احمدی نژاد: یک دفعه نام فرد پیروز انتخابات 92 را می‌نوشتند، خیال همه را راحت می‌کردند!

انتخاب : رییس‌جمهور طی اظهارات بی سابقه در اولین همایش ملی قوه مجریه در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، سخنانی به زبان راند که باعث حیرت ناظران سیاسی شده است.


به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ وی که در این اظهارات ظاهراً عصبانی به نظر می رسید، ضمن حمله شدید به «کسانی که مردم را محدود می کنند تا خودشان سر جای‌شان بمانند» ، از ضرورت «انتخابات آزاد» سخن گفت و حتی به طعن گفت که دوستی شوخی کرده و گفته یک دفعه نام فرد پیروز 92 را می‌نوشتند و خیال همه را راحت می‌کردند!


وی افزود: این طرح تمام کارها و انتخابات گذشته را زیر سوال می‌برد و در این مقطع کار درستی نیست و به قول یک شخصی شوخی کرد و گفت که یک دفعه نام فرد را هم می‌نوشتند و خیال همه را راحت می‌کردند.


وی که باید منتظر واکنش های شدید نهادهای مختلف باشد، با تاکید بر اینکه هر قوه و مسئولی به قدر اختیارات خود باید دارای مسئولیت باشد، گفت: بعضی‌ها خیال می‌کند هنوز در زمان قاجار هستیم و در زمان استبداد که یک مجلس پیدا کردیم و این مجلس پناه مردم است، خیر این طور نیست، دستاوردهای ملت و انقلاب فقط در مجلس خلاصه نمی‌شود.

 

محمود احمدی‌نژاد در اولین همایش ملی قوه مجریه در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، انتخابات آزاد را حق مردم دانست و گفت: انتخابات آزاد هم اصالت دارد و هم ضرورت و اینکه حدود انتخاب رئیس جمهور بر اساس اعتقادات یک گروهی محدود شود درست نیست و این مغایر با روح قانون اساسی است.


رئیس جمهور افزود: اینکه رئیس جمهور کاغذ دستش بگیرد و برای تایید مذهبی بودن و یا سیاسی بودنش امضا جمع کند خلاف قانون است و با این طرح مجلس قانون اساسی تغییر می‌کند اما تغییر قانون اساسی راه خود را دارد و ما نباید کاری بکنیم که حضور مردم کم رنگ شود.

وی با بیان اینکه اصل 116 قانون اساسی نحوه برگزاری انتخابات را بر عهده قانون گذاشته است و نه ویژگی‌های رئیس جمهور را گفت: قانون اساسی ویژگی‌های رئیس جمهور را احصا کرده و در دو اصل نیز تاکید کرده که نظارت بر عهده شورای نگهبان است و تا به حال نیز همین طور بوده است.

احمدی نژاد گفت: بعضی‌ها فکر می‌کند اگر مردم را محدود کنند خودشان سر جای‌شان می‌مانند اما این طور نیست.


رئیس جمهور ضمن انتقاد از این که طرح مجلس اختیارات وزارت کشور را محدود کرده است، گفت: مجلس چطور می‌خواهد اجرای انتخابات را که حق وزارت کشور است بگیرد و به دست دادستان کل بدهد. در طول 33 سال گذشته وزارت کشور انتخابات را بر عهده داشته و اگر اشتباهی داشته است برای همه بوده و اگر کارش درست بوده نیز برای همه بوده است و همه از این سیستم انتخاب شده‌اند.


وی افزود: این طرح تمام کارها و انتخابات گذشته را زیر سوال می‌برد و در این مقطع کار درستی نیست و به قول یک شخصی شوخی کرد و گفت که یک دفعه نام فرد را هم می‌نوشتند و خیال همه را راحت می‌کردند.

 

 

احمدی نژاد ادامه داد: بعضی‌ها خیال می‌کند هنوز در زمان قاجار هستیم و در زمان استبداد که یک مجلس پیدا کردیم و این مجلس پناه مردم است، خیر این طور نیست، دستاوردهای ملت و انقلاب فقط در مجلس خلاصه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش برای دخالت در حوزه اجرا قابل قبول نیست چرا که رئیس جمهور با انتخاب مستقیم مردم انتخاب می‌شود و رای حداقل 50 درصد به علاوه یک کل مردم ایران را دارد. اما نمایندگان که با حداقل رای مردم به مجلس می‌روند نمی‌توانند وظایف رئیس جمهور را محدود سازند.


در همین حال، ایسنا گزارش داد: احمدی نژاد با اشاره به مطالب طرح شده در این همایش اظهار داشت: در نظام اجتماعی ما مهم‌ترین رکن و نهاد، قانون اساسی است و ما از قانون اساسی مهم‌تر نداریم. همه اندیشه‌ها، نظریه‌های اجتماعی، حکومتی، مطالبات و آرزوهای چندین ساله، مفاهیم دینی مرتبط با مناسبات و نظامات اجتماعی و شیوه زمامداری همه در قانون اساسی مندرج است و اگر حقوق و ارزش‌ها در جامعه گسترش پیدا می‌کند، باید بر اساس قانون اساسی باشد.

