فراموشی قاتل شیشه‌ای در جلسه دادگاه

مهر- پسر شیشه‌ای که با انگیزه نامشخص دوستش را به قتل رسانده و خودکشی نافرجام کرده بود، در جلسه دادگاه خود را به فراموشی زد. صبح روز 21 مهر سال گذشته ماموران کلانتری 141 شهرک راه‌آهن از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی در جریان یک فقره درگیری در پارکی واقع در منطقه دهکده المپیک قرار گرفتند.  با حضور ماموران در محل و انجام بررسی‌های مقدماتی مشخص شد که جوانی 29 ساله به نام شهرام بر اثر ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده و جوان دیگری نیز به نام افشین 23 ساله به علت اصابت ضربه چاقو و برای مداوا به بیمارستان منتقل شده است.

                                                  فراموشی قاتل شیشه‌ای در جلسه دادگاه
 
با آغاز تحقیقات کارآگاهان اداره دهم از افشین 23 ساله که در روز حادثه مورد اصابت چاقو قرار گرفته بود، وی به کارآگاهان گفت: من به همراه مسعود، شهرام و تعداد دیگری از بچه‌ها در داخل پارک نشسته بودیم؛ در حدود ساعت 9 صبح بود که قصد خداحافظی از همدیگر را داشتیم که ناگهان مسعود با یک چاقو کتف مرا مجروح کرد که به علت خونریزی شدید دچار ضعف بدنی شده و روی زمین افتادم. پس از این صحنه مسعود به سمت سایر بچه‌ها حمله کرد و آنها نیز شروع به فرار کردند و مسعود با چاقو به سمت شهرام دوید و دیگر متوجه هیچ چیزی نشدم.
 
با تحقیقات و اطلاعات به دست آمده از شاهدان روز حادثه که همگی به اتفاق مسعود را در تعقیب شهرام مشاهده کرده بودند، شناسایی و دستگیری مسعود در دستورکار کارآگاهان قرار گرفت. کارآگاهان اداره دهم در ادامه تحقیقات خود اطلاع پیدا کردند که مسعود به علت تصادف با یک دستگاه خودروی سواری در اتوبان همت دچار شکستگی از ناحیه دو پا شده و در حال حاضر در بیمارستان است. پس از پایان طول دوره مداوا در بیمارستان متهم به دستور بازپرس پرونده و برای تحقیقات در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
 
مسعود پس از انتقال به پلیس آگاهی، در اظهارات اولیه خود منکر هرگونه ارتکاب قتل شد و تنها به مجروح کردن هادی اعتراف کرد. او در اظهارات اولیه خود در زمان انکار قتل به کارآگاهان گفت: من هیچ کسی را نکشته‌ام؛ تمامی کسانی که مرا به عنوان قاتل معرفی کرده‌اند با من دشمن هستند و چون در این شهر تنها هستم می‌خواهند گناه قتل را به گردن من بیندازند. در ادامه تحقیقات مشخص شد که مسعود از 2 سال پیش به تهران آمده اما سال‌ها پیش از آمدن به تهران، به مصرف موادمخدر اعتیاد پیدا کرده و در مجموع مدت هشت سال است که به مصرف موادمخدر اعتیاد دارد و در چند ماهه اخیر مصرف شیشه را آغاز کرده است.
 
متهم درباره نحوه آشنایی خود با مقتول، هادی و دیگر افرادی که در این پرونده به عنوان شهود پرونده او را به عنوان قاتل شهرام معرفی کرده‌اند، گفت: برای نخستین بار مسعود و دیگر بچه‌ها را در داخل پارک دیدم؛ آنها نیز مانند من مکان و کار مشخصی نداشتند و همانند من به مصرف موادمخدر اعتیاد داشتند و همین موضوع باعث آشنایی اولیه من با آنها شد. پس از آن نیز، آشنایی و دوستی ما هر روز بیش‌تر شد و بیش‌تر ساعت‌های روز را با یکدیگر سپری می‌کردیم.
 
از سه روز قبل از زمان حادثه پیاپی شیشه مصرف کرده بودم و در روز حادثه نیز از ساعت‌ها قبل از روشنایی هوا در داخل پارک در حال مصرف شیشه بودم و لحظه‌ای که با چاقو به بچه‌ها حمله کردم اصلاً نمی‌دانستم که چه می‌کنم. اصلا به یاد نمی‌آورم که من و شهرام چگونه و از کجا به کنار اتوبان رفته و در پل زیرگذر او را با چاقو کشته‌ام. تنها در یک لحظه خودم را روی سینه شهرام و در حال ضربه زدن با چاقو مشاهده کردم.
 
متهم درباره نحوه تصادف خود در اتوبان نیز به کارآگاهان گفت: پس از آن‌که متوجه شدم چه کاری کردم تصمیم گرفتم تا خودم را نیز با چاقو بزنم اما ترسیدم و چاقو را به گوشه‌ای پرتاب کردم. برای همین و به قصد خودکشی به وسط اتوبان رفته و به یاد ندارم که با چه ماشینی تصادف کردم تا این‌که در بیمارستان و در حالی که هر 2 پایم شکسته بود به هوش آمدم.
 
در حالی که تحقیقات در این زمینه ادامه داشت اولیای دم مقتول رضایت خود را اعلام کردند و پرونده با صدور کیفرخواست برای محاکمه به شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. جلسه دادگاه به ریاست قاضی همتیار برگزار شد و متهم با تکرار اعترافات قبلی خود گفت: من قبل از حادثه نیز شیشه مصرف می‌کردم. اما آن شب شیشه‌ای که کشیدیم با همیشه فرق داشت. صبح دچار حالت توهم شدم و زمانی به خودم آمدم که شهرام را به قتل رسانده بودم. من و مقتول دوست صمیمی بودیم و هیچ انگیزه‌ای برای کشتن او نداشتم. همه‌چیز را فراموش کردم و نمی‌دانم چطور از پارک به محل قتل رفتم.
 
در ادامه افشین نیز با تشریح زمان حادثه گفت: روزحادثه متهم از پشت شمشادهای پارک بیرون آمد و ضربه‌ای به کتف من زد. او فریاد می‌زد شما جن هستید و باید کشته شوید. مسعود سپس به دنبال شهرام دوید و او را با ضربه‌های چاقو کشت.  پس از آخرین دفاعیات متهم و وکیل مدافعش قضات دادگاه برای صدور حکم وارد شور شدند.
 

+33
رأی دهید
-77

pashmakjon - عالمو - آمریکا
دیگه سران رژیم که قاتل و دزدو جنایتکار باشن از جوانهای اون مملکت چه توقعی می‌شه داشت؟
دوشنبه 10 مهر 1391 - 06:40
baran828 - تهران - ایران
آخه چرا؟!!!بخدا آدم دلش میسوزه برای جوونا .این حکومت که دلش نمیسوزه لااقل دل خودتون برای خودتون بسوزه .به پدر و مادرای بیچاره تون رحم کنین.
دوشنبه 10 مهر 1391 - 14:54
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.