نماینده مجلس: حال سه ‌دانش‌آموز شین‌آباد وخیم است

رسول خضری، نماینده پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت مصدومان و آسیب دیدگان آتش‌سوزی در مدرسه شین آباد گفته که «وضعیت سه تن از دانش‌آموزان حاد است که یک نفر آنان در مشهد و دو نفر دیگر در اصفهان بستری هستند.»

 
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، آقای خضری روز چهارشنبه، ۱۳ دی ماه، گفته است: «سه تن از آنها در تبریز هستند و سه تن از مصدومان این حادثه برای ادامه درمان به مشهد و شش به اصفهان منتقل شدند.»
 
نماینده پیرانشهر در مجلس همچنین افزود که «شش تن از دانش‌آموزان این حادثه از ناحیه ریه دچار آسیب شده‌اند که متاسفانه تاکنون دوتن از آنها فوت کرده‌اند.»
 
فریدون عابدینی،‌ رییس بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان هم گفته که وضعیت دو تن از دانش‌آموزان مصدوم مناسب نیست و «عفونت قلب، ریه و کلیه در این دو دانش‌آموز شین آبادی مشاهده می‌شود.»
 
 «استفاده از روش‌های قدیمی درمان»
 
آقای عابدینی گفته است: «اگر این دانش‌آموزان تحت روش‌های درمانی جدید سوختگی قرار می‌گرفتند، سرعت بهبودی در آنها بیشتر می شد. در روش‌های جدید درمان بیماران سوختگی پس از ۲۴ ساعت نسوج مرده از محل آسیب دیده با توجه به میزان سوختگی طی یک یا دو عمل برداشته می‌شود و مدت زمان کوتاهی پس از آن پانسمان‌های نانو کریستال نقره با پوشش آنتی باکتریال در محل آسیب داده قرار داده می‌شود.»
 
وی گفته است: «برای درمان اولیه این بیماران از روش‌های سنتی و مصرف "بتادین"و "پماد" استفاده شده در حالی که در بیشتر کشورهای دنیا و به ویژه بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان، این روش منسوخ شده است.»
 
روز ۱۵ آذرماه بر اثر آتش‌گرفتن یک بخاری نفتی در مدرسه‌ای در شین آباد پیرانشهر در استان آذربایجان غربی، شماری از دانش آموزان دچار سوختگی شدید شدند.
 
پس از این حادثه ، نماینده پیرانشهر در مجلس خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفته بود: «باید از ملت ایران برای این حادثه عذرخواهی شود. هر جای دنیا این اتفاق رخ می‌داد وزیر مربوطه استعفا می‌کرد من همین توصیه را به حاجی بابایی دارم.»
 
حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر اموزش و پرورش هم در پاسخ گفته بود: «معلم در هنگام آتش سوزی به جای خارج کردن دانش آموزان به کمک سرایدار تلاش کرده تا بخاری را از کلاس خارج کند، اما دستشان سوخته و بخاری را مقابل کلاس رها کردند که این مسئله خروج دانش آموزان را با مشکل مواجه کرد. اگر معلم این کار را انجام نمی‌داد و دانش آموزان را از کلاس خارج می‌کرد، شاهد این حادثه تلخ نبودیم.»

+53
رأی دهید
-20

نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
چرا این جیره خورهای آخوند ها، ساندیس خور‌های خود فروش، یار و قال‌های الله مدینه نمیان اینجا یه نظر بدهند راجع به بچه‌های مملکت خودشون!؟؟؟ الان یه بچه تو غزه گور به گور شده بود، رگ غیرت همه زده بود بالا!!
‌پنجشنبه 14 دي 1391 - 11:24
perser68 - فلوریدا - امریکا
نقی‌ الله_سیدنی استرالیا. دوست گرامی‌،خیلی ساده،اینایی که ازشون اسم بردی معتقدن، اینهمه وحشیگری،ندونم کاری،اعدام،مدرسه‌های بدتر از آغل گوسفند، سوختن و کباب شدن،کلاشی،کلاهبرداری از جان و مال مردم،دادن مال مردم به فلسطین و غزه، حکومت الله بر مردمه! امتحان الهیه برای بردن ما به بهشت ندیده! مگه نبود یه ماه قبل روی زغال راه میرفتن از فرط عشقه به الله؟عشقه به حسین؟
‌پنجشنبه 14 دي 1391 - 20:04
نقی‌ الله - سیدنی - استرالیا
perser ۶۸ - فلوریدا - امریکا . راست میگی‌ عزیز..درود بر تو
جمعه 15 دي 1391 - 10:23
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.