 

وی با بیان این‌که در قانون اساسی، حقوق متقابل مردم و زمامداران و نقش و وظیفه هر کدام مشخص شده است، گفت:‌ در واقع مهم‌ترین و مستحکم‌ترین سند تنظیم‌کننده روابط و حدود و مرزهای اجتماعی در قانون اساسی مشخص شده است.

 

وی افزود: این حرف‌ها به این معنا نیست که این سند کامل است و نیاز به اصلاح ندارد، خیر. در دوره‌های زمانی بر اساس تجربیات، دانش و پیشرفت جامعه باید اصلاحاتی انجام دهیم و این به این معنا نیست که این سند وحی منزل است و نمی‌توان تغییر داد، ولی باز هم تاکید بر آن داریم که مهمتر از آن سندی نداریم.

 

رییس‌جمهور در ادامه با اشاره به مطالب مطرح شده از سوی برخی از حقوقدانان و اساتید عضو هیات علمی برخی از دانشگاه‌ها در این همایش،‌ اظهار کرد:‌این سخنان نشان دهنده این است که نواقصی وجود دارد، البته این ایرادات به واضعان قانون اساسی برنمی‌گردد و آنها نوعا فاقد تجربه حکومت‌داری و زمامداری بودند، چون فرصتی در اختیار آنها در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برای این موضوع نبوده است و حتی اگر این نیز نبود، چون مناسبات در حال تغییر است و وقتی ما به سطح بالاتری منتقل می‌شویم نیاز به تنظیم مجدد هستیم و اصلاح می‌خواهد.

 

رییس جمهور در عین حال تصریح کرد: البته تا زمانی که این قانون معتبر است، هیچ کس نمی‌تواند این قانون را کنار بگذارد و همه‌ی تصمیمات، اجراها و هر اقدامی در کشور باید مبتنی بر قانون باشد؛ چرا که قانون اساسی تنها سند مطلوب و مدون میثاق ملی است و طبق فرموده امام (ره)، مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی، قانون اساسی است.

 

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از صحبت‌های خود به جایگاه انسان در خلقت اشاره و اظهار کرد: انسان مهم‌ترین موضوع عالم هستی است و تنها موجودی است که استعداد الهی شدن دارد و صفات الهی در وجود او برای متحول شدن و متجلی شدن به امانت گذاشته شده است و حکومت، قانون اساسی، کار و فعالیت اجتماعی، همه اینها مربوط به انسان است و در رابطه با انسان معنا پیدا می‌کند و همه باید بسترساز شکوفایی و تعالی انسان باشد.

 

رییس‌جمهور با بیان این‌که خداوند عالم را برای انسان خلق کرد و انسان را برای تعالی، گفت: انسان باید این تعالی و کمال را آزادانه انتخاب کند و این امر باید با انتخاب آزاد انجام شود. خداوند انسان را آزاد خلق کرده و اجازه داده که با انتخاب خود سیر کمال را طی کند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که در شرایط تحمیل و اکراه، ارزش و ضدارزش و تعالی و سقوط بی‌معناست، گفت: زمانی نظام ارزشی و ارزیابی معنا پیدا می‌کند که انتخاب آزادانه باشد و همه ارزش‌های انسانی در سایه آزادی معنا پیدا می‌کند. همه زیبایی‌های عالم نیز در سایه آزادی انسان معنا و مفهوم پیدا می‌کند.


احمدی‌نژاد افزود: خداوند حتی اجرای عدالت در روابط اجتماعی را نیز بر عهده انسان‌ها و انتخاب آزاد انسان‌ها گذاشته است.


رییس‌جمهور همچنین با اشاره به اهمیت اجرای عدالت و طرح این پرسش که چرا عدالت مهم است، گفت: عدالت بستر کمال و تعالی انسان است و اگر همین عدالت با اراده آزاد ملت‌ها و انسان‌ها مستقر نشود، کمال‌آفرین نیست و فاقد ارزش است، چون انسان‌ها آزاد هستند و خداوند برای آنها حق تعیین سرنوشت قرار داده است و این مهم‌ترین حق است.

 

وی با بیان این‌که استقلال هم به واسطه آزادی است، اظهار کرد:‌ کسی که آزاد نیست، استقلال برای او معنا ندارد؛ چرا که آزادی منشاء کرامت انسان است و کرامت مستلزم استقلال است. وقتی ملتی می‌خواهند مستقل باشد در واقع می‌خواهد با کرامت زندگی کند.

 

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به جایگاه استقلال و آزادی در قانون اساسی ما، گفت: در قانون اساسی ما آزادی بسیار مهم است.

 

رییس هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی با اشاره به برخی از بندهای قانون اساسی در مورد آزادی از جمله آزادی نشریات و مطبوعات، احزاب و همچنین برگزاری راهپیمایی، گفت: قانون اساسی باید شکل‌دهنده یک نظام اجتماعی متوازن بر مبنای اراده مردم باشد.

