اسرائیل: تحریم ها علیه ایران می تواند به ناآرامی های مردمی منجر شود

آویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه اسرائیل، گفته است، تحریم ها بین المللی علیه ایران می تواند به ناآرامی های مردمی مانند شورش سال گذشته در مصر که سرنگونی حسنی مبارک را درپی داشت، منجر شود.


به گزارش خبرگزاری فرانسه، آویگدور لیبرمن در مصاحبه با روز نامه « هاآرتص» که روز یکشنبه ۹ مهرماه منتشر شده گفته است:«تظاهرات مخالفان در ایران که در ماه ژوئن سال ۲۰۰۹ (اعتراضات به انتخابات ریاست جمهوری در ایران) روی داد، باردیگر روی خواهد داد، حتی با قدرت بیشتر.»

گزارش ها حاکی است که وزیر امور خارجه اسرائیل به این روزنامه گفته است: تاثیر تحریم ها علیه ایران به درجه ای رسیده است که تا تابستان سال آینده احتمال بروز نا آرامی های مردمی در این کشور می رود.

آویگدور لیبرمن در ادامه با اشاره تظاهرات مردمی در میدان «التحریر» قاهره که در نهایت سرنگونی حسنی مبارک، رییس جمهوری این کشور را در پی داشت، گفت:«به نظرم، ما شاهد انقلابی مانند انقلاب درمیدان التحریر به سبک ایرانی خواهیم بود.»

وزیر امور خارجه اسرائیل در ادامه اضافه کرده است:«نسل جوان از به گروگان گرفته شدن و به خطر افتادن آینده خود به تنگ آمده است.»

آویگدور لیبرمن همچنین گفته است:« وضعیت در ایران یک فاجعه اقتصادی است و این احساس مردم در خیابان ها است.»

وزیر امور خارجه اسرائیل گفته است:«درست توی همین هفته بود یکبار دیگر شاهد کاهش ارزش ریال بودیم...کمبود کالاهای اساسی وجود دارد، جرم و جنایت افزایش یافته است، و مردم در حال تلاش برای فرار از کشورند و پول خود را به خارج از کشور ارسال می کنند.»

هاآرتص نوشته است که این مصاحبه را روز شنبه در نیویورک در جریان سفر اویگدور لیبرمن به همراه نخست وزیر این کشور به آمریکا برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل انجام شده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز پنجشنبه هفته گذشته در جریان سخنرانی خود در مجمع عمومی تصویری از یک بمب نشان داد و سپس با ماژیک قرمز خطی را به عنوان مرحله ای که می بایست برنامه هسته ای را در آن نقطه متوقف کرد، نشان داد . این تصویر و نمودار واکنش های منفی بسیاری درپی داشته است.

اویگدور لیبرمن نیز در این باره گفته است:«شما می توانید به آن بخندید، ولی همه دارند درباره خط قرمز صحبت می کنند.»

بنیامین نتانیاهو در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد غنی سازی اورانیوم نود درصدی از سوی ایران را «خط قرمز» در مقابله با برنامه هسته ای ایران نامید.

شورای امنیت سازمان ملل متحد طی چهار قطعنامه تحریمی از ایران خواسته است تا فعالیت های مربوط به غنی سازی را متوقف کند. ایران با نادیده گرفتن این در خواست برنامه غنی سازی خود را توسعه داده است.

آمریکا و اتحادیه اروپا نیز تحریم های یکجانبه ای را علیه ایران به اجرا گذاشته اند.

