عسگراولادی: نامزدهای انتخابات ٨٨ را اهل فتنه نمی‌دانیم

عسگراولادی پیش از این گفته بود در انتخابات گذشته دشمن به نفع یک طرف وارد عرصه شده

حبیب‌الله عسگراولادی، از چهره‌های محافظه‌کار پرسابقه ایران و دبیرکل پیشین جمعیت موتلفه اسلامی، تشکل سیاسی نزدیک به بازاریان سنتی، گفته است که میرحسین موسوی و مهدی کروبی، نامزدهای ریاست جمهوری در انتخابات ١٣٨٨ ایران را "اهل فتنه" نمی‌داند.

"اهالی فتنه" اصطلاحی است که محافظه‌کاران حاکم بر ایران برای اشاره به معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری پیشین از آن استفاده می‌کنند.
آقای عسگراولادی این گفته را در پاسخ به خبرنگاری که از او درباره اظهارات اخیر محمد موسوی خویینی‌ها، از چهره‌های اصلاح‌طلب و دادستان کل اسبق ایران، پیرامون انتخابات ریاست‌جمهوری آینده پرسیده بود بیان کرده است.

آقای موسوی خویینی‌ها گفته است اصلاح‌طلبان نمی‌توانند شرط مرزبندی با معترضان به نتایج انتخابات را برای بازگشت به عرصه سیاسی بپذیرند. او می‌گوید: "می‌گویند اگر می‌خواهید در انتخابات شرکت کنید باید از فتنه ابراز بیزاری بجویید. ابراز بیزاری یعنی چه؟ یعنی از آقایان مهندس موسوی و حجت الاسلام کروبی تبری بجوییم؟ ما خودمان آقای موسوی را به عنوان کاندیدا معرفی کردیم."

آقای عسگراولادی در این باره گفته است: " آقای موسوی خویینی‌ها اختیار دارد که اعلام برائت نکند، اما طبیعی است که مردم نمی‌پذیرند." او گفته علت این امر این است که "فتنه‌گران کارهای زشتی علیه خط امام و امام حسین انجام دادند."

با این حال وی افزوده است که به نظر او این نامزدهای انتخابات نبوده‌اند که به چنان اعمالی دست زده‌اند، بلکه عده‌ای دور آنها جمع شده و چنین اقداماتی کرده‌اند.

اشاره آقای عسگراولادی به تجمعات خیابانی پس از انتخابات است که با شعارهای تندی علیه سیاست‌ها و مقامات جمهوری اسلامی، و از جمله آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، همراه بود.

یکی از تندترین رویارویی‌های حکومت و معترضان در دی ماه ۱۳۸۸ و در روز عاشورا صورت گرفت. محافظه‌کاران و هواداران آیت‌الله خامنه‌ای با عنوان این که در این روز به مقدسات شیعه توهین شده است برخورد با مخالفان را شدت بخشیدند.

آقای عسگراولادی در حالی گفته است آقایان کروبی و موسوی را "اهل فتنه" نمی‌داند که بسیاری از محافظه‌کاران از این دو با عنوان "سران فتنه" یاد کرده و پس از ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ حتی خواهان اعدام آن دو شده بودند.

در این روز و هم‌زمان با تحولات مصر و تونس، که به "بهار عربی" مشهور شد، به دعوت آقایان موسوی و کروبی تجمعات اعتراضی در تهران و چند شهر دیگر ایران برگزار شد. از آن پس نزدیک به دو سال است که این دو رهبر مخالفان به بازداشت خانگی درآمده‌اند.

حبیب‌الله عسگراولادی پیش‌بینی کرده است در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری نزدیک به ۴۰ نفر نامزد انتخابات شوند.

+35
رأی دهید
-18

perser68 - فلوریدا - امریکا
در جمهوری فاشیستی اسلامی،معنی‌ انتخابات یعنی‌ چی‌؟یه ساندیسی شرح بده لطفا!!!
‌پنجشنبه 9 آذر 1391 - 21:03
datis - سن دیگو - امریکا
ذاتش از قیافش معلومه، کثیف‌تر از این عدم خودشه، بدبخت دماغشم عمل کرد تا بهتر شه باز کثافتهای درونش از ریختش میبره
‌پنجشنبه 9 آذر 1391 - 20:58
بابک - سبزوار - ایران
خامنه ای فتنه گر است
‌پنجشنبه 9 آذر 1391 - 21:28
exam292 - تهران - ایران
بابک - سبزوار - ایران: با این کامنتی که دادی، شاگرد خوبی واسه شیطان میشی.. (perser68 - فلوریدا - امریکا): اربابای آمریکایی خودتو ببین که چقدر طرفدار عربستان هستش که زن حق رای نداره یا توی خود آمریکا با اون انتخابات مسخره(آرای الکترال)، که نتیجه ی انتخابات معمولا مخالف تعداد آراء مردمه.. انوقت ایران رو مسخره میکنی!!!!!!!!!!!!
جمعه 10 آذر 1391 - 04:42
sara_ra - تهران - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا : خدا نکشتت...مردم از خنده .
جمعه 10 آذر 1391 - 10:22
mamoti - کرج - ایران
دو کلام هم از مادر عروس
جمعه 10 آذر 1391 - 12:05
hassan5 - تهران - ایران
اگزم 292 -تهران ایران بابت هر کامنتی که میگذاری چقدر اجرت میگیری؟؟؟
جمعه 10 آذر 1391 - 16:04
perser68 - فلوریدا - امریکا
EXAM292تهران ایران. examجان،اینجا کسی‌ نوکری کسی‌ رو نمیکنه،حتی سیاه‌ها هم برای خودشون کسی‌ هستن،انقدر دستمال کشیدی دچار هذیون شدی!!!خودتو از زندان اسلام آخوند جماعت آزاد کن و انقدر دگم و عقده‌ای نباش!!!آمریکا مگه بیکاره که برای زن‌های عرب تصمیم بگیره!؟؟؟گزشهههههههههههههههت اون دوران!!!این حرفا قدیمی‌ شده،آمریکا جمهوری اسلامی فاشیستی نیست که منافع ایرانی‌ رو به عرب‌ها میفروشه!!!.
جمعه 10 آذر 1391 - 22:58
bojan - شیراز - ایران
انتخابات یعنی‌ چی‌
شنبه 11 آذر 1391 - 00:33
exam292 - تهران - ایران
perser68 - فلوریدا - امریکا: عزیز من، به نظر میاد که میخوای حقیقت رو ببینی.. همین آمریکا (که به قول خودت که میگی مگه بیکاره) از قدرتش داره استفاده میکنه و به شکلهای مختلف، ملت ایران رو در تنگنا قرار میده(یکی از اتهاماتش که به ایران وارد میکنه نبود دموکراسیه) در ایران بعداز انقلاب بطور متوسط سالی یک بار انتخابات بوده و هست... سوال اینه که این اتهام دموکراسی رو چرا به عربستان وارد نمیکنه؟!!!!!!!
شنبه 11 آذر 1391 - 13:46
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.