 

وی افزود: برداشت من از قانون اساسی این است که یک ساختاری را برای نظام اجتماعی پیش‌بینی کرده که اگر قطعات آن ساختار را در کنار هم بچینیم یک نظام متعادل و متوازن در خدمت کمال، تعالی و آزادی انسان‌ها خواهد بود. واضعان قانون اساسی یک شکل از نظام اجتماعی را در ذهن‌شان تصور کردند و بعد از آن اجزای آن را در قانون اساسی چیدند، مثل یک پازل که قطعه قطعه شده و با قرار دادن قطعات آن در کنار هم این پازل کامل می‌شود. برخی فکر می‌کنند هر قطعه‌ای را با هر شکلی کنار هم بچینیم کار درست می‌شود و به یک شکل متعادل می‌رسیم در صورتی که این اشتباه است و ما باید یک نظام متوازن داشته باشیم.

 

رییس‌جمهور با تاکید بر این‌که حق تعیین سرنوشت در اختیار ملت است بر اساس آزادی، گفت: باید در تمام قوا و کسانی که با قانون برخورد دارند این موضوع متبلور شود. باید در همه جا این موضوع لحاظ شود، قضاوت، اجرا،‌ قانونگذاری، شورای نگهبان و حکومت باید در مطالبه حق مردم،‌ آزادی مردم و حق تعیین سرنوشت آنها باشد، وگرنه حکومت بی‌معناست.


وی افزود: در برداشت‌هایی که از قانون اساسی صورت می‌گیرد ،باید اختیارات و مسئولیت نهادها متعادل و متوازن باشد. نمی‌توانیم به نهادی 100 واحد مسئولیت بدهیم، ولی اختیار آن 2 واحد باشد. اگر به نهادی 100 واحد مسئولیت می‌دهیم 100 واحد نیز باید اختیار داده شود. نمی‌شود که مثلا اختیارات در قوه مجریه باشد و تکالیف در قوه قضاییه یا برعکس، مثلا اختیارات در قوه قضاییه و مقننه باشد و مسئولیت‌ها در قوه مجریه. این عدم توازن اشکال ایجاد می‌کند؛ چرا که تاکید بر این است که ساختار باید متعادل و متوازن باشد و اگر اینگونه نباشد ممکن است ما با موجودی روبرو شویم که یک دستش شش متر است و یک دست آن دو سانتی‌متر. یک دست آن 80 تا انگشت دارد و یک دست آن تعدادی محدود. هر قوه و مسئولی باید متناسب با اختیارات خود مسئولیت داشته باشد و این یک اصل حقوقی است و مفاهیم حقوقی نیز مفاهیم عقلانی هستند.


رییس‌جمهور با اشاره به بحث تنظیم روابط بین قوا گفت: شأن روابط بین قوا شأن قانون اساسی است و نمی‌شود ما در قوه مجریه برای خود تعامل با سایر قوا را تنظیم کنیم و نمی‌شود با آیین‌نامه داخلی مجلس، اختیاراتی را به قوه‌ای دیگر داد یا از او سلب کرد.


احمدی‌نژاد با اشاره به مساله تفسیر قانون اساسی اظهار کرد: وقتی تفسیرها زیاد می‌شود، به اصل، اشکال وارد می‌کند و گاه می‌بینیم که تفاسیر متضادی در زمانهای مختلف از یک اصل ارائه شده است.


وی اضافه کرد: به نظر من تفسیر باید همانی باشد که اکثریت قاطع مردم آن را درست بدانند و اصل قانون اساسی را نیز نقض نکند. قانون اساسی میثاقی است که مردم به آن رای و اجازه اجرای آن را داده‌اند. البته ممکن است برخی بگویند مردم نمی‌فهمند و ما هرچه گفتیم همان اجرا شود اما باید بگوییم که قانون اساسی با رای مردم برای اجرا معتبر شده است.


احمدی‌نژاد با بیان اینکه "یکی دیگر از مسایل، تغییر اصول قانون اساسی است که روال مشخصی دارد و باید رهبری فرمان بدهند و هیاتی تعیین شود و این تغییرات را اعمال کند و به رفراندوم گذاشته شود"، گفت: نمی‌توان با تفسیر یا با قانون عادی یا با ارجاع به مجمع تشخیص مصلحت نظام، اصل قانون اساسی را عوض کرد. در این صورت دیگر قانون اساسی لازم نیست. مجمع تشخیص مصلحت برای استثناء‌هاست نه قاعده و نه دور زدن قانون اساسی. مصلحت هم باید آنقدر آشکار باشد که اکثریت قاطع مردم آن را بپذیرند.


رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: نمی‌شود عده قلیلی بگویند مصلحت ملت را ما تشخیص می‌دهیم و ملت قادر به تشخیص نیست. چطور این تشخیص را برای ملتی قائل نیستیم در حالی که آنها هستند که ما را انتخاب کرده‌اند؟


احمدی‌نژاد به جایگاه ریاست جمهوری نیز اشاره کرد و گفت: جایگاه ریاست جمهوری صرف نظر از این که رئیس‌جمهور الان احمدی‌نژاد است یا نه، بحث خیلی مهمی است. اگر از سال اول ریاست جمهوری بحث اختیارات را مطرح می‌کردم برای مردم فضای قبلی تداعی می‌شد و این که رئیس‌جمهور به دنبال افزایش اختیارات بیش از قانون اساسی است و دیگر نتیجه‌ای نمی‌گرفتیم. اما باید دانست تنها مقامی که نماد شکل‌گیری اراده ملی است و همه مردم در یک انتخابات یک فرد را انتخاب می‌کنند، رئیس‌جمهور است.


