واکنش آمریکا به صفحه فیسبوک آیتالله خامنهای
خانم نولاند روز دوشنبه ۱۷ دسامبر ( ۲۷ آذر) در عین حال به شوخی گفت که کنجکاو است بداند که آقای خامنهای چقدر" لایک" دریافت میکند.
روز گذشته اعلام شد که صفحه فیس بوک رهبر ایران از روز ۲۳ آذر (۱۳ دسامبر) راه اندازی شده است.
پس از انتشار گسترده خبر راه اندازی این صفحه در روز دوشنبه، تعداد مراجعه کنندگان و دنبال کنندگان آن افزایش ناگهانی داشته است.
مقامات ایران هنوز در این مورد اظهارنظر نکردهاند.
این صفحه از جمله شامل عکسی غیررسمی از آقای خامنه ای است که او را در جریان یک سفر سوار بر اتومبیل نشان می دهد.
عکسی قدیمی از رهبر ایران در کنار آیت الله روح الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی هم در این صفحه منتشر شده است.
اظهارنظر سایر کاربران فیسبوک که در این صفحه چاپ می شود توجه زیادی را به خود جلب کرده است.
تعداد قابل توجهی از این اظهارنظرها به هواداران رهبر ایران تعلق دارد، اما شمار زیادی اظهارنظر انتقادی و تند هم در این صفحه منتشر می شود.
به نظر می رسد که اظهارنظرهای توهین آمیز به طور مرتب از این صفحه حذف می شود.
دفتر آیتالله خامنهای در فضای مجازی فعالیت چشمگیری دارد و علاوه بر اداره یک سایت اینترنتی بسیار فعال و به لحاظ فنی پیشرفته، بر روی شبکههای اجتماعی فیسبوک، توییتر و اینستاگرام (یک شبکه اجتماعی به اشتراک گذاری عکس) حضور پیدا کرده است.
سایتهای فیسبوک و توییتر، در جریان اعتراضات بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ در ایران فیلتر شدند و از آن زمان تاکنون، دسترسی به آنها بدون فیلترشکن امکانپذیر نیست.
مسئولان حکومت ایران، این شبکههای اجتماعی را از ابزارهای "جنگ نرم" با جمهوری اسلامی میدانند و اسماعیل احمدی مقدم فرمانده پلیس ایران، پیشتر، "شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر" را ابزار سازماندهی "ناراضیان پراکنده، مجرمان و سرویسهای خارجی" دانسته بود.