میت رامنی شکست خود را پذیرفت

میت رامنی، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری‌خواه شکست خود را در برابر رقیب‌اش باراک اوباما پذیرفت. او نتوانست اراده‌‌ای واحد برای تغییر قدرت در سراسر ایالات متحده آمریکا بوجود بیاورد.
 

میت رامنی، کسی که همواره به موفقیت در زندگی اقتصادی عادت کرده، به شکست خود برای راه‌یافتن به کاخ سفید اعتراف کرد. نیم ساعتی پس از مشخص‌شدن نتایج آرای انتخابات روز ششم نوامبر، او در بوستون در میان هواداران سرخورده‌ی خود ظاهر شد. چهره وی گرفته، اما خونسرد بود. رامنی پیروزی باراک اوباما را در انتخاب مجدد به ریاست جمهوری آمریکا به او تبریک گفت.
 
رامنی در نخستین ساعات صبح چهارشنبه ۷ نوامبر در میان هواداران خود گفت، من به باراک اوباما تلفن کردم و پیروزی را به او تبریک گفتم. او گفت، من برای رئیس جمهوری و همسر و دخترانش  آرزوی سلامتی دارم.
 
میت رامنی در ادامه سخنان خود خطاب به هوادارانش گفت: «من به این دلیل داوطلب مقام ریاست جمهوری شدم چون نگران آمریکا بودم. من برای موفقیت رئیس جمهور برای رهبری ملتمان دعا می‌کنم.» رامنی افزود، انتخابات تمام شد اما اصول و پرنسیپ‌های ما پابرجا ماند.


 
دو تن از هواداران میت رامنی پس از اعلام پیروزی اوباما


آقای رامنی خطاب به هواداران خود در بوستون گفت: «من خیلی دلم می‌خواست که امید شما را برآورده سازم و کشور را در مسیر دیگری هدایت کنم.» او هم‌زمان از همکاران خود و نیز همسرش "آن رامنی" در مبارزات انتخاباتی‌اش تشکر کرد. او گفت: «او - آن رامنی - می‌توانست بانوی اول بسیار خوبی باشد.»
 
با وجود رشد کند شاخص‌های اقتصادی آمریکا و نرخ بالای بیکاری در این کشور، میت رامنی موفق نشد همراهی گسترده‌ای در سطح آمریکا به‌وجود بیاورد. حتی حزب خود او نیز یکپارچه پشت سرش نبود. در اردوی جمهوری‌خواهان و محافظه‌کاران این مرد میلیونر را زیادی "لیبرال" می‌دانستند. برخی دیگر از ناکافی بودن وفاداری او به اصول جمهوری‌خواهان انتقاد می‌کردند.
 
دمکرات‌های رقیب رامنی نیز موفق شدند از وی تصویری بسازند که دغدغه و نیازهای مردم عادی برایش اهمیتی ندارد.
 
مطابق آخرین نتایج شمارش آرا آقای اوباما ۳۰۳ رای الکترال به دست آورده است. او برای پیروزی در انتخابات به ۲۷۰ رای الکترال نیاز داشت. شمار آرای الکترال میت رامنی نیز تا شمارش کنونی ۲۰۶ رای اعلام شده است.

+91
رأی دهید
-27

AЯMAN 2000 - آستارا - ایران
از نظر من رامنی در حد و اندازه بوش جنگ طلب نیست و اگه رامنی رئیس جمهور میشد زیاد فرقی با اوباما نداشت(لااقل به حال مردم ایران)
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 11:29
باريك بين - تهران - ایران
حالا اوباما و رامنی ایرانی بودند چه اتفاقی رخ می داد: میت رامنی پیش از شمارش ارا انتخاب خود را به عنوان رئیس جمهور منتخب ملت ایران تبریک گفت. اوباما دروغ گو بوده و در انتخابات تقلب صورت گرفته است. و به دنبال این جو سازی ها یکعده انسان بیگناه راهی خیابانها شده (از جمله این دو خانمی که در عکس اخر همدیگر را بغل کرده اند) و شعار رای ما رو پس بده سر میدهند. از این مسئله یکعده انسان نما سوء استفاده کرده و ماهی خود را از اب میگیرند. از همه مهمتر شعبون بیمخ های سایت ایرانیان انگلستان که با چوب و چماغ مجازی و بی ادبی قصد القای تقلب رو به خوانندگان و نظردهندگان سایت دارند. واقعا چرا ما ایرانیها گاهی اینقدر ابزار دست دیگران میشیم و کشور خودمون رو از حرکت رو به جلو باز نگه میداریم؟
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 11:34
rezgar - لینشوپینگ - سوئد
این که رامنی رای نیاورد از بدشانسی مردم ایران است که در چنگال اخوندها گیر کردهاند. امیدوارام مردم ایران به امید این نباشند که ازادیشان توسط امریکا صورت گیرد بلکه با تکیه به اراده و اتحاد میهنی ازادی خودرا به دست اورند.
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 13:06
Azadikhah - تكسل - هلند
1-بعضی ها فکر می کنند میت رامنی رئیس جمهور آمریکا می شد برای مردم ایران که می خوان از شر رژیم راحت بشن بهتر بود.ولی اگر دقت کرده باشید اوباما هم کم فشار نیاورده.خاصیت دموکرات ها اینه که بدون جنجال کار می کنند. اوباما یک نقطه ی قوت مهم داره و اون هم مشروعیت و مقبولیت بالای او بین سایر کشورها و سران اونهاست و اگر در آینده هر اقدامی بخواد بر علیه ایران انجام بده همراهی سایر کشورها رو راحت تر خواهد داشت. چون که اوباما به یک فرد غیر خشونت طلب شهرت پیدا کرده خیلی راحت تر میتونه کشورهای دیگه رو برای اقدام ضد جمهوری اسلامی متقاعد بکنه.البته سئوال اینجاست که آیا واقعاً قصد نشوندن آخوندای رذل رو سرجاشون داره یا نه.نباید با انتخاب اوباما ناامید شد و گفت که عرصه برای جمهوری اسلامی باز شده.یادمون باشه میت رامنی یا هر کس دیگه هم که میومد وظیفه نداشت ما رو آزاد کنه.آزادی کشور باید بدست خود مردم صورت بگیره.
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 18:04
Azadikhah - تكسل - هلند
2-منتها فشار خارجی می تونه نقش کاتالیزور را داشته باشه.با وجود اوباما احتمالاً فشار اقتصادی و انزوای بین المللی ایران ادامه پیدا خواهد کرد و شدید تر خواهد شد و در پی اون ممکنه در ایران شورش های زیادی رخ بده.
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 18:05
derafshe kavyani - بیرمنگام - انگلستان
چه رامنی چه اوباما هیچ فرقی‌ برای ما نداره چون هرکی‌ هم که رئیس جمهور بشه در درجه اول منفعت خودشون رو ولن نمیکنن تا به فکر مردم ایران باشند،چون در حل حال حاضر آخوندا پشت پرده بزرگترین امتیازا رو جهت بقای رژیم به آمریکا میدن، تو این وسعت فقط سر ملت شیر میمالند.
‌چهارشنبه 17 آبان 1391 - 20:42
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.