وی با بیان اینکه "طبق قانون اساسی تنها کسی که نماینده کل ملت محسوب می‌شود و بالاترین سطح نمایندگی مردم را دارد رئیس‌جمهور است"، تصریح کرد: بخش مهم مردمسالاری در نظام جمهوری اسلامی در انتخاب رئیس‌جمهور متبلور می‌شود که همه مردم در آن اعمال اراده می‌کنند؛ البته همه ارکان نظام باید بر اساس رای مردم باشد و هست، اما مشکل آنجاست که بخواهیم با اقلیتی، ملت را کنترل کنیم. آنجا که من تذکر برای اجرای قانون اساسی می‌دهم، برای صیانت از اصل قانون اساسی و حقوق مردم است، نه اینکه به دنبال جار و جنجال و ایجاد مسائل اختلافی باشم.


رئیس‌جمهور در ادامه به جایگاه قوه مقننه اشاره کرد و افزود: یک مقایسه آماری نشان می‌دهد که بواسطه تغییرات در قوانین عادی کار به جایی رسیده است که مجموعه نمایندگان مجلس، نماینده اقلیتی از مردم هستند. در قانون اول انتخابات مجلس شورای اسلامی هر نماینده‌ای باید 50 درصد به علاوه یک رای را برای ورود به مجلس کسب می‌کرد. بعدها به خاطر مشکلاتی که پدید آمد، این قانون به 30 درصد به اضافه یک تغییر کرد و هم‌اکنون به 25 درصد بعلاوه یک تقلیل یافته است و امروز در مجلس، در بهترین شرایط هم کسانی به مجلس راه یافته‌اند که تنها 30 درصد آراء ماخذوه را دارند، در حالی که اگر به این رقم میزان افرادی را که در انتخابات شرکت نکرده‌اند نیز اضافه کنیم، می‌بینیم که چه اتفاقی می‌افتد.


احمدی‌نژاد افزود:‌ اراده مردم، انرژی و سوختی است که موتور اداره جامعه را فراهم می‌کند و جهت حرکت آن را مشخص می‌سازد و اگر چنین نباشد، نظام سست می‌شود. سوال این است که اگر کسانی نماینده اقلیت شوند، قرار گرفتن آنها در نهادها و مسئولیت‌ها مشروعیت دارد؟ اراده مردم تنها یک کاغذ نیست که در صندوق‌ها ریخته شود بلکه هر کسی وقتی تصمیم می‌گیرد که در انتخابات شرکت کند اراده او می‌تواند به اندازه خود تغییر ایجاد کند. وقتی مردم اراده کنند و بخواهند، یک تصمیم محقق می‌شود وگرنه هیچ اتفاقی نمی‌افتد.


رئیس‌جمهور طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را که هم‌اکنون در مجلس شورای اسلامی مطرح است، مغایر قانون اساسی دانست.


محمود احمدی‌نژاد در ادامه صحبتهای خود در همایش ملی قوه مجریه در حقوق اساسی جمهوری اسلامی ایران، به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: صرف‌نظر از اینکه این طرح به چه سرنوشتی دچار خواهد شد، نفس این کار خلاف قانون اساسی است و نباید وقت و پول و هزینه مردم و بیت‌المال صرف این طرح شود.


وی اضافه کرد: این طرح مخالف اصل 6 و 115 قانون اساسی است، چراکه اصل بر رای مردم و انتخابات آزاد نیز حق مردم است که هم اصالت دارد، هم ضرورت و هم اهمیت. اینکه ما برخلاف قانون اساسی کاری کنیم که کسی حق نداشته باشد کاندیدا شود مگر اینکه قبلا از کسانی تائیدیه بگیرد، سیاستش را کسی تایید کند و دینداریش را کسی دیگر، آیا این مکانیزم انتخاب رئیس‌جمهور است؟ اگر می‌خواهید قانون اساسی را تغییر دهید راهش را بروید. قبلا هم تلاشهایی شد که قانون انتخابات تغییر کند اما نباید کاری کنیم که حضور مردم کمرنگ شود و خیال کنند که افرادی به جای آنها می‌خواهند تصمیم بگیرند. قانون اساسی شرایط رئیس‌جمهور را مشخص کرده است و تنها نحوه برگزاری انتخابات به قانون عادی واگذار شده است.


رئیس‌جمهور با بیان اینکه "اصل این نظام با مردم است"، اظهار کرد: برخی می‌خواهند مردم را محدود کنند و به نظر من این کار عاقلانه نیست؛ چراکه انقلاب ما با حضور مردم زنده است و مردم این را نمی‌پذیرند و ما هم تلاش می‌کنیم تا قانون اساسی نقض نشود. ما به دنبال انتخابات پرشور و گسترده هستیم تا انرژی لازم برای حضور مردم به دست آید.


