آمریکاست.


میشل لوبوتن در خاتمه خواستار ملاقات‌های بعدی پلیس فتا ایران در راستای تبادل اطلاعات برای ایجاد فضای سایبری امن‌تر، در سراسر دنیا شد.


در حاشیه این نشست، تعدادی از انیمیشن‌های ساخت پلیس فتا ناجا در خصوص جرایم فضای سایبری برای نمایندگان پلیس سازمان اینترپل پخش شد و آنها خواستار قرار دادن انیمیشن‌های مزبور در سایت جهانی این سازمان شدند.

+37
رأی دهید
-56

compatriot - تورنتو - کانادا
البته در جرم تولید کردن شماها حرف اول را می‌زنید. ستار بهشتیها را گرفتند و شکنجه کردید! چرا اینقدر وقیح و پرو هستند. دنیا از شما شکنجه گران متنفره و شما درخواست می‌کنید تا به دیگر کشورها آموزش بدید چطور دست و پا می‌برید، شکنجه می‌کنید و آدم میکشید. خاک عالم بر سرتون.
‌پنجشنبه 21 دي 1391 - 14:20
m.mehdi - هامبورگ - المان
میخوان آدمکشی روا هم صادر کنن .....ا
‌پنجشنبه 21 دي 1391 - 15:07
ahoramazda.pers - امستردام - هلند
هیچی‌ دیگه فقط مونده اینا بیان بقیه جاهای جهان هم کنترل کنند ملت‌ها رو بی‌چاره کنند همه حسابی‌ از وجود دیکتاتوری لذت ببرند به قبر انگلستان که این خمینی رو گذاشت بر روی صندلی قدرت
‌پنجشنبه 21 دي 1391 - 15:46
میکایل - مالمو - سوئد
با آن دستگاها آکه با پول خون جوانان ایران مثل ستار بهشتی،خریدید ،دست هر کشور دیکتاتوری مثل ایران باشه می‌توان جاسوسی کرد اینکه افتخاری نیست عوضی‌.
‌پنجشنبه 21 دي 1391 - 15:52
masoud2013 - کوالالامپور - مالزی
آره . مخصوصا روشهای کشتن یه آدم بیگناه مثل ستار بهشتی که فقط انتقاد کرده بود رو به نحو احسن به کشورهای دیگر آموزش میدن.
‌پنجشنبه 21 دي 1391 - 15:49
emetis83 - استکهلم - سوئد
پلیس سایبری ایران در رتبه نخست پلیس‌های موفق جهان قرار دارد..........خب این فضول بودنتون رو ثابت میکنه که در خصوصی ترین مسایل زندگی مردم هم سرک می کشین .یه سره نشستین ایمیل ها و فیس بوک ملت رو چک می کنین اسمش هم گذاشتین پلیس سایبری برای ماله کشی روی جاسوسی تون وگرنه ای کاش واقعا از این دانش برای امنیت مردم در دنیای مجازی استفاده میکردین
‌پنجشنبه 21 دي 1391 - 16:30
kobalt - کرج - ایران
خدا بیامرزه مرحوم جابز رو اگه پلیس فتا با آمریکا همکاری میکرد .میشد ستار بهشتی آمریکا
‌پنجشنبه 21 دي 1391 - 22:49
bita tehrani - ونکوور - کانادا
صدور انقلاب علنی میشود!
جمعه 22 دي 1391 - 03:39
malekIT - شیراز - ایران
آره ارواح ننت..
جمعه 22 دي 1391 - 18:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.