نظرسنجی: با حمله اسرائیل به ایران، موقعیت آمریکا به خطر می‌افتد

در یک نظرسنجی که اخیرا در آمریکا صورت گرفته، ۵۵ درصد از پاسخ‌دهندگان پیش‌بینی کرده‌اند موقعیت استراتژیک و نظامی آمریکا در منطقه در صورت حمله اسرائیل به ایران بدتر می‌شود.

در یک نظرسنجی که اخیرا در آمریکا صورت گرفته، ۵۵ درصد از پاسخ‌دهندگان پیش‌بینی کرده‌اند موقعیت استراتژیک و نظامی آمریکا در منطقه در صورت حمله اسرائیل به ایران بد‌تر می‌شود، ۸ درصد گفته‌اند این موقعیت بهبود می‌یابد و ۳۲ درصد گفته‌اند تغییری نخواهد کرد.
 
به دنبال تظاهرات گسترده در کشورهای عربی و مسلمان و حملات به سفارتخانه‌های آمریکا در لیبی و و مصر در واکنش به فیلم ضّد اسلام، کرسی سادات برای پیشبرد صلح و توسعه در دانشگاه مریلند و برنامه سیاست بین‌المللی، یک نظرسنجی به منظور مطالعه واکنش مردم آمریکا نسبت به این حوادث ترتیب داد.
 
این نظرسنجی که بر اساس سوال از ۷۳۷ نفر به نتایج خود رسیده، می‌گوید  ۵۵ درصد از پاسخ‌دهندگان پیش‌بینی کرده‌اند موقعیت استراتژیک و نظامی آمریکا در منطقه در صورت حمله اسرائیل به ایران بد‌تر می‌شود، ۸ درصد گفته‌اند این موقعیت بهبود می‌یابد و ۳۲ درصد گفته‌اند تغییری نخواهد کرد.
 
تنها ۱۵ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند که حمله اسرائیل به ایران می‌تواند فعالیت‌های هسته‌ای ایران را تا بیش از پنج سال به تأخیر بیاندازد، حال که ۲۲ درصد معتقدند به آن سرعت می‌بخشد. ۴۰ درصد گفته‌اند چنین حمله‌ای فعالیت‌های هسته‌ای ایران را به مدت یک تا پنج سال به تأخیر می‌اندازد و ۱۴ درصد گفتند هیچ تغییری ایجاد نخواهد کرد.
 
۷۰ درصد نیز معتقدند که در صورت حمله اسرائیل، ایران با حمله به پایگاه‌های آمریکا این کشور را وارد جنگ می‌کند، و ۸۶ درصد گفتند حمله به ایران قیمت نفت را «شدیدا افزایش می‌دهد.»
 
اکثریت پاسخ‌دهندگان خواهان موضع بی‌طرفانه آمریکا در قبال حمله اسرائیل به ایران هستند، در حالی که ۲۹ درصد می‌خواهند آمریکا تلاش کند اسرائیل را از حمله بازدارد، و تنها ۱۲ درصد خواهان آن هستند که آمریکا اسرائیل را به حمله به ایران تشویق کند.
 
دو سوم پاسخ‌دهندگان مخالف فرستادن تجهیزات نظامی به مخالفان دولت سوریه و بمباران پایگاه‌های هوایی این کشور هستند. ۷۷ درصد مخالف فرستادن نیروهای نظامی به این کشور هستند.
 
۶۰ درصد موافق آن هستند که آمریکا با همکاری متحدانش، تحریم‌های دیپلماتیک و اقتصادی بر سوریه را افزایش دهد، و ۵۹ درصد موافق تحمیل منطقه پرواز ممنوعه بر فراز سوریه هستند.
 
اکثریت آمریکایی‌ها معتقدند حملات به سفارتخانه‌ها در مصر (۶۳ درصد) و لیبی (۶۱ درصد) توسط اقلیت‌های افراطی، و نه اکثریت جمعیت، پشتیبانی شدند. اما اکثریت آمریکایی‌ها بر این نظر بودند که دولت‌های مصر (۵۳ درصد) و لیبی (۶۳ درصد) سعی نکردند از دیپلمات‌های آمریکایی و کارمندان آنان محافظت کنند.
 
نظرات در مورد «اعراب» و «مسلمانان» متفاوت بودند، گر چه از سال اخیر اندکی‌ منفی‌تر شده‌اند: ۴۹ درصد نظرات مثبت در قبال مردم عرب بیان کردند و ۴۷ درصد نظر منفی‌ نظرات مثبت و منفی‌ zدر قبال مسلمانان به طور یکسان ۴۸ درصد بودند.

علاوه بر این اکثریت (۵۱ درصد) همچنان بر این باورند که تنش‌های میان اسلام و غرب بیشتر در رابطه با تقابل قدرت و منافع ملی‌ هستند تا به دلیل تفاوت‌های فرهنگی و دینی (۴۳ درصد). البته قابل‌توجه است که ۵۶ درصد جمهوری خواهان در مقایسه با ۳۶ درصد دموکرات‌ها و ۳۸ درصد هواداران احزاب مستقل این تنش‌ها را منتسب به عوامل فرهنگی و دینی می‌دانند.
 
نظر عمومی در مورد انقلاب‌های عربی بیش از پیش از این دیدگاه که آنان را خیزش مردم عادی برای رسیدن به دموکراسی و آزادی می‌بیند به دیدگاهی تغییر یافته که آنان را عمدتاً مربوط به قدرت‌گرفتن اسلامگرایان می‌داند.