احمدی‌نژاد افزود: نمایندگان مجلس هم نباید اجازه دهند این اقدامات خلاف در پرونده آنها ثبت شود. اگر کسی می‌خواهد وارد انتخابات شود باید نظر مردم را جلب کند نه اینکه دست مردم را ببندد. گرفتن اجرای انتخابات از وزارت کشور و دادن آن به دادستانی، دخالت در اجراست. چرا باید روی چیزهایی دست بگذاریم که دشمنان هم سوء‌استفاده کنند و گذشته هم زیر سوال برود؟ برخی دوستان شوخی می‌کردند و می‌گفتند که در طرح، اسم فردی که می‌خواهند رئیس‌جمهور شود را بگذارند.


وی با بیان اینکه "تلاش برای دخالت در اجرا مسبوق به سابقه است"، یادآور شد: برخی خیال می‌کنند که زمان قاجار است و استبداد حاکم است و همه‌ حقوق مردم در مجلس متبلور است. بعد از انقلاب اسلامی و با دستاوردهای حاصل از آن، حقوق و اراده مردم تنها در مجلس نیست. رئیس‌جمهور هم با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شود و حتی رهبری با واسطه توسط مردم انتخاب می‌شود. 33 سال است که مردم حاکم بر سرنوشتشان هستند و دیگر آن دوره گذشته است.


احمدی‌نژاد در ادامه، به برخی مسائل از جمله شورای پول و اعتبار اشاره کرد و گفت: شورای پول و اعتبار یک مرجع حاکمیتی است اما برخی افراد را در آنجا قرار داده‌اند که ربطی به دولت ندارد و حق رای دارند یا حتی برخی تلاش کرده‌اند که در انتخاب رئیس بانک مرکزی حق وتو به برخی نهادها بدهند. برخی خیال می‌کنند که هرچه زیر دست آنها باشد درست است و اگر از زیر دست آنها خارج شد اشکال دارد. اگر ما قانون اساسی را درست اجرا کنیم همه چیز درست می‌شود وگرنه توازن با این کارها به هم می‌خورد و اتفاقا استبداد از همین‌جا شروع می‌شود.


رئیس‌جمهور در بخش دیگری از صحبتهای خود، به طرح سوالاتی از حقوق‌دانان پرداخت و گفت: آیا اداره زندان و پزشکی قانونی و ثبت اسناد و احوال یک کار اجرایی نیست و آیا باید در اختیار قوه قضاییه باشد؟ ما مشاهده می‌کنیم که گاهی یک اتفاق می‌افتد و پزشکی قانونی، قاضی و دادستان همه یک نظر می‌دهند. اخیرا هم دیدیم که می‌خواستند کانون وکلا را هم در اختیار بگیرند. به نظر من نباید این امور همه زیر نظر یک قوه باشد. زمانی بود که بحث پیشگیری از جرم را مطرح کرده بودند و این نظر داده می‌شد که همه دستگاهها پیش از هر اقدامی باید نسبت به انجام آن اطلاع دهند؛ در حالی که مفهوم پیشگیری از جرم، این نیست.


وی اضافه کرد: سوال دیگری که مطرح است این است که آیا آیین‌نامه مجلس می‌تواند اختیارات و مسئولیتهایی برای سایر قوا و رئیس‌جمهور تعریف کند؟ سوال دیگر این است که اگر مجلس لایحه دولت را به گونه‌ای تغییر دهد که با شکل اولیه‌اش به کلی تفاوت داشته باشد، آیا باید دولت این مصوبه را اجرا کند و در صورت اجرا تبعات آن به عهده کیست؟

