هشدار وزارت اطلاعات ایران در مورد تلاش آمریکا برای تاثیر بر مدیران عالی
وزارت اطلاعات می گوید که آمریکاییها در تلاش هستند شرایطی ایجاد کنند که "مطالبه برای تغییر راهبردهای سیاست خارجی بهویژه در بحث هستهای از درون دولت آغاز شود" یا "اختلافاتی درون نظام بر سر چگونگی ادامه مسیر و میزان هزینه منطقی که باید پرداخت" در بگیرد.
وزارت اطلاعات ایران، اخیرا اقدام به راه اندازی یک سایت اینترنتی اختصاصی کرده و هشدارهای فوق، در قالب مطلبی در این سایت انتشار یافته است.
این مطلب به عنوان توضیح برنامه ریزی های "شورای اطلاعات ملی آمریکا" برای تاثیرگذاری بر سیاست هسته ای جمهوری اسلامی ایران منتشر شده است.
این هشدارها در شرایطی عنوان می شود که در ماه های گذشته، منتقدان محافظه کار محمود احمدی نژاد، وی و همکارانش را متهم کرده اند که قصد دارند آیت الله خامنه ای را وادار کنند تا برای پایان دادن به فشارهای اقتصادی و تحریم های بین المللی، تن به پذیرش شرایط غرب در مورد برنامه هسته ای ایران بدهد.
مطلب منتشر شده در سایت وزارت اطلاعات، همچنین مدعی شده که بخشی از "سناریوی" آمریکا، "ایجاد به هم ریختگی سیاسی درون کشور به منظور ناامید کردن مردم از این نکته است که حاکمیت از انسجام کافی برای حل مشکلات آنها برخوردار است".
این مطلب در ادامه از "پیشنهاد انگلیسیها به آمریکا" در این زمینه خبر داده که "موضوع انتخابات ریاست جمهوری به محور اصلی اختلافات در داخل جریان اصولگرا و همچنین آغاز منازعه جدید میان اصولگران و دولت تبدیل شود".
هشدار در مورد 'تبدیل نارضایتی های اقتصادی به ناامنی'"به عقیده وزارت اطلاعات، آمریکاییها میکوشند شرایطی ایجاد کنند که 'مطالبه برای تغییر راهبردهای سیاست خارجی بهویژه در بحث هستهای از درون دولت آغاز شود' یا 'اختلافاتی درون نظام بر سر چگونگی ادامه مسیر و میزان هزینه منطقی که باید پرداخت' در بگیرد"
سایت دستگاه اطلاعاتی ایران در بخشی دیگر از مطلبی که منتشر کرده، در مورد برنامه ریزی های آمریکا برای "تبدیل نارضایتی های اقتصادی به ناامنی" هشدار داده و مدعی تلاش "جریان فتنه" برای سوء استفاده از "بحران های کارگری" و "وضعیت معیشت مردم" شده است.
"جریان فتنه"، اصلاحی است که سیاستمداران و رسانه های نزدیک به آیت الله خامنه ای از آن، برای اشاره به معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ استفاده می کنند.
سایت وزارت اطلاعات ایران می نویسد که در همین ارتباط، "جریان فتنه تصمیم گرفته است فساد اقتصادی را در کشور فراگیر نشان داده و برای تحقق این امر به شایعه سازی و جعل خبر درباره باز شدن پرونده های جدید فساد کلان اقتصادی و بی نتیجه ماندن دو پرونده فساد کلان بانکی و بیمه بپردازد."
دو پرونده "فساد بانکی سه هزار میلیارد تومانی" و "شرکت بیمه ایران"، از بزرگترین پرونده های فساد سال های اخیر در ایران هستند که در هر دوی آنها، برخی از همکاران رئیس جمهور توسط تعدادی از سیاستمداران و رسانه های محافظه کار به تخلفات مالی متهم شده اند.