محسن هاشمی: باید مرد بحران به میدان بیاید

 

محسن هاشمی رفسنجانی، فرزند ارشد اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تاکید کرده است که هدف اصلی برخوردهای اخیر، نه فرزندان آقای هاشمی رفسنجانی بلکه خود اوست.

وی چند روز پس از بازداشت خواهر و برادرش فائزه و مهدی هاشمی در گفت و گو با اکبر منتجبی، سردبیر هفته نامه آسمان چاپ تهران، تاکید کرده است که هدف گروه های سیاسی هم در داخل ایران و هم در خارج از کشور تضعیف آقای هاشمی رفسنجانی است.


محسن هاشمی با رد همه اتهاماتی که هم در داخل ایران از سوی مسئولان قضایی و جناح های سیاسی مخالف اکبر هاشمی رفسنجانی متوجه مهدی هاشمی شده و هم با تکذیب اتهاماتی که برادرش در خارج از کشور با آنها مواجه بوده، می گوید که اتهام زنندگان در پی تضعیف آقای هاشمی هستند.

مهدی هاشمی، هفته گذشته و پس از سه سال اقامت در خارج از کشور، به ایران بازگشت و یک روز بعد، بازداشت و راهی زندان اوین شد.

دو روز پیش از بازداشت مهدی هاشمی، فائزه هاشمی خواهر او نیز برای اجرای حکم شش ماه زندان به دلیل تبلیغ علیه نظام راهی زندان شده بود.

اکبر هاشمی رفسنجانی تا کنون خود از موضع گیری مستقیم در قبال بازداشت فرزندانش خودداری کرده است، اما هفته گذشته، محسن هاشمی از پدرش نقل کرده بود که بین او و فرزندان مردم، هیچ تفاوتی وجود ندارد.

محسن هاشمی در گفت و گو با هفته نامه آسمان هر دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب را که به گفته وی "اسیر افراطیون " بوده اند مورد انتقاد قرار می دهد و آنها را تخریب و تضعیف پدرش از طریق فشار آوردن بر اعضای خانواده متهم می کند.

او می گوید: "مشکل کشور ما افراطیون و تندروهایی هستند که به قدرت می رسند. منظورم افراطیون هر دو جناح هستند. آنها وقتی پا می گیرند و از طریق ورود به قدرت قد علم می کنند، برای نظام مشکل آفرین می شوند. زیست این افراطیون چپ و راست در بحران است."

به گفته وی، "از دل تفکر اعتدال گرایانه دولت هاشمی، خاتمی ظهور می کند اما از دل دولت خاتمی، احمدی نژاد سر برمی آورد. افراطیون از پشت به هم می رسند. ممکن است در ظاهر مقابل هم باشند، اما از پشت تفکراتشان یکی است، چون نتیجه رفتار و کارهای آنها یکی است."

او در ادامه می گوید: "به دلیل شرایط و تفکر پدر، اصولا سعی بر این بوده است که در چارچوب اصلاح طلب یا اصولگرا قرار نگیریم. شاید به همین دلیل است که این سوء تفاهمات پیش می آید. آنچه همیشه برای من مهم بوده است، برخورد با افراط و تفریط در هر زمینه و توسعه و پیشرفت ایران و چهره واقعی اسلام بوده است که باید خالی از افراط و تفریط و خرافات که متاسفانه اخیرا از آن بیشتر استفاده می شود، باشد. بزرگان نظام و علی الخصوص خانواده ما از افراطیون هر دو جناح صدمه دیده اند."

محسن هاشمی می گوید: "همیشه به علت اثرگذاری آقای هاشمی در سیاست و انتخابات، یک عده ای از سیاسیون و رقبا نگران حضور هاشمی و اطرافیان بودند و از تخریب استفاده مناسب می کردند. از دیگر سو، برخی نیز چون نمی توانند علیه ایشان حرف بزنند، می روند سراغ خانواده و اطرافیان. الان نیز در قضیه مهدی می بینیم که عده ای رفته اند سراغ مسایلی که هیچ موضوعیتی ندارد."

عده ای از ناظران مسایل سیاسی ایران، بازداشت فرزندان اکبر هاشمی رفسنجانی را بدون آگاهی و اجازه آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی غیر ممکن می دانند و بر این نکته تاکید می کنند که جنگ قدرت در ایران به بالاترین سطوح ممکن رسیده است و چنین اقدامی می تواند، برداشتن گام های نهایی برای حذف همیشگی آقای رفسنجانی از عرصه قدرت محسوب شود، با این همه، آنها می گویند حتی اگر چنین ایده ای وجود داشته باشد، عملی کردن آن با توجه به نفوذ آقای رفسنجانی کاری دشوار خواهد بود.

فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی می گوید: "در باره ما و بر سر تک تک ما، در جامعه فضاسازی شده و شایعات وجود دارد. آنها می خواهند رای بگیرند و ما را به عنوان یک گروه قدرتمند معرفی می کنند و با فحش دادن به ما می خواههند برای خودشان رای جمع کنند."

محسن هاشمی می افزاید: "در یک برهه ای خصوصا سال های ۷۶ تا ۷۸، اصلاح طلبان تندرو سعی کردند از این حربه علیه ما استفاده کنند. در عمق جامعه شایعاتی علیه ما راه انداختند. بعد نیز اصولگرایان از همین روش علیه ما استفاده کردند. دیدند که چه روش خوبی. می توانند یک رقیب قدرتمند را به کمک اصلاح طلبان از میدان به در کنند. در زمان وزارت فرهنگ آقای مهاجرانی، کتاب «عالیجناب سرخ پوش» چاپ و بارها تجدید چاپ شد."

محسن هاشمی در ادامه گفت و گوی خود به بحث انتخابات ریاست جمهوری سال آینده می پردازد و می گوید: "به نظرم قطعا اشتباه است که اصلاح طلبان به عدم شرکت فعال فکر کنند. بهتر است با یک برنامه قوی و قابل عمل که واقع گرایی و عمل گرایی همراه با با نگاه آرمان ها، در انتخابات شرکت کنند."

وی با اشاره به شرایط کنونی و موانع موجود بر سر راه اصلاح طلبان می گوید: "برای این شرکت لازم نیست شرط و شروط غیر میسر بگذارند و از آن طرف هم نظام لازم است با توجه به تحریم ها، بحران ها و مشکلات جدی اقتصادی و معیشتی و بعضی از سوء تفاهامات ایجاد شده، فضا را برای شرکت همه آحاد مردم و سیاسیون و دلسوزان نظام و کشور باز کند."

محسن هاشمی که پیش از این کمتر تا این اندازه به صراحت در باره مسایل سیاسی اظهار نظر علنی کرده بود، تاکید می کند که "اگر اصلاح طلبان جدی بیایند، باعث اتحاد اصولگرایان هم خواهند شد، ولی اپوزیسیون و اصلاح طلبان باید بدانند که دیگر ناز، مشکلی را حل نمی کند و فرش قرمز برای آنها پهن نمی کنند؛ لذا چراغ سبز و قرمز مهم نیست، در این شرایط تحمیل کردن خود بر جامعه وظیفه است، فقط باید مواظب بود که فردی که برای روزها سخت و بحران ساخته شده است، به میدان بیاید."

در ادبیات سیاسی جمهوری اسلامی، از اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان "مرد بحران" یاد می شود. او خاطرات خود را با نام "عبور از بحران" به چاپ می رساند و انتشار مصاحبه ای از فرزند ارشد او، در حالی که دو فرزند دیگرش در زندان به سر می برند، احتمالا از سوی بسیاری از ناظران به معنای انتشار دیدگاه های پدر از زبان پسر تلقی خواهد شد.

