زورگیری از زنان شمال‌شهر با کمک کودک

به گزارش ایسنا، در تاریخ 20 آبان سال‌جاری، زن جوانی با مراجعه به کلانتری 123 نیاوران به مأموران اعلام‌کرد: به عنوان مسافر سوار یک دستگاه خودرو پژو 405 شدم که توسط سرنشیان آن و با تهدید چاقو و اسلحه مورد زورگیری و سرقت اموال همراه خود قرار گرفتم.

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع سرقت مسلحانه و به دستور بازپرس شعبه ششم بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران، پرونده برای رسیدگی در اختیار اداره یکم مبارزه با سرقت‌های مسلحانه پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

با ارجاع پرونده به اداره یکم پلیس آگاهی، مالباخته در اظهاراتش گفت : در ساعت 21:30 بیستم آبان در حال برگشت از محل کار به خانه بودم که در میدان تجریش، به عنوان مسافر سوار یک دستگاه خودرو پژو 405 نقره‌ای شدم که یک زن به همراه یک بچه حدود دو ساله در صندلی جلو و دو مرد جوان نیز در صندلی عقب نشسته بودند. پس از طی مسافتی کوتاه، ناگهان دو مرد جوانی که در صندلی عقب نشسته بودند با تهدید اسلحه و چاقو کیفم را گرفت و علاوه بر سرقت کیف و دو دستگاه گوشی تلفن‌همراه، یک رشته زنجیر و پلاک نقره همراهم را نیز از گردنم کشیده و سپس با تهدید اقدام به گرفتن رمز کارت عابربانک کرده و در خیابان لواسانی با مراجعه به دستگاه خودپرداز مبلغ 140هزار تومان موجودی آن را خالی کرد و در نهایت در یک محل خلوت مرا از ماشین پیاده و تهدید کردند که اگر بخواهم شماره پلاک خودرویشان را بردارم با شلیک گلوله مرا می‌زنند.

در ادامه رسیدگی به این پرونده، کارآگاهان در بررسی سرقت‌های مشابه اطلاع پیدا کردند که در محدوده شمال و شمال‌غرب تهران سرقت‌های مشابه دیگری توسط سرنشینان یک دستگاه خودرو پژو 405 نقره‌ای در حال وقوع است.

در بررسی اظهارات سایر مالباختگان مشخص شد که سارقان در تمامی سرقت‌های خود و به منظور جلب اعتماد طعمه‌های خود که تمامی آنان از میان زنان انتخاب شده بودند، از کودکی حدود سه‌ساله استفاده کرده تا مالباختگان با مشاهده یک زن و کودک داخل ماشین به راحتی به راننده پژو 405 به عنوان مسافرکش اعتماد کرده و سوار ماشین شوند.

تحقیقات انجام شده از مالباختگان نشان داد که سارقان تمامی سرقت‌های خود را در مناطق شمالی تهران به ویژه در محدوده میدان قدس، میدان تجریش، چهارراه پارک وی، میدان ونک، خیابان دولت، خیابان ملاصدرا و ... انجام داده و در تمامی سرقت‌های نیز مالباختگان را تهدید کرده‌اند که در صورت اقدام به برداشتن شماره پلاک خودرو آنها را مورد هدف گلوله قرار خواهند داد.

در ادامه تحقیقات و با وجود آن که مالباختگان در اظهارات خود عنوان کرده بودند که شماره پلاک خودرو سارقان را به صورت دقیق در اختیار نداشته یا به واسطه تهدید از سوی سارقان اقدام به برداشتن شماره پلاک خودرو نکرده بودند، اما با بهره‌گیری از همین اطلاعات و جمع‌بندی انجام شده روی آنها و همچنین بهره‌گیری از تعدادی از شعبات بانکی که سارقان با مراجعه به آنها اقدام به برداشت وجوه نقد از حساب مالباختگان کرده بودند، سرانجام شماره پلاک خودرو و مالک خودرو به هویت «مهدی - س» 32 ساله شناسایی شد و تصویر آن به عنوان راننده در زمان سرقت‌ها، از سوی مالباختگان مورد شناسایی قرار گرفت.

با شناسایی مهدی به عنوان یکی از اعضای گروه سارقان مسلح، مراقبت‌های نامحسوس پلیسی از وی در دستو کار کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و سرانجام در ساعت 18 روز هشتم آذرماه متهم به همراه همسر خود به هویت «مرضیه - د» 34 ساله و دو تن دیگر به اسامی «میثم - س» 23 ساله و «پژمان - د» 18 ساله دستگیر و پس از انتقال به اداره یکم به سرقت‌های خود از مسافران زن اعتراف کردند.

