مهدی هاشمی در مجلس ایران 'شاه کلید فتنه علیه رهبری' توصیف شد
به گزارش خبرگزاری فارس، آقای رسایی امروز سه شنبه ۲۸ آذر (۱۸ دسامبر) با اشاره به "اظهارات متهم که در روزهای اخیر در فضای مجازی منتشر شده"، از قوه قضاییه ایران پرسید که چرا آقای هاشمی را بدون انجام تحقیقات در مورد این اظهارات آزاد کرده است؟
در هفته های اخیر، یک منبع ناشناس چند فایل صوتی از گفتگوهای خصوصی میان مهدی هاشمی و نیک آهنگ کوثر، روزنامه نگار مقیم آمریکا را منتشر کرده که حاوی اظهارات آقای هاشمی علیه مسئولان ارشد حکومت ایران است. خانواده مهدی هاشمی این فایل ها را ساختگی می دانند، اما آقای کوثر تاکید دارد که محتوای آنها واقعی است.
مهدی هاشمی دو روز قبل، پس از ۸۴ روز بازداشت در سلول انفرادی و با وثیقه ۱۰ میلیارد تومانی از زندان اوین آزاد شد و بنا به اعلام قوه قضاییه ایران، باید در مقابل دادگاه پاسخگوی اتهامات خود باشد.
حمید رسایی، در سخنرانی امروز خود مهدی هاشمی را به "مدیریت کودتا" در جریان "فتنه سال ۸۸" متهم کرد و افزود: "وی در روزهای بعد از انتخابات سال ۸۸ صدها میلیون تومان به اراذل و اوباش پرداخت کرده است تا در برخی از میادین تهران، بانکها و امکانات عمومی را به آتش بکشند و ایجاد رعب و وحشت کنند."
بسیاری از حامیان رهبر جمهوری اسلامی، اعتراضات بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ را نوعی "کودتا" علیه حکومت ایران دانسته و از آن تحت عنوان "فتنه ۸۸" یاد می کنند.
آقای رسایی، با انتقاد شدید از اکبر هاشمی رفسنجانی، پدر مهدی هاشمی، وی را متهم کرده که با اعمال نفوذ، در صدد جلوگیری از رسیدگی عادلانه به اتهامات فرزند خود است و از قوه قضاییه خواسته است که در مقابل چنین فشارهایی مقاومت کند.
این نماینده طرفدار دولت با اشاره به اقامت سه ساله مهدی هاشمی در خارج از ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری گذشته، گفت که وی "با توصیه و مشورت بزرگترش از کشور گریخته" و بعدا "باز با توصیه و سفارش بزرگترش به داخل ایران باز گشته"، چون "پدر احساس می کند در سرهم بندی پرونده پسر در درون کشور موفق تر خواهد بود".
حمید رسایی، بدون توضیح بیشتر مدعی شده که پرونده مهدی هاشمی در "شورای امنیت کشور" مورد بررسی قرار گرفته است و در جای دیگر، از به دست آمدن "اطلاعات مهم" از افرادی خبر داده که در ارتباط با این پرونده دستگیر شده اند.
آقای رسایی تاکید کرده است: "بر اساس اطلاعات موثق، مشاوران عالی مهدی که او را فراری دادند و بعد از سه سال بازگرداندند، اکنون تمام تلاش خود را میکنند تا پرونده مهدی هاشمی را به ابعاد سیاسی آن منحصر کنند و بر این اساس از هیچ کاری دریغ نمیکنند تا از مفاسد اقتصادی و امنیتی وی عبور کنند."
وی افزوده این تلاش در حالی صورت می گیرد که "فساد اصلی مهدی هاشمی قبل از آن که سیاسی باشد، اقتصادی است".
نماینده تهران در مجلس نهم، در بخشی دیگر از اظهارات خود، با اشاره به "انتشار چند نوار صوتی در فضای مجازی"، این نوارها را "حاشیه های اسناد" دادگاه مهدی هاشمی دانسته است.
"انتقال اطلاعات محرمانه به خارج کشور"، "اخلال در نظام اقتصادی"، "جاسوسی" و "فساد در قراردادهای بزرگ"، از جمله تهاماتی است که علیه مهدی هاشمی مطرح شده است.
وی همچنین متهم است که در سازماندهی اعتراضهای پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ دست داشته است.