نماینده مجلس ایران: احمدینژاد به طور واضح با سپاه مشکل دارد
آقای کوثری به روزنامه مردمسالاری گفته است: "سپاه از همان هفته های اول چهار ساله دوم دولت [آقای احمدی نژاد] نسبت به این مسئله که دیگر با احمدی نژاد و دولتش هم رأی نیست، آگاهی پیدا کرد".
او اقدام اخیر آقای احمدی نژاد در کنار گذاشتن رضا تقی پور از وزارت ارتباطات را در راستای کنار گذاشتن چهره های نزدیک به سپاه از دولت دانسته و گفته است که جای او به یکی از نزدیکان آقای احمدی نژاد داده شده است.
آقای احمدی نژاد حدود یک ماه پیش آقای تقی پور را برکنار کرد و علی نیکزاد، وزیر راه و شهرسازی را با حفظ سمت به سرپرستی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گمارد. دولت بعدا اعلام کرد که قصد دارد با ادغام این دو وزارتخانه، وزارتخانه ای جدید به نام وزارت امور زیربنایی تأسیس کند، اما نمایندگان مجلس هشدار دادند که چنین اقدامی نیازمند تصویب مجلس است.
انتقاد کم سابقه آقای کوثری از رئیس جمهور ایران در حالی مطرح شده است که چند وزارتخانه مهم دولت در اختیار چهره های نزدیک به سپاه است.
رستم قاسمی، وزیر نفت ایران تا پیش از تصدی این وزارتخانه، فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیای سپاه را به عهده داشت. مصطفی محمد نجار، وزیر کشور هم از فرماندهان سپاه بوده است. مجید نامجو، وزیر نیرو و احمد وحیدی، وزیر دفاع نیز از جمله چهره های سپاه پاسداران در دولت فعلی آقای احمدی نژاد هستند.
با این حال آقای کوثری گفته است که آقای احمدی نژاد با "لجاجت" وزیران معرفی شده توسط سپاه را کنار گذاشته است.
اشاره او به "هفته های اول چهار ساله دوم دولت" یادآور دوره ای است که اعتراضات انتخاباتی در ایران در جریان بود و آقای احمدی نژاد با انتصاب اسفندیار رحیم مشایی به معاونت اولی خود، اعتراض همپیمانان وقت خود در جناح اصولگرا و مخالفت آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران را برانگیخت.
این اشاره همچنین یادآور یکی از گزارش های سفارت آمریکا در باکو است که حدود دو سال پیش توسط سایت ویکی لیکس افشا شد. بر اساس این گزارش، "یک فرد قابل اعتماد" به کارمندان سفارت آمریکا در آذربایجان گفته بود که در یک جلسه شورای عالی امنیت ملی ایران، میان رئیس جمهور و فرمانده سپاه بر سر نحوه برخورد با اعتراضات انتخاباتی اختلاف نظر شدید پیش آمده و فرمانده سپاه به صورت آقای احمدی نژاد سیلی زده است.
سپاه پاسداران این گزارش را به شدت تکذیب کرد.
آقای کوثری در مورد دلیل تغییر رفتار آقای احمدی نژاد پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ گفته است: "دولت دهمی ها از همان روزهای اول به این فکر افتادند که دولت یازدهم را هم تحت اختیار خود بگیرند و به همین دلیل رفتارهایشان به کلی تغییر کرد و دائم به دنبال انجام دادن کارهایی هستند که به زعم خودشان بتوانند رأی لایه های مختلف را به خود جلب کنند".
منتقدان اصولگرای آقای احمدی نژاد به ویژه پس از قهر ۱۱ روزه او در پی ابقای حیدر مصلحی در وزارت اطلاعات، با صراحت بیشتری از او انتقاد می کنند.
آنها نگران هستند که او یکی از نزدیکان خود را برای انتخابات بعدی ریاست جمهوری نامزد کند.
تعدادی از چهره های سیاسی پر نفوذ جناح اصولگرا و شماری از مقامات نظامی، نزدیکان آقای احمدی نژاد را "جریان انحرافی" می نامند و هشدار می دهند که خطر اصلی در انتخابات آینده، ائتلاف میان اعضای این حلقه با سایر منتقدان حکومت خواهد بود.