+323
رأی دهید
-34

بت شکن - مونترال - کانادا
مگر قبل از انتخابات ۸۸ که رهبر بدون در نظر گرفتن عقاید مردم به شما گفت "برو خودت را برای ۴ سال دیگر آماده کن" برای شما بد بود؟؟
یکشنبه 12 آذر 1391 - 12:45
vahid_ - گلاسگو - انگلستان
یادش رفته ۴ سال پیش ایشون یک دفعه پیروز انتخابات معرفی شدند ،، این قضیه خوشبختانه کم کم سر همه آدم خوران و آدم کشان جمهوری میاد ، و همه در آخر تبدیل به مارتین لوثر کینگ میشن ،، موسوی با کروبی از کشت و کشتار مردم بی گناه کم نذاشتن بعد انقلاب ،، الان وضعیت شون نگاه کنید ،، اصلاح طلبها که تا دیروز مردم قتل عام میکردن ، الان خوشبختانه همه یا تو طویله هستن یا تو کشورهای که تا دیروز تو خیابانونا شعاره مرگ مرگ بهشون میدادن ،، همه رفتن کشور های شیطان بزرگ امریکا و انگلیس ،، الان هم نوبت احمدی نژاد دار و دسته شه که تا دیروز مردم خس و خاشاک معرفی میکردن ،، این رسم روزگار هست ،، قدرت برای صدام و قذافی و گنده تر از اونا نموند ،،، واسه شما آدمهای نفهم و احمق میمونه !!!!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 12:52
samuk66 - لندن - انگلستان
حالا چون داره میره می‌خواد ادمِ خوبی‌ بشه!هیچ کس مثل این مموتی مردمو بدبخت نکرده.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 13:23
Arian1 - ابادان - ايران
بالاخره این موجود احمق و زشت یک حرف درست و حسابی‌ زد چون رهبر جنایت کار و خونخوار اسلامی علی‌ یک دست از حالا رئیس جمهور آینده را انتخاب کرده است
یکشنبه 12 آذر 1391 - 13:27
نه اینوریا نه اونوریا - بازل - سوئیس
خود بی ناموست چطوری رئیس دولت شدی؟
یکشنبه 12 آذر 1391 - 13:38
parviz1 - کترینگ - انگلستان
رای دادن تو این رژیم یعنی‌ خیانت به‌‌ کشور و ملّت و دین و انسانیت و شرافت و پاکی‌ و یعنی‌ تأیید ملا و دزد و همراه بودن با قاتلان نداها و سهرابها و صدها هزار از جوانان پاک ایران زمین و..............
یکشنبه 12 آذر 1391 - 13:40
sherrycold - تهران - ایران
(احمدی‌نژاد در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به جایگاه استقلال و آزادی در قانون اساسی ما، گفت: در قانون اساسی ما آزادی بسیار مهم است.). ازادی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا؟!!!!!!!!!!. پس حتما من تو ایران زندگی نمیکنم...توهم زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
یکشنبه 12 آذر 1391 - 13:47
parviz1 - کترینگ - انگلستان
جم کنید با این جنگ زرگری و عوامفریبی دیگر کار پیش نمیره.بازم از قانون و مجلس و آزادی و دمکراسی و حق ملّت و رای ملت و از این چرندیات تو جیب بری اسـ... داره حرف می‌زنه.الان میگه رای ملّت و بعد که ملت میگن رای من کجاست ؟شیشه نوشابه تو ماتحت می‌کنن و میکشن و زندانی و شکنجه و هزاران بلای دیگر.خودت تا زانو تو خون ملت هستی‌.مشکل اون چلاق علی‌ شیره و آنگلهای رژیم هست .بابا ملت عتماد نمیکننن.برو خفه شو دیگه با این همه جنایات و دزدیه و .......
یکشنبه 12 آذر 1391 - 13:33
naderan - یوتوبوری - سوید
احمقی نژاد کم کم دارن قبرت را میکنن.خودمونم تو کجا ریس جمهور کجا خلاص
یکشنبه 12 آذر 1391 - 13:59
Azadikhah - تكسل - هلند
احمدی نژاد و خامنه ای از یک جنس هستن و اینا همش بازیه برای سرگرم کردن و فریب مردم و مخالفان رژیم. اگر ا.ن واقعن مخالف خ.ر بود الآن در کهریزک بود. وقتی یک ایرانی به خاطر اعتراض ساده به خامنه ای به زندان محکوم میشه ایا امکان دارد دشمن خامنه ای رئیس دولت رژیم باشه؟احمدی نژاد و خامنه ای اگر هم دعوایی با هم دارند بر سر قدرت هست، این دعواها تا موقعی که مردم حرکتی نکنند و رژیم را متلاشی نکنند عملا برای مردم هیچ سودی ندارد!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 14:00
naderan - یوتوبوری - سوید
خودش بهتر از همه میدونه انتخابات مردم گول زنه احمقی نژاد پس کی افشاه گری میکنی.چلقوز عوضی کاغذا که تو جیب تونبود تو میری ولی تاریخ دورغگوتر از شما نبود.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 14:05
فريادزيره آب - اهواز - ایران
چرا این حرفهارو سال 88نگفتی؛خودتم همینجوری ریس جمهورشدی؛الان یادت افتاده که قانون مشکل داره؛ اینا همش فیلمشون که مردم بگن باند احمدی نژادبا رهبری مشکل داره پس بیا بهش رای بدیم
یکشنبه 12 آذر 1391 - 14:18
samuk66 - لندن - انگلستان
حالا نگاه کنید ملت ترسی‌ ،بی‌ عرضه ، نه سپاس ...iran بازم می‌رن رای میدند.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 14:27
a.ahooraei - کلن - آلمان
.. طعم شیرین انتصاب را چشیدی و حالا طعم تلخش را مزه مزه میکنی!!!!!!!!!!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 14:56