+87
رأی دهید
-26

asal55290 - مشهد - ایران
بزک نمیر بهار میاد.........از این حرفا زیاد شنیدیم
دوشنبه 10 مهر 1391 - 06:36
شاهین آریا - لندن - انگلستان
وزیر خارجه اشتباه میفرمایند.ملت ایران دیگر هرگز شیرک نمیشودکه چون گذشته ها با تحریم ها شورش کند و یا نا آرامی ایجاد کند و باعث بقای بیشتر ملایان یعنی برگزیدگانتان شود وهستی خود را فدای مثلا استقلال آزادی ووووو نماید ومجددا حکومت و رهبرانی چون شاه و ملا و توده وغیره برگزیند که به چان ومال و ناموسش رحم نکنند. باید بدانیدکه ایرانیان مخصوصا جوانان ما اعم از دخترو پسر بیدار شده اند ویا درحال بیدارشدن هستندو آنوقت است که بدون خونریزی و با یک فوت دیکتاتوری وفساد و تباهی و افیون مذهب را به زباله دان تاریخ خواهند ریخت و به ریش شما وسایر ریش داران خواهند خندید. خداوند جان و خرد نگاهدارما است.
دوشنبه 10 مهر 1391 - 06:42
Hamid411 - لس آنجلس - آمریکا
شاهین آریا - لندن - انگلستان. با فوت!؟؟. این ملا ها نه با فیس بوک، نه با کامنت ایرانیان یوکی نه با به برق زدن اطو سر ساعت ٩:٠٠ و ... برونیستن، فقط بوی باروت تکونشون میده! ظاهرا تحریم کالاهای أساسی کاری رو از پیش نمیبره، ولی اگر ویسکی و ودکا و رژ لب و ریمل تحریم بشه شاید یه تکونی خوردیم!
دوشنبه 10 مهر 1391 - 07:32
پریستوک - تهران - ایران
د نه د. ما مثل مردم سوریه نمیایم تو خیابون که کشته بشیم و سلاح شیمیایی ضدمون استفاده کنن. الان ملاها دارن تو سوریه تمرین می کنن واسه دستگرمی که بدتر این بلاها رو سر مردم معترض ایران بیارن. اگه نگرانید زودتر حمله کنید یا صبر کنید و در آینده ای نه چندان دور ایران و ملای اتمی رو تحمل کنید، دیگه شماها ها هر گلی زدید به سر خودتون زدید.
دوشنبه 10 مهر 1391 - 07:58
بشنو از نی‌ - لوگانو - سویس
باید یک روزی بر پا شد. ملت ایران لیاقت خیلی بهتر از اینها دارند ، یا بهتر بگویم این عادلانه نیست که یک مشت احمق و سود جوی به اینطور یک ملت شرافتمند را به این روز بیندازند و فقط به فکر استفاده خودشون باشند. اگر ۱۰۰ بلند شویم و به زمین بخوریم باید باز هم بلند شد. یکی از خصوصیات ملت ایران تحمل هست، این تحمل باید در این موقعیت شکسته بشود چون باعث ادامه این وضعیت اسفناک میشود و ادامه این وضعیت هم اصلا به نفع ملت نیست. تحریم‌ها باید شدیدتر و متعدد بشود. هدف تحریم نباید موضوع غنی سازی ارانیوم باشد بلکه براندازی رژیم باید مورد نظر باشد. متاسفانه خواسته‌های غرب با ملت ایران متفاوت است. غرب حاضر به قبول این رژیم هست وقتی‌ که غنی‌سازی ادامه پیدا نکند، و یه توجه کوچکی هم به حقوق بشر انجام گیرد. ولی‌ ما ملت خوان یه حکومت متمدن و آزادیخواه هستیم.
دوشنبه 10 مهر 1391 - 08:16
geteven - انگلستان - انگلستان
آویگدور لیبرمن یا ، ایوت لوویچ لیبرمن که نخست وزیر اسراییل هست همان مردی نیست که از مولدوا به اسراییل آمد. این مرد شباهت کمی به ایوت لوویچ لیبرمن میدهد. این شاید ‌یک نفر از امنیت روسی است.
دوشنبه 10 مهر 1391 - 08:44
hagh123 - انگلستان - انگلستان
برو عوضی تو که قلابی در آمدی. چرا خودتو جاسوس روسییه معرفی‌ نمیکنی.
دوشنبه 10 مهر 1391 - 11:38
پسرى از نژاد پارس - ملبورن - استرالیا
نظر شما صحیح.اماباید گوشزد کنم که هشت سال جنگ وگرسنگى استانه تحمل مردم ایران را بالا برده است بنابرین با این تحریم هاى ابکى مردم در خانه هایشان خواهند ماند.
دوشنبه 10 مهر 1391 - 11:47
AdamKoki - تهران - هفت چنار - ایران
دوستانی که نمیدونند بهتره بدونند!! در هشت سال جنگ تحمیلی وضعیت خیلی بدتر از الآن بود !!
دوشنبه 10 مهر 1391 - 16:28
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
( ! )-- حیف که کشور عزیزمان ایران ۳۳ سال پیش با حقه بازی و حرف‌های دروغ و کلک ، توسط آخوندهای کلاش و نوادگان اعراب اشغال و تصرف شد !، در غیر اینصورت در این شرایط حساس ایرانیان نه تنها از این بابت خوشحال نمیشدند ، بلکه با یکدیگر متحد هم می‌شدند !، ولی‌ نکته‌ای که ذهن ملت ایران را به خود مشغول کرده است ؛ باز پس گیری ایران عزیز از خاندان اعراب است ؛ یعنی آخوندها !!،، که هم اکنون زمان آن رسیده است و بهار ایرانی نیز فرا رسیده است !!،، و در شرایط کنونی این آخوندها هستند که حسابی ترسیدند و شلوارشان را پر کرده اند !!،، چون آخوندها با ظلم‌هایی‌ که در این ۳۳ سال به ملت ایران کردند ، میدانند که با اولین بمبی که بسوی ایران شلیک شود ؛ خود ملت حسابشان را با آخوندها تصویه خواهند کرد و با قیام و خروش خود برای همیشه از شرّ این عربها راحت خواهند شد و دوباره کشور عزیزمان ایران آزاد خواهد شد !، آن روز نزدیک است !، بزودی شاهد خواهید بود آن روز تاریخی و جشن و پایکوبی ملت ایران را !
دوشنبه 10 مهر 1391 - 20:37
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.