همچنین تغییر زیادی در رتبه بندی روابط آمریکا با کشورهای مسلمان در میان منافع آمریکا نسبت به نظرسنجی اوت ۲۰۱۱ صورت نگرفته، و اهمیت مناقشه اعراب و اسرائیل در نظرات عمومی افزایش کوچکی تجربه کرده. دو سوم افراد همچنان این دیدگاه را عنوان می‌کنند که این دو مساله در میان پنج مساله اصلی‌ قرار دارند.
 
اتفاقات چند هفته اخیر تغییر زیادی در حمایت مردم از «پیشبرد دموکراسی در خاورمیانه» ایجاد نکرده‌اند. ۵۰ درصد افراد طرفدار پیدایش دموکراسی در یک کشور خاور میانه هستند حتی اگر این امر باعث «تشدید احتمال مخالفت این کشور‌ها با سیاست آمریکا» باشد، در صورتی که ۴۲ در صد با این موضوع مخالفند.
 
در اثر رخدادهای اخیر در خاور میانه، ۴۶ درصد بر این باورند که آمریکا باید میزان کنونی فعالیت‌های دیپلماتیک خود در منطقه را نگاه دارد، ۳۴ درصد معتقدند که باید از فعالیت دیپلماتیک خود بکاهد و ۱۴ درصد خواستار افزایش فعالیت‌های دیپلماتیک هستند.

+67
رأی دهید
-53

dkdk - اسلیس - دانمارک
از اینکه در صورت حمله اسرائیل به ایران تمامی منافع و مقرهای نظامی آمریکا در خاور میانه مورد حمله ایران و احتمال زیاد حزب الله قرار می‌گیرد شکی نیست.و همین موضوع باعث شده که آمریکا علاقه‌ای به حمله به ایران نشان ندهد.ضمنا باور کنید که آمریکا سال‌هاست که کینه ایران را بر دل‌ دارد(از زمانی که شاه فقید ایران دیگر حاضر به باج دادن به آمریکا نبود گرفته تا زمان گروگانگیری دیپلماتهای آمریکایی به مدت ۴۰۰ روز).بخصوص بوش واقعاً دوست داشت به ایران حمله کند اما بارها کارشناسان و فرماندهان نظامی آمریکا موافق نبودند و از پیامدهای بعد از حمله و به خطر افتادن منافع و پایگاهای نظامی آمریکا در خاور میانه به بوش هشدار دادند.خاک بر سر دولت ایران که به ملّت خوب ایران رسیدگی نمیکند.اما با این وجود بیش از ۸۵ درصد مردم وطن پرستند و به خاطر شرف،غیرت ناموس و میهن مقابل متجاوز می‌‌ایستند.در ضمن اینقدر فهیم هستند که بدانند آمریکا و اسرائیل فقط بفکر منافع و امنیت خودشانند و به هیچ وجه دلسوز ملّت ایران نیستند و نخواهند بود.
شنبه 22 مهر 1391 - 03:16
akbarjeni_shikar - برلین - المان
اگه دقت کنین می‌بینین که با این آمار، میزان حماقت یه ملت رو می‌شه فهمید، یکی‌ از دوستام که اونجاست اینو چند ساله پیش میگفت که چقدر ملت آمریکا از واقعیت دور هستن....
شنبه 22 مهر 1391 - 06:49
geteven - انگلستان - انگلستان
های بیدار شوید. اینها(صبر کن میفهمی کی‌) دلشان برای اسراییل و صهونیست و اعراب و ایران و اروپا و چین و غیر نسوخته.اگر فیلمهای غربی را دیده باشی‌ که اعلام میکند فلان کس را اگر دستگیر و تحویل شریف(پلیس) بدهید $۱۰۰۰ دلار جایزه میگیرید. یکی میاد با آنکسی که خواسته شده‌ حرف میزند و بهش میگه که بیاد من تحویلت میدم و هزار دلار میگیرم و وقتی‌ میان تو را دار بزنند من با هفت تیر ریسمان راا پاره میکنم و باهات هزار دلار راا تقسیم میکنم. این یعنی کاپیتالیسین(کشور پایه سرمایه که پول است) یعنی اینکه بیا این ریسمان را بگیر دارش بزن ولی قولش بده که درامدی توش براش داره. یعنی‌ اینکه عقاب حتی دست از سر مرده هم نمیکشه.
شنبه 22 مهر 1391 - 10:28
Omidvaran - نورکل - امریکا
درشرایط فعلی بدلیل مشکلات عظیم اقتصادی - کسر بودجه وسیع - بیکاری عمده - تورم قابل توجه - بحران اقتصادی بی نظیر بعدازجنگ دوم - بدهی خارجی 16 تریلیون دلاری بالابودن قیمت سوخت وانرژی امریکا اصلا تمایلی بدرگیری دریک جنگ جدیدرو نداره - انها ئیکه بطبل جنگ میکوبند لابیهای اسرائیل -سرمایه داران بزرگ و گروه ایپک هستند - اصل مطرح کردن جنگ برای خشنود کردن وراضی کردن اسرائیل است چون دراین ابرقدرت جهانی متاسفانه سیاست خارجییش تا حدزیادی برای منطقه خاورمیانه توسط اسرائیل دیکته میشود . درعین حال باید توجه داشت امریکا خواهان سیاست خاورمیانه بزرگ ویکپارچه تحت کنترل خود است واسرائیل عامل منطقه ای اجرای این سیاست . درنهایت مادام که دموکراتها سرکارهستند و بخصوص اوباما تمایل بدرگیری درخاورمیانه تقریبا صفر است - اوباما نشان داده که درجای خود حرفش را بکرسی مینشونه
یکشنبه 23 مهر 1391 - 06:36
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.