زمان ۱ - اصفهان - ایران
چطور زمان انتخابات ۸۸ ، این آقا یادش نبود ، حالا که دیده کلاه سرش رفته و تمام مشکلات نظام افتاده سرش ، میخواهد انتقام بگیره و خودش را از مردم نشان بده ، چه کسی نمیدونه که این آقا خودش منتخب مردم نیست .
یکشنبه 12 آذر 1391 - 15:14
m_r - سیدنی - استرالیا
با درود. آخه بی‌ سواد که در این هفت سال و چند ماه دره تو نیمی از کل درآمد نفت به ایران سرازیر و معلوم نشد با این دزیدیها و غارتا گری‌های داخلی‌ و خارج چه بر سر کشور و اقتصاد کشور در آوردید، مگه مثلا انتخاب دوم تو از قابل برنامه ریزی و سناریو آن ننوشته شده بود. نه این که قبل از تو خوب بودند ولی‌ تو و تیم بی‌ سواد تو کشور لبه درّه را به ته آن انداخته و وای به حال آن بدبخت‌های که بد از تو بیاند چند سالی‌ باید تمیز کاری دست بردن در آمار و ارقام و مدارک و دزدیها و کساوت کاری‌های شما‌های که نشان آن از نابود شدن ارزش پول کشور و تورم سر به فلک آن است را انجام دهند. به امید روزی که تو و تیم تو در یک دادگاه مردمی جواب گو باشید.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 15:56
kitaro - تهران - ایران
عجب اصلاح طلبی شده این!!! ((:
یکشنبه 12 آذر 1391 - 15:58
wpcdez - تهران - ایران
آفتاب زیر ابر پنهان نمی ماند از ماست که برماست مردم سال 88 را فراموش نمی کنند رای به موسوی دادند ولی احمدی نژاد برنده شد.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 16:06
mashhabib - کبک - کانادا
اگر همه 74 میلیون و 999 هزارو 999 نفر این حرفها را میزدند حرفی . نبود . ولی خواهشن تو یک نفر حرف نزن و خفه خون بگیر ؟!!!!!.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 16:08
حرف حساب - تهران - ایران
مرد ناحسابی .. وقاحت تا چه حد آخه ...؟!!!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 16:29
احتراز - دورف - آلمان
مثل تو، که اسمتو سال ۸۸ نوشتن، از صندوق آوردن بیرون
یکشنبه 12 آذر 1391 - 17:20
ehsan1987 - تهران - ایران
کار سید علی گدا به کجا رسید مموتی براش خط نشون میکشه...
یکشنبه 12 آذر 1391 - 17:26
paya55 - چیچست - ایران
سعدی میفرماید : ببری مال مسلمان و چومالت ببرند بانگ وفریاد برآری که مسلمانی نیست ...حالا فهمیدی مردم سه سال پیش چی میگفتن اوس محمود؟
یکشنبه 12 آذر 1391 - 17:44
ذک گرجی - فررارا - ایتالیا
زمانی اورا انتخاب می کردند انتخابات ازاد مطرح نبودهاست حالا دوره اش تمام شد با ریختن خونهای زیاد وخودش می دانست که از طرف مردم انتخاب نشده است چرا استفاه ندادهاست ویا حتی حالا چرا استفاه نمی دهد اگر راست می گوید
یکشنبه 12 آذر 1391 - 16:01
ariya777 - تهران - تهران
نه اینکه خود تو جوره دیگه انتخاب شدی!!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 17:08
Ahora-mazda - تهران - ایران
سال ٨٨ این کارو انجام دادن چرا چرا صدات در نیامد؟؟؟؟؟چرا آن زمان با آغا حال میکردی و مردم را خس و خاشاک می دیدی ؟؟؟؟ حالا کاری کردن نه هاشمی بیاد نه مشایی ، البته واسه مردم فرقی نداره ، همه سروته یک کرباسید
یکشنبه 12 آذر 1391 - 17:03
azadi2011 - اسلو - نروژ
از هر جا که آغاز کنیم خوب است و به هر حال 33 سال لاریجانی ها با خامنه ای و حداد عادل این جامعه را معماری کردند امروز از موقعیت ضعیف رییس جمهوری احمدی می خواهند به سود خودشان استفاده کنند آنهم با تغییر قانون اساسی که تا ابد کسی حتی در مقام رییس جمهوری نتواند نتق بکشد
یکشنبه 12 آذر 1391 - 18:41
ملاصدرا - شیراز - ایران
مرگ خوبه ولی فقط برای همسایه!!!!!!!!!!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 18:42
میکایل - مالمو - سوئد
من که صحبتهای این مردک را نخواندم اما ملت بد بخته ایران همه رقم کلاه سرش رفته ایندفه اگر بران پای صندوق، واقعا به خر گفتن زکی ۸ سال فریبا ۸ سال هم این مشنگ ،مموشی میگم،نروید برای رأی.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 18:50
perser68 - فلوریدا - امریکا
روانی بیمار قاتل!!!خدمت همتون خواهیم رسید!!!پرونده‌های پر از کثافت کاری تو کلاه بردار و جونور‌هایی‌ مثل تو هیچ وقت بسته نمی‌شه تا بیاید به مردم جواب پس بدید!!!دونه دونه شما رو از سوراخ‌هاتون می‌کشن این مردم بیرون!!!فکر کردی داستان لیلی و مجنونه که تموم شه و خیال همه راحت شه!؟هر وقت اومدین و گفتین که گ.. خوردین و غلط کردین،تازه شروع کار!!!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 19:04
shahab46 - هانوفر - المان
پفیوز مثل تمام دور‌های انتخابات مخصوصا سال ۸۸ بگو
یکشنبه 12 آذر 1391 - 19:07
truth_hurts - سن فرانسیسکو - آمریکا
