وزیر فرهنگ و ارشادِ دولت دهم، پسرخاله جوانفکر را جانشینش کرد؟

وزیر ارشاد در اظهاراتی عجیب بازداشت مدیرعامل ایران را باعث سواستفاده دشمن خوانده و بر پیگیری بازداشت مدیرعامل ایرنا "از طریق دفتر مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری" تاکید کرد و ابراز امیدواری کرده این مشکل هرچه سریعتر برطرف شود و البته وی درباره اینکه آیا توقیف شرق که وی خواستارش شده بود، باعث سواستفاده دشمن شده یا نشده سخنی به میان نیاورده است.

             وزیر فرهنگ و ارشادِ دولت دهم، پسرخاله جوانفکر را جانشینش کرد؟

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم که پیش از این در قبال اجرای احکام صادره از سوی دادگاه برای مدیرعامل موسسه مطبوعاتی دولتی ایران که به اتهام توهین به رهبر انقلاب و موارد دیگری صادر شده، اظهار تاسف نموده بود، صبح امروز راهی خبرگزاری ایرنا شد تا به دلجویی از کارمندان این مجموعه بپردازد و مدیریتی در راستای مدیریت پیشین در این مجموعه قرار دهد.

 
به گزارش خبرنگار «بازتاب»؛ سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشادِ "دولت دهم" صبح امروز با حضور در خبرگزاری ایرنا و حضور در جمع خبرنگاران و کارکنان خبرگزاری ایرنا به دلجویی از ایشان بابت به زندان رفتن رئیسشان پرداخت که به واسطه صدور حکم، از چند روز پیش برای اجرای احکامش بازداشت و راهی اوین شد. 
 
مدیرعامل موسسه ایران و خبرگزاری ایرنا که پیش از این دستگیری اش غیرممکن گشته و ماموران دادستانی وقتی با حکم بازداشتش راهی موسسه ایران شده بودند، با مقاومت و درگیری زیردستان علی اکبر جوانفکر نتوانسته بود حکم قضایی را انجام دهند، پس از آنکه نتوانست با رئیس جمهور راهی نیویورک شود، اجرای حکمش به جریان افتاد. جوانفکر پس از سفر احمدی نژاد به موسسه ایران و خبرگزاری ایرنا نمی آمد، درخواست مهلت 48 ساعته برای معرفی خودش کرده بود که با اتمام این مهلت و استنکاف جوانفکر، وی بازداشت و برای اجرای حکم راهی زندان اوین شد.
 

حسینی ضمن دلجویی از کارکنان موسسه ایران از مشخص شدن وضعیت مدیریت موسسه ایران و خبرگزاری ایرنا خبر داده و شنیده می شود غلامحسین اسلامی فرد، قائم مقام خبر ایرنا و پسرخاله جوانفکر برای سرپرستی خبرگزاری ایرنا از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد در نظر گرفته شده و این مسئله امروز به وی ابلاغ شده که این مسئله رسانه ای نشده؛ ولی عملاً وی در حال اداره خبرگزاری است.

وزیر ارشاد بازداشت مدیرعامل ایران را باعث سوء استفاده دشمن خوانده و بر پیگیری بازداشت مدیرعامل ایرنا "از طریق دفتر مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری" تاکید و ابراز امیدواری کرده این مشکل هرچه سریعتر برطرف شود و البته وی درباره اینکه آیا توقیف شرق که وی خواستارش شده بود، باعث سوء استفاده دشمن شده یا نشده، سخنی به میان نیاورده است.

اسلامی فرد، مدیر مسئول روزنامه ایران در دوران درج کاریکاتوری در این روزنامه بود که برخی آذری زبانان بر اثر برخی تحریک ها، این کاریکاتور را توهین به خود تلقی کرده و ناآرامی هایی در این بین به وجود آمد. اما بعدها هیئت منصفه مطبوعات ایران، وی را از اتهام ایجاد اختلاف بین اقشار جامعه و اهانت به مردم ترک ‌زبان مبرا دانست و مجرم تشخیص نداد. البته هنوز خبر سرپرستی اسلامی فرد رسماً اعلام نشده و با توجه به ترکیب هیات امنای این مجموعه ممکن است هر اتفاقی رخ دهد.

این در حالی است که گفته می شود حدود شش ماه پیش یکی از مقامات که این روزها نوع رفتارش باعث شده رادیکال ترین جریانات رسانه ای داخلی نیز از مدیریت وقت صفار هرندی به نیکی یاد کنند(!) در دیدار با مقام ارشد خود، پیشنهاد تغییر جوانفکر به واسطه قطعی شدن محکومیتش را مطرح کرده که آقای رئیس تاکیده کرده است: «اگر قرار باشد کسی برود شمایید، نه جوانفکر» و این موضع گیری صریح آقای رئیس باعث شده این مقام حرف خود را به کلی پس بگیرد!

بازتاب امروز

+33
رأی دهید
-53

shytoon - وادوز - لیچتن اشتین
لطفا پسر عمو، پسر عمه، پسر دایی، بعدش پسر همسایه همه برین تو صاف و منتظر باشین که نوبت شما برسه.....مملکت کشیدن به کثافت ببنین چه سرانی حکومتی ما داریم. یک مشت احمق به تمام معنی‌. خاک بر سر ما که هیچ کاری نمی‌کنیم، صدامون هم در نمیاد. این حق ماست که روز به روز بدبختر بشیم تازه اولش.
دوشنبه 10 مهر 1391 - 07:43
sia2012 - تهران - ایران
حالا هی خاله خاله بازی کنید !
دوشنبه 10 مهر 1391 - 08:02
kobalt - تهران - ایران
کلاه قرمزی کی میاد
دوشنبه 10 مهر 1391 - 17:58
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.