در تحقیقات از متهمان مشخص شد که هر چهار متهم به مصرف موادمخدر از نوع تریاک و کراک اعتیاد داشته و مهدی و مرضیه با به همراه داشتن کودک خردسال خود، زمینه اعتماد مالباختگان را ایجاد و دو متهم دیگر پرونده نیز با تهدید چاقو و اسلحه کمری اقدام به زورگیری و سرقت وجوه نقد و دیگر اموال مالباختگان کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ عباسعلی محمدیان، رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با توجه به اعتراف صریح متهمان به ده‌ها فقره سرقت و زورگیری به شیوه مسلحانه در مناطق عمدتا شمال شهر تهران و شناسایی تعدادی از مالباختگان، قرار قانونی از سوی بازپرس صادر و متهمان برای انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی دیگر جرایم ارتکابی در اختیار اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته‌اند.

محمدیان از کلیه شهروندان و مالباختگان به ویژه شکات خانمی که بدین شیوه و شگرد و توسط سرنشینان یک دستگاه پژو 405 نقره‌ای رنگ مورد سرقت و زورگیری مسلحانه قرار گرفته‌اند خواست تا برای شناسایی متهمان و طرح شکایات خود به اداره یکم مبارزه با سرقت‌های مسلحانه پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.

+134
رأی دهید
-30

ufo - وايله - دانمارك
به کجا چنین شتابان؟
شنبه 11 آذر 1391 - 18:45
ekman - شیراز - ‫ایران
اسم این نکبت ها را کامل ننوشته اید،چهره منحوس شان را هم نشان نمیدهید که آبرو داری کنید؟!!
شنبه 11 آذر 1391 - 19:24
perser68 - فلوریدا - امریکا
همه تربیت شده گان اسلام ناب خمینی ملعون!!!بهشتی‌ که خمینی، جلاد زمانه وعده داده بود جهنم از آب در اومد!!!
شنبه 11 آذر 1391 - 23:35
setayeshz565 - وین - اتریش
مملکت بی صاحب که میگن همینه دیگه هر بی پدر مادری از ننش قهر میکنه پا میشه میاد تهرون دست به هر خلافی میزنه،تازه باید برن خدا رو شکر کنن که زنده موندن و بهشون تجاوز نشده مثل خیلی های دیگه...
یکشنبه 12 آذر 1391 - 00:43
فضول میرزا - استكهلم - سوئد
دلخوش به این مقدار نباشید، ما شما را به مقام انسانیت میرسانیم. معنویات شما را، روحیات شما را عظمت میدیم. اینها شما را منحط کردند. اینقدر دنیا را پیش شما جلوه دادند که خیال کردید همه چیز این است! ای که تف بر گور خودت و اباء و اجدادت که ایران را نابود کردی.
یکشنبه 12 آذر 1391 - 01:05
hochoo - تهران - ایران
نه بابا کجا بی‌ صاحبه setayesh 566 ؟؟؟؟ این مملکت مال امام زمانه.تازه اولشه مردم همدیگرو میخورن یه روزی
یکشنبه 12 آذر 1391 - 05:08
_XHX_ - وین - اتریش
. اگر ملت اسلام بیدار نشوند و به وظایف خود آگاه نگردند، اگر علمای اسلام احساس مسئولیت نکنند و به پا نخیزند، اگر اسلام واقعی که عامل وحدت.. و ضامن سیادت و استقلال ملل مسلمان و کشورهای اسلامی می باشد به دست عوامل و ایادی اجانب و در زیر پرده سیاه استعماری افروخته گردد، روزهای سیاه و نکبت بارتری برای جامعه های اسلامی در پیش است و خطر ویران کننده ای متوجه اساس اسلام و احکام قرآن است.... برچسب‌ها: امام خمینی, ره, روز قدس, پیام, اسلام, مستضعفین hahahahahaha :D
یکشنبه 12 آذر 1391 - 08:36
paydar22 - لاهه - هلند
اگر مسافر کشی توسط پلاک شخصیها کاملان ممنوع اعلام بشه تعداد تاکسیهای . تلفنی همراه با نسب کارت مجوز تاکسی رانی در جلوی خودرو و تاکسی اجازه سور کردن مسافر دیکری رو مکر به اجازه مسافر اول نداشته باشد انوقت کلی از این مشکلات حل میشه نه ذورکیری و نه تجاوزی و شاید هم نه ترافیکی البطه کمتر خیلی از مشکلات اگر کمی خوب در موردش فکر کنیم حل شدنی
دوشنبه 13 آذر 1391 - 12:14
paydar22 - لاهه - هلند
اگر مسافر کشی توسط پلاک شخصیها کاملان ممنوع اعلام بشه تعداد تاکسیهای . تلفنی همراه با نسب کارت مجوز تاکسی رانی در جلوی خودرو و تاکسی اجازه سور کردن مسافر دیکری رو مکر به اجازه مسافر اول نداشته باشد انوقت کلی از این مشکلات حل میشه نه ذورکیری و نه تجاوزی و شاید هم نه ترافیکی البطه کمتر خیلی از مشکلات اگر کمی خوب در موردش فکر کنیم حل شدنی
دوشنبه 13 آذر 1391 - 12:14
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.