این حرفارو بهت یاد دادن بزنی‌ که مردم فکر کنن نفر بعدی که میخواد کاندید بشه مردمیست؟ برید دکانتان را ببندید دستتان برای مردم رو شده بد از انتخابات تو هم میشی‌ یک عضو تشخیصه مصلحت نظام یا یک مقام دیگه، نظام باید حفظ بشه، با دروغ، کشتن، خفهخان و و و! حرفای خودتو قبل از رئیس جمهور شدنت و کارها تو در مدت رئیس جمهوریت بشنو و ببین اونوقت میبینی‌ که چه موجودات کثیف و پستی هستید که خداوند از خلق کردن شرم داره. مردم ما احمقند اگر در این انتخابات شرکت کنن.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 18:17
فضول میرزا - استكهلم - سوئد
تو هیچوقت رئیس جمهور مردمی نبوده ای و با گفتن این حرفها هم هرگز مردمی نخواهی شد. 4 سال پیش تو از همه بهتر میدانستی که در انتخابات به نفع تو تقلب شده، خب چرا در همونجا با اعتراض و استعفا دادن طالب حق حقیقی مردم نشدی؟نام تو بعنوان احمق ترین، نادان ترین و بی سیاست ترین رئیس جمهور در ایران و تمام دنیا ثبت شده و الان با مظلوم نمائی نمیتونی آب ریخته رو به جوی برگردونی!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 16:18
kamran irani - اصفهان - ایران
تا این قانون اساسی عقب افتاده و این رژیم ضد بشری در ایران هست وضع همینه. این که از انتخابات آزاد زر میزنه خودش که با تقلب اومده. هم 84 هم 88. مرگ بر علی گدا و محمود پوپول و هواداران ابله شان.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 19:23
Iran man azad - آلمیره - هلند
مثل واسه خودت که نوشتن خیالت راحت بود مرتیکه حمال عوضی
یکشنبه 12 آذر 1391 - 20:16
hankooksaram - تهران - ایران
goes around,comes around. همین کار رو واسه موسوی کردی و تقلب فجیعی انجام دادی بد نبود حالا فشار اومده بهت؟ بعد از قدرتت هم راحت نخواهی بود. ولت نمیکنند. کافیه لنگ قدرت از تنت در بیاد بی آبروت میکنند.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 20:10
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
حداقل یک پیام توی حرفهاش هست و اینکه ای مردم اینها دارند با نمایش و جنگ زرگری دوباره شمارا پای صندوق میکشند , خائن ترین و اگر خائن نباشه احمق ترین شخص کسی است که به هر دلیل و اعتقادی پای صندوق رای بره انتخابات باید تحریم بشود. واقعا برای ملت ایران متاسفم هستم که اصلا انگار متوجه نیستند که توی چه منجلابی گیر کردنند.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 21:28
*پسر شجاع* - تهران - ایران
تو دیگه خفه ..شارلاتان عوضی!..
یکشنبه 12 آذر 1391 - 22:00
azadi2011 - اسلو - نروژ
خوب احمدی بهر حال خامنه اصل کار است اورا بچسبید، تا عمود آقا..یتان پا بر جاست آب از آب تککان نخواهد خورد
یکشنبه 12 آذر 1391 - 21:18
ali12 - تهران - ایران
جفتک پراکنی های اصلی هنوز مونده ...!! آفرین به مموتی .. بابا خیلی جیگر داری که اینجوری با دم شیر بازی می کنی .. مگر اینکه تو یه کاری بکنی ....!!
یکشنبه 12 آذر 1391 - 23:19
Afrasiab - منچستر یونایتد - انگلستان
بازم دمه محمود میرپنج گرم بابا
دوشنبه 13 آذر 1391 - 05:21
ایران فردا - لندن - انگلستان
با وجود اینکه وضعیت مردم با آمدن احمدی نژاد بدتر از قبل شد اما آمدن احمدی نژاد باعث شد این ظالمان به جون هم بیفتند و همین کار در آینده این نظام را از پا خواهد انداخت امیدوارم رئیس جمهور بعدی هم مثل احمدی باشه تا هر چه زودتر این نظام از پا در بیاد اما با این تفاوت که مردم آسیبی نبینند وضعیت کنونی‌ آنها بهتر بشه. با اتحاد میتونیم ایرانی‌ فردا ایرانی‌ آباد و آزاد خالی‌ از این همه ظلم و ستم بسازیم تا فرزندان ما به آن افتخار کنند.
دوشنبه 13 آذر 1391 - 02:27
moci 30 - دوحه - قطر
در زمان قاجار و بهلوى نماینده ها با هر طرحى و یا شخصى مخالف بودند اعلام میکردند حتى شخص اول مملکت را,حالا کسى جرأت میکنه یه کلمه حرف بزنه مکه
دوشنبه 13 آذر 1391 - 07:43
tiz bin 4 - پاریس - فرانسه
مرگ به اون علی‌ آاگ دست کا میگه جمهوری اسـ... اما همه چی‌ دیکتاتوریِ .آخه آدمم اینقدر پرو
دوشنبه 13 آذر 1391 - 08:44
kobalt - کرج - ایران
برادر رئیس جمهور خسته نباشی به عنوان یک معتقد به نظام از شما برادر انقلابی گله دارم منهم مثل شما اعتقاد دارم این نظام توسط آقا امام زمان مدیریت میشه یعنی کلا مملکت سر چاهیه خود شما و کابینه محترم توسط مالک دو عالم حضرت جنتی با طناب از چاه در آورده شدید حالا دوره شما تمام شده و نوبت بقیه است که هشت ساله ته چاه سماق میمکن تا جنتی و طنابش بیان برادر بگذارید مملکت روال طبیعی شو ادامه بده ودژمن نا مید بشه خلاصه کشش ندید که میزنیم کش دونتو پاره میکنیم فهیدی یانه ابله
‌سه شنبه 14 آذر 1391 - 05:09
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.