عسل ایرانی به‌نام ترکیه وارد بازارهای اروپایی می‌شود

عفت رییسی سرحدی - مدیر عامل اتحادیه زنبورداران - با اشاره به این‌که طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی دو هزار تن عسل در سال جاری صادر شده است، گفت: با توجه به این‌که عمده عسل صادراتی از طریق پیله‌وری صادر می‌شود، پیش‌بینی می‌شود امسال چهار هزار تن عسل ایرانی صادر شده باشد.

عسل ایرانی به‌نام ترکیه وارد بازارهای اروپایی می‌شود

وی تاکید کرد: با توجه به این‌که محصول صادراتی حیثیت ملی محسوب می‌شود، باید عسل صادراتی تحت نظارت و کنترل باشد و محصول مرغوب صادر شود تا مشتریان‌مان را از دست ندهیم.

مدیر عامل اتحادیه زنبورداران گفت: عسل به ترکیه صادر می‌شود و ترکیه با بسته‌بندی خودش محصول ایران را به اروپا ارسال می‌کند. هم‌چنین عسل درجه سه برای مصارف شتر و اسب به کشور امارات متحده عربی صادر می‌شود

رییسی با ابراز نگرانی از این‌که عسل ایرانی به عنوان کالای باکیفیت باید از نوع مرغوب صادر شود و تحت نظارت باشد اکنون تحت نظارت و کنترل نیست.

وی افزود: با توجه به این‌که تنوع اقلیمی و گیاهان دارویی زیادی داریم، عسل ایرانی به عنوان محصول باکیفیت باید جایگاه خود را حفظ کند اما عسل‌های صادراتی درجه یک نیستند که این امر باعث می‌شود جایگاه عسل ایران مخدوش شود.

+52
رأی دهید
-117

دل سوخته - اریزونا - امریکا
وقتی مملکت دست یه عده دزد بی شرافت باشه نتیجه همین هست
شنبه 8 مهر 1391 - 23:10
Shadan Shirin Sokhan - هایدلبرگ - آلمان
( !!! )--- عسل درجه یک به ترکیه صادر می‌شود و ترکیه با بسته‌بندی خودش محصول ایران را به اروپا ارسال می‌کند.!!,,,, مقداری عسل درجه سه برای مصارف شهروندان ایرانی داخل کشور و مقداری دیگر نیز برای مصارف شتر و اسب به کشور امارات متحده عربی‌ صادر میگردد !!!!
شنبه 8 مهر 1391 - 23:14
ekman - شیراز - ‫ایران
هان منظور این‌است که عسل درج ۳ را که مخصوص شتر و اسب است برای عرب‌های عمارت میفرستند!!نوش جانشان!!
شنبه 8 مهر 1391 - 23:42
ba ham bashim - آذربایجان - ایران
حتما"بعدش هم شکر شکن شوند ترک و عرب و اهل فرنگ از این "عیسیل" ترکی که به تاراج میرود
یکشنبه 9 مهر 1391 - 02:51
persianlover - لندن - انگلستان
ekman - شیراز - ‫ایران. نه عزیزم منظورش اینکه با این نرخ دلار و درهم ما حتی قدرت خرید عسل درجه 3 رو هم نداریم. عربها اونو میخرن و میدن به شترها و اسب هاشون. بسه دیگه لاف مفت زدن. یکم همت کنیم با یاوه گویی مملکت درست نمیشه.
یکشنبه 9 مهر 1391 - 07:57
saljog - سوئد - سوئد
طعبیت ترکیه که بهترین مکان تولید عسل درجه یک است
یکشنبه 9 مهر 1391 - 09:28
jasem dubai - دبی - امارات
ekman - شیراز - ‫ایران نه کاکو میگه عسل ایرانی که درجه3 است عربها به حیووناشون میدن ولی به خاطر اینکه امام زمان نمیتونه خوب مملکت ایران را اداره کنه کنه و قد خ. هم نیفهه ایرانی هم باید عسل درجه3 را بخوره یعنی عسل که به حیوون میدن الان روشن شدی عزیزم
یکشنبه 9 مهر 1391 - 08:56
kambizian - تهران - ایران
ایرانی اگه جنس خوب بدن دستش توهم میزنه فکر میکنه چیزی(...) شده .میره انقلاب میکنه( میزنه)
یکشنبه 9 مهر 1391 - 13:05
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.