+67
رأی دهید
-51

ali1111 - تهران - ایران
گذشته از قیافه این طرف...بهتر از این نمیشود که خودشون همدیگر را از داخل بخورند، تا از بین بروند...بدون جنگ و خون ریزی.
یکشنبه 9 مهر 1391 - 21:34
داماهی - بندرعباس - ایران
خانواده دزدوجانی وکثیفی هستند قتلهای زنجیرهای دگر اندیشان درزمان رییس جمهوری رفسنجانی کوسه آشغال اتفاق افتاد دزدیهای مهدی وفائضه خلاصه خانواده ننگینی هستند.
یکشنبه 9 مهر 1391 - 22:00
Rezgar - لینشوپینگ - سوئد
هاشم رفسنجانی در بین مردم پایگاهی برایش نیست تا رقیبهایش بخواهند اورا تضعیف کنند بلکه رفسنجانی می خواهد بخاطر دستگیر شدن بچه هایش از این فرصت به نفع خودش استفاده کند . اصلا" شاید همه این بگیر و ببندهای خانواده رفسنچانی سیاست خود رفسنجانی باشد تا سر مردم را شیله بمالد.
یکشنبه 9 مهر 1391 - 21:55
maziyar1976 - اصفهان - ایران
پس معلوم شد هدف گرفتن توله‌های رفسنجانی‌ برای چی‌ بوده.اینا میخواهند ۲ باره اصلاح طلبها بدونه هیچ پیش شرطی وارد انتخابات بشند.نه توله جان دیگه مردم ایران گوله این حرفا رو نمیخورند.مرگ بر تمامیت جمهوری اسلامی مخصوصا اصلاح طلبها موسوی و کروبی.مردم بده کاریشون رو به شما ۳۳ پرداخت کردند.و شما کثافتها رو به توالت پیش اجداد تازی توون خواهند فرستاد
یکشنبه 9 مهر 1391 - 22:00
amonbede - تهران - ایران
جنگ گرگها
یکشنبه 9 مهر 1391 - 23:08
parviz1 - کترینگ - انگلستان
همتون پفیوز و دزد و جنایتکار پست نانمردید.چه اصولگرا و چه اصلاح طلب.چرا خودتونو به خریت میزنید آقای مولا زاده.تمام مملکتو شخم زدید و هرچه دفینه و گنج بود برداشتید و موضع لوور پاریس تا انگلیس و و و. هستی‌ و نستی کشور را تاراج کردید و صدها هزار جنایت و تجاوز و در پرونده شما ملاها و مولا زده هاست و تای ۳۳ سال میلیاردها دلار پول نفت را مولا خور کردین و دلار ۷ تومن هم ۳۰۰۰هزار تومن شد از بس مدیریت ملاها و مولا زاده‌ها عالیست!! برو مرتیکه بس کن با اون بابای پفیوز دزدت.ملت ایران هرچی‌ میکشن از دست بابای پفیوز دزد جنایتکار تست.توف تو روی هرچه مولا و مولا زاده و انگلهای حـ... رژیم اسهال با اون گدا علی‌ شیره و اون گور بقوری هندیزاده حـ... ...
یکشنبه 9 مهر 1391 - 23:03
hamid shojaei - تهران - ایران
همهٔ این‌ها فیلم است ، دارن از الان بازار انتخابات را گرم میکنند ، و باز سر این ملت بی‌چاره را کلاه بگذارن ،مرگ بر این رهبر فاسد ، و ایادیش ، یکی‌ از یکی‌ حـ... تر ....
دوشنبه 10 مهر 1391 - 01:58
سرزمین خواب آلوده - کوآلالامپور - مالزی
آخه ...اجب خانواده مظلومی...آدم دلش می سوزه...دزدای کثیف ملعون مظلوم
دوشنبه 10 مهر 1391 - 02:16
koorosh2500 - تهران - ايران
کثافتها
دوشنبه 10 مهر 1391 - 05:41
Royan - کالیفرنیا - آمریکا
همه شما سر تون توی یک آخور است , پشت پرده زد و بند کردید که فقط از ملت رای بگیرید , مهم نیست کی رای بیاره و سر کار بیاد ولی بخور بخور مساوی. احتیاج نیست از این فیلمها بازی کنید این ملت هالوئی که من دیدیم شرطی شدن بدون تفکر باشنیدن جمله بار دیگر امت مبارز اسلام ......... صف رای را تشکیل میدهند شما همین نمایش صفها برای شما ها کافی است که تا آخر راه را تا هشت سال بد رقم بزنید .
دوشنبه 10 مهر 1391 - 06:04
reza.paris - تهران - ايران
همهٔ این‌ها فیلم است ، دارن از الان بازار انتخابات را گرم میکنند ، و باز سر این ملت بی‌چاره را کلاه بگذارن ،مرگ بر این رهبر فاسد ، و ایادیش ، یکی‌ از یکی‌ حـ.. تر ....
دوشنبه 10 مهر 1391 - 08:41
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
( ! )-- معلومه که بابا جونت دوباره قدرت بگیره نان شما آقا زاده‌ها دوباره توی روغن است !!،، آن دورانی که در عرش قدرت بودید ؛ خدا را بنده نبودید !!،، خودتان را تافته جدابافته از ملت می‌دیدید، و شبکه مافیایی خاندان رفسنجانی ایجاد کرده بودید و تمام قدرت و پست‌های کلیدی دستتان و چهار نعل بر این ملت میتازیدید !!،، هرگز تصور نمیکردید که این‌گونه از آسب قدرت زمین بخورید و کمرتان بشکند و دیگر نتوانید بلند شوید !!!،، شما خاندان مفت خور و رانت خار‌های زالو دیگر بین مردم جایگاهی‌ ندارید !،،، خدا را شکر که به ذلالت افتادید !، دل‌ ملت خنک شد !
دوشنبه 10 مهر 1391 - 10:32
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.